שאלה של "פורש" שחוזר
שאלה של "פורש" שחוזר
שלום
אני הייתי מתחרה ירי מעשי בשנים 97-98 (של המילניום הקודם
). כמו רוב עם ישראל התחתנתי ועם בא המשכנתא והילדים נאלצתי להפסיק להתחרות (על החור בכיס אינני צריך לקטר כאן נכון?).
ב2000 בכרטיס ירי מעשי שעמרם חתם עליו פג תוקף, השנה רציתי לחדשו ואמרו לי שאני צריך להרשם למועדון ירי ולהיות פעיל...
אין לי כסף לשלם איזה 350-600 שקל להרשם,
למה בגלל שאין לי כסף לשרוף קבוע אלא רק לפעמים אני מאבד את זכותי לירי מעשי?
כל המאות שקלים שהשקעתי בקורס ירי מעשי (ואני לא מתחרט עליהם לרגע כי קבלתי שם מקצועיות ששוה מעל זהב באקדחים) הלכו לעולמם?
משהו מכיר את התקנון לעומק? למה לא לשלם 50 שקל ולתת תמונה מעודכנת?
תודה על הדעות
קובלט
אני הייתי מתחרה ירי מעשי בשנים 97-98 (של המילניום הקודם

ב2000 בכרטיס ירי מעשי שעמרם חתם עליו פג תוקף, השנה רציתי לחדשו ואמרו לי שאני צריך להרשם למועדון ירי ולהיות פעיל...
אין לי כסף לשלם איזה 350-600 שקל להרשם,
למה בגלל שאין לי כסף לשרוף קבוע אלא רק לפעמים אני מאבד את זכותי לירי מעשי?
כל המאות שקלים שהשקעתי בקורס ירי מעשי (ואני לא מתחרט עליהם לרגע כי קבלתי שם מקצועיות ששוה מעל זהב באקדחים) הלכו לעולמם?
משהו מכיר את התקנון לעומק? למה לא לשלם 50 שקל ולתת תמונה מעודכנת?
תודה על הדעות
קובלט

- סליקאי ארד
שלום לפורש החוזר
ע"מ לחדש את תעודת היורה שלך, עליך להיות פעיל בענף. אין דרך אחרת.
התאחדות הקליעה קבעה פרמטרים ברורים ליורה פעיל, והם, השתתפות ב 3 תחרויות מוכרות על ידיה בשנה במשך שנתיים רצופות.
עליך להירשם למועדון ירי מעשי להירשם להתאחדות הקליעה, ואז, לאחר שתוכיח פעילות יוכל רכז מהועדון לחדש את התעודה שלך, ואז תתן 100 ש"ח + תמונה.
צר לי, ידידי, אך אחזקתה של תעודת יורה בתוקף אינה דבר טכני בלבד.
בהצלחה
ע"מ לחדש את תעודת היורה שלך, עליך להיות פעיל בענף. אין דרך אחרת.
התאחדות הקליעה קבעה פרמטרים ברורים ליורה פעיל, והם, השתתפות ב 3 תחרויות מוכרות על ידיה בשנה במשך שנתיים רצופות.
עליך להירשם למועדון ירי מעשי להירשם להתאחדות הקליעה, ואז, לאחר שתוכיח פעילות יוכל רכז מהועדון לחדש את התעודה שלך, ואז תתן 100 ש"ח + תמונה.
צר לי, ידידי, אך אחזקתה של תעודת יורה בתוקף אינה דבר טכני בלבד.
בהצלחה

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
תודה על התשובה הזריזה
אך גם רשיון נהיגה אינו עניין טכני בלבד ולחדשה גם כסף לא מעט אך אינני חייב לנהוג לשמור על סטטוס נהג.
אני פשוט תוהה על כך שגם הספורט עצמו עולה הרבה מאד (רצו ממני שבוע שעבר 2.5 שקל לכדור 45 אז מטווח 100 כדור עולה עם כניסה 280 שקל לאימון אחד!) וגם עצם החברות היא עניין יקר.
מה זה כמו אקוריומי מים מלוחים שזה רק לעשירים?
איך אמרו בכוורת
"אין לך כסף אז לך הביתה"...
האשה רוצה להרוג אותי כבר על התחביב הראשון אם אני אוציא אפילו 280 שקל לחודש על זה אני מקבל גט אינסטנט.
היה טוב שזה היה
אך גם רשיון נהיגה אינו עניין טכני בלבד ולחדשה גם כסף לא מעט אך אינני חייב לנהוג לשמור על סטטוס נהג.
אני פשוט תוהה על כך שגם הספורט עצמו עולה הרבה מאד (רצו ממני שבוע שעבר 2.5 שקל לכדור 45 אז מטווח 100 כדור עולה עם כניסה 280 שקל לאימון אחד!) וגם עצם החברות היא עניין יקר.
מה זה כמו אקוריומי מים מלוחים שזה רק לעשירים?
איך אמרו בכוורת
"אין לך כסף אז לך הביתה"...
האשה רוצה להרוג אותי כבר על התחביב הראשון אם אני אוציא אפילו 280 שקל לחודש על זה אני מקבל גט אינסטנט.
היה טוב שזה היה

- סליקאי ארד
יש ברירה-
אם אתה רוצה לחזור לפעילות לטווח ארוך ולא רק לעונה אחת,
עבור לקליבר 9 מ"מ - למרות הסנטימנטים
אם תצטרף למועדון תשלם כ 1 ש"ח לכדור 9 מ"מ.(אולי פחות...)
תשלם מינוי שנתי מוזל מאוד וכך עלותו של אימון בודד תהיה נמוכה,
100 כד < 100 ש"ח ועלות האימון תהיה תלויה בכמות שתבצע בפועל.
כך תצטרף לקבוצה מאומנת עם מאמן טוב, שללא ספק יקדמו אותך משמעותית.
ספורט יקר. אבל פחות יקר מהשכן שלך עם הג'יפ ופחות יקר מההוא ממול עם האופנוע ים. וגם נסיעת סקי או שתיים יקרות יותר.
אשתי מוציאה יותר על התחביב שלה - קניות...
אם אתה רוצה לחזור לפעילות לטווח ארוך ולא רק לעונה אחת,
עבור לקליבר 9 מ"מ - למרות הסנטימנטים

אם תצטרף למועדון תשלם כ 1 ש"ח לכדור 9 מ"מ.(אולי פחות...)
תשלם מינוי שנתי מוזל מאוד וכך עלותו של אימון בודד תהיה נמוכה,
100 כד < 100 ש"ח ועלות האימון תהיה תלויה בכמות שתבצע בפועל.
כך תצטרף לקבוצה מאומנת עם מאמן טוב, שללא ספק יקדמו אותך משמעותית.
ספורט יקר. אבל פחות יקר מהשכן שלך עם הג'יפ ופחות יקר מההוא ממול עם האופנוע ים. וגם נסיעת סקי או שתיים יקרות יותר.
אשתי מוציאה יותר על התחביב שלה - קניות...

איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
באותו עניין אבל קשור בתבחינים.
הבנתי שיורה פעיל זכאי להקצאת תחמושת של 1000 כדור ב-3 שנים במקום ה-50 המצחיקים שכל שאר פשוטי העם מקבלים.
אני נמצא היום בתבחין 1996, ונניח שאני אני עומד בכל הקריטריונים של התאחדות הקליעה ליורה פעיל. כפי שאני מבין, כדי לזכות בהקצאה המוגדלת אני אצטרך לשנות את התבחין שלי במשרד הפנים... נכון? אם כך מה קורה לתבחין ה-1996 אחרי ששיניתי אותו ליורה פעיל? האם זה צעד בלתי הפיך?
א.
הבנתי שיורה פעיל זכאי להקצאת תחמושת של 1000 כדור ב-3 שנים במקום ה-50 המצחיקים שכל שאר פשוטי העם מקבלים.
אני נמצא היום בתבחין 1996, ונניח שאני אני עומד בכל הקריטריונים של התאחדות הקליעה ליורה פעיל. כפי שאני מבין, כדי לזכות בהקצאה המוגדלת אני אצטרך לשנות את התבחין שלי במשרד הפנים... נכון? אם כך מה קורה לתבחין ה-1996 אחרי ששיניתי אותו ליורה פעיל? האם זה צעד בלתי הפיך?
א.
- תרמתי למען הסליק
- סליקאי זהב
קובלט תשובה
קובלט שלום
שמי יורם שטיינר אני כמוך נמצה באותה סירה,אני עם משכורת נמוכה ואין לי אפשרות לירות במצב הקיים . לכן אני מחלק עיתון גלובס בערבים אז יש לי חלק לירי וחלק לבית. חוץ מזה לא אמרתה איפה אתה גר אולי איזה מועדון קרוב אליך יוכל לעזור לך.אני מקווה שנתתי לך רעיון עם תרצה לממש. אשמח לראות אותך בתחרויות ממני יורם שטיינר

שמי יורם שטיינר אני כמוך נמצה באותה סירה,אני עם משכורת נמוכה ואין לי אפשרות לירות במצב הקיים . לכן אני מחלק עיתון גלובס בערבים אז יש לי חלק לירי וחלק לבית. חוץ מזה לא אמרתה איפה אתה גר אולי איזה מועדון קרוב אליך יוכל לעזור לך.אני מקווה שנתתי לך רעיון עם תרצה לממש. אשמח לראות אותך בתחרויות ממני יורם שטיינר

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
ם
צעדן שכחת את פרק הזמן של שנתיים 

- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד