תחרות 24.10.03 בקיסריה
אולי בדיקת עופרת.??!!
אילן !
סליחה על ההתפרצות .
תזכיר לי את השפעתה של עופרת בדם ?
גיא.
סליחה על ההתפרצות .
תזכיר לי את השפעתה של עופרת בדם ?

גיא.
אילן שלום
אם תעבור באשכול ותקרא אותו מהתחלה ועד הסוף תראה מי פוגע במי
אני מעלה איזשהו רעיון וישר מתנפלים עלי ........... וגם אתה מר אילן לא יותר טוב............
אתה מאשים אותי שאני כועס על מועדון ''בול'' אותו מועדון שאני מייצג כבר הרבה שנים בגאוה.......
מאיפה אתה מעיז להמציא סיפור כזה???אתה לא מכיר אותי בכלל אתה לא יודע כמה אני נותן ומשקיע כדי להיות במועדון בול...וכמה אני גאה בזה
דברי חנן:
: "בבול כולם אוהבים אותך בגלל עזרתך לחברים ולמועדון "
אתה מאשים אותי שאני מנסה להרוס את התאחדות הקליעה
אז תגיד בבקשה מאיפה אתה לוקח גם את הסיפור הזה איתו אתה משמיץ אותי.
" מי נתן לו את המנדט והזכות להרוס? "
מאיפה אתה מוצץ את הדברים האילו מר אילן???????????
בכתבות אתה מעולה ומגן על הבוסים שלך...מעל גבי האינטרנט.. אם אתה כל כך בעד ירי מעשי מתי היית בפעם האחרונה באירוע או תחרות ירי מעשה.......
תלמד ממר דוידויץ במשתדל לבקר בתחרויות.............ואני מצפה ממך להתנצלות
על דבריך עלי......
חברה אולי תסבירו למר אילן מדריך הירי שקל מאד להעביר ביקורת מרחוק
וכחבר האמותה תתקרב לאנשים הפשוטים ''לעמך'' ואז אולי תקיר אותם שכל כוונת לטוב הענף ירי המעשי
ואין דבר רע בביקרות בונה ואני חוזר שוב שזה היה כוונתי אני מספיק שנים מעורה בירי מעשי מייצג את ישראל בחו''ל בתחרויות והמבין יבין ואני לא מתכונן לענות יותר לאף אחד
שלום הלפרין
אם תעבור באשכול ותקרא אותו מהתחלה ועד הסוף תראה מי פוגע במי
אני מעלה איזשהו רעיון וישר מתנפלים עלי ........... וגם אתה מר אילן לא יותר טוב............
אתה מאשים אותי שאני כועס על מועדון ''בול'' אותו מועדון שאני מייצג כבר הרבה שנים בגאוה.......
מאיפה אתה מעיז להמציא סיפור כזה???אתה לא מכיר אותי בכלל אתה לא יודע כמה אני נותן ומשקיע כדי להיות במועדון בול...וכמה אני גאה בזה
דברי חנן:
: "בבול כולם אוהבים אותך בגלל עזרתך לחברים ולמועדון "
אתה מאשים אותי שאני מנסה להרוס את התאחדות הקליעה
אז תגיד בבקשה מאיפה אתה לוקח גם את הסיפור הזה איתו אתה משמיץ אותי.
" מי נתן לו את המנדט והזכות להרוס? "
מאיפה אתה מוצץ את הדברים האילו מר אילן???????????
בכתבות אתה מעולה ומגן על הבוסים שלך...מעל גבי האינטרנט.. אם אתה כל כך בעד ירי מעשי מתי היית בפעם האחרונה באירוע או תחרות ירי מעשה.......
תלמד ממר דוידויץ במשתדל לבקר בתחרויות.............ואני מצפה ממך להתנצלות
על דבריך עלי......
חברה אולי תסבירו למר אילן מדריך הירי שקל מאד להעביר ביקורת מרחוק
וכחבר האמותה תתקרב לאנשים הפשוטים ''לעמך'' ואז אולי תקיר אותם שכל כוונת לטוב הענף ירי המעשי
ואין דבר רע בביקרות בונה ואני חוזר שוב שזה היה כוונתי אני מספיק שנים מעורה בירי מעשי מייצג את ישראל בחו''ל בתחרויות והמבין יבין ואני לא מתכונן לענות יותר לאף אחד
שלום הלפרין
אני מבקש מכולם לשתות מים קרים ולהרגע !!!
שלום יקירי, כפי שאמרתי לך פנים אל פנים, הכל הוא איך מציגים את הדברים.
אפשר לומר הכל, אפילו דברים קשים (אם הם נכונים), אבל יש לשמור על צורה נאותה של התבטאות, גם אם היא רק בכתב (ואולי דוקא בכתב, כיוון שהדברים נשארים לתמיד).
אם כולם אומרים שאתה שיכור - לך לישון...
מקווה שהדברים יתקבלו כפשוטם, ברוח הטובה והכוונה הטובה, בהם הם נכתבו.
שלום יקירי, כפי שאמרתי לך פנים אל פנים, הכל הוא איך מציגים את הדברים.
אפשר לומר הכל, אפילו דברים קשים (אם הם נכונים), אבל יש לשמור על צורה נאותה של התבטאות, גם אם היא רק בכתב (ואולי דוקא בכתב, כיוון שהדברים נשארים לתמיד).
אם כולם אומרים שאתה שיכור - לך לישון...

מקווה שהדברים יתקבלו כפשוטם, ברוח הטובה והכוונה הטובה, בהם הם נכתבו.
- סליקאי זהב
חברי היורים
מצער אותי מאוד כל הסנפוניה הבילתי גמורה עם ידידי שלום הלפרין אינני רוצה לסנגר עליו אך
דברים יצאו מכלל פרופורציה בתגובה ותגובה נגד והרי ידוע כשכועסים נסתמות האוזניים ולא מקשיבים בואו נסיים את הויכוח הלא עינייני הזה אני בטוח שאשב עם ידידי שלום ונלבן את העיניין
הדברים יסתדרו לטוב אני לא שופט את שלום על דיבוריו אלא על מעשיו במועדון ואני מדגיש במועדון בול שלום הוא מעמודי היסוד של מועדון בול מייצג את המועדון נאמנה לא טורח להחסיר אימון אחד מגיע לבול באופנוע מירושליים חורף גשם נענה לכל קריאת עזרה בתחריות בחו"ל מייצג
אותנו בכבוד והפך לשגריר ממש שמייצא ציונות במובן החיובי של המילה ולראיה מספר רב מאוד של חברים ממדינות זרות שנמצאים איתו בקשר ורואים את ארצנו הקטנה באור חיובי.
אז מה נשכח הכול וזהו לא נשארו קצת זכויות? "ישראל גם שטעה ישראל הוא"
יאללה חברה נחזור לדבר על אקדחים תחרויות והזמן יעשה את שלו
שלום אני עוד אוהב אותך(בלי שום קשר תלמיד לא תלמיד אקרע לך את הצורה בתחרות)ורבותי מעכשיו רק מחייכים בלי טינה הכול בדרכי נועם
יאללה תראות
OLD FOX
מצער אותי מאוד כל הסנפוניה הבילתי גמורה עם ידידי שלום הלפרין אינני רוצה לסנגר עליו אך
דברים יצאו מכלל פרופורציה בתגובה ותגובה נגד והרי ידוע כשכועסים נסתמות האוזניים ולא מקשיבים בואו נסיים את הויכוח הלא עינייני הזה אני בטוח שאשב עם ידידי שלום ונלבן את העיניין
הדברים יסתדרו לטוב אני לא שופט את שלום על דיבוריו אלא על מעשיו במועדון ואני מדגיש במועדון בול שלום הוא מעמודי היסוד של מועדון בול מייצג את המועדון נאמנה לא טורח להחסיר אימון אחד מגיע לבול באופנוע מירושליים חורף גשם נענה לכל קריאת עזרה בתחריות בחו"ל מייצג
אותנו בכבוד והפך לשגריר ממש שמייצא ציונות במובן החיובי של המילה ולראיה מספר רב מאוד של חברים ממדינות זרות שנמצאים איתו בקשר ורואים את ארצנו הקטנה באור חיובי.
אז מה נשכח הכול וזהו לא נשארו קצת זכויות? "ישראל גם שטעה ישראל הוא"
יאללה חברה נחזור לדבר על אקדחים תחרויות והזמן יעשה את שלו
שלום אני עוד אוהב אותך(בלי שום קשר תלמיד לא תלמיד אקרע לך את הצורה בתחרות)ורבותי מעכשיו רק מחייכים בלי טינה הכול בדרכי נועם
יאללה תראות
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד