אליפות העולם ברודוס
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אליפות העולם ברודוס
אליפות העולם תתקיים ברודוס ב 2-9/10/2011 .
על
פי החוק והתקנות על ספורטאי הרשום בהתאחדות ספורט אסורה ההשתתפות בפעילות ספורט וטקס הקשור אליה ביום הכיפורים. כמו שכתוב:
"לא לעסוק בשום פעילות ספורטיבית מכניסת יום הכיפורים ועד צאת יום הכיפורים , כולל השתתפות בטקס כלשהו הקשור לתחרות הנ"ל."
לפי לוח שנה:
2/10- יום ראשון
3- יום שני
4 שלישי
5 רביעי
6 חמישי
7 שישי ( ערב יום כיפורים)
8 שבת (יום כיפור) – אסור לירות לספורטאים מישראל
9 ראשון
מה שיש לשאול במקרה הזה:
האם זה אומר – שיש לנו פחות יום \ יום וחצי לירות? או שזה אומר שכל התרגילים ביום שלא יורים שווים לאפס?
מה הכוונתה של התאחדות לעשות בעניין?
אני לא מבין בינתיים.
על
פי החוק והתקנות על ספורטאי הרשום בהתאחדות ספורט אסורה ההשתתפות בפעילות ספורט וטקס הקשור אליה ביום הכיפורים. כמו שכתוב:
"לא לעסוק בשום פעילות ספורטיבית מכניסת יום הכיפורים ועד צאת יום הכיפורים , כולל השתתפות בטקס כלשהו הקשור לתחרות הנ"ל."
לפי לוח שנה:
2/10- יום ראשון
3- יום שני
4 שלישי
5 רביעי
6 חמישי
7 שישי ( ערב יום כיפורים)
8 שבת (יום כיפור) – אסור לירות לספורטאים מישראל
9 ראשון
מה שיש לשאול במקרה הזה:
האם זה אומר – שיש לנו פחות יום \ יום וחצי לירות? או שזה אומר שכל התרגילים ביום שלא יורים שווים לאפס?
מה הכוונתה של התאחדות לעשות בעניין?
אני לא מבין בינתיים.
נערך לאחרונה על ידי simon בתאריך 20 ינואר 2011, 12:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי זהב
Re: אליפות העולם ברודוס
השאלה הנוספת היא .
אם ספורטאים שנוסעים לתחרות על חשבונם וזמנם הפרטי.
ללא מימון ההתאחדות, ללא תמיכת ההתאחדות, ואפילו ללא חולצות ההתאחדות/ מדינת ישראל (ראה התחרות בצ'כיה) חייבים להישמע לכללים אלה המפלים אותם לרעה.
לא ברור העניין הזה, אולי מישהו מהמשפטנים באתר מסוגל לבדוק ולתת תשובה לכך?
ללא מימון ההתאחדות, ללא תמיכת ההתאחדות, ואפילו ללא חולצות ההתאחדות/ מדינת ישראל (ראה התחרות בצ'כיה) חייבים להישמע לכללים אלה המפלים אותם לרעה.
לא ברור העניין הזה, אולי מישהו מהמשפטנים באתר מסוגל לבדוק ולתת תשובה לכך?
אני חבר גאה במועדון הפרה המשוגעת.
- סליקאי כסף
סימל יעקב כתב:השאלה הנוספת היא .
ללא מימון ההתאחדות
?
למה באמת ללא מימון? - על מה אנחנו משלמים אגרה להתאחדות? על הכרטיס של יורי ירי מעשי ( 6 ש"ח לכרטיס) ורישום במחשב ?
סימל יעקב כתב: ללא תמיכת ההתאחדות, ?
הם בטוח עושים משהו - כל הניירת, כל העברת הכסף כל הרישום וכו
סימל יעקב כתב:ואפילו ללא חולצות ההתאחדות/ מדינת ישראל (ראה התחרות בצ'כיה) חייבים להישמע לכללים אלה המפלים אותם לרעה.
?
אני מוכן לוותר על חולצה - על חולצה של מועדון שלי יש דגל ישראל ואני אוהב את הדגל ( למרות שזה בזיון שתחרות בצכיה היתה ללא חולצות), אבל מה שבאמת מפריע לי זה עניין עקרוני וכספי- למרות היותי יהודי אני לא בן אדם ששומר על המסורת ואני לא מתבייש להצהיר על כך-מה שלא מפריע לי לחזור ממילואים לפני שבוע ( 28 יום בחברון) - למה אנשים שלא שומרים על יום כיפור מחויבים בחו"ל לא להשתתף בחלק מתחרות? אם בן אדם שומר מסורת- זאת זכותו, אבל אין לו זכות לחייב אנשים אחרים לעשות כך. של מי ההחלטה?
דבר נוסף - אני לא "תחון בכסף" , אני משלם מכיסי את הכל ומוכן לכך - אני חוסך כסף לתחרות, לוקח ימי חופשה מוצהרים מראש מעבודה ואני לא יכול לקבל את כל הכיף בלהשתתף בכל התחרות?
- סליקאי זהב
מהמכתב שהופץ ע"י הועד לירי מעשי הבנתי שלישראל הוקצו 13 מקומות - האם זה אומר שאין אפשרות רישום
עצמאית ? גם לא היה מספיק ברור איך יבחרו 13 המועמדים.
אשמח להבהרה בנושא (ובאותו הקשר באם אכן ישנה אפשרות לרישום עצמאי,מעבר ל13 שיבחרו ע"י הועד האם גם הם יופיעו בתלבושת המשיכת אותם לישראל?)
צביקה
עצמאית ? גם לא היה מספיק ברור איך יבחרו 13 המועמדים.
אשמח להבהרה בנושא (ובאותו הקשר באם אכן ישנה אפשרות לרישום עצמאי,מעבר ל13 שיבחרו ע"י הועד האם גם הם יופיעו בתלבושת המשיכת אותם לישראל?)

צביקה
- סליקאי כסף
צבי ידידי שלום!
מניסיון העבר הבחירה הולכת לפי תחרויות הליגה עדיפות למקומות הראשונים של כל קטגוריה. לגבי ירי באליפות העולם יוצא לכל יורה יום חופשי ולכן יום החופשי יהיה ביום כיפור.כמו שהיה באליפות העולם בדרום אפריקה.ולשאר הדברים צריך לבדוק.תודה יורם שטיינר.
מניסיון העבר הבחירה הולכת לפי תחרויות הליגה עדיפות למקומות הראשונים של כל קטגוריה. לגבי ירי באליפות העולם יוצא לכל יורה יום חופשי ולכן יום החופשי יהיה ביום כיפור.כמו שהיה באליפות העולם בדרום אפריקה.ולשאר הדברים צריך לבדוק.תודה יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
סימל יעקב כתב:simon
נושא ההודעה: Re: אליפות העולם ברודוס
סימל יעקב כתב:
השאלה הנוספת היא .
ללא מימון ההתאחדות
?
למה באמת ללא מימון? - על מה אנחנו משלמים אגרה להתאחדות? על הכרטיס של יורי ירי מעשי ( 6 ש"ח לכרטיס) ורישום במחשב ?
סימל יעקב כתב:
ללא תמיכת ההתאחדות, ?
הם בטוח עושים משהו - כל הניירת, כל העברת הכסף כל הרישום וכו
סימל יעקב כתב:
ואפילו ללא חולצות ההתאחדות/ מדינת ישראל (ראה התחרות בצ'כיה) חייבים להישמע לכללים אלה המפלים אותם לרעה.
?
אני מוכן לוותר על חולצה - על חולצה של מועדון שלי יש דגל ישראל ואני אוהב את הדגל ( למרות שזה בזיון שתחרות בצכיה היתה ללא חולצות), אבל מה שבאמת מפריע לי זה עניין עקרוני וכספי- למרות היותי יהודי אני לא בן אדם ששומר על המסורת ואני לא מתבייש להצהיר על כך-מה שלא מפריע לי לחזור ממילואים לפני שבוע ( 28 יום בחברון) - למה אנשים שלא שומרים על יום כיפור מחויבים בחו"ל לא להשתתף בחלק מתחרות? אם בן אדם שומר מסורת- זאת זכותו, אבל אין לו זכות לחייב אנשים אחרים לעשות כך. של מי ההחלטה?
דבר נוסף - אני לא "תחון בכסף" , אני משלם מכיסי את הכל ומוכן לכך - אני חוסך כסף לתחרות, לוקח ימי חופשה מוצהרים מראש מעבודה ואני לא יכול לקבל את כל הכיף בלהשתתף בכל התחרות?
למרות שאני בטוח שאתה אוהב וגאה בחולצת המועדון שלך, אני חושב שבתחרות עולמית יש יצוג של המדינה וצריך שתהיה אחידות בין כל הקבוצה שמיצגת את המדינה למרות שכל אחד מהקבוצה נוסע על חשבונו הפרטי וללא עזרה או תמיכה כספית.
אם קובעים לך חוקים וכללים ויש לך חובות בתחרות אשר קובעים לך מתי אתה יכול להיתחרות ומתי לא, אז צריכות להיות לך גם זכויות.
והזכויות הם עזרה במימון, תמיכה מוסרית וכספית, וכן קבלת חולצות של המדינה אותה אתה מיצג אם שמך רשום עליה ושם המדינה שאתה מיצג, ואני לא מתכוון לחולצה אחת כדי לצאת ידי חובה, אלה חולצה לכל יום של התחרות כדי שתלבש חולצה נקיה בכל יום ותתגאה בה
ובמדינתך.
יכול להיות שזה רק אני, אבל אני חושב שכך זה צריך להיות ואם יש אנשים שחושבים כמוני אז שלא יתביישו לכתוב את זה.
אני חבר גאה במועדון הפרה המשוגעת.
- סליקאי כסף
חברים יקרים,
היחיד שמוסמך לתת תשובות מחייבות לשאלות כאו הוא יאיר דוידוביץ'.
למיטב זיכרוני הוא אינו חסיד גדול של מתן תשובות בפורומים כאלו.
מציע לפנות אליו ישירות ולשאול אותו .
היחיד שמוסמך לתת תשובות מחייבות לשאלות כאו הוא יאיר דוידוביץ'.
למיטב זיכרוני הוא אינו חסיד גדול של מתן תשובות בפורומים כאלו.
מציע לפנות אליו ישירות ולשאול אותו .
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד