ספר חדש על אימון ירי מעשי !!!
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ספר חדש על אימון ירי מעשי !!!
שלום לכולם,
אני מקווה שדביר יסלח לי על "פרסומת" זו, אך רציתי לחלוק אתכם ידיעה משמחת ביותר!
אחרי חודשים של עבודה, הספר הראשון שלי יצא לאור בעוד כשבוע. הוא כרגע בשלבי הפקה סופיים, והוא יהיה על המדף ב 6 לאוגוסט.
שם הספר PERFECT PRACTICE וכפי ששמו מעיד, הוא עוסק באימון ירי מעשי. הוא מכיל למעלה מ 50 תרגילי אימון, וקוים מנחים לירי נכון. הספר מקיף נושאים כגון - שליפה, ירי בתנועה, החלפת מחסניות, ירי בשכיבה, מחסות, בוברים, דיוק, הכרזות, שליטה ברתע ועוד ועוד.
כתוב כמובן באנגלית - כ 150 עמודים. תוכלו ללמוד עוד באתר שלי www.doublealpha.biz
למיטב ידעתי זה הספר הראשון על ירי מעשי שנכתב ע"י ישראלי. אני גאה על כך.
שלכם,
שאול קירש
אני מקווה שדביר יסלח לי על "פרסומת" זו, אך רציתי לחלוק אתכם ידיעה משמחת ביותר!
אחרי חודשים של עבודה, הספר הראשון שלי יצא לאור בעוד כשבוע. הוא כרגע בשלבי הפקה סופיים, והוא יהיה על המדף ב 6 לאוגוסט.
שם הספר PERFECT PRACTICE וכפי ששמו מעיד, הוא עוסק באימון ירי מעשי. הוא מכיל למעלה מ 50 תרגילי אימון, וקוים מנחים לירי נכון. הספר מקיף נושאים כגון - שליפה, ירי בתנועה, החלפת מחסניות, ירי בשכיבה, מחסות, בוברים, דיוק, הכרזות, שליטה ברתע ועוד ועוד.
כתוב כמובן באנגלית - כ 150 עמודים. תוכלו ללמוד עוד באתר שלי www.doublealpha.biz
למיטב ידעתי זה הספר הראשון על ירי מעשי שנכתב ע"י ישראלי. אני גאה על כך.

שלכם,
שאול קירש
הי יואב,
אפשר כבר לקנות את הספר באתר שלי - והוא ישלח אלך ב 10 לאוגוסט. אני מגיע לארץ ב 6 לאוגוסט - ואם יהיו לי כבר עותקים ביד, אביא 30-40 איתי. תוכל ליצור עימי קשר בארץ בין ה 6-11 לאוגוסט בטלפון 054400088
בעניין מהדורה בעברית
אם נחלק את כמות שעות העבודה במספר העותקים שניתן יהיה למכור בעברית - הרי נגיע לספר שעולה 1000 שח בערך...
שאול
אפשר כבר לקנות את הספר באתר שלי - והוא ישלח אלך ב 10 לאוגוסט. אני מגיע לארץ ב 6 לאוגוסט - ואם יהיו לי כבר עותקים ביד, אביא 30-40 איתי. תוכל ליצור עימי קשר בארץ בין ה 6-11 לאוגוסט בטלפון 054400088
בעניין מהדורה בעברית

שאול
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד