מפגש לנרשמי ק. מדריכי ירי מעשי -התאח. הקליעה/מכון וינגייט
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מפגש לנרשמי ק. מדריכי ירי מעשי -התאח. הקליעה/מכון וינגייט
ידידיי היקרים
למרות ששוחחתי איתכם בטלפון ברצוני :
לכל הנרשמים לקורס מדריכי ירי מעשי באקדח, התאחדות הקליעה/ מכון וינגייט, אנו נפגשים ביום רביעי ה-15.10.03 בשעה 16:00 במשרדי התאחדות הקליעה בהרצליה.
על הפרק:
* תוכנית הלימודים.
* " מסיבת עיתונאים"
שאלות ותשובות
* ועדת קבלה.
נא להביא אתכם פנקסי צ'קים.
בקשות להסדרי תשלומים חריגים - בכתב ל- יאיר דוידוביץ' מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל.
למרות ששוחחתי איתכם בטלפון ברצוני :
לכל הנרשמים לקורס מדריכי ירי מעשי באקדח, התאחדות הקליעה/ מכון וינגייט, אנו נפגשים ביום רביעי ה-15.10.03 בשעה 16:00 במשרדי התאחדות הקליעה בהרצליה.
על הפרק:
* תוכנית הלימודים.
* " מסיבת עיתונאים"

* ועדת קבלה.
נא להביא אתכם פנקסי צ'קים.
בקשות להסדרי תשלומים חריגים - בכתב ל- יאיר דוידוביץ' מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל.
- מדריך ירי מעשי
שלום לשלום הלפרין
כתלמיד אתה בין המוכשרים שבתלמידי כמדריך בהנאה מרובה הייתי משאיר את בני להתאמן וללמוד במחיצתך
אבל לא ידעתי שאתה כזה סטנד אפיסט מוצלח (אל תשכח את האימרה שגם תרנגולת זקנה נותנת מרק טוב ועובדה התוצאות האחרונות שלך בתחריות הדרוג ועדיין לא אמרת את המילה האחרונה)
אוהב אותך איש יקר
OLD FOX
כתלמיד אתה בין המוכשרים שבתלמידי כמדריך בהנאה מרובה הייתי משאיר את בני להתאמן וללמוד במחיצתך
אבל לא ידעתי שאתה כזה סטנד אפיסט מוצלח (אל תשכח את האימרה שגם תרנגולת זקנה נותנת מרק טוב ועובדה התוצאות האחרונות שלך בתחריות הדרוג ועדיין לא אמרת את המילה האחרונה)
אוהב אותך איש יקר
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
חברותה
חנן מניוק ההלן !
שמתי לב ששכחתה אותי לאחר שנים של לחימה בשנת תרמ"ח בבקר לח. אל תשכח יש אחלה של תחרות ואני ממתין לך בסיבוב יהחלה של בן אדם.
להתראות ידידך יורם. 

שמתי לב ששכחתה אותי לאחר שנים של לחימה בשנת תרמ"ח בבקר לח. אל תשכח יש אחלה של תחרות ואני ממתין לך בסיבוב יהחלה של בן אדם.

- סליקאי זהב
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד