קורס ירי מעשי
חברים יקרים .
ישנם כמה בודדים המלעיזים ו"יורקים" למשפחתנו בפנים ,וישנם רבים וטובים אחרים מבני המשפחה אשר להם קבלות/הוכחות/...-על מעשיהם .
איני חושב שיש מדריך אחד בפורום שלא יצא לי לפגוש/לראות/....(טוב נו אולי אחד או שניים) - ומכולם התרשמתי לטובה - מאוד . החל מאלו שרואים אותך יורה ,רק באים לתקן/ללטש מעט ,ונשארים שעות ... וכלה באלו שבאים מראש לבלות שעות במטווח על מנת להדריך וללמד(עיין ערך "מפגשי יום שישי") .
לכן אחים יקרים אחזור על מה שכתבתי כבר באשכול זה :"לא ראוי להתייחסות - דלגו" .אנחנו , משפחת הסליק יודעים באמת מי אתם וכמה אתם יודעים ושווים,ומי שלא מאמין ו"לא נראה לו" ? בעיה שלו
בברכת לילה טוב והמשך שבוע נעים.
אה ועוד משהו . . .
לכל החברים שמתרגזים בגלל דברי לעז . . .
ס'תכלו על החתימה שלי
ישנם כמה בודדים המלעיזים ו"יורקים" למשפחתנו בפנים ,וישנם רבים וטובים אחרים מבני המשפחה אשר להם קבלות/הוכחות/...-על מעשיהם .
איני חושב שיש מדריך אחד בפורום שלא יצא לי לפגוש/לראות/....(טוב נו אולי אחד או שניים) - ומכולם התרשמתי לטובה - מאוד . החל מאלו שרואים אותך יורה ,רק באים לתקן/ללטש מעט ,ונשארים שעות ... וכלה באלו שבאים מראש לבלות שעות במטווח על מנת להדריך וללמד(עיין ערך "מפגשי יום שישי") .
לכן אחים יקרים אחזור על מה שכתבתי כבר באשכול זה :"לא ראוי להתייחסות - דלגו" .אנחנו , משפחת הסליק יודעים באמת מי אתם וכמה אתם יודעים ושווים,ומי שלא מאמין ו"לא נראה לו" ? בעיה שלו

בברכת לילה טוב והמשך שבוע נעים.
אה ועוד משהו . . .
לכל החברים שמתרגזים בגלל דברי לעז . . .
ס'תכלו על החתימה שלי

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
חייב לברוח
איזו אחדות, איזה גיבוש, ממש בונקר. אני קופץ לחו"ל לכמה ימים, תשמרו על המולדת. נשיקות.
- סליקאי כסף
ברי, תאיר לי טיפה בעניים
אף אחד לא שאל שאלה רק את מדריכי הירי המעשי.
מה כתבתי כאן שהוא לא נכון ??? אתה רוצא רשימה של מטווחים שמשתמשים במשקפיים של 20 ש"ח, או רשימה של מטווחים עם אזניות ב 50 ש"ח ?
מה מהציוד שכתבתי לא מקובל עליך ?
האם היתה נימה של "חמידת לצון" בתשובת ? (אולי טעות הקלדה, לא יותר).
האם הצגתי את עצמי כמדריך ירי ?
אם אדון REDDOT מעוניין ליצור אינטריגות פנימיות בין מדריכי הירי, אל תכניס אותי לתוך המלחמה הזאת בבקשה.
יש לאדון כניראה בטן מלאה והוא מעוניין לפרוק אותה.
אז אל תניח שאני נותן לו טריגרים כאלו או אחרים. תקרא טוב בין השורות של מה שהוא כותב, תבין שהבעיה שלו שונה לחלוטין.
למישהו יש עוד טענות כלפי ?

אף אחד לא שאל שאלה רק את מדריכי הירי המעשי.
מה כתבתי כאן שהוא לא נכון ??? אתה רוצא רשימה של מטווחים שמשתמשים במשקפיים של 20 ש"ח, או רשימה של מטווחים עם אזניות ב 50 ש"ח ?
מה מהציוד שכתבתי לא מקובל עליך ?
האם היתה נימה של "חמידת לצון" בתשובת ? (אולי טעות הקלדה, לא יותר).
האם הצגתי את עצמי כמדריך ירי ?
אם אדון REDDOT מעוניין ליצור אינטריגות פנימיות בין מדריכי הירי, אל תכניס אותי לתוך המלחמה הזאת בבקשה.
יש לאדון כניראה בטן מלאה והוא מעוניין לפרוק אותה.
אז אל תניח שאני נותן לו טריגרים כאלו או אחרים. תקרא טוב בין השורות של מה שהוא כותב, תבין שהבעיה שלו שונה לחלוטין.
למישהו יש עוד טענות כלפי ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
פיילוט אתה קופץ לבריכה הלא נכונה (בריכה ריקה).
בהתייחס לתוכנם של דבריך, לא מצאתי לנכון לעסוק בקעקוע דבריך שלך משום שאין זה מנהגי, בחרתי בדרך של המלצה אחרת לשואל עם הפניה למדריך אצלו יעבור את הקורס.
יחד עם זאת אינני חושב שתשובתך אליו היתה בגדר הקונצנזוס, המקובל והרצוי לצורך הקורס.
אני לא טבח או קונדיטור ולא עוסק בבטן של אף אחד, אני גם לא שייך לחברת גרר כלשהיא.
בביקורתו כתב REDDOT התייחסות לדברים שאתה כתבת תוך ייחוסם למדריכי הירי המעשי הכותבים באתר. לזאת התייחסתי והוא אשר כתבתי.
הוא אינו יכול לכתוב ביקורת על דברי מדריכי ירי מעשי בהסתמך על דברים שכתבת אתה, משום שאינך נמנה עליהם (הוא כמובן יכול לכתוב מה שהוא רוצה, הנייר הוירטואלי סובל כמעט הכל).
ולא, לא הצגת את עצמך כמדריך ירי מעשי זו בדיוק הנקודה שלי. חדד את עיניך וקרא את השאלה שהופנתה ל- REDDOT ועיקרה מתייחס למקור ממנו הגיע למסקנה שאתה נמנה על מדריכי הירי המעשי הכותבים פה.
תקרא יותר לאט תבין יותר מהר.
בהתייחס לתוכנם של דבריך, לא מצאתי לנכון לעסוק בקעקוע דבריך שלך משום שאין זה מנהגי, בחרתי בדרך של המלצה אחרת לשואל עם הפניה למדריך אצלו יעבור את הקורס.
יחד עם זאת אינני חושב שתשובתך אליו היתה בגדר הקונצנזוס, המקובל והרצוי לצורך הקורס.
אני לא טבח או קונדיטור ולא עוסק בבטן של אף אחד, אני גם לא שייך לחברת גרר כלשהיא.
בביקורתו כתב REDDOT התייחסות לדברים שאתה כתבת תוך ייחוסם למדריכי הירי המעשי הכותבים באתר. לזאת התייחסתי והוא אשר כתבתי.
הוא אינו יכול לכתוב ביקורת על דברי מדריכי ירי מעשי בהסתמך על דברים שכתבת אתה, משום שאינך נמנה עליהם (הוא כמובן יכול לכתוב מה שהוא רוצה, הנייר הוירטואלי סובל כמעט הכל).
ולא, לא הצגת את עצמך כמדריך ירי מעשי זו בדיוק הנקודה שלי. חדד את עיניך וקרא את השאלה שהופנתה ל- REDDOT ועיקרה מתייחס למקור ממנו הגיע למסקנה שאתה נמנה על מדריכי הירי המעשי הכותבים פה.
תקרא יותר לאט תבין יותר מהר.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
רגע, (אילן, מים...עוד כוס)
אז הוא כתב...
הוא מעוניין לנגח, שינגח
הוא יכול לכתוב מה שהוא רוצא, הוא יכול ליחס מה שהוא רוצא למי שהוא רוצא, אז מה.
הוא שאל שאלה שניראת שאלה תמימה למראה, קיבל תשובה, ממני, ועל סמך התשובה שלי הוא מחליט לנגח את כל העולם, בעיה שלו.
אתה לא חייב לענות לו, אבל אל תגיד שאני ה"קטליזטור" שלו, בבקשה
ולגבי דבריך, אני לא חושב שהוא באמת מעוניין לעבור קורס יירי מעשי (הוא כניראה עבר אותו ממזמן).
אז הוא כתב...
הוא מעוניין לנגח, שינגח
הוא שאל שאלה שניראת שאלה תמימה למראה, קיבל תשובה, ממני, ועל סמך התשובה שלי הוא מחליט לנגח את כל העולם, בעיה שלו.
אתה לא חייב לענות לו, אבל אל תגיד שאני ה"קטליזטור" שלו, בבקשה

ולגבי דבריך, אני לא חושב שהוא באמת מעוניין לעבור קורס יירי מעשי (הוא כניראה עבר אותו ממזמן).
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
חברים יקרים
התקוממתי לעובדה ולנימת הזילזול בקשר למדריכי הירי מהקורס האחרון כאחד שמכיר אותם ומכיר את מדריכיהם שעשו עבודה נפלאה אני רוצה לומר בברור ללא כחל או סרק הקורס האחרון היה קורס איכותי מאין כמהו אותם אנשים משתתפים בתחריות בשיפוט ובהדרכה איכותית והיה לי הכבוד
לראותם בעבודה אני רוצה לומר שאם בני לא היה עובר קורס הדרכה במחזור זה הייתי בשמחה רבה מפקיד אותו בידיהם הנאמנות של החברים אני לא מזכיר את שמם שמע אשמע כמתנשא
וכמו כן ידידי אם אתם מקבלים את העצה של הרפתן לפתוח פינות אל תשכחו אותי אשמח להצטרף
לפגוש ידיד וותיק
תראות
OLD FOX
התקוממתי לעובדה ולנימת הזילזול בקשר למדריכי הירי מהקורס האחרון כאחד שמכיר אותם ומכיר את מדריכיהם שעשו עבודה נפלאה אני רוצה לומר בברור ללא כחל או סרק הקורס האחרון היה קורס איכותי מאין כמהו אותם אנשים משתתפים בתחריות בשיפוט ובהדרכה איכותית והיה לי הכבוד
לראותם בעבודה אני רוצה לומר שאם בני לא היה עובר קורס הדרכה במחזור זה הייתי בשמחה רבה מפקיד אותו בידיהם הנאמנות של החברים אני לא מזכיר את שמם שמע אשמע כמתנשא
וכמו כן ידידי אם אתם מקבלים את העצה של הרפתן לפתוח פינות אל תשכחו אותי אשמח להצטרף
לפגוש ידיד וותיק
תראות
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
pilot כתב:רגע, (אילן, מים...עוד כוס)
אז הוא כתב...
הוא מעוניין לנגח, שינגח
אתה לא חייב לענות לו, אבל אל תגיד שאני ה"קטליזטור" שלו, בבקשה![]()
ואללה טייסליק תנמיך קצת........
לא הבנתי מה אתה רוצה............
אני אקצר כדי שיהיה לך ברור!
הבטחות צריך לקיים!!!
להתראות
ואם עכשיו אני לא ברור גם פיטורי כל שרי החינוך לא יעזרו!
על מה שאמר חנן ששלח לקורס כמה מחניכיו :
שנו חז"ל : " אין אדם מתקנא בבנו ובתלמידו"
שועל זקן
הדלת פתוחה בכל עת......
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
נכבדי.
קראתי את תגובותיכם בנוגע להערותיו של reddot ואי אפשר להתעלם מהם.
מעבר להתנפלות עליו תקראו בין השורות לדעתי הדברים חשובים מאוד .
אל תשכחו שנרתיקים, אשפות, חגורות,אזניות ומשקפי מגן הם ציוד בטיחותי.
עליהם אין פשרות.
עניין זה נוגע במיוחד למדריכי הירי החדשים ואני מאחל לכם הצלחה בהמשך הדרך.
קראתי את תגובותיכם בנוגע להערותיו של reddot ואי אפשר להתעלם מהם.
מעבר להתנפלות עליו תקראו בין השורות לדעתי הדברים חשובים מאוד .
אל תשכחו שנרתיקים, אשפות, חגורות,אזניות ומשקפי מגן הם ציוד בטיחותי.
עליהם אין פשרות.
עניין זה נוגע במיוחד למדריכי הירי החדשים ואני מאחל לכם הצלחה בהמשך הדרך.
- סליקאי ארד
לכל המגיבים והמוגבים.
אני ממעט לכתוב בפורום, יחד עם זה, אין זאת אומרת שאינני קורא אותכם.
ומכל האשכול הזה(ואחרים) הצלחתי להבין דבר או שניים:
שרק לאחרונה קיבלתם הסמכה כמדריכי ירי מעשי וחלקכם הקדים להתהדר בתארים למיניהם במשך זמן לא קצר ולתת עצות "מקצועיות" (לכל אורח לרגע, מי שכותב הרבה מצטייר כמי שמבין הרבה). האמנם?
ישנה רק מסקנה אחת שמתבקשת: שרלטנות!!!!!!!!
ואגב, משהו נוסף שקשה להתעלם ממנו - לכל ה"מישפוחה" חיזקו ואימצו בברכת לקוק ונתלקק.
שרק לאחרונה קיבלתם הסמכה כמדריכי ירי מעשי וחלקכם הקדים להתהדר בתארים למיניהם במשך זמן לא קצר ולתת עצות "מקצועיות" (לכל אורח לרגע, מי שכותב הרבה מצטייר כמי שמבין הרבה). האמנם?
ואגב, משהו נוסף שקשה להתעלם ממנו - לכל ה"מישפוחה" חיזקו ואימצו בברכת לקוק ונתלקק.
- סליקאי ארד
yeshua שלום רב.
איש לא התעלם מדבריו של רדדוט, ומשום חשיבות הדברים מצאנו דרך לשים דברים על תיקונם.
אינני חושב שמישהו מבין מדריכי הירי החדשים או הותיקים הכותבים כאן הביע זלזול כלשהוא בציוד הבטיחות, נהפוך הוא ! איש מהמדריכים אינו סבור שיש להתפשר בציוד הבטיחות ואינני מבין כיצד הגעת למסקנה זו.
בכל אופן, תודה על איחולי ההצלחה ואני מקווה שהצלחתינו תהיה גם הצלחת הענף.
איש לא התעלם מדבריו של רדדוט, ומשום חשיבות הדברים מצאנו דרך לשים דברים על תיקונם.
אינני חושב שמישהו מבין מדריכי הירי החדשים או הותיקים הכותבים כאן הביע זלזול כלשהוא בציוד הבטיחות, נהפוך הוא ! איש מהמדריכים אינו סבור שיש להתפשר בציוד הבטיחות ואינני מבין כיצד הגעת למסקנה זו.
בכל אופן, תודה על איחולי ההצלחה ואני מקווה שהצלחתינו תהיה גם הצלחת הענף.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ototo כתב:לכל המגיבים והמוגבים.
אולי באמת בעצם העובדה שאתה ממעט להתבטא חסכת מאיתנו את פניניך. ולגבי קריאתך את הדברים, אוכל להציע לך להיטיב את קריאתך קצת יותר טרם כתיבת דברי הבל.
שרלטנות היא כתיבת מניפסטים חסרי בסיס כגון זה האחרון שכתבת כאן, בחזקת אומנות הספין.
יואיל כבודו לספר מי הקדים להתהדר, באיזה תארים והחל ממתי ?
ועכשיו תורי לשאול, האמנם ?
חלק מהדברים והתגובות הנכתבים כאן הם פרי מקלדת של המדריכים הבכירים והותיקים בארץ, אבל בל ניתן לעובדות לבלבל אותך.
ואם אחדות השורות היא הדבר האחרון שנותר לך לתקוף...

נערך לאחרונה על ידי הצעדן בתאריך 24 פברואר 2005, 01:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד