מעריב, סופשבוע
מעריב, סופשבוע
עמוד 67...הכתבה נמצאת במקום לא מיטבי בעיתון, אך עדיין מדובר בחשיפה טובה לענף (כל הכבוד לאחראים על העניין-אני מניח שזה לא סתם קרה שיום אחד כתבי מעריב קמו בבוקר והחליטו לכתוב על ירי מעשי
). הכתובת של האתר פורסמה בכתבה, לכן צפוי שתגיע לפה כמות כלשהי של גולשים חדשים.
לטובת הענף, הצעה לשיפור-כדאי שהדף של הירי המעשי באתר התאחדות הקליעה יופעל, וירכז מידע על קורסים חדשים שנפתחים, מידע על מועדוני ירי מעשי בארץ, פרסומים על תחרויות אחרונות והישגים של הענף, הגדרה של מושגים, החוקה, קישורים וכו'.

לטובת הענף, הצעה לשיפור-כדאי שהדף של הירי המעשי באתר התאחדות הקליעה יופעל, וירכז מידע על קורסים חדשים שנפתחים, מידע על מועדוני ירי מעשי בארץ, פרסומים על תחרויות אחרונות והישגים של הענף, הגדרה של מושגים, החוקה, קישורים וכו'.
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
סרקתי את הכתבה לאלו מבינינו שקוראים עיתונים אחרים
http://www.omrilevy.com/oren/IPSC/maariv1.jpg
http://www.omrilevy.com/oren/IPSC/maariv2.jpg

http://www.omrilevy.com/oren/IPSC/maariv1.jpg
http://www.omrilevy.com/oren/IPSC/maariv2.jpg
התקשר אלי התחקירן של העיתון, סייעתי במידת האפשר, הצעתי את הכתבה על "מהו ירי מעשי", הפניתי לאבי לגמן (איש הקשר לתקשורת) ולדונדאק להשלמת הפרטים החסרים.
צר לי כי לא נכתבו המקורות (יש חלקים שהועתקו מהכתבה, רק ביקשתי לכתוב כי נלקח ברשות מהסליק) ולא נכתב עוד.. צר לי כי לא נכתב כי ניתן לעבור את הקורס גם במטווחים אחרים ברחבי הארץ, לא הושם קישור לאתר ההתאחדות לקליעה וכו' וכו' .. זאת ועוד.
אבל, ואבל גדול מאוד !!
התובנה היא שגם אם לא כתבו הרבה, העיקר שכתבו והענף עולה לכותרות בהקשרים חיוביים.
העובדה כי מוצגת טל (כל הכבוד !) ולא מישהו אחר, מבלי לפגוע, תורמת לריכוך הדימוי המצ'ואיסטי והלוחמני לתחום הי"מ.
נעם.
צר לי כי לא נכתבו המקורות (יש חלקים שהועתקו מהכתבה, רק ביקשתי לכתוב כי נלקח ברשות מהסליק) ולא נכתב עוד.. צר לי כי לא נכתב כי ניתן לעבור את הקורס גם במטווחים אחרים ברחבי הארץ, לא הושם קישור לאתר ההתאחדות לקליעה וכו' וכו' .. זאת ועוד.
אבל, ואבל גדול מאוד !!
התובנה היא שגם אם לא כתבו הרבה, העיקר שכתבו והענף עולה לכותרות בהקשרים חיוביים.
העובדה כי מוצגת טל (כל הכבוד !) ולא מישהו אחר, מבלי לפגוע, תורמת לריכוך הדימוי המצ'ואיסטי והלוחמני לתחום הי"מ.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
doron-30 כתב:חרטה ברטה
עם כבר עושים משהו אז שיהייה יותר רציני.
ביי דורון
דורון,
לעולם לא תחדול מלהדהים אותי.
איפה בדיוק זה הפריע לך? מה לא היה נכון בכתבה? היה דבר אחד שלילי שנכתב בה? או שככלל כתבות על נשים מפריעות לך?
זה עושה לנו רק טוב. תפנים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
בוקר טוב דביר
אתה באמת לא מכיר אותי,התגובה שנתתי מקודם ממצאת את כל ההיתייחסות שלנו לענף היירי המעשי.
ככה אתה רוצה לקבל יותר הכרה, עם ארבעה שורות בעיתוןהרי זו בדיחה עצובה.
כל " החיבור" הזה נועד לסגור עוד חור בעריכת העיתון .
ותאמין לי שאני בכלל לא נגד נשים אני לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת
ואני חושב שהן "משווקות" אותנו יותר טוב מכל גבר אחר בענף ובכלל.
כוונתי שעם עושים משהו צריך לעשות אותו בצורה רצינית יותר.
ביי דורון
אתה באמת לא מכיר אותי,התגובה שנתתי מקודם ממצאת את כל ההיתייחסות שלנו לענף היירי המעשי.
ככה אתה רוצה לקבל יותר הכרה, עם ארבעה שורות בעיתוןהרי זו בדיחה עצובה.
כל " החיבור" הזה נועד לסגור עוד חור בעריכת העיתון .
ותאמין לי שאני בכלל לא נגד נשים אני לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת

ואני חושב שהן "משווקות" אותנו יותר טוב מכל גבר אחר בענף ובכלל.
כוונתי שעם עושים משהו צריך לעשות אותו בצורה רצינית יותר.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
דורון - אט לך , אתה נמצא בפינה חשוכה ומאובקת של ההתענינות הציבורית , אל תצפה ביום בהיר אחד להחליף את עמודי הכדורגל בעיתון... זה לא יקרה, אבל לאט לאט עם החדרה שיטתית של פרסום חיובי מכל סוג גוון וצורה שהם נוכל לתפוס מקום אחר, משמעותי מעט יותר בתודעה ולחזק את הענף, והכתבה הזו בהחלט נכנסת להגדרה הנ"ל.
כל הכבוד למעריב, ובהחלט כל הכבוד לטל !!
עדיין לא בדקתי אם יש את הכתבה באתר של מעריב , אבל אם יש (ואני אבדוק עוד מעט) חשוב מאוד לתקבק (המצאתי מילה ?) .
שחר
כל הכבוד למעריב, ובהחלט כל הכבוד לטל !!
עדיין לא בדקתי אם יש את הכתבה באתר של מעריב , אבל אם יש (ואני אבדוק עוד מעט) חשוב מאוד לתקבק (המצאתי מילה ?) .
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אהלן ידידי,
משבוע שעבר, מוסף סופשבוע של מעריב שינה פורמט ובנוי בחלקו הגדול ממדורים קבועים.
אחד המדורים, נושאו: "תחביב".
בשבוע שעבר, למשל, כתבו על אדם שהתחביב שלו הוא איפור גוף, וגם שם הופיעו סעיפים קבועים, שיופיעו בכל שבוע, כמו: כמה זה עולה, למי זה מיועד, איפה לומדים/ עושים את זה ולינקים בנושא.
פנו אלי כששמעו שאחד התחביבים שלי מעניין ויוצא דופן: ירי מעשי. נעניתי לראיון (שכמובן צומצם במידה ניכרת בפירסום), ואני חושבת שאהבתי הרבה לספורט שלנו משתקפת בדברי.
רק לאחר הפירסום הסתבר לי שהקדישו עמוד שלם לנושא, וזה הרבה (בשבוע שעבר זה היה כחצי עמוד), ושפנו לעוד אנשים לקבלת עוד מידע ותמונות. סימן שהנושא נראה מספיק מעניין ומסקרן וזה יופי!
בקיצר, הכתבה נועדה מלכתחילה לספר על אדם עם תחביב מעניין ולא היתה כתבה על ירי מעשי, כך שזכינו בדיעבד לפרסום יפה וחיובי וגדול מהצפוי.
להתראות ביו ששי בתחרות
טל
משבוע שעבר, מוסף סופשבוע של מעריב שינה פורמט ובנוי בחלקו הגדול ממדורים קבועים.
אחד המדורים, נושאו: "תחביב".
בשבוע שעבר, למשל, כתבו על אדם שהתחביב שלו הוא איפור גוף, וגם שם הופיעו סעיפים קבועים, שיופיעו בכל שבוע, כמו: כמה זה עולה, למי זה מיועד, איפה לומדים/ עושים את זה ולינקים בנושא.
פנו אלי כששמעו שאחד התחביבים שלי מעניין ויוצא דופן: ירי מעשי. נעניתי לראיון (שכמובן צומצם במידה ניכרת בפירסום), ואני חושבת שאהבתי הרבה לספורט שלנו משתקפת בדברי.
רק לאחר הפירסום הסתבר לי שהקדישו עמוד שלם לנושא, וזה הרבה (בשבוע שעבר זה היה כחצי עמוד), ושפנו לעוד אנשים לקבלת עוד מידע ותמונות. סימן שהנושא נראה מספיק מעניין ומסקרן וזה יופי!
בקיצר, הכתבה נועדה מלכתחילה לספר על אדם עם תחביב מעניין ולא היתה כתבה על ירי מעשי, כך שזכינו בדיעבד לפרסום יפה וחיובי וגדול מהצפוי.
להתראות ביו ששי בתחרות
טל
- סליקאי ארד
קראתי את הכתבה הזו - ממש מצויינת ולדעתי גם משיגה את מטרתה.
המטרה היא לחשוף את קהל הקוראים לתחביבים/נושאים מסויימים ולגרות את סקרנותם. בשביל זה לא צריך כתבה של 10 עמודים אלא טיזר מעניין ומסקרן.
אני מאמין שמי שנדבק בחיידק על ידי הכתבה ימצא כבר את הדרך שלו אלינו.
א.
המטרה היא לחשוף את קהל הקוראים לתחביבים/נושאים מסויימים ולגרות את סקרנותם. בשביל זה לא צריך כתבה של 10 עמודים אלא טיזר מעניין ומסקרן.
אני מאמין שמי שנדבק בחיידק על ידי הכתבה ימצא כבר את הדרך שלו אלינו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
כל הכבוד לטל
אולי הכתבה שמראה דווקא אישה העוסקת בתחביב זה -תעזור לשיפור התדמית של אוחזי הנשק בכלל ,ויורי הירי המעשי בפרט.
אולי הכתבה שמראה דווקא אישה העוסקת בתחביב זה -תעזור לשיפור התדמית של אוחזי הנשק בכלל ,ויורי הירי המעשי בפרט.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד