כמה זה עולה לנו???
כמה זה עולה לנו???
שלום חברים!
לאחרונה ישבתי וחישבתי כמה עולה לנו הכייף שנקרה "ירי מעשי"! אז שימו לב עלות תחרויות שנתי
1. 7 תחרויות ליגה לפי 130 ש"ח דמי השתתפות = 910 ש"ח
2. אליפות ישראל לפי ממוצה של 350 ש"ח + 300 כדורים לפי 1 ש"ח 650 ש"ח
3. הוצאה ממוצה של תחרות 110 כדורים = 110 ש"ח
4. יש לכלול- דלק,כלכלה,כדורי אימונים,ודמי חבר שנתי למועדון + תחזוקה שוטפת לאקדח במידה וצריך ? זה ליורה שמשתתף כל השנה וזה לא כולל נסיעות לחו"ל, רכישת אקדח וציוד נלוה. ואכשיו תעשו חשבון ותבינו כמה אנחנו שרוטים .אם יש דברים נוספים תרשמו כדיי שנדע. יורם שטיינר.
לאחרונה ישבתי וחישבתי כמה עולה לנו הכייף שנקרה "ירי מעשי"! אז שימו לב עלות תחרויות שנתי
1. 7 תחרויות ליגה לפי 130 ש"ח דמי השתתפות = 910 ש"ח
2. אליפות ישראל לפי ממוצה של 350 ש"ח + 300 כדורים לפי 1 ש"ח 650 ש"ח
3. הוצאה ממוצה של תחרות 110 כדורים = 110 ש"ח
4. יש לכלול- דלק,כלכלה,כדורי אימונים,ודמי חבר שנתי למועדון + תחזוקה שוטפת לאקדח במידה וצריך ? זה ליורה שמשתתף כל השנה וזה לא כולל נסיעות לחו"ל, רכישת אקדח וציוד נלוה. ואכשיו תעשו חשבון ותבינו כמה אנחנו שרוטים .אם יש דברים נוספים תרשמו כדיי שנדע. יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
Re: כמה זה עולה לנו???
בשביל ההנאה שבתחביב זה באמת שווה.
אילו הייתי אומר לך כמה עולה לי להחזיק מטוס אולטרה לייט באוויר בשנה, היית בהחלט חושב שירי מעשי הוא תחביב סביר וצנוע.
אילו הייתי אומר לך כמה עולה לי להחזיק מטוס אולטרה לייט באוויר בשנה, היית בהחלט חושב שירי מעשי הוא תחביב סביר וצנוע.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אילו הייתי אומר לך כמה עולה לי להחזיק מטוס אולטרה לייט באוויר בשנה,
מדוע אתה מחזיק אותו באויר

תרכיב לו גלגלים ותחזיק אותו על הקרקע

מדריך / נשק
- מדריך ירי
כסף קטן לעומת הספורט הביזארי שקוראים לו "נישואים מאושרים"
פחות -לרוב זה יותר,,
שמעתי ש"נישואים מתפרקים" עולה אפילו יותר..... 

*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
אני כמעט פרקתי ת'חבילה ברבנות בגלל הירי המעשי. הגמילה לא היתה קלה ולפני כחודשיים אריה גרשון כמעט הפיל אותי בפח מחדש. למען האמת......אני מקנא בכם!!
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
קשה להיות נשוי לאריה ? 

- סליקאי ארד
צורי שלום !
רציתי לשאול מה היה הגורם לעזיבה של הירי? יש לך אקדח? עברתה קורס ירי מעשי?כמה זמן אתה בתחום? יש דברים שכולנו עוברים רובנו באותה סירה ועברו אצלי הרבה מחשבות לעזיבה אבל נשארתי כי זה מה שמחזיק אותי.אני לא מעשן,לא שותה,כמעט וגם לא יוצה לוולות,אז מה נשאר.עם אתה רשום במועדון אפשר פעם ב...ורק שלא יהיה כבד בכיס.תודה יורם שטיינר.
רציתי לשאול מה היה הגורם לעזיבה של הירי? יש לך אקדח? עברתה קורס ירי מעשי?כמה זמן אתה בתחום? יש דברים שכולנו עוברים רובנו באותה סירה ועברו אצלי הרבה מחשבות לעזיבה אבל נשארתי כי זה מה שמחזיק אותי.אני לא מעשן,לא שותה,כמעט וגם לא יוצה לוולות,אז מה נשאר.עם אתה רשום במועדון אפשר פעם ב...ורק שלא יהיה כבד בכיס.תודה יורם שטיינר.
- סליקאי כסף
יורם,
אם אתה לא שותה, לא מעשן, לא יוצא לבלות, אז בשביל מה לחיות?

יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
שלום לך איש נחמד יורם
לפני כעשרים שנה הינו חבורה קטנה של חברים משועממים.....יאן, עירא, רובי, גיאורה וצורי. לאבא של גיאורה היה מטווח ושם פגשנו את יאיר דוידוביץ שהצליח להדליק אותנו. הינו יורים כמעט כל יום, המטווח הפך לביתנו השני.
עם השנים, החבורה התפרקה ורק יאן ממשיך במסורת.....רובי יושב מאחורי סורג, גיאורה נעלם לנו בתאונת אופנוע, עירא רובץ עדיין במטווח כמדריך בית ואנוכי נזכר בימים ההם. את יאן דהן אין צורך להציג בפורום.
יורם ידידי ......לא עזבתי את הירי....רק את תחום ירי המעשי. אולי אחזור כאשר יהיו שם פחות "מנפוחים" פחות פלצנות ואולי יהיו אנשים שמדברים בגובה העיניים.
צורי.

לפני כעשרים שנה הינו חבורה קטנה של חברים משועממים.....יאן, עירא, רובי, גיאורה וצורי. לאבא של גיאורה היה מטווח ושם פגשנו את יאיר דוידוביץ שהצליח להדליק אותנו. הינו יורים כמעט כל יום, המטווח הפך לביתנו השני.
עם השנים, החבורה התפרקה ורק יאן ממשיך במסורת.....רובי יושב מאחורי סורג, גיאורה נעלם לנו בתאונת אופנוע, עירא רובץ עדיין במטווח כמדריך בית ואנוכי נזכר בימים ההם. את יאן דהן אין צורך להציג בפורום.
יורם ידידי ......לא עזבתי את הירי....רק את תחום ירי המעשי. אולי אחזור כאשר יהיו שם פחות "מנפוחים" פחות פלצנות ואולי יהיו אנשים שמדברים בגובה העיניים.
צורי.
- משתמש חסום
yoav30 כתב:יורם,
אולי רק בשביל לתתתנת בראש

כמו שסבא שלי היה אומר.....אכול ושגול כי מחר אולי יפול

צורי.
- משתמש חסום
- מדריך ירי
צורי שלום!
אני באמת מצטער על שעזבתה,בשמחה ההיתי רוצה לפגוש אותך בתחרויות.תשאיר הצידה את החברה השליליים ותבוא בכייף לשמחתנו הם במספר קטן,יש הרבה חברה חדשים טובים הם נהנים ויורים.עם כל היורים של ירי מעשי היו חוזרים היה לנו הרבה כוח להזיז לבנות ולטפח בזמנו בתור הזהב עם נדבר במיספרים היו +- 2000 חברים איפו הם הבחורים. תודה לך יורם שטיינר.
אני באמת מצטער על שעזבתה,בשמחה ההיתי רוצה לפגוש אותך בתחרויות.תשאיר הצידה את החברה השליליים ותבוא בכייף לשמחתנו הם במספר קטן,יש הרבה חברה חדשים טובים הם נהנים ויורים.עם כל היורים של ירי מעשי היו חוזרים היה לנו הרבה כוח להזיז לבנות ולטפח בזמנו בתור הזהב עם נדבר במיספרים היו +- 2000 חברים איפו הם הבחורים. תודה לך יורם שטיינר.
- סליקאי כסף
צורי תוכל להיות כמו סמי דיוויס ג'וניור
אל תבהל לא תהיה כושי יהודי ננס צולע וסתום עין, אלא תוכל לסרב למועדון שמוכן לקבל אותך
אל תבהל לא תהיה כושי יהודי ננס צולע וסתום עין, אלא תוכל לסרב למועדון שמוכן לקבל אותך

מדריך / נשק
- מדריך ירי
zvika כתב:צורי תוכל להיות כמו סמי דיוויס ג'וניור
המשפט הזה נטבע ע"י גראוצ'ו מרקס ולא סמי דייויס
http://www.pitgam.net/quote/565/1/
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד