ירי מעשי מככב ב Ynet
דביר,
אישית אני תמיד מעדיף דרכי נעם, אבל קרא את דברי ברי הכתובים מעלה ואז תבין מדוע כתבתי כפי שכתבתי.
יש לי השגות על מקצועיותו של מישל ואני פוסל את דרך העברת המסר אותו העביר, אבל קצפי לא הופנה בעיקרו כלפיו אלא כלפי מנהלי האתר של ידיעות אחרונות
הן על המחדל שהתבצע והן על המחדל שבחוסר הטיפול במחדל ובעיקר על הזלזול שלהם בציבור.
א. הם אכן היו מוכנים לקבל תלונה, אבל רק בדרך שלהם...
ב. פנו אליהם בדרכי נעם, התגובה הייתה זלזול בוטה...
ג. מישל התקשר אליך היות ויש לו את מספר הטלפון שלך, מה עם האחרים? והאם במקום להתנצל הוא מתקשר כי פנייתך אליו הייתה לפי רוחו וטעמו ושאר הפניות לא???
ד. דביר - לפי מה שאני מכיר, אני משער כי אתה לא כל כך תמים...
אישית אני תמיד מעדיף דרכי נעם, אבל קרא את דברי ברי הכתובים מעלה ואז תבין מדוע כתבתי כפי שכתבתי.
יש לי השגות על מקצועיותו של מישל ואני פוסל את דרך העברת המסר אותו העביר, אבל קצפי לא הופנה בעיקרו כלפיו אלא כלפי מנהלי האתר של ידיעות אחרונות

א. הם אכן היו מוכנים לקבל תלונה, אבל רק בדרך שלהם...

ב. פנו אליהם בדרכי נעם, התגובה הייתה זלזול בוטה...

ג. מישל התקשר אליך היות ויש לו את מספר הטלפון שלך, מה עם האחרים? והאם במקום להתנצל הוא מתקשר כי פנייתך אליו הייתה לפי רוחו וטעמו ושאר הפניות לא???

ד. דביר - לפי מה שאני מכיר, אני משער כי אתה לא כל כך תמים...
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
השאלה היא רק מעמדם היחסי של הצדדים.
בסיפור "טיב טעם" מו כלבוטק, הגיעו מייד טיב טעם להתנצל.
אבל, לקוח של טיב טעם שדרש המם החזר כספי על מוצרים פגומים שרכש - איזה 150 ש"ח נענה במכתב אגרסיבי שכלל איום בתביעת דיבה.
ודוגמה אחרת מהחיים.
היה לנו שכן, עו"ד שלא טרח לשלם ועד בית.
למה? ככה.
אחת לכמה חדשים, אחרי מלא טלפונים, היינו שולחים לו מכתב מעו"ד ולמחרת קיבלנו תשלום מלא.
כך זה היה מספר שנים.
למה זה צריך להיות כך? לא יודע.
בסיפור "טיב טעם" מו כלבוטק, הגיעו מייד טיב טעם להתנצל.
אבל, לקוח של טיב טעם שדרש המם החזר כספי על מוצרים פגומים שרכש - איזה 150 ש"ח נענה במכתב אגרסיבי שכלל איום בתביעת דיבה.
ודוגמה אחרת מהחיים.
היה לנו שכן, עו"ד שלא טרח לשלם ועד בית.
למה? ככה.
אחת לכמה חדשים, אחרי מלא טלפונים, היינו שולחים לו מכתב מעו"ד ולמחרת קיבלנו תשלום מלא.
כך זה היה מספר שנים.
למה זה צריך להיות כך? לא יודע.
- סליקאי זהב
כדי להביא דברים על דיוקם:
כל הגישה הזו של "אנחנו הגדולים, תבקשו יפה בפתח הדלת ונחשוב אם להתייחס אליכם בכלל" ממש לא נראית לי. זה שהם פתאום נזכרו להיות נחמדים כשגילו שמאחורי השפתיים יש גם שיניים שיכולות לנשוך ממש לא עומד לזכותם.
מישל עשה טעות וזה נסלח - בחזקת מודה ועוזב ירוחם - מה עוד שטרח לתקן את המעוות, אבל ההתנהלות האדנותית של YNET ממש לא נסלחת.
Webart כתב:א. YNET כן קיבלו את התלונה וטיפלו בה.
משום שקיבלו מכתבים זועמים רבים ומכתב אחד לפחות כלל הפניה לטיפול משפטי.
ב. למרות שאני בטוח שלאיים עליהם בתביעה/תלונה/כעס ועצבים היה יעיל אפשר היה לעשות את זה גם בצורה נעימה וידידותית.
אם היית קורא את תגובתי הראשונה לאשכול שפתח יואב היית מבין שלא כך הוא, ניסו לנפנף אותי במערכת וסירבו להתייחס לפנייה שלי אלא אם כן תעשה בדוא"ל (אוי האירוניה).
ג.לא יודע אם זה רק אני, אבל קיבלתי טלפון מכותב הידיעה (מישל) שנפתח במשפט: "הייתי חייב לשוחח איתך כי המייל שלך היה הרגוע וההגיוני ביותר משאר המיילים שקיבלתי בקשר לכתבה".
אולי אם מישל היה עושה רגע אחד חושבים טרם פרסום הכתבה עם הכתובות גלויות לעין כל מחוץ לרשימת התפוצה המקורית לא היה צריך לחפש תגובות רגועות והגיוניות. ואני ממש לא חושב שמישל - עם כל הכבוד ויש כבוד - יכול להוות קנה מידה לגבי התנהלות סבירה במקרה הנ"ל, הרי הוא בין המיצרים.
ד. אין ספק שגם אני חשבתי לאיים בתחילה בתביעה אבל ניסיתי קודם בדרך אחרת וזה כנראה הצליח יותר, או שאני סתם תמים.
הפניה שלך לא היתה היחידה ואני לא בטוח שראשונה, בכל מקרה הם נענו ושינו את הכתבה לאחר מספר טלפונים שלי למערכת העיתון, למערכת YNET, דוא"ל שלי ל- YNET שיחה עם עו"ד ושיחה שלי עם מישל בה סוכם כי יסירו את אזכור כתובות הדוא"ל מהכתבה.
כל הגישה הזו של "אנחנו הגדולים, תבקשו יפה בפתח הדלת ונחשוב אם להתייחס אליכם בכלל" ממש לא נראית לי. זה שהם פתאום נזכרו להיות נחמדים כשגילו שמאחורי השפתיים יש גם שיניים שיכולות לנשוך ממש לא עומד לזכותם.
מישל עשה טעות וזה נסלח - בחזקת מודה ועוזב ירוחם - מה עוד שטרח לתקן את המעוות, אבל ההתנהלות האדנותית של YNET ממש לא נסלחת.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
- סליקאי זהב
חברים שלום
לבקשת מס' חברים
ל Y נט ולידיעות אחרונות הנהלות נפרדות.
מכתב מחאה רשמי שלי לעניין בתור איש הקשר של ההתאחדות לידיעות ו ל Y נט נענה ע"י ידיעות במיידי טלפונית (מיקי נלקין) ובכתב.
הם טוענים שאין קשר בין האתר לעיתון כפי שקיים במעריב, הם טוענים שפרסומי תוצאות קליעה הם שיקול עיסקי / מקצועי, ושכאשר ישנן תוצאות ראויות הם מעולם לא התעלמו מהענף.(מה שאגב נכון) צר להם אם מאן דהוא מתוך כעס של רגע יבטל את המינוי על העיתון. הם ממליצים לשקול את העניין מחדש והפנו אותנו ל Y נט.
Y נט אישרו קבלת הפניה - טרם הגיבו.
המשך יבוא !
לבקשת מס' חברים
ל Y נט ולידיעות אחרונות הנהלות נפרדות.
מכתב מחאה רשמי שלי לעניין בתור איש הקשר של ההתאחדות לידיעות ו ל Y נט נענה ע"י ידיעות במיידי טלפונית (מיקי נלקין) ובכתב.
הם טוענים שאין קשר בין האתר לעיתון כפי שקיים במעריב, הם טוענים שפרסומי תוצאות קליעה הם שיקול עיסקי / מקצועי, ושכאשר ישנן תוצאות ראויות הם מעולם לא התעלמו מהענף.(מה שאגב נכון) צר להם אם מאן דהוא מתוך כעס של רגע יבטל את המינוי על העיתון. הם ממליצים לשקול את העניין מחדש והפנו אותנו ל Y נט.
Y נט אישרו קבלת הפניה - טרם הגיבו.
המשך יבוא !
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
ACSman כתב:אפי,
אתה מפספס את הנקודה... בקישור לאתר המפרסם את התוצאות אכן יש מידע, בדרך כלל הגולשים לאתר האתחדות אלו האנשים המכירים את האתר ואני משער כי מרבית הנכנסים הינם מתחומי הקליעה לגווניה השונים.
גם דואר אלקטרוני הנשלח עם השמות גלויים ברשימת התפוצה מגיע אל הנמענים אשר נמצאים בתחום.
לעומת זאת באתר של ידיעות אחרונות שאליו נכנסים כל עם ישראל ואישתו הוצג סרטון וידאו המתיימר ללמד בני ישראל איך לשמור על פרטיות הנמענים, וכאן באה הפתעה מעניינת - כדי ללמד את הגולש המצוי איך לשמור על פרטיות הנמענים לדברי הדואר אותם ירצה הגולש לשלוח... הופרה ביד גסה פרטיותם של אנשים שלא קשורים לנוא, לא יודעו על כך מראש, לא התבקשה רשותם לחשוף את שמם ופרטי ה Email שלהם וכל זאת כדי ללמד איך לשמור על פרטיות פרטי המנענים???, וכדי להוסיף חטא על פשע, הנהלת האתר הלא מכובד והלא מכבד את הגולשים הנכנסים בשעריו, מסרבת לקבל תלונה טלפונית? מסרבת להכיר באחריותה [הפושעת] למחדל!!! ומסרבת בתחילה להסיר את המיפגע החודרני, עד להפעלת מסע לחצים מצד הנפגעים, ורק אז הואילה ברוב טובה הנהלת האתר החובבנית של "העיתון הגדול במדינה" להסיר את הסרטון הנלוז...
אפי, הרשה לי להניח עוד הנחה כי אם שמך וכתובת הדואר שלך היו צצים להם באיזה אתר ובעיקר אתר בעל שעור כניסות גבוהה וכל זה ללא רשותך וידיעתך, גם אתה הייתה מתקומם ואם הייתה פונה לאתר על מנת לבקש מהנהלת האתר להסיר את שמך ופרטיך והייתה נענה בשלילה, גם אתה הייתה חש נפגע וכעוס...
כמו כן הרשה לי להניח כי באתר שלך, לא הייתה מרשה לעצמך לחטוא במחדל כגון זה ולו רק מתוך כללי הגינות פשוטים, שמירה על החוק והבנה כי מעשה כגון זה אפילו אם לא יהיה גובל בפלילים, יחשוף אותך בתור בעלי האתר שלך, לתביעה משפטית...
אבל אולי זה רק אני וההנחות שלי, אז תמיד ישנה אפשרות שאני טועה ומטעה, אבל אני מניח שלא...
סתם נקודה למחשבה...
אני דווקה חושב שכן - אתה טועה. כל נושא התגובה של האתר לפנייתך לא רלוונטי לתלונה. באשר לפרסום כתובת המייל שלך: ברגע שהמייל נשלח בתפוצת נטו ב CC ולא ב BCC נגמרה ה"פרטיות" שלך. אותו מייל ימצא את דרכו לכל העולם כך שהסירטון שהוצג אינו משנה דבר. אם יש לך טענה תפנה אותה למי ששולח מייל בו רואים את כל הנמענים - זה פגיעה בפרטיות, אם תרצה לקרא לזה כך. אני רואה זאת כחלק מהמחיר של השימוש באינטרנט. אני לא חושב שאתה שונה מכולם ולכן אני מניח שכבר קיבלת דואר זבל. מהיכן יש לאותו שולח זבל את המייל שלך?
אני גם לא רואה הבדל בין פרסום שימך ברשימות של תוצאות לבין בפרסום בסירטון. פרסום זה פרסום ולא משנה אם זה בעמוד הראשון או בעמוד האחורי.
אני מכיר משהו מראשוני המתלוננים על הפרסום הנ"ל, שבעבר ביקש ממני הסבר כיצד להעביר את כל הכתובות מהמכתבים של נחום על מנת שיוכל לשלוח להם חומר פרסומי.
לכן אני חוזר על מה שכתבתי קודם: קצת מגזימים בתגובות אבל מה שבטוח עכשיו כולכם תדעו מה זה BCC
נערך לאחרונה על ידי efifirst בתאריך 10 פברואר 2006, 06:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
אפי,
עם כל הכבוד, אתה טועה ומטעה.
אני לא אכנס כאן להבדלים הן החוקתיים, הן המעשיים והן הטכניים של כל ההשוואות הלא מכוןנות שהבאתה, פשוט אין לי כח לזה עכשיו.
בפעם הבאה שאני אגיע אליך למטווח ואם תרצה אסביר לך במה בדיוק מדובר ומה דעתי בנדון ומה הדרכתי בנושא זה שנים [כולל לימודי תעודה]
עם כל הכבוד, אתה טועה ומטעה.
אני לא אכנס כאן להבדלים הן החוקתיים, הן המעשיים והן הטכניים של כל ההשוואות הלא מכוןנות שהבאתה, פשוט אין לי כח לזה עכשיו.
בפעם הבאה שאני אגיע אליך למטווח ואם תרצה אסביר לך במה בדיוק מדובר ומה דעתי בנדון ומה הדרכתי בנושא זה שנים [כולל לימודי תעודה]
אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב
תיראו...לא סתם כתבתי שאתם "קצת מגזימים". אני לא רואה בפרסום "הפרה גסה" של פרטיות או "אחריות פושעת". אני מבין את ההתרעמות אבל זה לא שמשהו פרסם את השם והכתובת שלכם בתוכנית להגנת עדים של משטרת ישראל, בעצם זה ממש לא דוגמא טובה, יותר מתאים של ה FBI. כתובת מייל , מטיבעה, אינה דבר חסוי ופרסומה ברבים, לא משנה באיזה מדיה, אינו פגיעה בפרטיות. לימודי תעודה או לא זה המצב.
אם פרסום של כתובת מייל זה פגיעה בפרטיות אז שימוש ב CC צריך להיות אסור אלא אם כן הממוען אישר זאת בכתב.
אם פרסום של כתובת מייל זה פגיעה בפרטיות אז שימוש ב CC צריך להיות אסור אלא אם כן הממוען אישר זאת בכתב.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד