ירי מעשי עם רובה סער
Re: ירי מעשי עם רובה סער
ליאור45 כתב:yoav30 כתב:מעניין בכמה ניתן להשיג "קופסת כדורים" לתומ"ת???
לפני 4 שנים השארנו כמה קופסאות כאלה בשטח לפני דילוג.
ואז אני צריך לעבוד שעות נוספות כדי לטפל בזה

(ולא משלמים לנו על שעות נוספות %4 )
- תרמתי למען הסליק
שלום EMT ( אמת )
הגשתי בקשה לרובה צייד והתשובה שלילית,גם כמדריך ירי בפועל וגם כספורטאי שמעוניין ברובה צייד למטרת ספורט גם כמייצג את ישראל בתחרויות בחו"ל וכתבתי מפורשות שאני לא מעוניין בצייד אלה רק לספורט. אני רוצה לספר לכם שאני חותם לשכנים על רישיונות צייד כל יום ולנו מחרימים את הרובים.עם יש אפשרות לעשות משהו בכיוון אשמח להיות חלק ממלחמה בתופעה שנגדיר אותה כסוס עם רתיעות על העיניים שלא רוצה לפנות ימינה או שמאלה. בעוד 10 שנים יהיה רע בתחום הנשק האזרחי. יורם שטיינר.
הגשתי בקשה לרובה צייד והתשובה שלילית,גם כמדריך ירי בפועל וגם כספורטאי שמעוניין ברובה צייד למטרת ספורט גם כמייצג את ישראל בתחרויות בחו"ל וכתבתי מפורשות שאני לא מעוניין בצייד אלה רק לספורט. אני רוצה לספר לכם שאני חותם לשכנים על רישיונות צייד כל יום ולנו מחרימים את הרובים.עם יש אפשרות לעשות משהו בכיוון אשמח להיות חלק ממלחמה בתופעה שנגדיר אותה כסוס עם רתיעות על העיניים שלא רוצה לפנות ימינה או שמאלה. בעוד 10 שנים יהיה רע בתחום הנשק האזרחי. יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
יורם - מה תקע את התהליך, הגשת בקשה לרישיון ואמרו לך לא ? אפשר להפגש על מנכל התאחדות ולדבר. אני רוצה להבין מה בסיס לסירוב הזה.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סימון,
כבר עשינו צעד - במפגש האחרון בניר-עם עשינו מסלול (בסיסי מאוד) עם ערכות RONI ן KPOS. זה הפתרון כרגע לדעתי לנושא.
ברגע שמטווח ניר-עם יחזור לפעולה אני מבטיח לחדש את הרעיון.
כבר עשינו צעד - במפגש האחרון בניר-עם עשינו מסלול (בסיסי מאוד) עם ערכות RONI ן KPOS. זה הפתרון כרגע לדעתי לנושא.
ברגע שמטווח ניר-עם יחזור לפעולה אני מבטיח לחדש את הרעיון.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
שלום EMT ונועם !
אני לא יודע מה הסיבה לשלילה, אבל אני מוכן לעשות ולהיות חלק מקבוצה שמעוניינת בשינוי.כי לי נשבר מהשכל השכל הרפוס של משרדי הממשלה .אז אם יש דרך להביא אותי בחשבון.תודה יורם
אני לא יודע מה הסיבה לשלילה, אבל אני מוכן לעשות ולהיות חלק מקבוצה שמעוניינת בשינוי.כי לי נשבר מהשכל השכל הרפוס של משרדי הממשלה .אז אם יש דרך להביא אותי בחשבון.תודה יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד