מזלזלים בסופר סניורים
מזלזלים בסופר סניורים
שלום לכולם
כאשר אתם מסתכלים בתוצאות שלכם שימו לב גם כמה סופר סניורים יש לנו
כמדומני היו הפעם 7 סופר סניורים.... לפי מה מקובל בעולם הם צריכים להחשב
לקבוצה(קטגוריה)עצמאית ומגיע להם גם גביעים ומגיע להם כל הכבוד שהם ממשיכים
להתמיד לירות להתאמן ולבוא לתחרויות למרות גילם המתקדם.
נראה לי כי לא איגוד הקליע ולא ה-RD לא הועדה לירי מעשי ולא מארגני
התחרויות רואים אותם ,שמים לב ומתחשבים בהם.
עדין לא מאוחר מדי לתקן את הנעשה בתחרות זו לפני התוצאות הסופיות
מארגן התחרות יקנה עוד 3 גביעים קטנים וידאג שזה יגיע אליהם........
מה דעתכם?????? מענין מי ירים את הכפפה??
שלום
כאשר אתם מסתכלים בתוצאות שלכם שימו לב גם כמה סופר סניורים יש לנו
כמדומני היו הפעם 7 סופר סניורים.... לפי מה מקובל בעולם הם צריכים להחשב
לקבוצה(קטגוריה)עצמאית ומגיע להם גם גביעים ומגיע להם כל הכבוד שהם ממשיכים
להתמיד לירות להתאמן ולבוא לתחרויות למרות גילם המתקדם.
נראה לי כי לא איגוד הקליע ולא ה-RD לא הועדה לירי מעשי ולא מארגני
התחרויות רואים אותם ,שמים לב ומתחשבים בהם.
עדין לא מאוחר מדי לתקן את הנעשה בתחרות זו לפני התוצאות הסופיות
מארגן התחרות יקנה עוד 3 גביעים קטנים וידאג שזה יגיע אליהם........
מה דעתכם?????? מענין מי ירים את הכפפה??

שלום
שלום
עובדות :
ישי פולק באישור נחום מסר לי תוצאות להעברה.
(לקלעים פרסום ע"י ובאחריות נחום)
חלק מההודעה
קטגורית סופר סניור
1. מיכאל בנש 100%
2.בני ניסים 78.39%
3.יוסף בראלי 72.87
אני מניח שאם זה מה שפורסם לתקשורת יש התיחסות.
אשר לייצוג שלך בתקשורת - אני מסכים לחלוטין איתך שאני בחירה גרועה, מתי אתה מוצא לי מחליף? (אגב גם לרוב התחרויות האולימפיות אני לא מגיע ובכל זאת מעביר תוצאות - גם השכר שאני מקבל הוא שכר של צינור)
בברכת הצלחה לכל העוסקים בירי המעשי
אילן בן נון
עובדות :
ישי פולק באישור נחום מסר לי תוצאות להעברה.
(לקלעים פרסום ע"י ובאחריות נחום)
חלק מההודעה
קטגורית סופר סניור
1. מיכאל בנש 100%
2.בני ניסים 78.39%
3.יוסף בראלי 72.87
אני מניח שאם זה מה שפורסם לתקשורת יש התיחסות.
אשר לייצוג שלך בתקשורת - אני מסכים לחלוטין איתך שאני בחירה גרועה, מתי אתה מוצא לי מחליף? (אגב גם לרוב התחרויות האולימפיות אני לא מגיע ובכל זאת מעביר תוצאות - גם השכר שאני מקבל הוא שכר של צינור)
בברכת הצלחה לכל העוסקים בירי המעשי
אילן בן נון
סופרסניורים
שלום יקירי
שוב אתה מאלץ אותי לחרוג ממנהגי ולכתוב תגובות בסליק.
ממש קשה להשאר אדיש כאשר אתה אתה יורה לכל הכיוונים מבלי שיש לך מושג מה קורה בשטח ואין לך מושג מה הן החלטות הוועדה לירי מעשי.. כמובן שלעשות דבר פשוט כמו להרים טלפון ולשאול את מי מחברי הוועדה, לגבי נושא הסופרסניורים, זה מסובך והרבה יותר קל לכתוב בסליק. אז לידיעתך:
1. הוועדה לירי מעשי החליטה ופירסמה כבר באפריל כי בשנת הפעילות הבאה תופעל קטגוריה חדש של super senior (יורים שמעל לגיל 60 ביום התחרות). הקטגוריה תופעל גם בתחרויות הדרוג.
2. מיכה התנצל בפני כולם על כך שלא ידע על ההחלטה ולכן לא הכין גביעים.
3. כל החלטות הוועדה מופצות לראשי המועדונים ובאחריותם להפיץ לחברי המועדון, ואם יש לך תלונות כל שהן, תפנה אותם בראש וראשונה לראש המועדון אליו אתה שייך.
4. הסליק אינו אתר שמייצג או שייך להתאחדות הקליעה בכלל ולירי מעשי בפרט. ולמרות זאת ולמרות בקשות של יאיר דווידוביץ ונחום זרזיף לפנות אליהם ישירות בכל שאלה או בעיה, אתה ואחרים ממשיכים להתלונן , לשאול שאלות ולהציע הצעות בפורם הנ"ל . לכן אם אתה רוצה שיתיחסו אליך אז יש כתובת אחת בלבד אליה אתה צריך לפנות והיא הוועדה לירי מעשי.
שוב אתה מאלץ אותי לחרוג ממנהגי ולכתוב תגובות בסליק.
ממש קשה להשאר אדיש כאשר אתה אתה יורה לכל הכיוונים מבלי שיש לך מושג מה קורה בשטח ואין לך מושג מה הן החלטות הוועדה לירי מעשי.. כמובן שלעשות דבר פשוט כמו להרים טלפון ולשאול את מי מחברי הוועדה, לגבי נושא הסופרסניורים, זה מסובך והרבה יותר קל לכתוב בסליק. אז לידיעתך:
1. הוועדה לירי מעשי החליטה ופירסמה כבר באפריל כי בשנת הפעילות הבאה תופעל קטגוריה חדש של super senior (יורים שמעל לגיל 60 ביום התחרות). הקטגוריה תופעל גם בתחרויות הדרוג.
2. מיכה התנצל בפני כולם על כך שלא ידע על ההחלטה ולכן לא הכין גביעים.
3. כל החלטות הוועדה מופצות לראשי המועדונים ובאחריותם להפיץ לחברי המועדון, ואם יש לך תלונות כל שהן, תפנה אותם בראש וראשונה לראש המועדון אליו אתה שייך.
4. הסליק אינו אתר שמייצג או שייך להתאחדות הקליעה בכלל ולירי מעשי בפרט. ולמרות זאת ולמרות בקשות של יאיר דווידוביץ ונחום זרזיף לפנות אליהם ישירות בכל שאלה או בעיה, אתה ואחרים ממשיכים להתלונן , לשאול שאלות ולהציע הצעות בפורם הנ"ל . לכן אם אתה רוצה שיתיחסו אליך אז יש כתובת אחת בלבד אליה אתה צריך לפנות והיא הוועדה לירי מעשי.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
Re: סופרסניורים
מקריאת הודעתך, בין בשורות, נראה כאילו יש לך משהו נגד הסליק, כפי שאתה יכול לראות גם אני בעיקר קורא בפורום וממעט לכתוב.
מקריאה בפורום של השאלות, התגובות, הצעות היעול וכו' ניתן ללמוד המון ולהחשף לנושאי הירי מעשי, לסוגיות ולבעיות.
אולי אני לא מבין והעניין כאן הוא ביטחון שדה (בכל זאת עוסקים בנשק) או שהירי המעשי הוא תחום סודי או שהוועדה היא גילדה סודית שניתן לפנות אליה אך ורק בדרכים מיוחדות ורק דרך יחידי סגולה, אשמח אם תסביר לי ותעיר את עיני.
ברשותך ערכתי את הודעתך על מנת שתראה איך אני, הקטן, הבנתי אותה :
לנוחותך, סימנתי את מה שאני הבנתי בין השורות באדום, אשמח לתיקונים אם יש...
מקריאה בפורום של השאלות, התגובות, הצעות היעול וכו' ניתן ללמוד המון ולהחשף לנושאי הירי מעשי, לסוגיות ולבעיות.
אולי אני לא מבין והעניין כאן הוא ביטחון שדה (בכל זאת עוסקים בנשק) או שהירי המעשי הוא תחום סודי או שהוועדה היא גילדה סודית שניתן לפנות אליה אך ורק בדרכים מיוחדות ורק דרך יחידי סגולה, אשמח אם תסביר לי ותעיר את עיני.
ברשותך ערכתי את הודעתך על מנת שתראה איך אני, הקטן, הבנתי אותה :
efifirst כתב:4. הסליק אינו אתר שמייצג או שייך להתאחדות הקליעה בכלל ולירי מעשי בפרט ולכן אין לכם מה לכתוב כאן ומה שתכתבו כאן לא מעניין אותנו והוא שקול לכך שתדברו עם מברשת השיניים שלכם . ולמרות זאת ולמרות בקשות של יאיר דווידוביץ ונחום זרזיף לפנות אליהם ישירות בכל שאלה או בעיה, אתה ואחרים ממשיכים להתלונן , לשאול שאלות ולהציע הצעות בפורם הנ"ל ,אתם פשוט חצופים, לא ממושמעים ואנחנו נפטר אתכם ונזרוק אתכם קיבינימט תפסיקו לבכות כמו ילדים קטנים ולהציע הצעות שלא מעניינות אף אחד כאילו אתם מבינים משהו . לכן אם אתה רוצה שיתיחסו אליך אז יש כתובת אחת בלבד אליה אתה צריך לפנות והיא הוועדה לירי מעשי כך נוכל להתעלם ממך ומהשאלות המציקות שלך, כאן בפורום אנשים נחשפים לשאלות ולהצעות ואנו חייבים להגיב, תפנה ישירות אלינו בלי שאף אחד ידע וכך נוכל לקחת כל הצעה, רעיון, תלונה, שאלה ולהשליך לפח ואתה ? לך חפש ! .
לנוחותך, סימנתי את מה שאני הבנתי בין השורות באדום, אשמח לתיקונים אם יש...
>>> Forgive your enemies, but never forget their names <<<
John F. Kennedy
John F. Kennedy
- סליקאי ארד
אני חורג ממנהגי ומתנצל מראש :
1. שלום, למה אתה מחפש לריב עם כל העולם?
2. אפי, גישת ההתנשאות שלך, שנוחתת על כל משקלה כל כמה חודשים, לא תרמה עד עכשיו לאף אשכול. במקום לעזור להאיר את עיני חברי ירי מעשי באתר לגבי מה שקורה, שהרי הם 'לא יודעים מה קורה בשטח', אתה רק קופץ, חוזר ומעיר שאין להם שמץ של מושג ושהם לא מבינים על מה הם מדברים.
3. בשביל מה הפורום הזה קיים, אם לא להעלות הצעות, דיונים ואפילו תלונות?
1. שלום, למה אתה מחפש לריב עם כל העולם?
2. אפי, גישת ההתנשאות שלך, שנוחתת על כל משקלה כל כמה חודשים, לא תרמה עד עכשיו לאף אשכול. במקום לעזור להאיר את עיני חברי ירי מעשי באתר לגבי מה שקורה, שהרי הם 'לא יודעים מה קורה בשטח', אתה רק קופץ, חוזר ומעיר שאין להם שמץ של מושג ושהם לא מבינים על מה הם מדברים.
3. בשביל מה הפורום הזה קיים, אם לא להעלות הצעות, דיונים ואפילו תלונות?
SPS - מתקרב לשלמות...
אפי יקירי........
כנראה שיש עוד כמה קוראים שלא יכולים להשאר אדישים ותרשה לי להגיד לך כי עוד הרבה כדוגמת- אל פרזידנטה-שמעבירים לי תגובותיהם ב-פרטי -אבל בפורום המלא הם מפחדים .......כי יורדים אליהם ללא הצדקה.....
אולי תרד מהעננים ותאזין לעמך נכון אני תמיד מעורר שאלות שקשה לענות אליהם
ולכן אני יוצא תמיד זה שמחרחר מריבות (לדעתך) ויורה לכול הכיוונים וכנראה
שאני גם פוגע באם הואלת בטובך להגיב .
אני אפנה לאיגוד או לנחום כאשר יהיה לי בעיה אישית אבל כל זמן שזה בעיה של אחרים אני מעלה את הנושא לויכוח ציבורי שזה לגיטימי(כך לפחות אני מקווה) והציבור יחליט אם יש מקום לפנות ל"ערכאות" אז מישהו שיעשה את זה
התחרות והנעשה בו היה בידיעת הירי מעשי וכמדומני היה הנציג במקום
ואם היה החלטה של הועדה כי סופר סניורים יוכר כקטגוריה היה על הועדה לודא
כי אחד מתנאי קיום תחרות דירוג הוא קטגורית סופר סניורים כמו שקיימים עוד תנאים בהם חייב לעמוד מארגן התחרות....... וזה היה תפקידכם לודא שמארגן התחרות עומד בתנאים ואתם לא עשיתם את תפקידכם כראוי (האיגוד-RD- הועדה
והמארגן)
ובזה מיציתי את הנושא...........................אתן לך את הזכות שיהיה לך
את המילה האחרונה וצוחק מי שצוחק אחרון
נשיקות לכולם................. וגם לך אפי
שלום
כנראה שיש עוד כמה קוראים שלא יכולים להשאר אדישים ותרשה לי להגיד לך כי עוד הרבה כדוגמת- אל פרזידנטה-שמעבירים לי תגובותיהם ב-פרטי -אבל בפורום המלא הם מפחדים .......כי יורדים אליהם ללא הצדקה.....
אולי תרד מהעננים ותאזין לעמך נכון אני תמיד מעורר שאלות שקשה לענות אליהם
ולכן אני יוצא תמיד זה שמחרחר מריבות (לדעתך) ויורה לכול הכיוונים וכנראה
שאני גם פוגע באם הואלת בטובך להגיב .
אני אפנה לאיגוד או לנחום כאשר יהיה לי בעיה אישית אבל כל זמן שזה בעיה של אחרים אני מעלה את הנושא לויכוח ציבורי שזה לגיטימי(כך לפחות אני מקווה) והציבור יחליט אם יש מקום לפנות ל"ערכאות" אז מישהו שיעשה את זה
התחרות והנעשה בו היה בידיעת הירי מעשי וכמדומני היה הנציג במקום
ואם היה החלטה של הועדה כי סופר סניורים יוכר כקטגוריה היה על הועדה לודא
כי אחד מתנאי קיום תחרות דירוג הוא קטגורית סופר סניורים כמו שקיימים עוד תנאים בהם חייב לעמוד מארגן התחרות....... וזה היה תפקידכם לודא שמארגן התחרות עומד בתנאים ואתם לא עשיתם את תפקידכם כראוי (האיגוד-RD- הועדה
והמארגן)
ובזה מיציתי את הנושא...........................אתן לך את הזכות שיהיה לך
את המילה האחרונה וצוחק מי שצוחק אחרון

נשיקות לכולם................. וגם לך אפי

שלום
נערך לאחרונה על ידי shalom_1 בתאריך 18 אוקטובר 2004, 20:43, נערך 3 פעמים בסך הכל.
חבורת קשקשנים
שלום מדבריך אני מבין שמעתה אנו אחראים לכל פשלה שתהיה בתחרויות הליגה, טוב...זכותך לחשוב כך אולם זכותי לחלוק על דעתך ובזה אני מסיים את העניין שלשמו הגבתי.
וברשותך אני אענה לשאר המגיבים:
אני כנראה באמת סליקופוב, מחפש לריב עם כל העולם, האמת שאני פשוט אדיוט, איך העלתי בדעתי לענות בצורה עינינית להאשמות חסרות בסיס מבלי לקחת בחשבון את כל חבורת הפחדנים שמסתתרים מאחורי כינויים, שרק מחכים שמשהו יכתוב משהו שלא לרוחם, משהו שכמובן מתאים לתאוריית הקשר, האח הגדול שמנסה לפגוע בחופש הדמוקרטי וזכות הציבור לדעת.
אני מודה!! אמרו לי לא לענות, אמרו לי שיש כאלה שאקדח גדול, או אופנוע גדול, זה כבר לא פיצוי מספיק עבורם, היום יש גם פורומים שבהם אפשר לכתוב מה שרוצים, תחת איזה כינוי מרשים, וזה מה שעושה להם את זה, מי אני שיבלבל להם את המוח בעובדות, שינסה להסביר שיש דרכים מקובלות להפנות שאלות לוועדה ולהתאחדות ומה לעשות, הסליק אינו אחד מהם.
אם מתגובתי לשלום הלפרין, שלזכותו יאמר שאינו מסתתר מאחורי כינויים, משתמע שפסלתי את כל מה שקורה בסליק אז באמת אין למתנשא כמוני יותר מה לכתוב תגובה כל שהיא בפורום ואני אחסוך מכולם את "הנחיתות" שלי.
ולפרשן הדגול של כתבי: אתה באמת קטן, לפחות אתה מודה בזה.
וברשותך אני אענה לשאר המגיבים:
אני כנראה באמת סליקופוב, מחפש לריב עם כל העולם, האמת שאני פשוט אדיוט, איך העלתי בדעתי לענות בצורה עינינית להאשמות חסרות בסיס מבלי לקחת בחשבון את כל חבורת הפחדנים שמסתתרים מאחורי כינויים, שרק מחכים שמשהו יכתוב משהו שלא לרוחם, משהו שכמובן מתאים לתאוריית הקשר, האח הגדול שמנסה לפגוע בחופש הדמוקרטי וזכות הציבור לדעת.
אני מודה!! אמרו לי לא לענות, אמרו לי שיש כאלה שאקדח גדול, או אופנוע גדול, זה כבר לא פיצוי מספיק עבורם, היום יש גם פורומים שבהם אפשר לכתוב מה שרוצים, תחת איזה כינוי מרשים, וזה מה שעושה להם את זה, מי אני שיבלבל להם את המוח בעובדות, שינסה להסביר שיש דרכים מקובלות להפנות שאלות לוועדה ולהתאחדות ומה לעשות, הסליק אינו אחד מהם.
אם מתגובתי לשלום הלפרין, שלזכותו יאמר שאינו מסתתר מאחורי כינויים, משתמע שפסלתי את כל מה שקורה בסליק אז באמת אין למתנשא כמוני יותר מה לכתוב תגובה כל שהיא בפורום ואני אחסוך מכולם את "הנחיתות" שלי.
ולפרשן הדגול של כתבי: אתה באמת קטן, לפחות אתה מודה בזה.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
תמיד יש פעם ראשונה - "שלום מדבריך אני מבין שמעתה אנו אחראים לכל פשלה שתהיה בתחרויות הליגה, טוב...זכותך לחשוב כך אולם זכותי לחלוק על דעתך ובזה אני מסיים את העניין שלשמו הגבתי."
אף אחד לא אמר שאתה סס לריב עם העולם(תפקיד זה שמור לאנשים אחרים), שאתה אדיוט, או שאין לך מושג על מה אתה מדבר. ההיפך נכון, בגלל שיש לך ידע רב בנושא, אני אישית מצפה ממך בתור "נחות" שתעזור לי ואל תתייחס אלי בתור אחד שכזה.
על איזה פחדנים בדיוק אתה מדבר? רק בגלל שלא כולם מתהדרים בשמם ותואריהם הרבים, החזה הנפוח, אז הם פחדנים?
"היום יש גם פורומים שבהם אפשר לכתוב מה שרוצים, תחת איזה כינוי מרשים, וזה מה שעושה להם את זה" - ברוך הבא למאה ה-21, ולדמוקרטיה.
אם הסליק הוא אינו צינור מקובל לקבלת תשובות, למה נחום ויאיר עונים דרך אותו פורום? למה מתבצעים פה פרסומים של קורסים רשמיים הנתמכים ע"י התאחדות הקליעה וועדת ירי מעשי?
בכל אופן, חבל להמשיך באותו קו, כי לא נגיע לשום מקום. אפי, אני מתנצל אם פגעתי, חבל שאתה יורד לפרטים/פסים אישיים
ומקווה להמשיך בשמחות.
אף אחד לא אמר שאתה סס לריב עם העולם(תפקיד זה שמור לאנשים אחרים), שאתה אדיוט, או שאין לך מושג על מה אתה מדבר. ההיפך נכון, בגלל שיש לך ידע רב בנושא, אני אישית מצפה ממך בתור "נחות" שתעזור לי ואל תתייחס אלי בתור אחד שכזה.
על איזה פחדנים בדיוק אתה מדבר? רק בגלל שלא כולם מתהדרים בשמם ותואריהם הרבים, החזה הנפוח, אז הם פחדנים?
"היום יש גם פורומים שבהם אפשר לכתוב מה שרוצים, תחת איזה כינוי מרשים, וזה מה שעושה להם את זה" - ברוך הבא למאה ה-21, ולדמוקרטיה.
אם הסליק הוא אינו צינור מקובל לקבלת תשובות, למה נחום ויאיר עונים דרך אותו פורום? למה מתבצעים פה פרסומים של קורסים רשמיים הנתמכים ע"י התאחדות הקליעה וועדת ירי מעשי?
בכל אופן, חבל להמשיך באותו קו, כי לא נגיע לשום מקום. אפי, אני מתנצל אם פגעתי, חבל שאתה יורד לפרטים/פסים אישיים

נערך לאחרונה על ידי Cybrosh בתאריך 18 אוקטובר 2004, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
SPS - מתקרב לשלמות...
סייברוש................
אני לא מקשר את הכינוי שלך למי אתה??
התכוותי " פחדנים " אנשים שכואב להם מה קורה אבל לא רוצים להיכנס לאש
צולבת שיורים פה על מי שלא הולך בתלם כמוני ומעז לפתוח את פיו
אני לא מנסה לריב אלא העלתי בעיה שהפריע לכמה סופר סניורים שלא העזו לפתוח את פיהם.......
ועכשיו לעינין...... עדיין ניתן לתקן את המעוות בישביל זה קיים ה-וריפיי
ולפתוח את קטגורית סופר סניורים ולתת למשקיענים הבוגרים האילו את מקומם
...........אהההההה גם את הגביעים שמגיע להם
סייברוש מדבריך אני מבין כי אני מכיר אותך כנראה טוב אבל מפליא אותי כי אין לי הרבה חברים עם SPS
ביייייי בייייייייי בייייייייייי
שלום הלפרין
ירושלים
0505-291113
אני לא מקשר את הכינוי שלך למי אתה??
התכוותי " פחדנים " אנשים שכואב להם מה קורה אבל לא רוצים להיכנס לאש
צולבת שיורים פה על מי שלא הולך בתלם כמוני ומעז לפתוח את פיו
אני לא מנסה לריב אלא העלתי בעיה שהפריע לכמה סופר סניורים שלא העזו לפתוח את פיהם.......
ועכשיו לעינין...... עדיין ניתן לתקן את המעוות בישביל זה קיים ה-וריפיי
ולפתוח את קטגורית סופר סניורים ולתת למשקיענים הבוגרים האילו את מקומם
...........אהההההה גם את הגביעים שמגיע להם
סייברוש מדבריך אני מבין כי אני מכיר אותך כנראה טוב אבל מפליא אותי כי אין לי הרבה חברים עם SPS

ביייייי בייייייייי בייייייייייי
שלום הלפרין
ירושלים
0505-291113
בול פאק
אני מציע לך תפנה לנחום זרזיף שהוא אחראי(לפחות כך ידוע לי) על עירעורים
ברישום התוצאות ותודיע לו את הנתון הזה אולי בצירוף צילום ת.ז. של אבא
כי טעות ברישום
ואולי אבא שלך יזכה לגביע סוף סוף (מקום ראשון)
כל זה בתנאי שיעשה מסיבה גדולה
שלום
אני מציע לך תפנה לנחום זרזיף שהוא אחראי(לפחות כך ידוע לי) על עירעורים
ברישום התוצאות ותודיע לו את הנתון הזה אולי בצירוף צילום ת.ז. של אבא
כי טעות ברישום
ואולי אבא שלך יזכה לגביע סוף סוף (מקום ראשון)
כל זה בתנאי שיעשה מסיבה גדולה

שלום
נערך לאחרונה על ידי shalom_1 בתאריך 18 אוקטובר 2004, 21:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
שלום,
גם אני אחרוג ממנהגי ואגיב לאשכול ולדבריך.
אם היית נוכח בטקס חלוקת הפרסים היית שומע את מיכה מתנצל ומבטיח לדאוג להעביר גביעים לסופר סניורים. שום דבר לא נעשה בזדון. אני מבין שאתה, לכאורה, שומר שבת ולכן לא יכולת להישאר, אז להבא אני מציע שאם אתה לא נוכח ואין בידיך את כל העובדות פשוט תשמור על דממת אלחוט (או אונליין) עד שתתבהר לך התמונה השלמה.
גם אני אחרוג ממנהגי ואגיב לאשכול ולדבריך.
אם היית נוכח בטקס חלוקת הפרסים היית שומע את מיכה מתנצל ומבטיח לדאוג להעביר גביעים לסופר סניורים. שום דבר לא נעשה בזדון. אני מבין שאתה, לכאורה, שומר שבת ולכן לא יכולת להישאר, אז להבא אני מציע שאם אתה לא נוכח ואין בידיך את כל העובדות פשוט תשמור על דממת אלחוט (או אונליין) עד שתתבהר לך התמונה השלמה.
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד