לכל היורים הפעילים - הודעה חשובה ביותר

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי Cybrosh » 02 דצמבר 2003, 23:26

אתם מודעים למה גרמתם? זה פשוט לא יאומן!!! אתם לא יכולים לחשוב לרגע לפני שאתם כותבים משהו ומתפרצים??? ובמיוחד Oded Sig266! חשבת קודם על כל אלה שלא איכפת להם ששמם מופיע והופיע בשנתיים האחרונות ברשימה?????? חשבת על כך שבהודעה אחת החזרת תהליך שלם שנלחמים עליו(ולא משנה כרגע אם הוא נכון או לא, בסדר או לא בסדר)אחורה? לא היה כדאי לחשוב פעמיים,לבדוק בעצמך את הנושא, לכתוב בצורה דיסקרטית לפני שמתפרצים ככה בפומבי???

ועכשיו לשחרר קצת אמוציות!!! שום דבר לא טוב לכם!!!! במקום ישר לירות, לפחות תחשבו אם כדאי לשלוף ולאן לכוון!

עד שמחסלים את הפתרון, בין הוא זמני או לא, מנסים למצוא פתרון חלופי! ולא יורים באוויר!

הייתם כולכם צריכים לבדוק את ההודעות של אילן עד הפרטים הקטנים ולשאול אם משהו לא ברור לפני שקפצתם!

היה כתוב בבירור שמי שמתנגד, שיפנה לאיגוד הקליעה במייל, גם ע"י אילן וגם ע"י דביר!

יש דברים שעושים מאחורי הקלעים או בשקט ולא ב"טלוויזיה".

בתור קלע פעיל, אני מרגיש שנפגעתי, ע"י הקהילה שלי.

אין מילים.... :x

ולהרחיב בהתקפת הזעם שלי : כל אלה ממכם שימירו את רשיונם מנשיאה לאחזקה בבית, התהליך הזה היה למענכם. נראה אותכם אח"כ שתחדשו את הרישיון - אתם תבכו וטוב שכך.

*יאיר והתאחדות הקליעה, אני מאשר באם אפשר לשים את שמי, כתובתי ות.ז. שלי, טלפון ואפילו מספר אישי באתר שלכם! ואני מוכן לחתום על כל מסמך :

נועם ברוש
043502350
הרצל רוזנבלום 4, ת"א
03-6998042
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

פרסום רשימות שמיות של יורים פעילים

על ידי geldz » 03 דצמבר 2003, 11:05

לכל היורים המודאגים
עד לפני מספר ימים אכן הופיעו רשימות של מועדוני ירי (כולל שמות הקלעים) באתר אגוד הקליעה.
לאור פנייה אל אגוד הקליעה - הרשימות השמיות הוסרו.
לדעתי, הבעייה לא נפתרה וכל הדואגים צרכים להמשיך לדאוג במיוחד אלה המשתתפים בתחרויות ירי מעשי. הרי תוצאות התחרויות מתפרסמות באתר זה וכן באתר ירי מעשי והן מפרטות את שמות היורים . סביר להניח כי לרוב המשתתפים בתחרויות ירי מעשי יש נשק ותחמושת בבעלותם. אם כך, בעצם לא נפתרה בעיית המודאגים.

זאב
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 03 דצמבר 2003, 12:21

מבחינתי, אוכל להסיר את תוצאות התחרויות מהאתר אם תעלה דרישה לכך.

והמלצתי למי שמכין את הדרוגים ב-MMS (תוכנת הניקוד לתחרויות), להתחיל להשתמש באופציית הכינוי (Nick Name) שתאפשר פרסום התוצאות ללא שם המשתמש האמיתי, אלא, אם כמובן יציין אחרת.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי donduck » 03 דצמבר 2003, 12:42

ידידי היקר ווב
נראה לי שגם אתה קצת נסחף.
הרי עד לא מזמן הילנת שתוצאות התחרויות אינן נמסרות לפירסום באתר, וכעת אתה נשמע שש להסירן רק כי כמה חברים שמופיעים תחת שמם המלא בכל ההודעות שלהם, כולל מספרי טלפון ICQ דוא"ל ומספר נעליים חוששים שידעו שיש להם נשק?
להזכירך שהתוצאות מתפרסמות גם במקומות אחרים.
לדעתי זו תהיה בכיה לדורות
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 03 דצמבר 2003, 13:29

לא ששתי, ידידי, רק ציינתי שאם אדרש - אסיר.
לדעתי חשוב מאוד לכל אחד מהיורים לדעת היכן הוא ממוקם ביחס לאחרים, וכמובן לדעת מיהם אותם אחרים, נו טוב, לקירש לא משנה לדעת איפה הוא ממוקם ביחס ליורים אחרים :)
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי pilot » 03 דצמבר 2003, 14:04

:shock: :shock:
מספר הנעליים שלי מפורסם באתר ?? :?:
:shock: :shock:
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

äòú÷ ãåàø àì÷èøåðé

על ידי dimitrip » 04 דצמבר 2003, 06:31

ùìåí.
ùîé ãîéèøé ôåâøáéðñ÷é åàðé éåøä áîåòãåï øàùåï ìöéåï.
áøöåðé ìäáéòä äéúðâãåú ðçøöú ìôøñåí øùéîú îçæé÷é ÷ìé éøéòä áàéðèøðú.
àê åø÷ áâìì äñéáä ùëì âåøí ùîòåðééï ìâðåá åìîëåø ðù÷ âðåá ìâåøîéí ôìéìééí àå çáìðééí éäéä îñåâì ôùåè ììëú ìôé "ñéãåø òáåãä" ùëæä.
úåãä
Hindy rusy pchay pchay!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Cybrosh » 04 דצמבר 2003, 09:23

מה??? אתה לא קורה מה שכתבו פה???? לא הבנת? זה פשוט ל א ייאומן.....
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: העתק דואר אלקטרוני

על ידי donduck » 04 דצמבר 2003, 10:57

dimitrip כתב:שלום.
שמי דמיטרי פוגרבינסקי ואני יורה במועדון ראשון לציון.
ברצוני להביעה היתנגדות נחרצת לפרסום רשימת מחזיקי קלי יריעה באינטרנת.
אך ורק בגלל הסיבה שכל גורם שמעוניין לגנוב ולמכור נשק גנוב לגורמים פליליים או חבלניים יהיה מסוגל פשוט ללכת לפי "סידור עבודה" שכזה.
תודה

תגיד, דימיטרי
כאן זה לא אינטרנט? מה, אתה חושב שאת האתר הזה לא מכירים הגורמים שציינת?
אתה בכלל מבין על מה אתה מדבר?
כל מי שרשום באיגוד קליעה מחזיק כלי יריה? (הרבה מאד לא כי הכלים הם של המועדונים שלהם)
אולי הגיע הזמן לשלוח את הראש לבדיקה?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 04 דצמבר 2003, 12:43

שלום
נניח שבאתי למטווח, רכנתי מעל הדוכן ורשמתי לעצמי פרטיו של נושא הנשק שהכלי שלו מצא חן בעיני, עקבתי אחריו וגנבתי את נשקו. דחילק דרך הרשימה הטיפשה הזאת אני עוד אעלה על קלע אולימפי, ומה כבר אני אעשה עם אנשוץ?

טוב לא חשבתי שמועדון+ שם קלע ות.ז זה נורא - ואגב היוע"מ אמר שזה כשר על פי כל דין.

עכשיו לעתיד למישהו רעיון איך מועברת רשימה עדכנית כל הזמן לכל פקידי הרישוי?
אם יש כאן או ליאיר
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי pilot » 04 דצמבר 2003, 14:08

צהריים טובים אילן

את הרשימה ניתן לעדכן באקסל, ולהתקין FTP SERVER באתר של ההיתאחדות.
בכל פעם שחברינו ממשרד הפנים יחפצו לקבל רשימה מעודכנת, הם יוכלו להיכנס ל FTP עם שם משתמש וסיסמא ולמשוך את הקובץ.
ככה גם יש לכם יכולת למעקב, מי משך ומתי...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 04 דצמבר 2003, 14:11

אילן,
1. ישנן שתי דרכים להעברת המידע, כתבתי בהודעה הקודמת, כתבתי גם ליאיר במייל ןכתבו גם אחרים ליאיר במייל. מערכת "אביב" מקוונת בין משרדי ההתאחדות לבין משרד הפנים תפתור את הבעייה ממש כמו שמועברים פרטי מחדשי הרשיונות אל מה"פ. אפשרות ב' הינה להעביר קבצי מידע בדוא"ל ולעדכן בכל מס' ימים או בדרך אחרת ומאובטחת, כך שלא תהיה זליגת מידע אישי החוצה.
2. אין אתר אינטרנט המכיל את פרטי כלל נושאי הנשק בארץ, מתי חידשו והאם הם נושאים נשק כחוק. אין בארץ אתר אינטרנט האוגר את המידע אודות הנהגים בעלי הרשיון בר התוקף, אין בארץ אתר הצופן בחובו את המידע המקשר בין מספר רכב לבין בעליו וכך הלאה. באתר המשטרה ניתן לבדוק האם מספר רכב מסויים מופיע ברישומי המשטרה כגנוב, אך לא יותר מזאת. ישנן עוד הרבה דוגמאות..
3. מן הראוי, לבחון טרם הביצוע את הפעולה אותה מבקשים לבצע, ולהתחשב בדיעות האנשים הקשורים בה. מהיכרות עימך, אתה וגם אני, ועוד רבים אחרים, סולדים מתרבות ה"סמוך יהיה בסדר" הישראלית. כנראה שהפעם נעשתה טעות (ולא מתוך זדון, מתוך רצון כן ואמיתי לסייע, לקדם.) ומישהו לא חשב על כל ההשלכות.
4. אני חוזר ומודה אישית, לך, ליאיר ולכל מי שמנסה לדחוף ולקדם, אשמח לסייע בתחומים שונים הקשורים לנושא הירי המעשי והקליעה כמיטב יכולתי.

נועם.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 05 דצמבר 2003, 12:16

נועם
גם אם דעותנו שונות אני תמיד מכבד את דעת האחר, ולראיה גם אם יש לי תחושה שאנשים נסחפו (ואולי אני הוא זה שטועה) הבקשה כובדה והרשימה נמחקה.

מערכת אביב היא לא בחינם עולה כסף, נוסף לכך לאחר בסיס נתונים יש לעדכנה כל העת.

צריך לזכור אין סיבה שקלע אולימפי למשל יקבל רשיון לנשיאה! הסידור של אחזקה + תעודת יורה ברת תוקף מספיקה לחלוטין לדעת כל חברי ההתאחדות אין סיבה להסב לנשיאה. אבל ישנו חריג של הירי המעשי... מתוך גישה ציונית בטחונית, לא שום סיבה אחרת נרתמנו לענין ההסבה לנשיאה. אנחנו מאמינים שכך יש לנהוג. וזאת למרות שההתאחדות כחברה בהתאחדות הבי"ל לקליעה מחוייבת לספורט נטו ללא קשר ללחימה! לעזור ודאי וודאי, להתחיל להשקיע בכך כסף ושעות עבודה ואולי גם להסתבך עם המוסדות הבי"ל - זה לא. ואגב הסיבה שירי מעשי הוא בחסות ההתאחדות, כי הוא מוגדר כספורט. ואני מאד שמח לערך המוסף שלו.
עכשיו יש מצב נתון!
ההתאחדות לא תרכוש מערכת "אביב" המטווח האולמפי ידרוש על שימוש במערכותיו כסף,
לכן הפתרון צריך להיות מעשי ללא עלות. (משהוא כמו הנפקה חודשית,דוחודשית,רבעונית של רשימה מעודכנת וחלוקתה לכל פקידי הרישוי) מי עושה מה מתי זו הבעיה. אילו הייתי פנסיונר ייתכן והייתי עוזר, כרגע הדברים צריכים לקבל פן מעשי משום שלעת עתה הם תקועים.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי pilot » 05 דצמבר 2003, 16:04

אילן, קבל מסר בפרטי בבקשה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 06 דצמבר 2003, 09:10

פיילוט תודה
מקווה שזה הפתרון ביום ראשון מתחיל לגלגל
אילן
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד