שופט ירי מעשי בתחרות
אפי אני מזדהה עם כל מילה ובטוח שרב החיוב על השלילה.
לא חידשתי תעודת יורה ובשלב זה אין בכוונתי לחדשה. כן אשמח לבוא ולסייע בתחרות הדרוג הבאה בשיפוט נטו, חבל רק שלקח לך ועוד כמה עמיתים כל כך הרבה זמן להגיב.
אגב אין שום בעיה אם ועדת ירי מעשי תחליט לשנות את הסכום עבור תעודת שיפוט, עקרונית וובי אני חושב ש "0" זה לא צריך להיות.
בברכת קידום הספורט נתברך
אילן
לא חידשתי תעודת יורה ובשלב זה אין בכוונתי לחדשה. כן אשמח לבוא ולסייע בתחרות הדרוג הבאה בשיפוט נטו, חבל רק שלקח לך ועוד כמה עמיתים כל כך הרבה זמן להגיב.
אגב אין שום בעיה אם ועדת ירי מעשי תחליט לשנות את הסכום עבור תעודת שיפוט, עקרונית וובי אני חושב ש "0" זה לא צריך להיות.
בברכת קידום הספורט נתברך
אילן
אילן ב כתב:אפי אני מזדהה עם כל מילה ובטוח שרב החיוב על השלילה.
בברכת קידום הספורט נתברך
אילן
שלום אילן
לפני הכל, אני אלא חושב שזמן התגובה כל כך חשוב, אני לא בודק כל הזמן מה חדש בפורום או בכל הדיונים שבו. האמת חשבתי להפסיק להשתתף בפורום, קשה להיות חלק מהבודדים שעושים משהו בירי מעשי ושמנסים לדחוף קדימה את הענף ומצד שני לקרא את כל התלונות והעצות של כל החכמים שגילו כמה זה קל לכתוב בפורום אבל שכחו כמה זה קשה לעשות.
ולגופו של עיניין: לתעודת שופט, כיום, אין חשיבות כי כמעט לאף אחד, אני חושב, (לי אין תעודה בתוקף). יש תאריכים לתחרויות הליגה ואתה מוזמן להתייצב בבוקר(7:30) ולעזור.
לגבי ה 100 ש"ח המפורסמים. כידוע לך כל נושא הכספים אינו בתחום סמכותה של הוועדה, אנו יכולים רק להמליץ וזהו שנים מנסים לבטל את ה 100 ש"ח ללא הועיל.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
Webart כתב:אפי שלום, וחבל שלא רואים אותך כאן יותר.
גם תעודת השופט שלי אינה בתוקף, וכתבתי כבר שלדעתי יגדל "קאדר" השופטים אם לא יחייבו את השופטים בתשלום ה"קנס" בן מאה השקלים לחידוש תעודתם, מבלי להשתמש בטיעון ש"השופטים לא משלמים בתחרויות ולכן לא יקרה כלום אם ישלמו על תעודתם".
אם, כפי שאתה אומר, אינכם בודקים את תוקף התעודות, ותעודת מדריך ירי מעשי בתוקף מלווה בתעודת שופט שאינה בתוקף מספיקה לכם, אשמח לסייע בתחרויות הבאות.
מי השתמש בטיעון המפגר הזה?
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
עיין לדוגמא באשכול זה:
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=3166
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=3166
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
היי
אם אני לא טועה, מה שיש באשכול זה לא טיעון אלא הצעה. אבל זה ממש לא משנה. ה100 ש"ח מיותרים, אם הסיבה היא הכנת התעודה אז אפשר לוותר על התעודה. ההדרכה בקורס כזה נעשיית בהתנדבות כך שאיני רואה כל סיבה לגביית כסף.
המציאות מראה שמאז שדרשו סכום של 100 ש"ח לא הוכשרו שופטים חדשים.
אם אני לא טועה, מה שיש באשכול זה לא טיעון אלא הצעה. אבל זה ממש לא משנה. ה100 ש"ח מיותרים, אם הסיבה היא הכנת התעודה אז אפשר לוותר על התעודה. ההדרכה בקורס כזה נעשיית בהתנדבות כך שאיני רואה כל סיבה לגביית כסף.
המציאות מראה שמאז שדרשו סכום של 100 ש"ח לא הוכשרו שופטים חדשים.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד