פרוצדורה להקצאה של 1000 כדור
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פרוצדורה להקצאה של 1000 כדור
היי
לא מזמן סיימתי קורס ירי מעשי והבנתי שאם אני לא יקנה תחמושת בצורה מרוכזת אני יוציא הרבה יותר כסף.
הבנתי שיש אפשרות לקבל המלצה ממנהל המועדון שבו אני חבר ואז לקבל אישור וללכת איתו למשרד הפנים.
רציתי לשאול מה בדיוק הפרוצדורה כדי לחסוך לעצמי ריצות מיותרות. האם יש פורמט מסויים של ההמלצה מהמועדון? האם צריך להביא אישורים נוספים למשרד הפנים?
תודה
לא מזמן סיימתי קורס ירי מעשי והבנתי שאם אני לא יקנה תחמושת בצורה מרוכזת אני יוציא הרבה יותר כסף.
הבנתי שיש אפשרות לקבל המלצה ממנהל המועדון שבו אני חבר ואז לקבל אישור וללכת איתו למשרד הפנים.
רציתי לשאול מה בדיוק הפרוצדורה כדי לחסוך לעצמי ריצות מיותרות. האם יש פורמט מסויים של ההמלצה מהמועדון? האם צריך להביא אישורים נוספים למשרד הפנים?
תודה
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
Re: פרוצדורה להקצאה של 1000 כדור
לא יותר פשוט לשאול את ראש המועדון שלך?
בגדול המועדון מעביר בקשה/המלצה בשמך להתאחדות הקליעה, שבתורה מעבירה אותה למשרד הפנים (ירושלים), שבתורו אם אכן מאושר לך, מעביר את האישור למשרד האיזורי אליו אתה שייך. לאחר שקיבלת הודעה על קבלת האישור, אתה מגיע עם שטר מכר של 1000 כדור מסוחר נשק ומקבל רשיון לרכישת תחמושת בכמות של 1,000 כדור.
בגדול המועדון מעביר בקשה/המלצה בשמך להתאחדות הקליעה, שבתורה מעבירה אותה למשרד הפנים (ירושלים), שבתורו אם אכן מאושר לך, מעביר את האישור למשרד האיזורי אליו אתה שייך. לאחר שקיבלת הודעה על קבלת האישור, אתה מגיע עם שטר מכר של 1000 כדור מסוחר נשק ומקבל רשיון לרכישת תחמושת בכמות של 1,000 כדור.
pildus2 כתב:לא יותר פשוט לשאול את ראש המועדון שלך?
ראשית תודה על התשובה, ובקשר לשאלה הצינית - שאלתי את ראש המועדון שלי, אבל בגלל שהמועדון קיים רק שבועיים הוא לא ידע את התהליך.
לא הייתה שום ציניות בשאלה, רק תמיהה. עכשיו שהסברת זה ברור יותר.
בהצלחה :)
בהצלחה :)
מעניין.
איזה מועדון חדש נפתח לפני שבועיים?
יעקב
יעקב
אני חבר גאה במועדון הפרה המשוגעת.
- סליקאי כסף
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
סימל יעקב כתב:מעניין.
יעקב
הפועל מגדל העמק
בהצלחה למועדון החדש.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד