תחרות ירי רוגטקה בישראל !
תחרות ירי רוגטקה בישראל !
שלום לכולם !
אני רוצה לדעת אם תהיה הענות לתחרות מיוחדת שלא נעשתה בישראל ולא בחו"ל. תחרות רוגטקה
התחרות בסיגנון STEEL CHALLENGE כמו במקור 4 מטרות + 1 מסיימת. 4 תרגילים +תרגיל 5 אדם נגד אדם. עולים 8 הראשונים מהתחרות הכללית.המטרות מיוחדות שנופלות עם הפגיעה ולא מחזירות ריקושטים. התחרות מכוונת לכל המשפחה ילדים ,גברים, נשים. כל מתחרה מקבל 100 גולות לירי, ורוגטקה בכל תרגיל. פרסים : גביעים נוער עד 18 1,2,3.בוגרים 1,2,3, ונשים 1,2,3 מינימום 5 משתתפות ,מקום ראשון אדם נגד אדם.המקום לתחרות הדיין לא נקבע ולכן גם המחיר. יש כמה תורמים רציניים לתחרות , חשובה לי דעתכם ,תשובה תבוא בהמשך תודה יורם שטיינר. חויה שכדאי לנסות
אני רוצה לדעת אם תהיה הענות לתחרות מיוחדת שלא נעשתה בישראל ולא בחו"ל. תחרות רוגטקה
התחרות בסיגנון STEEL CHALLENGE כמו במקור 4 מטרות + 1 מסיימת. 4 תרגילים +תרגיל 5 אדם נגד אדם. עולים 8 הראשונים מהתחרות הכללית.המטרות מיוחדות שנופלות עם הפגיעה ולא מחזירות ריקושטים. התחרות מכוונת לכל המשפחה ילדים ,גברים, נשים. כל מתחרה מקבל 100 גולות לירי, ורוגטקה בכל תרגיל. פרסים : גביעים נוער עד 18 1,2,3.בוגרים 1,2,3, ונשים 1,2,3 מינימום 5 משתתפות ,מקום ראשון אדם נגד אדם.המקום לתחרות הדיין לא נקבע ולכן גם המחיר. יש כמה תורמים רציניים לתחרות , חשובה לי דעתכם ,תשובה תבוא בהמשך תודה יורם שטיינר. חויה שכדאי לנסות
נערך לאחרונה על ידי tacticalshadow בתאריך 03 יולי 2011, 10:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
Re: תחרות ירי רוגטקה בישראל !
בן שלי קטן ישמח מאד לשתתף, הוא מתאמן כל היום על העציצים של אמא שלו 

- סליקאי כסף
נשמע נחמד.
וזה מזכיר לי שאלה - פעם הייתה חנות במרכז עם כל מיני סוגי כלי נשק קר כמו רובי חיצים Blowgun וכ'.
האם מישהו מכיר את שם החנות ויודע אם היא עדיין פתוחה?
וזה מזכיר לי שאלה - פעם הייתה חנות במרכז עם כל מיני סוגי כלי נשק קר כמו רובי חיצים Blowgun וכ'.
האם מישהו מכיר את שם החנות ויודע אם היא עדיין פתוחה?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אפשר לקבל עוד פרטים.?
איפה.מתי.האם אפשר להשתמש ברוגטקות מהבית?
איפה.מתי.האם אפשר להשתמש ברוגטקות מהבית?
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
צוות מספר 3 שלום !
חיובי ואפשר להשתמש בציוד אישי, לגבי הזמן המקום והמחיר אני מנסה לסגור השבוע .
לידיע כללית כרגע יש לי מידע לגבי כמות האנשים ורובם מהקיבוצים והישובים מסביבי והכוונה עפולה. התחרות אמורה להכיל 100 משתתפים מכל הגילים. עד אכשיו רובם צעירים שההורים דוחפים.דבר חשוב הרוגטקות די חזקות ומדוייקות לכן אפשר יהיה ביום התחרות לבחון ולירות מספר פעמים כדי לראות עם הילד מסוגל למתוח את הגומיות.לגבי בטיחות אין בעיה צריך משקפי מגן בלבד.
אפילו קבלתי רעיון אולי לפתוח מועדון הרוגטקה נראה אחרי התחרות.
חיובי ואפשר להשתמש בציוד אישי, לגבי הזמן המקום והמחיר אני מנסה לסגור השבוע .
לידיע כללית כרגע יש לי מידע לגבי כמות האנשים ורובם מהקיבוצים והישובים מסביבי והכוונה עפולה. התחרות אמורה להכיל 100 משתתפים מכל הגילים. עד אכשיו רובם צעירים שההורים דוחפים.דבר חשוב הרוגטקות די חזקות ומדוייקות לכן אפשר יהיה ביום התחרות לבחון ולירות מספר פעמים כדי לראות עם הילד מסוגל למתוח את הגומיות.לגבי בטיחות אין בעיה צריך משקפי מגן בלבד.
אפילו קבלתי רעיון אולי לפתוח מועדון הרוגטקה נראה אחרי התחרות.
- סליקאי כסף
- סליקאי כסף
שלום לכולם !
רציתי להוסיף אני מצלם את התחרות בצורה רנדומלית וכל מי שירצה יוכל לקבל ההתק של הצילומים ובדעתי להכניס ליוטיוב כדי שכולם יראו. יורם
רציתי להוסיף אני מצלם את התחרות בצורה רנדומלית וכל מי שירצה יוכל לקבל ההתק של הצילומים ובדעתי להכניס ליוטיוב כדי שכולם יראו. יורם
- סליקאי כסף
יורם.רצוי להודיע מראש כדי שיהיה אפשר להתכונן מבחינת הזמנים.מתי בערך זה אמור לקרות?עוד שבוע ,שבועיים או יותר?
צוות 3 שלום !
התהליך מורכב , בערך באוגוסט אני הפרסם .
התהליך מורכב , בערך באוגוסט אני הפרסם .
- סליקאי כסף
יורם תודה.
וכייון שאני מאוד מעוניין להשתתף באירוע כזה ,אשמח להירשם אליו מיד כשיפתחו דפי הרישום,אפילו מראש.
אנא עדכן לגבי התקדמות ההכנות לאירוע
וכייון שאני מאוד מעוניין להשתתף באירוע כזה ,אשמח להירשם אליו מיד כשיפתחו דפי הרישום,אפילו מראש.
אנא עדכן לגבי התקדמות ההכנות לאירוע
צוות 3 ושלום לכולם!
לא תאמינו אבל אני לאלץ לבטל את הנושא כי במדינתנו רוגטקה נחשב לצעצוע מסוכן עושים לי בעיות אפילו שרציתי לעשות את התחרות במטווח מורשה .רוגטקות אסורות ביבוא ולכן שואלים אותי מאיפה הרוגטקות ואני לא מסבך אף אחד . תודה לכולם ושוב מצטער יורם.
לא תאמינו אבל אני לאלץ לבטל את הנושא כי במדינתנו רוגטקה נחשב לצעצוע מסוכן עושים לי בעיות אפילו שרציתי לעשות את התחרות במטווח מורשה .רוגטקות אסורות ביבוא ולכן שואלים אותי מאיפה הרוגטקות ואני לא מסבך אף אחד . תודה לכולם ושוב מצטער יורם.
- סליקאי כסף
אין שום בעיה לרכוש רוגטקה בארץ.רכשתי לא מזמן באתר כלי עבודה toolcenter כמדומני.....רוגטקה נחמדה ..פחות מ100 ש
"ח הבן נהנה ממנה ואני לא פחות.....
"ח הבן נהנה ממנה ואני לא פחות.....
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד