מחפש המלצה לבחירת אקדח ירי מעשי
Re: מחפש המלצה לבחירת אקדח ירי מעשי
גלוק 17 משומש יחליף ידיים ב 1200 עד 1500 ₪ וגם זה משהו בשוק של היום , אבל האמת היא שבא לי משהו אחר ואני בעניין בשביל הכיף , לא לצורך מבצעי. אני גם בטוח שאם אחפש בסבלנות אמצא אקדח סופר מושקע ובמחיר מגוחך , אבל אני רוצה לסגור את הסיפור הזה ללא דיחוי ואחרי הכל מדובר בהוצאה של 2000 ₪ לא בקניית דירה..., אז הבחירה תהיה בין שני הכלים שהוצאו לי במטווח אשדוד אלא אם יצוץ שם עוד משהו מעניין ואני מקווה לסגור את זה כבר בראשון ולעדכן.
בכל אופן קבלתי מכם טיפים טובים ואני איישם אותם , אני משער שגם לא תהיה בעייה לבחון אותם בירי במסגרת האימונים ומקסימום להתחרט ולהחליף בזמן סביר , ככה אוכל לוודא שזה מתאים וזה שווה את הפרמייה הקטנה שאשלם .
בכל אופן קבלתי מכם טיפים טובים ואני איישם אותם , אני משער שגם לא תהיה בעייה לבחון אותם בירי במסגרת האימונים ומקסימום להתחרט ולהחליף בזמן סביר , ככה אוכל לוודא שזה מתאים וזה שווה את הפרמייה הקטנה שאשלם .
- סליקאי טיטניום
רק כדאי מאד לבדוק שהנשק הוא של אדם פרטי!
ורצוי ליצור קשר וברור עם הבעלים הקודם
אני נכבתי לפני שנים ועד היום זה מרגיז אותי.
ורצוי ליצור קשר וברור עם הבעלים הקודם
אני נכבתי לפני שנים ועד היום זה מרגיז אותי.
נערך לאחרונה על ידי GUSS בתאריך 22 פברואר 2014, 08:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
פחות -לרוב זה יותר,,
על פי החשבון שעשה פה סיימון, אתה יכול להשתמש בנשק שלך ולהמיר אימונים לשנה שלימה בקניית אקדח חדש. ובסך הכל הגלוק האישי שלך, אמור לעמוד הרבה יותר מעשור בקצב של 5200 כדור לשנה. (פה חלק שם חלק)
לא קיים אקדח שיוכל לתת לך יכולות ירי כמו שעות מטווח והדרכות. לי זה נשמע כמו עסק טוב.
ודרך אגב, אם לצורכי הספורט אתה מעוניין לשפר את ההדק, קפיצים או שחרור מחלק למוארך, אתה יכול לעשות את כל אלה בפחות מ 10 דקות ולהתאים בכך את הנשק שלך לצרכים הספורטיביים ולהחזירו לקדמותו לפני נשיאה.
שיהיה בהצלחה.
לא קיים אקדח שיוכל לתת לך יכולות ירי כמו שעות מטווח והדרכות. לי זה נשמע כמו עסק טוב.
ודרך אגב, אם לצורכי הספורט אתה מעוניין לשפר את ההדק, קפיצים או שחרור מחלק למוארך, אתה יכול לעשות את כל אלה בפחות מ 10 דקות ולהתאים בכך את הנשק שלך לצרכים הספורטיביים ולהחזירו לקדמותו לפני נשיאה.
שיהיה בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
שידכו לי אדם שהתחיל להתאמן במועדון ופרש תו״כ העונה הראשונה , האקדח נמצא במטווח האימונים שלנו , דיברתי איתו והוא מוכן למכור לי אותו במחיר העומד בתקציב שלי .
מדובר בשאדו סטנדרטי , מפוייח ויבש , אבל חדש מעל לכל ספק . נראה לי שהוחלף קפיץ פטיש לרך יותר , אחרי ניקוי ושימון טוב הוא יעבוד כמו שצריך . בקיצור - הסתדרתי , מן הסתם כבר לא מדובר באקדח זמני .
דבר אחד שהפריע לי - המחסניות ( או אחת ספציפית) לא נפלטות אחרי ירי . כשהן ריקות אין שום הפרעה .
אני חושב שבגלל שהאקדח לא נוקה ולא שומן תקופה ארוכה - החזרה של הצינה איטית ואז נגרף כדור ע״י הכדור שמעליו ומפריע להפלטה של המחסנית . אבדוק את זה לעומק באימון הבא אחרי שאעביר בעלות ואנקה אותו .
מדובר בשאדו סטנדרטי , מפוייח ויבש , אבל חדש מעל לכל ספק . נראה לי שהוחלף קפיץ פטיש לרך יותר , אחרי ניקוי ושימון טוב הוא יעבוד כמו שצריך . בקיצור - הסתדרתי , מן הסתם כבר לא מדובר באקדח זמני .
דבר אחד שהפריע לי - המחסניות ( או אחת ספציפית) לא נפלטות אחרי ירי . כשהן ריקות אין שום הפרעה .
אני חושב שבגלל שהאקדח לא נוקה ולא שומן תקופה ארוכה - החזרה של הצינה איטית ואז נגרף כדור ע״י הכדור שמעליו ומפריע להפלטה של המחסנית . אבדוק את זה לעומק באימון הבא אחרי שאעביר בעלות ואנקה אותו .
- סליקאי טיטניום
ברוך הבא למועדון!
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אי הפלת מחסנית לא קשורה לשימון.
יש שני בעיות שיכולות להיות:
MAGAZINE DDDT
חור של תפס מחסנית התרחב בצדדים
http://www.czfirearms.us/index.php?topic=27772.15
יש שני בעיות שיכולות להיות:
MAGAZINE DDDT
חור של תפס מחסנית התרחב בצדדים
http://www.czfirearms.us/index.php?topic=27772.15
- סליקאי זהב
אחרי שתנקה ותשמן וגם תירה
כנראה הגלוק יראה באור שונה
תתחדש ותהנה !
כנראה הגלוק יראה באור שונה

תתחדש ותהנה !
פחות -לרוב זה יותר,,
תודה,
יריתי לא מעט מהשאדו תצוגה אצל רוט עם הדק סינגל וכמובן שהתלהבתי , את זה ניסיתי באימון והתרשמתי מההדק המקורי, אני לא מתכוון לבצע בו שום שינויים, גם ככה יהיו לי מן הסתם פליטות כדורים עד שאתרגל לחידוש הקשר ולמשקל ההדק.
העניין הוא שלא ציפיתי למצוא כזה משומש למכירה.
החיסרון היחיד הוא שעכשיו אין לי תירוצים :)
יריתי לא מעט מהשאדו תצוגה אצל רוט עם הדק סינגל וכמובן שהתלהבתי , את זה ניסיתי באימון והתרשמתי מההדק המקורי, אני לא מתכוון לבצע בו שום שינויים, גם ככה יהיו לי מן הסתם פליטות כדורים עד שאתרגל לחידוש הקשר ולמשקל ההדק.
העניין הוא שלא ציפיתי למצוא כזה משומש למכירה.
החיסרון היחיד הוא שעכשיו אין לי תירוצים :)
- סליקאי טיטניום
בעניין פליטת המחסנית,
ממה שהבנתי מדובר בהחלפה יזומה אשר עדיין יש כדור או יותר הנשארים במחסנית הנפלטת.
אם זה המצב:
כאשר האקדח פרוק והצינה במקומה, הכנס מחסנית עם כמה כדורים ושחרר אותה.
אם היא לא משתחררת בקלות לריצפה בדוק שאין עליה מדבקות או כל דבר שיכול לעקב פעולה זו או כמו שהוזכר לפני תבדוק תפס המחסנית.
(לפי מה שהסברת ניראה לי הלא תהיה לך פה בעיה והמחסנית תשתחרר מיד)
אם היא משתחררת בקלות במצב זה, כניראה שהאקדח מכין לעצמו את הכדור הבא במחסנית ובכך ממקם את הכדור שעדיין במחסנית מעט קדימה מה שמפריע למחסנית להיפלט מהאקדח.
לצורך בדיקה (על פי הוראות הבטיחות) דרוך את האקדח, ומבלי לירות נסה לשחרר את המחסנית.
היא אמורה לא להשתחרר. ואם תמשוך אותה בכוח יש סיכויי טוב, שיפול לך כדור לריצפה.
יש אפשרות לסדר את זה ועדיף לתת לנשק לעשות את העבודה.
דרך אגב, זה קורה בעיקר ככל שהאקדח חדש יותר והמחסנית מלאה יותר (ממה שאני מכיר)
אם זה המצב:
כאשר האקדח פרוק והצינה במקומה, הכנס מחסנית עם כמה כדורים ושחרר אותה.
אם היא לא משתחררת בקלות לריצפה בדוק שאין עליה מדבקות או כל דבר שיכול לעקב פעולה זו או כמו שהוזכר לפני תבדוק תפס המחסנית.
(לפי מה שהסברת ניראה לי הלא תהיה לך פה בעיה והמחסנית תשתחרר מיד)
אם היא משתחררת בקלות במצב זה, כניראה שהאקדח מכין לעצמו את הכדור הבא במחסנית ובכך ממקם את הכדור שעדיין במחסנית מעט קדימה מה שמפריע למחסנית להיפלט מהאקדח.
לצורך בדיקה (על פי הוראות הבטיחות) דרוך את האקדח, ומבלי לירות נסה לשחרר את המחסנית.
- סליקאי זהב
glock34 כתב:בעניין פליטת המחסנית,
זאת גם ההשערה שלי , אני אבדוק את זה לעומק
- סליקאי טיטניום
יש לי ספרינגפילד EMP שעזר לי להבין את הבעיה. האקדח הוא 9+1 ולכן בכדי להתחיל ירי עם 10 כדורים, אני צריך להטעין אחד מהמחסנית להוציאה ולהכניס מחסנית מלאה (של 9). בכל פעם שהמחסנית ממנה אני טוען הייתה מלאה, בזמן ההוצאה היא הייתה נתקעת וכשהוצאתי אותה ידנית היה נופל ממנה הכדור הבא שהכין לעצמו האקדח. ככה למדתי שבמחסנית ממנה אני מטעין כדור ראשון למלא 8 כדורים ולא 9.
שווה בדיקה.
שווה בדיקה.
- סליקאי זהב
כן אבל זה לא מסביר למה זה קורה
רק שיש את הבעיה בעוד אקדח
יש לך השערה אולי למה?
רק שיש את הבעיה בעוד אקדח
יש לך השערה אולי למה?
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
הסבר תיאורטי יכול להיות - שלחץ גבוה של קפיץ המחסנית מגדיל את החיכוך בין הכדור שמוכנס לבית הבליעה לבין הכדור שמתחתיו והוא נגרף קדימה ובולט מגבולות המחסנית. זה לא מפריע להזנה כיוון שתנועת המחלק לאחור מיישרת אותו , אבל נסיון להשליך את המחסנית במצב זה יתקל בקושי .
יכול גם להיות ששפתי המחסנית פגומות ובמקרה שלי עלול גם להיות שזה קשור לתנועה האיטית של המחלק קדימה בגלל לכלוך וחוסר שימון. הקושי בתנועת המחלק מורגש , מדובר במסילה ארוכה וטולרנסים קטנים , ככל שכדור נגרף מהר יותר הוא ישפיע פחות על זה שמתחתיו ... חוק שימור התנע ...
יכול גם להיות ששפתי המחסנית פגומות ובמקרה שלי עלול גם להיות שזה קשור לתנועה האיטית של המחלק קדימה בגלל לכלוך וחוסר שימון. הקושי בתנועת המחלק מורגש , מדובר במסילה ארוכה וטולרנסים קטנים , ככל שכדור נגרף מהר יותר הוא ישפיע פחות על זה שמתחתיו ... חוק שימור התנע ...
- סליקאי טיטניום
ניר ל
תודה רבה רבה
עכשיו אני מבין
תודה רבה רבה
עכשיו אני מבין
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד