אימפריאל -תחרות ירי
ãøåâ
ùìåí ìëåìí.
øöéúé ìãáø òì äàôùøåú ùì äôçúú ëîåú äúøâéìéí áúçøåú.
äàí ìãòúëí úçøåú "÷öøä" áú ë3 àå 4 úøâéìéí áéìáã ìà úéäéä îîöä?
âåøí ðåñó äåà (ùåá) äãá÷ú äîèøåú....
ãåáø åãåáø åùåá ãåáø.....
øöéúé ìöééï òåáãä, áúçøåú äæàåú äñ÷ååã ùìðå ðàìõ ìäãáé÷ îèøåú ùì ñ÷ååã ä÷åãí. åàí ìà äééðå àåùéí àú æä àæ àó àçã ìà äéä àåùä.
ùåá àðé îñééâ àú ãáøéé, áâìì äòåáãä ùìà ëì äîùèèôéí äí çáøéí áôåøåí æä.
äàí ðéúï ìäñãéø àú ðåùä äãá÷åú áçå÷ä?
åìâáé áéèåì äúøâéì, ìà éøéúé àú äúøâéì ìîøåú ùðåëçúé òã äëøæú äáéúåì.
àáì øàéúé ùîé ùáéöò àú äúøâéì àçøé ùòä 1630 úðàé úàåøä ìà äéå ãåîéí ìàìà ùäéå ááå÷ø àå áöäøééí. äàí îãåáø ëàï áîùäåà ùîåâãø áçå÷ä áöåøä ëì ùäéà?
ð.á. úåãä ìëì äîàøâðéí åäùåôèéí.
øöéúé ìãáø òì äàôùøåú ùì äôçúú ëîåú äúøâéìéí áúçøåú.
äàí ìãòúëí úçøåú "÷öøä" áú ë3 àå 4 úøâéìéí áéìáã ìà úéäéä îîöä?
âåøí ðåñó äåà (ùåá) äãá÷ú äîèøåú....
ãåáø åãåáø åùåá ãåáø.....
øöéúé ìöééï òåáãä, áúçøåú äæàåú äñ÷ååã ùìðå ðàìõ ìäãáé÷ îèøåú ùì ñ÷ååã ä÷åãí. åàí ìà äééðå àåùéí àú æä àæ àó àçã ìà äéä àåùä.
ùåá àðé îñééâ àú ãáøéé, áâìì äòåáãä ùìà ëì äîùèèôéí äí çáøéí áôåøåí æä.
äàí ðéúï ìäñãéø àú ðåùä äãá÷åú áçå÷ä?
åìâáé áéèåì äúøâéì, ìà éøéúé àú äúøâéì ìîøåú ùðåëçúé òã äëøæú äáéúåì.
àáì øàéúé ùîé ùáéöò àú äúøâéì àçøé ùòä 1630 úðàé úàåøä ìà äéå ãåîéí ìàìà ùäéå ááå÷ø àå áöäøééí. äàí îãåáø ëàï áîùäåà ùîåâãø áçå÷ä áöåøä ëì ùäéà?
ð.á. úåãä ìëì äîàøâðéí åäùåôèéí.
Hindy rusy pchay pchay!!!
שלום לכולם
למי שלא יודע: הזמן הכללי של התחרות =מספר היורים X הזמן שלוקח לבצע את התרגיל הארוך ביותר.
מכאן אנו למדים שמספר התרגילים לא משנה.
לדעתי יש שתי פתרונות לעניין:
1. לבצע תרגילים פשוטים ומהירים ואז כולנו מפסידים חויה ספורטיבית.
2. לבצע את התחרות ביומיים = שישי שבת, אבל זה תלוי בבעלי המטווח.
כל שאר ההצעות , לדעתי, לא לעניין
למי שלא יודע: הזמן הכללי של התחרות =מספר היורים X הזמן שלוקח לבצע את התרגיל הארוך ביותר.
מכאן אנו למדים שמספר התרגילים לא משנה.
לדעתי יש שתי פתרונות לעניין:
1. לבצע תרגילים פשוטים ומהירים ואז כולנו מפסידים חויה ספורטיבית.
2. לבצע את התחרות ביומיים = שישי שבת, אבל זה תלוי בבעלי המטווח.
כל שאר ההצעות , לדעתי, לא לעניין
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
אני רוצה ברשותכם לחזור על הצעה מהעבר.....
למעט אליפות ישראל - כל הליגות תיירנה במקביל ב 3 מטווחים (אחד בצפון אחד במרכז ואחד בדרום) התוצאות ירוכזו ויקבע דרוג.
אם תרשים התרגיל יהיה משורטט על הס"מ ושעון העצר הוא אותו שעון עצר והמטרות אותן המטרות, בתחרויות ליגה לא צריכה להיות בעיה.
למרות שהצעה זו נדחתה בעבר לדעתי היא תחסוך דלק וזמן יקר של נסיעה אל ומהמטווח הביתה.
בברכת חברים
אילן
ושמחתי לשמוע דברים טובים על התחרות.
אגב בתחרות הצלפים באליקים ניצח "הצעיר" ראובן (בובי) ענתי מרחובות.
למעט אליפות ישראל - כל הליגות תיירנה במקביל ב 3 מטווחים (אחד בצפון אחד במרכז ואחד בדרום) התוצאות ירוכזו ויקבע דרוג.
אם תרשים התרגיל יהיה משורטט על הס"מ ושעון העצר הוא אותו שעון עצר והמטרות אותן המטרות, בתחרויות ליגה לא צריכה להיות בעיה.
למרות שהצעה זו נדחתה בעבר לדעתי היא תחסוך דלק וזמן יקר של נסיעה אל ומהמטווח הביתה.
בברכת חברים
אילן
ושמחתי לשמוע דברים טובים על התחרות.
אגב בתחרות הצלפים באליקים ניצח "הצעיר" ראובן (בובי) ענתי מרחובות.
יורים יקרים................
שפטתי עם ידידי ומורי חנן היה נחמד עבדנו כמו צוות לעינין אני מקוה כי
אין לאף אחד תלונות על שיפוטי בתרגיל מס.1 אבל דעו לכם כי זה פגע לעניות דעתי ברמת הביצוע שלנו חנן ואנוכי....... ואני לא מקנא בשאר השופטים שיורים
וגם שופטים והם נפגעים בביצוע שלהם.
אולי יש למישהו הצעה איך לשפוט וגם לשפר את הביצועים בתרגילים
עבדכם הנאמן
שלום הלפרין
שפטתי עם ידידי ומורי חנן היה נחמד עבדנו כמו צוות לעינין אני מקוה כי
אין לאף אחד תלונות על שיפוטי בתרגיל מס.1 אבל דעו לכם כי זה פגע לעניות דעתי ברמת הביצוע שלנו חנן ואנוכי....... ואני לא מקנא בשאר השופטים שיורים
וגם שופטים והם נפגעים בביצוע שלהם.
אולי יש למישהו הצעה איך לשפוט וגם לשפר את הביצועים בתרגילים
עבדכם הנאמן
שלום הלפרין
בעוונותי הרבים עקבתי אחר עבודת השופטים ואין לי אלה "להוריד את הכובע"
ראיתי אותם לאחר 5 ו,,6 ו,,7 שעות שיפוט מתיחסים ליורים גם ל"קטנים"וגם ל"אייסים" באותה גישה עינינית ,,ראיתי שופט שממש מתנצל על פסילה של משתתף בגלל עברת בטיחות חמורה ,,ראיתי שופט שרץ כמו סייח יחד עם טובי היורים,,ומשיג אותם,,
ראיתי שופטים עם סבלנות ברזל ,,מה ברזל,,פלדה!!!
וכבר נאמר אם אלו שופטך,,,,אז אתה בדרך הנכונה,,,
ראיתי אותם לאחר 5 ו,,6 ו,,7 שעות שיפוט מתיחסים ליורים גם ל"קטנים"וגם ל"אייסים" באותה גישה עינינית ,,ראיתי שופט שממש מתנצל על פסילה של משתתף בגלל עברת בטיחות חמורה ,,ראיתי שופט שרץ כמו סייח יחד עם טובי היורים,,ומשיג אותם,,

וכבר נאמר אם אלו שופטך,,,,אז אתה בדרך הנכונה,,,

פחות -לרוב זה יותר,,
חנן.................
שכחנו לציין שכל הסקוודים עזרו להדביק כמו גדולים(חוץ מאחד)
בתרגיל מס' 1
היה תענוג לעבוד, לא היה לחץ, לא היינו צריכים לרוץ ולהתחנן אחרי היורים
שידביקו
אתה רואה מלאכתם של צדיקים נעשה ע''י אחרים
ואני מסכים איתך ועם DONDUCK אודות הסדר הליגה באם ימשיכו להגיע
להבא כמות גדולה של יורים. היה תענוג למרות שלא היה לי זמן להכיר ולשוחח
עם היורים
שלום[/list]
שכחנו לציין שכל הסקוודים עזרו להדביק כמו גדולים(חוץ מאחד)
בתרגיל מס' 1
היה תענוג לעבוד, לא היה לחץ, לא היינו צריכים לרוץ ולהתחנן אחרי היורים
שידביקו
אתה רואה מלאכתם של צדיקים נעשה ע''י אחרים
ואני מסכים איתך ועם DONDUCK אודות הסדר הליגה באם ימשיכו להגיע
להבא כמות גדולה של יורים. היה תענוג למרות שלא היה לי זמן להכיר ולשוחח
עם היורים
שלום[/list]
...והמשותף לכולנו - כולם רוצים לעזור, כולם רוצים שיהיה יותר טוב, וזוהי נקודת פתיחה מצויינת..
לדעתי אפי צודק. וניתן ליישם את הרעיון, תחרות בשני ימים, כבר בתחרות הקרובה, ללא צורך בחלוקה לשתי ליגות/שני בתים .
ראינו כבר שניתן להריץ 120 יורים בתרגילים מרתקים ו"ארוכים" ללא צורך בפסילת תרגיל,
אבל לא יותר...
אין ברירה אלא לערוך את התחרות לאורך שני ימים - אולי כך יוכלו להתחרות עוד יורים שהם
בעלי עסקים ו/או עובדים בימי שישי, והלחץ הכללי ירד (והשופטים יוכלו לנשום/להשתין וכו')
עכשיו נשאר לפתור את הבעיה הכלכלית/כדאיות מבחינת משפחת מנחם,בעלי המטווח,
שיאלצו להשבית את המטווח ליומיים בעוד שההכנסות לא יוכפלו... ואחרי הכל - הם לא מלכ"ר...
ואז נתקל בבעיות אחרות, כמו למשל : מי ישפוט בשני ימי תחרויות ? בדרך כלל אין מספיק שופטים ליום תחרויות אחד... ((התחרות האחרונה היתה, ללא ספק, גן עדן מבחינת כמות השופטים ורמתם !!!))

לדעתי אפי צודק. וניתן ליישם את הרעיון, תחרות בשני ימים, כבר בתחרות הקרובה, ללא צורך בחלוקה לשתי ליגות/שני בתים .
ראינו כבר שניתן להריץ 120 יורים בתרגילים מרתקים ו"ארוכים" ללא צורך בפסילת תרגיל,
אבל לא יותר...
אין ברירה אלא לערוך את התחרות לאורך שני ימים - אולי כך יוכלו להתחרות עוד יורים שהם
בעלי עסקים ו/או עובדים בימי שישי, והלחץ הכללי ירד (והשופטים יוכלו לנשום/להשתין וכו')
עכשיו נשאר לפתור את הבעיה הכלכלית/כדאיות מבחינת משפחת מנחם,בעלי המטווח,
שיאלצו להשבית את המטווח ליומיים בעוד שההכנסות לא יוכפלו... ואחרי הכל - הם לא מלכ"ר...
ואז נתקל בבעיות אחרות, כמו למשל : מי ישפוט בשני ימי תחרויות ? בדרך כלל אין מספיק שופטים ליום תחרויות אחד... ((התחרות האחרונה היתה, ללא ספק, גן עדן מבחינת כמות השופטים ורמתם !!!))
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
רבותי
.ראשית אני מברך על כל העצות והדעות.
1. תרגיל 6 לא נפסל הוא בוטל מאחר ועל פי החוקה אם לא ניתן להשלים תרגיל הוא מבוטל.
2. להתחיל מוקדם יותר זה רעיון טוב אך הוא מותנה ברישום מוקדם של היורים כדי לחסוך שעה בבוקר
3. אנו הפקנו לקחים מהתחרות לגבי שינויים שיש לקחת בחשבון לתחרות הבאה.
4. אם ברצוננו להספיק, רצוי שכל היורים יעזרו וישתתפו בהדבקה והרמת פופרים
תרגיל 6 כלל מרחק פעילות של כ-60-70 מטר דבר שמחייב עזרה משמעותית כי זמן החזרת התרגיל לתחילתו הינו כ 1.5 מזמן ביצועו כולל התכוננות היורה על הקו
בנוסף הצטופפות כה הרבה יורים מחכים מפריעה וגורמת גם היא לעיכובים מיותרים
רצוי שקבוצה שצריכה לחכות תמתין למעלה או במקום אחר וכך תמנע ההפרעה
5. רצון המארגנים להקים תחרות אתגרית ותרגילים ארוכים גם כן יכול וגרם לכך שתרגיל אחד לא נגמר
6. סה"כ לדעתי היתה תחרות יפה השתתפות נהדרת ועם קצת יותר עזרה היתה גם מסתיימת בזמן
.ראשית אני מברך על כל העצות והדעות.
1. תרגיל 6 לא נפסל הוא בוטל מאחר ועל פי החוקה אם לא ניתן להשלים תרגיל הוא מבוטל.
2. להתחיל מוקדם יותר זה רעיון טוב אך הוא מותנה ברישום מוקדם של היורים כדי לחסוך שעה בבוקר
3. אנו הפקנו לקחים מהתחרות לגבי שינויים שיש לקחת בחשבון לתחרות הבאה.
4. אם ברצוננו להספיק, רצוי שכל היורים יעזרו וישתתפו בהדבקה והרמת פופרים
תרגיל 6 כלל מרחק פעילות של כ-60-70 מטר דבר שמחייב עזרה משמעותית כי זמן החזרת התרגיל לתחילתו הינו כ 1.5 מזמן ביצועו כולל התכוננות היורה על הקו
בנוסף הצטופפות כה הרבה יורים מחכים מפריעה וגורמת גם היא לעיכובים מיותרים
רצוי שקבוצה שצריכה לחכות תמתין למעלה או במקום אחר וכך תמנע ההפרעה
5. רצון המארגנים להקים תחרות אתגרית ותרגילים ארוכים גם כן יכול וגרם לכך שתרגיל אחד לא נגמר
6. סה"כ לדעתי היתה תחרות יפה השתתפות נהדרת ועם קצת יותר עזרה היתה גם מסתיימת בזמן
נחום יונתן זרזיף
- סליקאי ארד
תוצאות רבותיי, תוצאות?????????!!!!!!!
למארגני התחרות,
קודם כל מגיעה לכם תודה!!
כל תחרות שנערכת היא ברכה לענף הזה, ולכן גם אם יש תקלות כאלו ואחרות, צריך להתייחס אליהן בסבלנות ובעיקר בסובלנות. התחרות היתה בעיניי נחמדה ולדעתי ניתן לשפר את נושא הוויסות בין התחנות ע"י אדם שיסתובב, יראה את העומסים ואת נקודות התורפה ויזיז קבוצות קטנות של יורים מתחנה עמוסה לתחנה פנוייה יותר. לצערי זה קרה רק בשעות המאוחרות וזה בהחלט נתן את אותותיו.
עיקר העיקרים בעיניי הוא נושא התוצאות. בכל התחרויות שהשתתפתי עד היום, באופן טבעי בגמר התחרות נערך טקס חלוקת פרסים ופרסום תוצאות, וזה דבר שמחוייב המציאות!!!!
לא ייתכן ששלושה ימים עברו ועדיין לא ידוע כלום! אני מניח שנמשיך לחכות עוד.
חלק מתכנון תחרות, הוא גם לקיחה בחשבון של השארת זמן לטקס.
אני מאד מקווה שהדברים יילמדו ויילקחו בחשבון למען יהיה יותרטוב!!!
שוב תודה למארגנים ולהתראות בתחרות הבאה באשר תהיה.
חומי יזרעאלי
איילת-השחר
קודם כל מגיעה לכם תודה!!
כל תחרות שנערכת היא ברכה לענף הזה, ולכן גם אם יש תקלות כאלו ואחרות, צריך להתייחס אליהן בסבלנות ובעיקר בסובלנות. התחרות היתה בעיניי נחמדה ולדעתי ניתן לשפר את נושא הוויסות בין התחנות ע"י אדם שיסתובב, יראה את העומסים ואת נקודות התורפה ויזיז קבוצות קטנות של יורים מתחנה עמוסה לתחנה פנוייה יותר. לצערי זה קרה רק בשעות המאוחרות וזה בהחלט נתן את אותותיו.
עיקר העיקרים בעיניי הוא נושא התוצאות. בכל התחרויות שהשתתפתי עד היום, באופן טבעי בגמר התחרות נערך טקס חלוקת פרסים ופרסום תוצאות, וזה דבר שמחוייב המציאות!!!!
לא ייתכן ששלושה ימים עברו ועדיין לא ידוע כלום! אני מניח שנמשיך לחכות עוד.
חלק מתכנון תחרות, הוא גם לקיחה בחשבון של השארת זמן לטקס.
אני מאד מקווה שהדברים יילמדו ויילקחו בחשבון למען יהיה יותרטוב!!!
שוב תודה למארגנים ולהתראות בתחרות הבאה באשר תהיה.
חומי יזרעאלי
איילת-השחר
- סליקאי ארד
חברים
כל מי שעדיין חושב שליגות בענף הקליעה או בירי מעשי הם לא לא, מוזמן לקרא בקישור הזה
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=3399איך מתבצע הדבר הלכה למעשה בירי אולימפי כאן בישראל. אולי משהו משם טוב גם לנו?
כל מי שעדיין חושב שליגות בענף הקליעה או בירי מעשי הם לא לא, מוזמן לקרא בקישור הזה
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=3399איך מתבצע הדבר הלכה למעשה בירי אולימפי כאן בישראל. אולי משהו משם טוב גם לנו?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
למר humiizra
לכל תחרות יש תוצאות בסוף היום, מסך היורים נישארו אולי 15 איש לחלוקת הפרסים,
לפי דעתי כל היורים צריכים ליטול חלק במעמד זה. זה חלק מהתחרות.
מעבר לחלוקת הפרסים זה הזמן להחלפת רשמים הערות ומענות.
אני מציעה לכולנו להישאר בסוף, זה נותן עוד קצת טעם טוב !
יניב בוטביניק
לכל תחרות יש תוצאות בסוף היום, מסך היורים נישארו אולי 15 איש לחלוקת הפרסים,
לפי דעתי כל היורים צריכים ליטול חלק במעמד זה. זה חלק מהתחרות.
מעבר לחלוקת הפרסים זה הזמן להחלפת רשמים הערות ומענות.
אני מציעה לכולנו להישאר בסוף, זה נותן עוד קצת טעם טוב !
יניב בוטביניק
נערך לאחרונה על ידי Yaniv_Boot בתאריך 17 נובמבר 2003, 13:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
מדריך ירי מעשי,
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
עבודת הדק זו אומנות,
אומנים עובדים עם 1911 ...
אני לא מר, אני חומי יזרעאלי מאיילת-השחר, אני מסכים לכל מילה שלך בעניין הספורטיביות, אבל צריך להבין שישנה גם בעיית מרחק נסיעה הבייתה ביום שישי בערב ולכן צריך לחשוב ולתכנן את לוח הזמנים כך שיהיה גם זמן לחלוקת פרסים ואולי גם לעשות על האש כמו אצלינו באיילת-השחר!!!!
נכון שיש בעייה של כמות היורים, אבל צריך לחשוב גם על זה.
בברכה ובתקווה לעוד תחרויות!
חומי
נכון שיש בעייה של כמות היורים, אבל צריך לחשוב גם על זה.
בברכה ובתקווה לעוד תחרויות!
חומי
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד