תחרות דרוג שלישית 14/11/03
תחרות דרוג שלישית 14/11/03
שלום לכולם
כידוע לכם ביום שישי 14/11/03 תתקיים תחרות דרוג מספר 3. זו הזדמנות מצויינת לכל משתתפי הדיונים בפורום לישם את העצות, ההבטחות להתנדב לעזור וכו'.
אנו זקוקים לעזרה בעיקר בשיפוט, כמובן שמי שרוצה לעזור בבניה מוזמן, החל מיום חמישי בצהריים.
כל מי שיכול לישפוט שיצור קשר איתי, עם חמי או נחום.
הטלפון שלי 054-580536
של נחום: 064-414880
של המטווח: 03-9721761
תזכורת למספר נהלים:
1. הרשמה לתחרות משעה 7:00 עד 8:00. בדמי השתתפות של 105 ש"ח.
2. מי שלא תאם מראש הרשמה לאחר השעה 8:00 ישלם 150 ש"ח דמי השתתפות.
3. סגירת הרשמה בשעה 9:00. אין אפשרות להרשם לתחרות לאחר שעה זו, ללא תאום מראש.
4. כל מי שיקבל אישור להגיע מאוחר (לאחר השעה 9:00) יבצע את התרגילים יחד עם סקוואד שופטים בסוף התחרות.
5. כל התאומים לגבי השתתפות חריגה, יתואמו עם חמי בלבד.
כידוע לכם ביום שישי 14/11/03 תתקיים תחרות דרוג מספר 3. זו הזדמנות מצויינת לכל משתתפי הדיונים בפורום לישם את העצות, ההבטחות להתנדב לעזור וכו'.
אנו זקוקים לעזרה בעיקר בשיפוט, כמובן שמי שרוצה לעזור בבניה מוזמן, החל מיום חמישי בצהריים.
כל מי שיכול לישפוט שיצור קשר איתי, עם חמי או נחום.
הטלפון שלי 054-580536
של נחום: 064-414880
של המטווח: 03-9721761
תזכורת למספר נהלים:
1. הרשמה לתחרות משעה 7:00 עד 8:00. בדמי השתתפות של 105 ש"ח.
2. מי שלא תאם מראש הרשמה לאחר השעה 8:00 ישלם 150 ש"ח דמי השתתפות.
3. סגירת הרשמה בשעה 9:00. אין אפשרות להרשם לתחרות לאחר שעה זו, ללא תאום מראש.
4. כל מי שיקבל אישור להגיע מאוחר (לאחר השעה 9:00) יבצע את התרגילים יחד עם סקוואד שופטים בסוף התחרות.
5. כל התאומים לגבי השתתפות חריגה, יתואמו עם חמי בלבד.
נערך לאחרונה על ידי efifirst בתאריך 01 נובמבר 2003, 11:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
אילן ב כתב:אפי יש באותו היום באליקים תחרות צלפים לכן אסתפק בעזרה בתחרות של יהודה שטרולי ב 7/11 ובתחרויות הבאות. ע"מ למנוע מצבים כאלו כדאי שכל הגורמים יעבדו בתאום. (הפעם למען הצדק ירי מעשי היו ראשונים להודיע על התאריך).
אילן
אילן יקירי
יש מקרים שבהם עדיף לכתוב כלום . התגובה המצוטטת היא דוגמה קלאסית לכך. אני גם מציע למחוק את החלק השני של התגובה כי הוא ממש מקומם.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
אפי ידידי
צר לי שנפגעת אבל לא בך האשם, ניסיתי לשנות את התאריך של צלפי משא"ז אך כיוון שהוזמנו מס' אורחים מחו"ל יש בעיה. את מי שצריך היה לנער הפעם ניערתי. אני מקווה שבפעם הבאה זה לא יקרה ביקשתי שהעמותה גם היא תעביר לו"ז ליאיר וכך תמנענה כפילויות. אל תיקח את זה אישית כיוון שהירי המעשי היו יותר מבסדר.
אילן
צר לי שנפגעת אבל לא בך האשם, ניסיתי לשנות את התאריך של צלפי משא"ז אך כיוון שהוזמנו מס' אורחים מחו"ל יש בעיה. את מי שצריך היה לנער הפעם ניערתי. אני מקווה שבפעם הבאה זה לא יקרה ביקשתי שהעמותה גם היא תעביר לו"ז ליאיר וכך תמנענה כפילויות. אל תיקח את זה אישית כיוון שהירי המעשי היו יותר מבסדר.
אילן
- מדריך ירי מעשי
shalom_1 כתב:נראה שיש אנשים שרק כותבים ובזה הם מעולים אבל לא עושים....................
שלום,
יש לי שאלה, אתה מעוצבן על מישהו במיוחד או שאתה שונא את כל העולם בצורה אחידה?
חוץ מעל עצמך, ולעיתים על חנן (כי עליו אין דברים רעים להגיד

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
א. אני "נשמה" מקסימום של אישתי... אז בבקשה.
ב. אם אתה טוען שאני עשיתי משהו לא טוב, או שלא עשיתי כלל... מעניין... במהלך השנה האחרונה, בעזרתם של חברים רבים, שחלקם עמנו וחלקם כבר לא, אירגנתי מפגשים ותחרויות, שבחלקן נטלת בעצמך חלק, שלא לדבר על עוד כמה דברים שעשיתי למען קהילת אוחזי הנשק בארץ.
מעניין את מה בדיוק אני מטאטא מתחת לשטיח או ממה אני מתחמק?
ג. לא אמרתי שאתה מלכלך על כולם, אמרתי שאתה לא אומר מילה טובה על אף אחד... והרי לפרגן הרבה יותר קשה מללכלך.
ב. אם אתה טוען שאני עשיתי משהו לא טוב, או שלא עשיתי כלל... מעניין... במהלך השנה האחרונה, בעזרתם של חברים רבים, שחלקם עמנו וחלקם כבר לא, אירגנתי מפגשים ותחרויות, שבחלקן נטלת בעצמך חלק, שלא לדבר על עוד כמה דברים שעשיתי למען קהילת אוחזי הנשק בארץ.
מעניין את מה בדיוק אני מטאטא מתחת לשטיח או ממה אני מתחמק?
ג. לא אמרתי שאתה מלכלך על כולם, אמרתי שאתה לא אומר מילה טובה על אף אחד... והרי לפרגן הרבה יותר קשה מללכלך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
נו באמת............ אני אמרתי משהו או מילה רע עליך או נגדך??
כל מה שכבתי כי יש אנשים שמדבריעם מרחוק אבל במעשים כלום כבר כיסחת אותי על מה ולמה?? על זה שאמרתי את זה מגיע עונש סקילה........
כתבתי יפה ופירגנתי ואתה ירדת עלי
למי שמגיע פירגון אני מפרגן מכל הלב תאמין לי.......................
אבל בואי נעזוב פה כי לא נגיע לעמק השוה כנראה
שתצליח בכל מה שאתה ואתה עושה עבודה נהדרת\
שלום
כל מה שכבתי כי יש אנשים שמדבריעם מרחוק אבל במעשים כלום כבר כיסחת אותי על מה ולמה?? על זה שאמרתי את זה מגיע עונש סקילה........
כתבתי יפה ופירגנתי ואתה ירדת עלי
למי שמגיע פירגון אני מפרגן מכל הלב תאמין לי.......................
אבל בואי נעזוב פה כי לא נגיע לעמק השוה כנראה
שתצליח בכל מה שאתה ואתה עושה עבודה נהדרת\
שלום
שלום
ראשית כל הכבוד על התנדבותך בשיפוט כך יאה לספורטאי יתר המילים היו מיותרות אני שמח
שהבהרת את דברייך לגבי וובי ידידי הטוב והדברים יושבו על הצד הטוב ביותר בתחרות הקרובה
שנינו שופטים יחד אל תשכח זאת תגיד לי מה אתה מתכוון ואני אתרגם אותךחחחחחחחח
יש מעט בעיות בתקשורת מה אתה מתכוון עם הלב הטוב שלך ומה שיוצא ומבינים שני דברים שונים אבל בתחרות הקרובה נפרגן לכולם אל לנו לשכוח הסליק זה לא רק פורום זאת משפחה
אחד גדולה של כול חובבי הנשק בארץ ואנו הסניורים צרכים לגדל את הילדים ולשמש דוגמא
גם מקצועית וגם חינוכית
להתראות תותח(ואל תשכח אני נושף בעורפך מה שתספר לנכדים שהיה לך הזכות להיות כתף לכתף עם חנן חחחחחחחח)
OLD FOX
ראשית כל הכבוד על התנדבותך בשיפוט כך יאה לספורטאי יתר המילים היו מיותרות אני שמח
שהבהרת את דברייך לגבי וובי ידידי הטוב והדברים יושבו על הצד הטוב ביותר בתחרות הקרובה
שנינו שופטים יחד אל תשכח זאת תגיד לי מה אתה מתכוון ואני אתרגם אותךחחחחחחחח
יש מעט בעיות בתקשורת מה אתה מתכוון עם הלב הטוב שלך ומה שיוצא ומבינים שני דברים שונים אבל בתחרות הקרובה נפרגן לכולם אל לנו לשכוח הסליק זה לא רק פורום זאת משפחה
אחד גדולה של כול חובבי הנשק בארץ ואנו הסניורים צרכים לגדל את הילדים ולשמש דוגמא
גם מקצועית וגם חינוכית
להתראות תותח(ואל תשכח אני נושף בעורפך מה שתספר לנכדים שהיה לך הזכות להיות כתף לכתף עם חנן חחחחחחחח)
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד