קורס שופטים בירי מעשי
קורס שופטים בירי מעשי
לאחר המתנה מרובה ומאמץ לא מבוטל של הועדה לירי מעשי יפתח קורס שופטים.
הקורס יתקיים ביום שישי, 10-08-2007 בין השעות 14:00 - 09:00 במטווח הרצליה.
דרישות:
ותק של שנה לפחות בענף.
המלצה מראש המועדון.
אין צורך להיות מפקח מטווח או מדריך ירי.
מועמדים המעונינים להשתתף ירשמו אצל החתום מטה במייל או בהודעה פרטית וישאירו את הפרטים הבאים:
שם ומשפחה, שם המועדון בו הם פעילים, מס' שנות ותק בירי מעשי, מס' טלפון שבו ניתן ליצור עימם קשר.
ליום הקורס יש להצטייד בספר הכללים.העדכני ביותר, בכלי כתיבה ומחברת .
ניתן להשתמש גם
בגירסה האנגלית
בסוף הקורס יתקיים מבחן. העוברים אותו יוסמכו כשופטים, ויוכלו להשתתף בשיפוט כבר מתחילת תחרויות הליגה הקרובה שיפתחו בתחילת ספטמבר 2007
בהצלחה לכל המשתתפים
הקורס יתקיים ביום שישי, 10-08-2007 בין השעות 14:00 - 09:00 במטווח הרצליה.
דרישות:
ותק של שנה לפחות בענף.
המלצה מראש המועדון.
אין צורך להיות מפקח מטווח או מדריך ירי.
מועמדים המעונינים להשתתף ירשמו אצל החתום מטה במייל או בהודעה פרטית וישאירו את הפרטים הבאים:
שם ומשפחה, שם המועדון בו הם פעילים, מס' שנות ותק בירי מעשי, מס' טלפון שבו ניתן ליצור עימם קשר.
ליום הקורס יש להצטייד בספר הכללים.העדכני ביותר, בכלי כתיבה ומחברת .
ניתן להשתמש גם
בגירסה האנגלית
בסוף הקורס יתקיים מבחן. העוברים אותו יוסמכו כשופטים, ויוכלו להשתתף בשיפוט כבר מתחילת תחרויות הליגה הקרובה שיפתחו בתחילת ספטמבר 2007
בהצלחה לכל המשתתפים
נערך לאחרונה על ידי donduck בתאריך 23 אוגוסט 2007, 10:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ובכן, בשעה טובה ומוצלחת נערך היום קורס השופטים המובטח.
השתתפו - 8 חברים
הקורס הועבר ע"י יונה אורון והתנהל באוירה טובה וחברית.
תוצאות המבחן יועברו באופן אישי למשתתפים, אך אוכל למסור שהצטרפו היום כמה שופטים חדשים למאגר.
בהצלחה בתחילת דרכם ובהמשך.
תודות ליונה ולאיציק אלנבוגן
לעומת זאת ההיענות למבחני הדירוג של השופטים היתה מזערית.
מתוך 15 השופטים שזומנו למבחן עליה בדרגה, התיצב רק אחד.
אולי בפעם הבאה
השתתפו - 8 חברים
הקורס הועבר ע"י יונה אורון והתנהל באוירה טובה וחברית.
תוצאות המבחן יועברו באופן אישי למשתתפים, אך אוכל למסור שהצטרפו היום כמה שופטים חדשים למאגר.
בהצלחה בתחילת דרכם ובהמשך.
תודות ליונה ולאיציק אלנבוגן
לעומת זאת ההיענות למבחני הדירוג של השופטים היתה מזערית.
מתוך 15 השופטים שזומנו למבחן עליה בדרגה, התיצב רק אחד.

אולי בפעם הבאה

Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
רובי, ראיתי וקראתי את התקנון שאושר לאחרונה ע"י ההתאחדות.
לא שאני מסכים אם כל מה שרשום בו אבל זה לא רלבנטי.
יש שופטים שעומדים בקריטריונים ולא מוזמנים למבחן משום מה , ויש כאלה שדורגו ללא כל מבחן.
עדיין לא ענית לשאלתי מי זימן את 15 השופטים למבחן.
מי הוא זה שמחליט את מי לזמן למבחן ומי לא לזמן.
לא שאני מסכים אם כל מה שרשום בו אבל זה לא רלבנטי.
יש שופטים שעומדים בקריטריונים ולא מוזמנים למבחן משום מה , ויש כאלה שדורגו ללא כל מבחן.
אני חבר גאה במועדון הפרה המשוגעת.
- סליקאי כסף
יעקב ,
הועדה לענין השיפוט קמה על מנת לקדם, לעזור ולפתור בעיות בכל הקשור לשיפוט בירי מעשי.
אם נפלה טעות (טעויות?) אנחנו פה בשביל לעזור.
נשמח לקבל נתונים, תאריכים שבהם שופט זה או אחר שפט בפועל בתחרויות, ואנו נדאג לתקן את כל הדורש תיקון ונשמח לזמן את השופטים הרלוונטיים למבחני עליה בדרגה, בהקדם.
בואו נחשוב ונפעל , יחד, באופן חיובי כדי לקדם ולהתקדם.
הועדה לענין השיפוט קמה על מנת לקדם, לעזור ולפתור בעיות בכל הקשור לשיפוט בירי מעשי.
אם נפלה טעות (טעויות?) אנחנו פה בשביל לעזור.
נשמח לקבל נתונים, תאריכים שבהם שופט זה או אחר שפט בפועל בתחרויות, ואנו נדאג לתקן את כל הדורש תיקון ונשמח לזמן את השופטים הרלוונטיים למבחני עליה בדרגה, בהקדם.
בואו נחשוב ונפעל , יחד, באופן חיובי כדי לקדם ולהתקדם.
נערך לאחרונה על ידי איציק אלנבוגן בתאריך 11 אוגוסט 2007, 21:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
סימל יעקב כתב:,..... ויש כאלה שדורגו ללא כל מבחן.
יעקב, אתה מוכן לנקוב בשמם של אלו שלטענתך דורגו ללא בחינות? אני אשמח לבדוק את השמות שתעביר, ואם צריך, לתקן את כל הדרוש תיקון.
כידוע לך, מבלי שתעמדו מאחורי הטענות, אנו לא יכולים לעשות דבר.
לשאלתך
אני מצטט עבורך מתקנון דירוג השופטים את סעיף 3:
3. בסוף כל שנה הועדה לירי מעשי על פי המלצת ועדת השיפוט ,ועל סמך הנתונים שבידה, תקבע
אם שופט עונה על הדרישות וראוי להיות מקודם /מורד בדרגה. לאחר אישור RD הוא יבצע מבחן
דרגה.
אם עבר השופט את המבחן ( ציון של 80% מינימום ) הוא ירשם בדרגה החדשה.
שופט שלא ימלא אחר המינימום הנדרש להישארותו בדרגה יקבל התרעה.
אם במהלך חצי שנה נוספת לא ישלים המינימום הנדרש הוא יורד בדרגה.
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
לא בדיוק.
ןעדת השיפוט היא דבר חדש. מהרגע שקיומה אושר בהתאחדות, לפני כשבועיים, הספיקה "רק" להרים קורס שופטים, שלא התקיים למעלה משנתיים, ולקיים מבחני עליה בדרגה לכלל השופטים המועמדים.
ההחלטה היא של הועדה לירי מעשי,שאת חבריה אתה מכיר. ההמלצות מעתה והלאה יהיו של ועדת השיפוט .
ןעדת השיפוט היא דבר חדש. מהרגע שקיומה אושר בהתאחדות, לפני כשבועיים, הספיקה "רק" להרים קורס שופטים, שלא התקיים למעלה משנתיים, ולקיים מבחני עליה בדרגה לכלל השופטים המועמדים.
ההחלטה היא של הועדה לירי מעשי,שאת חבריה אתה מכיר. ההמלצות מעתה והלאה יהיו של ועדת השיפוט .
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
- סליקאי ארד
חברי ירי מעשי השתגעתם ?
תראו איך אתם נראים מהצד.
קמה ועדה חדשה - יוזמת קורס שיפוט - לוקחת רשימות שהעלו אבק - מטפלת בעידכוני דרוג.
ונניח - שהיא לא נתנה מספיק פרסום ואולי לא עברה מחדש על הרשימות - אז מה ?
אז יש דרך חיובית פונים לועדה מבקשים פרסום חוזר של דרוג השופטים - שבעבר נשלח לכל המועדונים (הרי רק לפני שנה או שנתיים פורסמו השמות ובצעו עידכונים), ושל התקנון למעבר דרגות......... מבקשים מועד שניים נוספים לבחינות - ויוצאים לדרך חדשה.
אבל יורי הירי המעשי מתוכנתים שלילי עם מנגנון השמדה עצמית.
כבר מתלוננים על מה שנעשה כנגד מתנדבים שמשקיעים בכך מזמנם וגם מכספם (כמו דלק למשל) בשביל אח"כ לקבל סטירות לחי........ ועוד רוצים שהם ירצו להמשיך - איך ? למה ?
דפוס ההתנהגות הזה של השמצות בלתי פוסקות הוא ריטואל קבוע בהתנהגות יורי הירי המעשי וראשי המועדונים - פשוט בלתי ניתן לשווק אתכם כמשהו חיובי (את זה אני כותב כאיש קשר לתקשורת בעבר) דם רע ומיותר זורם כמיים בינכם ולדעתי אתם צריכים להחליט אם להפסיק ולתקן תקנון אתי שכל החורג ממנו מושעה אוטומטית לשתי עונות. או לפרק את כל הפארסה הזאת.
כך אתם נראים מהצד - ולוואי ותתנפלו כולכם עלי ותפסיקו להלחם אחד מול השני.
שנים אני סבור שבליגה האולימפית אין לאפשר מצב שקבוצה לא מופיעה למחזור ליגה (מקזזים את המחזור הגרוע) כי אי הופעה לא יכולה להתקבל. אני נאבק על דעתי זו כ 15 - 16 שנה אם בועדה מקצועית ואם בהנהלה. פעם אחת אפילו בהצבעה היה תיקו ולכן החליטו לא לשנות.
אז מה ראיתם אותי יוצא נגד ההתאחדות בעיתונות ובתקשורת? זה יכול להאפיל על למעלה מ 70 ארועי קליעה בשנה (חוץ מירי מעשי וצלחות חרס)? התמונה ברובה חיובית ואם יש משהו לא טוב או תקן או תתפשר.
מה אצלכם ?
פנו אלי כחבר הנהלה ואמרו מישהו נהג לא בסדר בתחרות, טפל.
מניסיוני הקצר אמרתי או קיי אטפל תביאו מסמך כתוב עם עדויות מהשטח.
השמצות רבות היו - מסמך עד היום לא הגיע !!!
אז היה או לא היה ? לא חשוב בכלל !!! היו תחרויות והעגלה נוסעת וזה מה שחשוב.
לא מכבר פירסם אבי מור בקליבר קרבי את פרשת החוברות ש"נלקחו" לפני התחרות.
למיטב ידיעתי - עד היום לא הוגשה תלונה רשמית ובכתב (שיש בה בשר )להתאחדות. ההתאחדות שלא כמו העיתון כדי להפעיל הליך משמעתי היא צריכה עדות מוצקה וחתומה שתוכיח בשחור לבן ולא בגווני אפור תורכיז, מה היה. לא ניתן לפסול או להשעות ללא הליך משפטי מסודר. גם קלעים שהושעו בעבר הושעו לאחר דיון מעמיק ולא מיד באותו יום. לעיתים גם עונשים שנפסקו ע"י ועדה בוטלו בערכאות משפטיות.
מבחוץ אתם נראים רע מאד ומגעיל , מי שיכול לשנות זה רק אתם. תחליטו.
ואשר לי 6 שנים אכלתי מכם חצץ - כל פעם שניסיתי לעשות משהו טוב רק חטפתי - כך שהתחשלתי. אם תתנפלו עלי ותשמיצו אותי סימן שאני בסדר.
אבל אם מישהו מכם יגיד שיש משהו בדברי אני באמת אתחיל לדאוג...........

תראו איך אתם נראים מהצד.
קמה ועדה חדשה - יוזמת קורס שיפוט - לוקחת רשימות שהעלו אבק - מטפלת בעידכוני דרוג.
ונניח - שהיא לא נתנה מספיק פרסום ואולי לא עברה מחדש על הרשימות - אז מה ?
אז יש דרך חיובית פונים לועדה מבקשים פרסום חוזר של דרוג השופטים - שבעבר נשלח לכל המועדונים (הרי רק לפני שנה או שנתיים פורסמו השמות ובצעו עידכונים), ושל התקנון למעבר דרגות......... מבקשים מועד שניים נוספים לבחינות - ויוצאים לדרך חדשה.
אבל יורי הירי המעשי מתוכנתים שלילי עם מנגנון השמדה עצמית.
כבר מתלוננים על מה שנעשה כנגד מתנדבים שמשקיעים בכך מזמנם וגם מכספם (כמו דלק למשל) בשביל אח"כ לקבל סטירות לחי........ ועוד רוצים שהם ירצו להמשיך - איך ? למה ?
דפוס ההתנהגות הזה של השמצות בלתי פוסקות הוא ריטואל קבוע בהתנהגות יורי הירי המעשי וראשי המועדונים - פשוט בלתי ניתן לשווק אתכם כמשהו חיובי (את זה אני כותב כאיש קשר לתקשורת בעבר) דם רע ומיותר זורם כמיים בינכם ולדעתי אתם צריכים להחליט אם להפסיק ולתקן תקנון אתי שכל החורג ממנו מושעה אוטומטית לשתי עונות. או לפרק את כל הפארסה הזאת.
כך אתם נראים מהצד - ולוואי ותתנפלו כולכם עלי ותפסיקו להלחם אחד מול השני.
שנים אני סבור שבליגה האולימפית אין לאפשר מצב שקבוצה לא מופיעה למחזור ליגה (מקזזים את המחזור הגרוע) כי אי הופעה לא יכולה להתקבל. אני נאבק על דעתי זו כ 15 - 16 שנה אם בועדה מקצועית ואם בהנהלה. פעם אחת אפילו בהצבעה היה תיקו ולכן החליטו לא לשנות.
אז מה ראיתם אותי יוצא נגד ההתאחדות בעיתונות ובתקשורת? זה יכול להאפיל על למעלה מ 70 ארועי קליעה בשנה (חוץ מירי מעשי וצלחות חרס)? התמונה ברובה חיובית ואם יש משהו לא טוב או תקן או תתפשר.
מה אצלכם ?
פנו אלי כחבר הנהלה ואמרו מישהו נהג לא בסדר בתחרות, טפל.
מניסיוני הקצר אמרתי או קיי אטפל תביאו מסמך כתוב עם עדויות מהשטח.
השמצות רבות היו - מסמך עד היום לא הגיע !!!
אז היה או לא היה ? לא חשוב בכלל !!! היו תחרויות והעגלה נוסעת וזה מה שחשוב.
לא מכבר פירסם אבי מור בקליבר קרבי את פרשת החוברות ש"נלקחו" לפני התחרות.
למיטב ידיעתי - עד היום לא הוגשה תלונה רשמית ובכתב (שיש בה בשר )להתאחדות. ההתאחדות שלא כמו העיתון כדי להפעיל הליך משמעתי היא צריכה עדות מוצקה וחתומה שתוכיח בשחור לבן ולא בגווני אפור תורכיז, מה היה. לא ניתן לפסול או להשעות ללא הליך משפטי מסודר. גם קלעים שהושעו בעבר הושעו לאחר דיון מעמיק ולא מיד באותו יום. לעיתים גם עונשים שנפסקו ע"י ועדה בוטלו בערכאות משפטיות.
מבחוץ אתם נראים רע מאד ומגעיל , מי שיכול לשנות זה רק אתם. תחליטו.
ואשר לי 6 שנים אכלתי מכם חצץ - כל פעם שניסיתי לעשות משהו טוב רק חטפתי - כך שהתחשלתי. אם תתנפלו עלי ותשמיצו אותי סימן שאני בסדר.
אבל אם מישהו מכם יגיד שיש משהו בדברי אני באמת אתחיל לדאוג...........

חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן , הברכיים שלך צריכות להתחיל לרעוד מרוב דאגה ... אתה צודק !
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד