קורס שופטים בירי מעשי

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי אילן ב » 13 אוגוסט 2007, 17:15

donduck כתב:אילן יקירי
אתה לא צודק, הפעם. הרוב המוחלט של יורי ירי מעשי אינם בעלי יצר השמדה עצמית ודם רע,
ועבורם אנו עובדים ומשתדלים, מכל הלב. את כל השאר, אנחנו בכלל לא רואים.

טוב נרגעתי.........
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אבי מור » 18 אוגוסט 2007, 12:26

אילן שלום,
מכיוון ששמי הוזכר, אני אתייחס לפירסום שפירסמתי בקליבר.

ראשית, חוץ ממני, שאני כנראה האחרון שלא מזכיר את שם הקלע, כולם יודעים במה ובמי הדברים אמורים.
נחום זרזיף, ה-RD מודה שהקלע לקח ללא רשות את החוברת לפני התחרות, כבר מזמן אין ויכוח על העובדות, יש רק ויכוח והתמרמרות על דרך הטיפול, או יותר מדויק על דרך חוסר הטיפול, על ההתחמקות מטיפול, בפרשה הזו.
אה שכחתי, יש גם ויכוח אם הוא גנב את החוברת או רק לקח אותה ללא רשות.

האם באמת צריך "תלונה רישמית"?

אני חושב שאתה מנותק מאד ממה שקורה בירי מעשי, אתה בכלל לא משתתף בתחרויות ו/או שותף לכל מה שקורה בענף הזה, ולאור מה שאתה כותב על הרי האולימפי, יש לי חשש כבד שגם שם אתה לא ממש מעורה במה שקורה, לפחות לא בתחום האקדח.
אם אתה לא משתתף בספורט הזה, למה אתה מוצא לנכון לחנך אחרים על מה שהם אומרים או עושים שם? לא זכור לי שמישהו מהירי המעשי הטיף מוסר למישהו בירי האולימפי.

אני מזמין אותך להמשיך לקרוא גם בקליבר קרבי מס' 5, אני עדיין לא סיימתי להגיד את מה שיש לי להגיד, ובמקרה הזה אני לא רק אומר את דעתי, אני חושב שאני משמש פה לרבים.

אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי יונה » 18 אוגוסט 2007, 13:13

אבי מור כתב:, שאני כנראה האחרון שלא מזכיר את שם הקלע, כולם יודעים במה ובמי הדברים אמורים.
אבי

יצא ה ש ד מהבקבוק :wink:
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yoav30 » 18 אוגוסט 2007, 20:45

יונה, אתה מלך......
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Coach » 19 אוגוסט 2007, 14:16

אבי מור כתב:אילן שלום,
מכיוון ששמי הוזכר, אני אתייחס לפירסום שפירסמתי בקליבר.

ראשית, חוץ ממני, שאני כנראה האחרון שלא מזכיר את שם הקלע, כולם יודעים במה ובמי הדברים אמורים.
נחום זרזיף, ה-RD מודה שהקלע לקח ללא רשות את החוברת לפני התחרות, כבר מזמן אין ויכוח על העובדות, יש רק ויכוח והתמרמרות על דרך הטיפול, או יותר מדויק על דרך חוסר הטיפול, על ההתחמקות מטיפול, בפרשה הזו.
אה שכחתי, יש גם ויכוח אם הוא גנב את החוברת או רק לקח אותה ללא רשות.

האם באמת צריך "תלונה רישמית"?

אני חושב שאתה מנותק מאד ממה שקורה בירי מעשי, אתה בכלל לא משתתף בתחרויות ו/או שותף לכל מה שקורה בענף הזה, ולאור מה שאתה כותב על הרי האולימפי, יש לי חשש כבד שגם שם אתה לא ממש מעורה במה שקורה, לפחות לא בתחום האקדח.
אם אתה לא משתתף בספורט הזה, למה אתה מוצא לנכון לחנך אחרים על מה שהם אומרים או עושים שם? לא זכור לי שמישהו מהירי המעשי הטיף מוסר למישהו בירי האולימפי.

אני מזמין אותך להמשיך לקרוא גם בקליבר קרבי מס' 5, אני עדיין לא סיימתי להגיד את מה שיש לי להגיד, ובמקרה הזה אני לא רק אומר את דעתי, אני חושב שאני משמש פה לרבים.

אבי

אבי שלום,

בד"כ אני לא נוטה להתערב בנעשה בענפכם (הירי המעשי), אך הפעם הרגשתי צורך...
ע"מ שבאמת לא יהיה "ויכוח על העובדות" כפי שאתה כותב, מי שצריך "להודות" ש"שהקלע לקח ללא רשות את החוברת לפני התחרות" הוא הקלע המדובר עצמו, ולא אף אחד אחר (אני בטוח שלא היית רוצה שמישהו "אחר" יודה בשמך על האשמות כאלו או אחרות המופנות כלפיך).

לגבי שאלתך: "האם באמת צריך "תלונה רישמית"?"
התשובה היא חד משמעית: כן!!!
אם אנחנו רוצים לנהל מנגנון המתנהל בצורה תקינה ושקופה, לא רק שצריך תלונה רשמית, אלא חובה להגיש אחת כזו ע"מ שהנושא יטופל. חלפו עברו להם הימים (וטוב שכך...) בהם תלונות מעין אלו היו מטופלות בסגנון המערב הפרוע ומשפטי שדה. כיום קיים (בעצם כבר די מזמן) גוף מסודר הנקרא וועדת משמעת, העובד לפי תקנון משמעת כתוב ופומבי של ההתאחדות, ורק גוף זה יכול וצריך לטפל בתלונה מעין זו. מיותר לציין שוועדת המשמעת אינה יכולה, ולא צריכה לעבוד לפי שמועות כאלו או אחרות, ואני מבטיח לך (מנסיון) שבמידה ותוגש תלונה משמעתית (שהיתה צריכה להיות מוגשת כבר מזמן, ויכולה להיות מוגשת ע"י כל חבר בהתאחדות) היא תטופל במלוא הרצינות, ואם, כפי שאמרת, העובדות הן אכן כ"כ ברורות, וכך גם תמצא וועדת המשמעת (ולא... זה שלך הן ברורות זה לא מספיק...) אזי קיימים מספיק כלים בידי הוועדה למצות את הדין עם האשמים.

לגבי מה שכתבת והפנית כלפי אילן, הלוואי שהיו לנו עוד כמה אנשים שטורחים ומשקיעים מזמנם כ"כ הרבה למען הספורט כפוי הטובה (שים לב - הספורט כפוי הטובה, לא הספורטאים) הזה.
לא צריך להיות קלע ירי מעשי פעיל ע"מ להזכיר לכם כי על מנת שתלונה תהיה מטופלת היא צריכה להיות מוגשת לפני כן...
אתה יכול לראות זאת כהטפת מוסר, או פשוט כנקודת מבט שונה, אבל אם מישהו מהעוסקים בענף היקר כ"כ לליבכם היה משקיע מעט מהזמן שהושקע בדיון כאן מעל דפי הסליק, או כפי שכתבת: "אני מזמין אותך להמשיך לקרוא גם בקליבר קרבי מס' 5, אני עדיין לא סיימתי להגיד את מה שיש לי להגיד, ובמקרה הזה אני לא רק אומר את דעתי, אני חושב שאני משמש פה לרבים." ובמקום להטיח האשמות (שאין זה מענייני האם הן נכונות או לא), היה משקיע 5 דקות בהעלאת תלונה על הכתב ושליחתה בפקס למשרדי התאחדות הקליעה, הנושא היה בא על פתרונו כבר מזמן!
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אבי מור » 19 אוגוסט 2007, 18:10

אופיר שלום,

לצערי, גם אתה הוכחת את חוסר הבקיאות שלך בנעשה בירי מעשי.

רוב ציבור היורים, נקעה נפשו, מצורת ההתנהלות של כל מיני דברים בענף. עניין החוברת, עניין שאול קירש והנספחים, גרמו להתמרמרות להגיע אל סף המאסה הקריטית ולהתפוצץ.

אתה לא ממש, אבל ממש ממש מצפה שהקלע המדובר יודה שהוא לקח את החוברת ללא רשות?
אני נוטה לחשוב שהמשפט הזה נכתב על דרך הסאטירה, שכן אם הוא נכתב ברצינות, אז באמת באמת אתה לא יודע במי הדברים אמורים, או שאתה עושה את עצמך, וגם זה בסדר, כי בהקשר הזה אתה לא לבד.

בכל פעם שהגיעו הדברים לידי הגשת תלונה רישמית, צצה ועלתה עוד מכשלה בדרך, כל מכשלה צופתה ולוותה בעטיפות של פרוצדורות ונהלים, שכל מטרתם היא לדחות את עניין הגשת התלונה, אך בעיקר את הטיפול בה, שאם היה נעשה כהלכה, היה כואב ולא נעים, לאף לא אחד מן הצדדים, אך היה הכרחי ביותר לבריאות המתמשכת של הירי המעשי. כן, גם יורים בירי מעשי רוצים לפעמים, אם כי לעיתים רחוקות מידי, לראות את הצדק נעשה ועכשיו.

אין לי טענה נגד אילן, ובוודאי שלא נגד פועלו בירי האולימפי, אך מה זה קשור לנעשה ובעיקר למה שלא נעשה בירי המעשי?

גם אתה שלא בטובתך נגרר להטפת מוסר ואומר לי מה לעשות במקום מה שאני עושה.
אינני מטיח האשמות, אני מציין עובדות, ואת אותה עצה שאתה נותן לי, להעלות את התלונה על הכתב, תפנה למי שבאמת יודע את העובדות, ומודה שהוא יודע אותן ממקור ראשון, (אם כי הוא לא ראה את הקלע לוקח את החוברת ו/או מחזיק אותה בידו), אך בכל זאת מוכן להודות שהוא מאמין שהקלע לקח את החוברת ללא רשות, ופעל כפי שפעל על מנת לנטרל את העוקץ מהפצצה שנוצרה בעקבות המעשה.

אופיר, תקרא מה שיש לי להגיד, ביום בו אכתוב האשמות שוא, שקרים, השמצות, דיבה, או לשון הרע, אני מן הסתם אתן על כך את הדין, או שאולי גם אז לא תוגש תלונה רישמית נגדי.....

אם יש לך חברים וידידים שפעילים בירי המעשי, אני מציע שתפנה אליהם ותשאל איך הדברים התנהלו באמת, זה יפה ואבירי מאד שיצאת להגנתו של אילן, אך אני סבור שהוא לא זקוק לעזרה שלך, בייחוד לאור העובדה, שההתקפה לא הייתה עליו אישית, אלא כנגד הטפת המוסר שלו, שלא הייתה במקומה במקרה הזה.

אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 20 אוגוסט 2007, 05:32

אבי שלום
עצרתי את תגובתי עד תשובתך לאופיר.

** המשפט נמחק על ידי כיוון שהיה לא מדויק***

בשנת 93 כמדומני לאחר שעברתי קורס שכנעו אותי יוני ויוחנן להצטרף לפעילות ולשפוט.
פעמיים שימשתי בשפוט בראשונה כעוזר לצד מיכה הולנדר ובפעם השניה זרקו אותי למיים ונתנו לי תרגיל אחלה פשוט ב מטווח העליון בהרצליה ב 25 מ'.

להודות על האמת כמי שבא מהאולימפי היה לי הלם התנהגותי - פסלתי על התנהגות לא נאותה את השד וזרקתי מהטונל את השה שביקש לקדם אותו וסרבתי.

לאחר שערעוריהם התקבלו והוחלפתי הרגשתי נפגע מההתנהלות בירי המעשי - היום אתם קוצרים את הפרות. אז מתי חמד מנו פרבר ועוד חבר יקר המשמש מאז ועד היום כחבר הועדה יכלו לטפל בנושא יש סעיף בחוקה המטפל בהפרות סדר של קלעים לא זוכר מתי הוא הופעל.- אבל האמת שהדרת רגלי מכל פעילות היא בעיקרה כלכלית.

כשהאיגוד מואשם בשחיתות ולא בפעם הראשונה - זה מקפיץ לי את הפיוזים.

מאז הליכתו של עמנואל הועדה הזו מתנהלת אוטונומית. והאיגוד אשם. שחיתות ? לכו למשטרה להגיש תלונה !לכו למבקר משרד הספורט. לכו ! בבקשה .
(להזכירכם פעם כבר היתה בדיקה של מבקר מערכת הספורט בהתאחדות בעקבות תלונה ויצא כמו קללת בלעם ההתאחדות קיבלה צל"ש על ארגון מפעלים רבים לאורך השנה והתנהלות כספית מסודרת)
ספרי ההתאחדות נבדקים מידי שנה כתנאי לתמיכה ציבורית - עובדה !!!

בוא נמשיך ניסיתי כאיש קשר לתקשורת (הראשון שבנה את התפקיד) לסייע לירי המעשי קיבלתי רצף של תלונות והאשמות שאני מקפח - שונא - לא מתאים לתפקיד (לא מתאים זה מה שהיה אגב נכון כי הייתי מתנדב / ברירת מחדל ולא איש מקצוע) הואשמתי על ידי השה התמים בעוד אי אלו דברים שעשיתי נגד הירי המעשי.
אם יבדקו פרוטוקולים של ההתאחדות והצבעותי בנושא ירי מעשי כנראה שהעובדות יוכיחו באמת באיזה צד של המתרס הייתי - אבל למה לבלבל עם העובדות.
ילד מוכה מתרגל - מכות לא משפיעות עליו התרגלתי - מתי קופצים לי הפיוזים כשמכים חברים שלי (חברים לדרך) כמה שעות ירושליים היו ליאיר למען הירי המעשי ? (בחלק נוכחתי פיזית) המון ומה הוא קיבל ? השמצות.

קצת תנסה להקשיב לניסיון .............
פעם כבר העמידו קלעים לדין בלי להקפיד על הנוהל ולבשל את התלונה עד הסוף וזה נגמר בזיכוי בערכאה הבאה. אז זה מה שאתה רוצה לרוץ לפסול - ןלחזור עם זנב בין הרגליים? בבקשה רוץ עם הראש בקיר !!!
או אולי תחשוב איך אני מונע הישנות כזו ?
אפשרות
סעיף בתקנון : חבר שלקח ואו קיבל בתום לב חוברת תרגילים לפני מועד חלוקתה לא יוכל להשתתף בתחרות הנ"ל ויועמד לדין משמעתי. כמה פשוט כמה קל.
ואפשר ללכת להליך בה תוגש תלונה ה"שד" יצא מהבקבוק יפחיד עדים ייצור ערפל קרב ואחרי 4 שנים יצא עם חיוך ואתה עם זנב בין הרגליים.
יש סעיפים על התנהגות לא נאותה לשופטים האם הופעלו יופעלו אי פעם ?

לפני שמתפוצצים וזורקים אבנים - כדאי לבדוק שהבית לא מזכוכית.

אגב אותו בית משפט שבדרך כלל מונחה להגן על הפרט מסאובי השלטון מגן גם עליך כשאתה יוצא בכתבות נגד ההתאחדות. זו זכותך הדמוקרטית ואיש לא יכול לא רשאי ואסור לו לפגוע בך בשל כך . במערכת פרטית אחרי כתבה כזו היו מוצאים את התרוץ לזרוק אותך מכל המדרגות.

והעובדות ש השה המשמיץ יורה. אתה יורה. חבר ותיק בועדת ירי מעשי שהאשים את ההתאחדות בשחיתות (לטעמי היה צריך להוביל את זה למשפט לשון הרע - אך חבריי מאופקים וחשבו שבטווח הארוך זה יפגע לכן ויתרו) ממשיך לשמש בועדת ירי מעשי.

היו חברים בירי המעשי שעשו כמעט הכל כדי להפריע לקורס מדריכי ירי מעשי - החל מתלונות והמשך בסרוב לסייע לחלק של "מדריך משהפ"נ שנדרש בזמנו ע"י משהפ"נ. הפתרון שנמצא לבסוף היה שאני אילן בן נון לקחתי על עצמי את הדרכת החלק של משהפ"נ במטווח עמק הירדן. כדי שאפשר יהיה לעמוד בתקציב שתוכנן לקורס מראש. האם יש לך חילוקי דעות על העובדות ?

הצעתי מעל גבי אתר זה (וגם באופן פרטי) פגישה באויר הטובה אצלי בחצר בין הנהלת ההתאחדות לחברי הירי המעשי כשהתקרובת עלי. עד היום הפגישה לא התקיימה. לא בגללי וגם לא בגלל הרכב ההנהלה בעת ההצעה. לחברי הועדה לירי מעשי אולי הפתרונים.
ההזמנה פתוחה גם היום !!!
אפי פירסט מוזמן ליצור קשר ו "יחד" ניצור הידברות שתוליך קדימה. (אני על תקן של חזיה)

בדבר אחד אני אשם ואללה אשם !!!
מצבו של ענף האקדח האולימפי !
פעם שאלו אותי אם אהיה מוכן לרכז את הענף ועניתי בשלילה.
הנימוק - לטעמי מי שמרכז ענף זה צריך להיות קרוב להרצליה נגיש למקום לפחות בשבוע שלפני התחרות ולהיות מסוגל להגיע לישיבות ועדה מקצועית ולעיתים להנהלה כמוזמן. (אגב לטעמי לא חייב להיות חבר הנהלה אם לוקחים את דבריו ברצינות - בירי המעשי הרי לא לוקחים אותי ברצינות - רק זורקים עלי בוץ).
לזה אולי אוסיף נימוק נוסף יכול להיות שבארועי ירי 25 מ' אפגוש הרבה קלעי ירי מעשי שיביאו אוירה עכורה ? יכול להיות - לא חשבתי על זה.
ענף אקדח אולימפי חולה הוא זקוק לאבא ולמאמן מקצועי.
נקווה שימצא מי שיקח עליו בהתנדבות את התפקיד. אני כרגע לא זמין מסיבותי שלי, ותפקיד לא לוקחים רק בשביל כבוד אלא כדי לעשות...........

אבי ידידי בדבר אחד שנינו איננו חלוקים את השד היה צריך להרחיק מכל פעילות בירי המעשי מזמן. על הדרך אנו חלוקים.... אני מאחל לך הצלחה אם בסופו של יום תביא למטרה.

שים לב אני לא פוסל אותך אישית "כלא מבין" אלא מעלה תהיות האם הדרך הזו תוביל לאן שאתה רוצה להגיע.

ומהיכן החל האשכול?

קמה ועדת שיפוט חדשה עם "כוונות טובות" ניערה אבק מרשימות והחלה לעבוד.
בוא נצא מתוך הנחה שהם שגו בהתנהלותם...............
האם לא ראוי במקום להתנפל - לברר ?
האם לא ראוי במקום להגיד חברה נראה לנו שנחפזתם וטעיתם....
האם תוכלו בבקשה שוב לפרסם את הקריטריון והרשימות?
האם תוכלו לתת זמן לערעורים ?
האם תוכלו לקבוע שני מועדים נוספים לבחינות?
תחת זאת "נפלו השמיים - מיד מלחמת עולם !!!
כצופה מן הצד ואיש קשר לתקשורת כל ששאלתי זה השתגעתם? איך אפשר לשווק דבר שככה נראה מבחוץ?

ועוד אמרתי אם תתנפלו עלי אני רגוע.............
אם תגידו שאני צודק אתחיל לדאוג.
בהתחלה באמת דאגתי עכשיו אני רגוע..........

אני רק בעצב תוהה איך רעיון כל כך יפה כמו הירי המעשי שהחל עם הרבה כוונות טובות (היתה לי הזכות לשבת בישיבה שבה הציג לנדסמן את הרעיון) הפך בהמשך למשהו שחלק מהאנשים ראו בו רק משאבת כספים והכניסו פנימה הרבה דם רע. איך הדם הרע נשאר הרבה אחרי שהכסף הגדול מזמן נעלם.

סתם עצוב לי -
אני מאחל לירי המעשי שיידע רק ימים יפים.....
לענף האקדח שיוציא מקרבו מישהו שימשוך אותו למעלה.....
אני מאחל לך אבי מור הרבה כתבות טובות בעתיד.
אין לי מלחמה אישית איתך גם לא תהיה כל עוד תלוי בי. את נושא הכתבה הבאתי כדוגמא להתנהלות ותו לא.
נערך לאחרונה על ידי אילן ב בתאריך 20 אוגוסט 2007, 12:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 20 אוגוסט 2007, 12:12

תיקון טעות
אבי מור כתב לאופיר
"חוסר הבקיאות שלך " בירי מעשי
ולא את צרוף המילים - אתה לא מבין.

אבי קבל את התנצלותי!
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אבי מור » 20 אוגוסט 2007, 14:48

אילן שלום,

ראשית אני חייב להודות שהאינטיליגנציה שלי מוגבלת ככל הנראה במידת מה, את שד הצלחתי עוד להבין, שה גדול עלי. אפילו חבר טלפוני לא עזר.

אני חושב שחלה טעות ונפלו מספר אי דיוקים בתגובתך, שנובעים ככל הנראה מדברים שקראת, אך לא אני כתבתי אותם, וזה מכמה סיבות:
1- אינני חושב כך.
2-אינני מתבטא כך.
3- אינני כותב כך.

לא כתבתי בשום מקום וגם לא אמרתי בע"פ לאף אחד, ולא האשמתי את האיגוד / התאחדות בשחיתות. אם יש לי משהו שאני מלין עליו, זו דרך ההתנהלות של הדברים, לא מן ההיבט הפרוצדורלי / החוקי, אלא על איך הדברים נעשים בפועל, בחיי היום יום של הירי המעשי.

הסבר לי את העניין "במערכת פרטית היו מוצאים את התירוץ לזרוק אותך מכל המדרגות"?
ואם המערכת תימצא את התירוץ לזרוק אותי מכל המדרגות, זה ישנה את המערכת?
האם זה שצועק שהמלך הוא עירום הוא הבעיה?

עשית עירוב של 1001 דברים אבל על דבר אחד אני מוחה בשם אותם קלעי ירי מעשי שטיפין טיפין מצטרפים לירי ההאולימפי באקדח, הם לא יביאו איתם שום אווירה עכורה, בזה אתה יכול להיות בטוח.

כואב לי על מה שקורה בירי מעשי ומה שקורה בירי האולימפי, לפחות כמוך, ואולי אף יותר, כי אף אחד לא יקח ממני את העובדה שהייתי בין מקימיו של הירי המעשי בארץ, ובנוסף לזה אני עושה גם 5 מיקצועות אולימפיים באקדח, (אם הם מתקיימים), וזה פשוט חבל איך הדברים נראים עכשיו, והכיוון אליו הם הולכים.

כל מה שאנחנו רוצים, הקלעים אני מתכוון, זה להנות מהירי לסוגיו.

אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 21 אוגוסט 2007, 08:56

אבי מור כתב:אילן שלום,

ראשית אני חייב להודות שהאינטיליגנציה שלי מוגבלת ככל הנראה במידת מה, את שד הצלחתי עוד להבין, שה גדול עלי. אפילו חבר טלפוני לא עזר.

אני חושב שחלה טעות ונפלו מספר אי דיוקים בתגובתך, שנובעים ככל הנראה מדברים שקראת, אך לא אני כתבתי אותם, וזה מכמה סיבות:
1- אינני חושב כך.
2-אינני מתבטא כך.
3- אינני כותב כך.

לא כתבתי בשום מקום וגם לא אמרתי בע"פ לאף אחד, ולא האשמתי את האיגוד / התאחדות בשחיתות. אם יש לי משהו שאני מלין עליו, זו דרך ההתנהלות של הדברים, לא מן ההיבט הפרוצדורלי / החוקי, אלא על איך הדברים נעשים בפועל, בחיי היום יום של הירי המעשי.

הסבר לי את העניין "במערכת פרטית היו מוצאים את התירוץ לזרוק אותך מכל המדרגות"?
ואם המערכת תימצא את התירוץ לזרוק אותי מכל המדרגות, זה ישנה את המערכת?
האם זה שצועק שהמלך הוא עירום הוא הבעיה?

עשית עירוב של 1001 דברים אבל על דבר אחד אני מוחה בשם אותם קלעי ירי מעשי שטיפין טיפין מצטרפים לירי ההאולימפי באקדח, הם לא יביאו איתם שום אווירה עכורה, בזה אתה יכול להיות בטוח.

כואב לי על מה שקורה בירי מעשי ומה שקורה בירי האולימפי, לפחות כמוך, ואולי אף יותר, כי אף אחד לא יקח ממני את העובדה שהייתי בין מקימיו של הירי המעשי בארץ, ובנוסף לזה אני עושה גם 5 מיקצועות אולימפיים באקדח, (אם הם מתקיימים), וזה פשוט חבל איך הדברים נראים עכשיו, והכיוון אליו הם הולכים.
כל מה שאנחנו רוצים, הקלעים אני מתכוון, זה להנות מהירי לסוגיו.

אבי

א. אני מקווה

ב. מה אתה מציע ? ואיך כתבה בעיתון תתרום לשיפור המצב בענף האקדח.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אבי מור » 21 אוגוסט 2007, 10:23

אילן שלום,

עד היום מי מהקלעים שהגיע מן הירי המיעשי אל האולימפי, לא עשה שום בעיה, ולא הביא איתו אווירה עכורה או כל דבר אחר מן הסוג הזה, ואין כל סיבה שזה יקרה בעתיד.

יש לא מעט קלעים שיורים גם בירי אולימפי וגם בליגה למקומות עבודה.
יש לא מעט קלעים שעושים ירי מעשי וירי בליגה למקומות עבודה.
ויש גם כאלו שעושים את כל שלושת הדברים.
מעניין לשמוע אותם מפעם לפעם, משום מה הטענות חוזרות על עצמן, ולא על ידי אותם אנשים.
ואם לא מאשימים אותם באיזה סוג של קונספירציה, אז אולי בכל זאת יש איזה גרעין של ממש בטענות?

לגבי העיתון, יש לזה מטרה אחת בלבד, להביא את הדברים לידיעת כולם, ואולי, רק אולי זה יעורר מחאה ציבורית יותר גדולה שתגרום בסופו של דבר לשינוי במצב.
כתיבה בלבד בעיתון, מובן שלא תביא לשום דבר, ואם הציבור יישאר באדישותו, בוודאי ובוודאי שלא יקרה כלום.
אני רק מקווה שזה לא יעבור ללא תגובה.

אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 21 אוגוסט 2007, 10:56

איגום אנרגיות של אנשים איכפתיים
(ס"ה האנרגיה היא קבועה וכשאנו מפנים אותה זה נגד זה אנחנו מבזבזים אותה בכיוון הלא נכון)
והצעות מעשיות לקידום =פתרון נראה לי עדיף.

אגב אותך אני מקטלג באיכפתיים אם לא תתנגד.

נ.ב
למרות שאני גר ב"חו"ל" אני מציע את האכסניה שלי כממקום למפגש יצירתי של מה עושים.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי יונה » 21 אוגוסט 2007, 13:41

אילן ב כתב:נ.ב
למרות שאני גר ב"חו"ל" אני מציע את האכסניה שלי כממקום למפגש יצירתי של מה עושים.

ואני מוכן להביא את החומוס שאתה מת עליו (מהוואדי) :wink:
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אבי מור » 21 אוגוסט 2007, 14:00

שלום לכולם,
אני מגיע לכל פגישה, גם עם אלו שחושבים שהם האוייבים הגדולים ביותר שלי, ובאמת הם לא.
מקסימום נאכל את החומוס של יונה.
מעולם לא סירבתי לפגישה, אף לא עם אדם אחד.
תגידו מתי, ואם זה לא מתנגש עם משהו שנקבע קודם, אני מגיע.
אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 21 אוגוסט 2007, 15:22

28/8 פגישת רכזי סניפים בהרצליה.
אפשר מיד אחרי זה ותזמין מי שאתה רוצה
או אצלי בבית
אתה תקבע מתי.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש