הצעה קטנה שאולי תשנה הרבה
הצעה קטנה שאולי תשנה הרבה
יש כאלה שמדביקים ויש כאלה שמרימים ברזלים ויש כאלה שלא כל כך ויש כאלה שבכלל לא.
אנו משלמים הון עתק על אקדחים ובעיקר על תחמושת (שהמחיר שלה רק עולה...).
לתחריות אנו משלמים מחיר סמלי (למרות שבתחרות האחרונה כנראה שמישהו דפק קופה... לפי כמות המדבקות על המטרות
).
ההצעה היא לשלם לתחרות מחיר קצת יותר יקר, כזה שיצדיק לקבל שרות הולם בעד התשלום:
1. צוות שידביק מטרות וירים ברזלים בכל תרגיל.
2. החלפת מטרות וצביעת ברזלים לאחר כל סקווד.
3. ארגון תחרות שיאפשר עמידה בלוח זמנים סביר.
4. כמות שופטים מספקת.
אנו היורים צריכים להתרכז בירי בלבד ולא בשום דבר אחר.
באליפות אירופה בכל סקווד היו 13 יורים וירינו 7 תרגילים בחצי יום...
כל יורה התעסק בירי בלבד ולא בשום דבר אחר.
אז זה אפשרי, אמנם שילמנו 300 יורו לתחרות שזה יוצא כ- 70 יורו ליום אבל לדעתי בארץ אפשר גם בפחות.
אולי גם איגוד הקליעה יוכל קצת לעזור
אנו משלמים הון עתק על אקדחים ובעיקר על תחמושת (שהמחיר שלה רק עולה...).
לתחריות אנו משלמים מחיר סמלי (למרות שבתחרות האחרונה כנראה שמישהו דפק קופה... לפי כמות המדבקות על המטרות

ההצעה היא לשלם לתחרות מחיר קצת יותר יקר, כזה שיצדיק לקבל שרות הולם בעד התשלום:
1. צוות שידביק מטרות וירים ברזלים בכל תרגיל.
2. החלפת מטרות וצביעת ברזלים לאחר כל סקווד.
3. ארגון תחרות שיאפשר עמידה בלוח זמנים סביר.
4. כמות שופטים מספקת.
אנו היורים צריכים להתרכז בירי בלבד ולא בשום דבר אחר.
באליפות אירופה בכל סקווד היו 13 יורים וירינו 7 תרגילים בחצי יום...
כל יורה התעסק בירי בלבד ולא בשום דבר אחר.
אז זה אפשרי, אמנם שילמנו 300 יורו לתחרות שזה יוצא כ- 70 יורו ליום אבל לדעתי בארץ אפשר גם בפחות.
אולי גם איגוד הקליעה יוכל קצת לעזור

- סליקאי ארד
יואב שלום.
אתה צודק בכמה דברים:
1. האקדחים שלנו עולים הרבה, של מי יותר ושל מי קצת פחות וגם התחמושת עולה הרבה.
2. בתחרות האחרונה היו צריכים לדאוג לכמות נוספת של מטרות להחלפה,לא צריך אחרי כל סקווד
אבל מומלץ להחליף מטרה כאשר קשה לראות את הגבולות בין הA לC.
3. שופטים שישפטו בתחרות ובכמות כזו שתאפשר החלפתם לצורך שהם גם יירו בתחרות.
ניתן לדוגמא לעשות לו"ז לשופטים ובו כל שופט יידע מתי תורו לשפוט ובאיזה תרגיל ומתי תורו
לירות.
אולם,,,,,
אתה טועה בדבר אחד, הדבקת המטרות.
אני לא חושב שצריך להחזיק "צוות מדביקים" לכל תרגיל, דבר שיכול להעשות על ידי היורים בסקווד עצמו.
חבל להוציא כסף מיותר על דבר שלא ניתן לביצוע על ידי היורים עצמם.
לא נראה לי שלהדביק מטרות יפגע במישהו מהיורים.
הכל פשוט תלוי בתרבות של האנשים בסקווד, אם הם "בני אדם" לא יהיה צורך אפילו לבקש מהם להדביק , הם פשוט יחכו ליד המטרות על שהשופט יודיע שניתן לסגור אותן,
אם הם פרזיטיים, כאן צריך להכנס השופט לתמונה "ולשכנע" אותם בצורה הכי תקיפה שניתן שכדאי להם להפוך לבני אדם
.
זהו,,,,
מקוה שהתחרות הבאה תהיה טובה יותר מהתחרות הנוכחית,,,,,,
אבי
אתה צודק בכמה דברים:
1. האקדחים שלנו עולים הרבה, של מי יותר ושל מי קצת פחות וגם התחמושת עולה הרבה.
2. בתחרות האחרונה היו צריכים לדאוג לכמות נוספת של מטרות להחלפה,לא צריך אחרי כל סקווד
אבל מומלץ להחליף מטרה כאשר קשה לראות את הגבולות בין הA לC.
3. שופטים שישפטו בתחרות ובכמות כזו שתאפשר החלפתם לצורך שהם גם יירו בתחרות.
ניתן לדוגמא לעשות לו"ז לשופטים ובו כל שופט יידע מתי תורו לשפוט ובאיזה תרגיל ומתי תורו
לירות.
אולם,,,,,
אתה טועה בדבר אחד, הדבקת המטרות.
אני לא חושב שצריך להחזיק "צוות מדביקים" לכל תרגיל, דבר שיכול להעשות על ידי היורים בסקווד עצמו.
חבל להוציא כסף מיותר על דבר שלא ניתן לביצוע על ידי היורים עצמם.
לא נראה לי שלהדביק מטרות יפגע במישהו מהיורים.
הכל פשוט תלוי בתרבות של האנשים בסקווד, אם הם "בני אדם" לא יהיה צורך אפילו לבקש מהם להדביק , הם פשוט יחכו ליד המטרות על שהשופט יודיע שניתן לסגור אותן,
אם הם פרזיטיים, כאן צריך להכנס השופט לתמונה "ולשכנע" אותם בצורה הכי תקיפה שניתן שכדאי להם להפוך לבני אדם

זהו,,,,
מקוה שהתחרות הבאה תהיה טובה יותר מהתחרות הנוכחית,,,,,,
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
אהלן...
אז קודם כל אני מסכים עם אבי בנושא ההדבקות.....
אני יגיד לך בדיוק מה הבעיה בזה, שיש סקוודים שהאנשים שיורים פשוט נעלמים מהתרגיל ובארבעה חמישה יורים האחרונים התרגיל לא זז כי כל היורים עזבו, וזאת הבעיה העיקרית, ולי אין כל כך דרך לפתור את זה, כי את האנשים האלה לא יצליחו לשנות, הם פשוט יורים ועוזבים..
אבל השופטים חושבים שהבעיה היא שהסקווד שמגיע (שסיים את התרגיל הקודם והגיע לתרגיל) לא עוזר להדביק, לפי דעתי אין שום בעיה שהסקווד יעזור להדביק אבל מצד שני זה לא פייר שמשהו יורה והחברים שלו מהסקווד פשוט הלכו זה לא הכי נעים, ובנוסף זה לא פייר לגבי הסקווד שהגיע, למה הוא צריך להדביק לסקווד הקודם...לשמחתי אני לא חוויתי את הבעיה שהסקווד פשוט נעלם כי אצלנו (וזה לא בהכרח בסקווד זה לרוב חלקו מי שהגיע איתי) אף יורה לא עוזב את התרגיל עד שהאחרון ירה והדבקנו לא את המטרות....
תודה רבה
bul pac
אז קודם כל אני מסכים עם אבי בנושא ההדבקות.....
אני יגיד לך בדיוק מה הבעיה בזה, שיש סקוודים שהאנשים שיורים פשוט נעלמים מהתרגיל ובארבעה חמישה יורים האחרונים התרגיל לא זז כי כל היורים עזבו, וזאת הבעיה העיקרית, ולי אין כל כך דרך לפתור את זה, כי את האנשים האלה לא יצליחו לשנות, הם פשוט יורים ועוזבים..
אבל השופטים חושבים שהבעיה היא שהסקווד שמגיע (שסיים את התרגיל הקודם והגיע לתרגיל) לא עוזר להדביק, לפי דעתי אין שום בעיה שהסקווד יעזור להדביק אבל מצד שני זה לא פייר שמשהו יורה והחברים שלו מהסקווד פשוט הלכו זה לא הכי נעים, ובנוסף זה לא פייר לגבי הסקווד שהגיע, למה הוא צריך להדביק לסקווד הקודם...לשמחתי אני לא חוויתי את הבעיה שהסקווד פשוט נעלם כי אצלנו (וזה לא בהכרח בסקווד זה לרוב חלקו מי שהגיע איתי) אף יורה לא עוזב את התרגיל עד שהאחרון ירה והדבקנו לא את המטרות....
תודה רבה
bul pac
bul pac נראה מתי תגלו מה זה אומר........
אהלן bul pac
הפתרון הוא פשוט מאד.
בכל תחילת תרגיל ייקראו שמות אנשי הסקווד היורה.
בסיום תרגיל ייקראו השמות שנית, במידה ומישהו חסר, הוא ייקבל אוטומטית 0 בתרגיל , אלא אם קיבל אישור מראש ,מהשופט בתרגיל, להמשיך הלאה.
נראה מי ירצה להעלם לו
להת'
אבי
הפתרון הוא פשוט מאד.
בכל תחילת תרגיל ייקראו שמות אנשי הסקווד היורה.
בסיום תרגיל ייקראו השמות שנית, במידה ומישהו חסר, הוא ייקבל אוטומטית 0 בתרגיל , אלא אם קיבל אישור מראש ,מהשופט בתרגיל, להמשיך הלאה.
נראה מי ירצה להעלם לו

להת'
אבי

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
יואב יקירי.
אני חולק על דעתך לגבי תוספת תשלום, בחשבון פשוט של 164 יורים כפול 105 ש"ח, עשה חישוב לבד.........
מתחיל ונגמר ב"סוף מעשה במחשבה תחילה".
אם חינוך מהבית לא קיים, אולי כדאי לשקול את שיטת המקל והגזר. לדעתי הרוב הם בסדר ולראייה עלי לשבח את הסקווד שלך שבשמי ובשם חברי מחיפה רוצים להודות על האווירה הנעימה, הפירגון וההתנהלות של התרגילים. נוכחת שכולם מדביקים, כולם מרימים פופרים, וכולם עוזרים. זו התחרות הראשונה שממש נהיננו מהחברה בסקווד!!! מסור לשאר החברים בב"ש.
רעיונות למקל ורעיונות לגזר.... הכל פתוח, במצב הנוכחי העתיד לא ברור. חייב לבוא שינוי.
יונה
אני חולק על דעתך לגבי תוספת תשלום, בחשבון פשוט של 164 יורים כפול 105 ש"ח, עשה חישוב לבד.........
מתחיל ונגמר ב"סוף מעשה במחשבה תחילה".

אם חינוך מהבית לא קיים, אולי כדאי לשקול את שיטת המקל והגזר. לדעתי הרוב הם בסדר ולראייה עלי לשבח את הסקווד שלך שבשמי ובשם חברי מחיפה רוצים להודות על האווירה הנעימה, הפירגון וההתנהלות של התרגילים. נוכחת שכולם מדביקים, כולם מרימים פופרים, וכולם עוזרים. זו התחרות הראשונה שממש נהיננו מהחברה בסקווד!!! מסור לשאר החברים בב"ש.
רעיונות למקל ורעיונות לגזר.... הכל פתוח, במצב הנוכחי העתיד לא ברור. חייב לבוא שינוי.
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
ערב טוב לכולם. אני בהחלט מסכים עם יואב !
מאשר לתשלום כספים מיותרים, כמו שנעמר מעלה, הייתי רוצה לעשות
חישוב פשוט.נכון להיום אנו משלמים 105 ש"ח , שמתוכם 5ש"ח לאיגוד הקליה.
המטרה של כל ספורטאי- להתרכז, ולנסות לקבל תוצאות מירביות בתחרות ולא
להתעסק עם מטרות, בוברים ולהילחם בברזלים. בוא נגיד שפנינו לאיגוד-
תשובה שלילית. המארגני התחרויות גם לא מסכימים לכלול את הוצאות על
"סקווד" של מדביקים.
במידה ויש לנו 6 תרגילים יחסית גדולים - נצטרך שלושה מדביקים בכל חומה.
עם נשלם לכל מדביק 150 ש"ח עבור יום עבודה (טיפ קטן - זה יכול להיות בן
או בת של היורים, אשר גם לא תסתובב סתם וגם תרוויח כסף ל.... )-- נגיע לסכום
של 3600 ש"ח.עם יש בתחרות בממוצע 150 יורים-- ישלם כל אחד רק 24 ש"ח יותר!!!!!!!
.
הנני כמעט בטוח שכל יורה מעדיף לשלם סכום כזה ולהנות מתחרות, בו יוכל
להראות לכולם על מה הוא מבזבז זמן וכסף באימונים!
תאמינו לי, שבתרגיל האחרון( מס' 2 ),בשעה 7.00 בערב ואחרי שקיבלתי
שיחה בסלכום מאישתי--- לא בדיוק חשבתי על התחרות ועל התרגיל.
*** אשמח לקבל תגובות. להתראות.
מאשר לתשלום כספים מיותרים, כמו שנעמר מעלה, הייתי רוצה לעשות
חישוב פשוט.נכון להיום אנו משלמים 105 ש"ח , שמתוכם 5ש"ח לאיגוד הקליה.
המטרה של כל ספורטאי- להתרכז, ולנסות לקבל תוצאות מירביות בתחרות ולא
להתעסק עם מטרות, בוברים ולהילחם בברזלים. בוא נגיד שפנינו לאיגוד-
תשובה שלילית. המארגני התחרויות גם לא מסכימים לכלול את הוצאות על
"סקווד" של מדביקים.
במידה ויש לנו 6 תרגילים יחסית גדולים - נצטרך שלושה מדביקים בכל חומה.
עם נשלם לכל מדביק 150 ש"ח עבור יום עבודה (טיפ קטן - זה יכול להיות בן
או בת של היורים, אשר גם לא תסתובב סתם וגם תרוויח כסף ל.... )-- נגיע לסכום
של 3600 ש"ח.עם יש בתחרות בממוצע 150 יורים-- ישלם כל אחד רק 24 ש"ח יותר!!!!!!!

הנני כמעט בטוח שכל יורה מעדיף לשלם סכום כזה ולהנות מתחרות, בו יוכל
להראות לכולם על מה הוא מבזבז זמן וכסף באימונים!
תאמינו לי, שבתרגיל האחרון( מס' 2 ),בשעה 7.00 בערב ואחרי שקיבלתי
שיחה בסלכום מאישתי--- לא בדיוק חשבתי על התחרות ועל התרגיל.
*** אשמח לקבל תגובות. להתראות.
" יש אומרים שהכל נגמר. זה אומר שגם דברים רעים
נעלמים בסופו של דבר!"
נעלמים בסופו של דבר!"
- סליקאי ארד
שלום...
אני כלל לא מסכים עם אמיל.....
יש לי שאלה.... אנחנו לא חבורת מסכנים שלא יכולים להדביק מטרות להרים ברזלים ולהרים בוברים......למה לשלם כסף על משהו שבכלל לא צריך.....לפי דעתי הרעיון של אבי....הקראת שמות יכול להיות טוב, ואפילו מעולה. ותחרויות שהצפי שיגיעו הרבה יורים לחלק ליומים....אבל להוציא סתם כסף, חבל....
כשהייתי בתחרות ביוון התחרות הייתה מחולקת ליומים, ביום הראשון ירו כל השופטים ואולי כמה יורים, וכל מי שרצה להגיע לראות היה רשאי. וביום השני כל היורים, וכל סקווד נשאר להדביק עד ליורה האחרון בסקווד,, ועוד משהו שמאד התפלתי, לא היה בכלל תחלופה של שופטים שזה ואפילו הם לא התלוננו, וזה לא שיש לי משהו נגד השופטים פה להיפך אני מעריך אותם מאד, אבל שיש שופטים שכל הזמן בוכים שלא מחליפים אותם אז שלא ישפטו עם זה כל כך קשה, ולשמחתי רובם לא כאלה...אבל אם יאמצו את הרעיון ששופטים יירו יום לפני וביום התחרות אותו שופט יישפוט כל היום וכל סקווד יישאר עד ליורה האחרון, אז קודם כל התחרות תיגמר הרבה יותר מהר וגם לא יהיה בעיות בשיפוט, כי ברגע שיש שופט כל היום באותו תרגילאז אין שום ספקות באף עניין...
תודה רבה
bul pac
נ.ב
לא התכוונתי לפגוע בשופטים, אני לא מאשים אותם כי גם הם צריכים לירות....
אני כלל לא מסכים עם אמיל.....
יש לי שאלה.... אנחנו לא חבורת מסכנים שלא יכולים להדביק מטרות להרים ברזלים ולהרים בוברים......למה לשלם כסף על משהו שבכלל לא צריך.....לפי דעתי הרעיון של אבי....הקראת שמות יכול להיות טוב, ואפילו מעולה. ותחרויות שהצפי שיגיעו הרבה יורים לחלק ליומים....אבל להוציא סתם כסף, חבל....
כשהייתי בתחרות ביוון התחרות הייתה מחולקת ליומים, ביום הראשון ירו כל השופטים ואולי כמה יורים, וכל מי שרצה להגיע לראות היה רשאי. וביום השני כל היורים, וכל סקווד נשאר להדביק עד ליורה האחרון בסקווד,, ועוד משהו שמאד התפלתי, לא היה בכלל תחלופה של שופטים שזה ואפילו הם לא התלוננו, וזה לא שיש לי משהו נגד השופטים פה להיפך אני מעריך אותם מאד, אבל שיש שופטים שכל הזמן בוכים שלא מחליפים אותם אז שלא ישפטו עם זה כל כך קשה, ולשמחתי רובם לא כאלה...אבל אם יאמצו את הרעיון ששופטים יירו יום לפני וביום התחרות אותו שופט יישפוט כל היום וכל סקווד יישאר עד ליורה האחרון, אז קודם כל התחרות תיגמר הרבה יותר מהר וגם לא יהיה בעיות בשיפוט, כי ברגע שיש שופט כל היום באותו תרגילאז אין שום ספקות באף עניין...
תודה רבה
bul pac
נ.ב

bul pac כתב:ועוד משהו שמאד התפלתי, לא היה בכלל תחלופה של שופטים שזה ואפילו הם לא התלוננו, וזה לא שיש לי משהו נגד השופטים פה להיפך אני מעריך אותם מאד, אבל שיש שופטים שכל הזמן בוכים שלא מחליפים אותם אז שלא ישפטו עם זה כל כך קשה, ולשמחתי רובם לא כאלה...
bul pac כתב:נ.ב
אל תשפוט אדם עד שתעמוד במקומו...
נוח מאוד לדבר מצידו השני של המתרס, לטייל, לירות בכיף, לקשקש... הרי תמיד יהיו הפראיירים שיעשו את העבודה, נכון???
אולי לא התכוונת לפגוע... אבל דווקא פגעת... אפילו ב-A
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
שלום דביר.....
תאמין לי שאם הייתי יכול לשפוט הייתי עושה זאת בשמחה, לצערי אני עדיין לא מפקח...
וזה שאתה חושב שאתה אלוהים בתרגיל שאתה שופט בו זה לא אומר כלום, כי יוסי השופט שהיה איתך בתרגיל אפילו לא אמר מילה הוא רק רצה לאכול, ולא אמרנו לו לא, וזאת גם לא זכותינו, אז מה השטויות האלה, אז אם אתה רוצה שיחליפו אותך תבקש ממנהל תחרות, אבל אל תעצור תרגיל, כי הדברים האלה מעכבים את התחרות.....אז עם כל הכבוד שיש לי אלייך ( ותאמין לי שיש כבוד), להבא אל תשפוט אם אתה כל כך סובל, פשוט תגיע כיורה ותתחרה בלי שום קושי.....
ביי ביי
bul pac
תאמין לי שאם הייתי יכול לשפוט הייתי עושה זאת בשמחה, לצערי אני עדיין לא מפקח...
וזה שאתה חושב שאתה אלוהים בתרגיל שאתה שופט בו זה לא אומר כלום, כי יוסי השופט שהיה איתך בתרגיל אפילו לא אמר מילה הוא רק רצה לאכול, ולא אמרנו לו לא, וזאת גם לא זכותינו, אז מה השטויות האלה, אז אם אתה רוצה שיחליפו אותך תבקש ממנהל תחרות, אבל אל תעצור תרגיל, כי הדברים האלה מעכבים את התחרות.....אז עם כל הכבוד שיש לי אלייך ( ותאמין לי שיש כבוד), להבא אל תשפוט אם אתה כל כך סובל, פשוט תגיע כיורה ותתחרה בלי שום קושי.....
ביי ביי
bul pac
אלוהים? לעצור תרגיל?
אלון,
א. אף אחד לא חושב או חשב לדקה שהוא אלוהים.
ב. הייתי שמח לו אכן היו עוצרים תרגיל (במיוחד בגלל שאנשים לא טרחו להדביק מטרות) אבל לא עצרתי שום תרגיל, ואם אתה טוען שעצרתי - אולי תוכיח את זה, כי השיפוט בתרגיל לא נפסק אפילו לרגע.
זה שיוסי לא אמר מילה, לא אומר שיוסי לא נפגע מכך שהוא לא ירה את התחרות ולא הרגיש שהעניינים לא בסדר.
ג. נראה אותך מבקש משהו אתמול ממנהל התחרות: שיחליפו אותך, שיביאו מדבקות, שיביאו מטרות חדשות... זה יפה להגיד, אך כמו שאמרתי קודם, קל מאוד לדבר מהצד השני.
אלון,
א. אף אחד לא חושב או חשב לדקה שהוא אלוהים.
ב. הייתי שמח לו אכן היו עוצרים תרגיל (במיוחד בגלל שאנשים לא טרחו להדביק מטרות) אבל לא עצרתי שום תרגיל, ואם אתה טוען שעצרתי - אולי תוכיח את זה, כי השיפוט בתרגיל לא נפסק אפילו לרגע.
זה שיוסי לא אמר מילה, לא אומר שיוסי לא נפגע מכך שהוא לא ירה את התחרות ולא הרגיש שהעניינים לא בסדר.
ג. נראה אותך מבקש משהו אתמול ממנהל התחרות: שיחליפו אותך, שיביאו מדבקות, שיביאו מטרות חדשות... זה יפה להגיד, אך כמו שאמרתי קודם, קל מאוד לדבר מהצד השני.
Webart - דביר, מייסד הסליק
אז ככה כשאנחנו הגענו אתה החלטת שאין לך כח לשפוט ואמרת את זה באותם מילים, יוסי לא רצה לעכב את התרגיל אז הוא אכל ונתן לנו תידרוך ואתה פשוט הלכת והשארת את יוסי לבד, וזה בסדר מצדל להשאיר את יוסי לשפוט לבד......אתב בעצמך אמרת שקשה לשפוט הרבה זמן, אז זה יותר קשה להמשיך לשפוט ואפילו לבד....
אני לא יודע מה ביקשת מנחום.....ואני לא רוצה לריב לא איתך ולא עם אף אחד, אני מדבר רק מכוונות טובות...וכשאמרתי שיש שופטים שבוכים, אמרתי גם שזאת לא אשמתם של השופטים, כי נתתי את מה שראיתי ביוון, ולפי דעתי צריך ללמוד משהו מתחרויות כאלה....
אז מה שאני ראיתי שאתה סבלת הכי הרבה, אז אמרתי שפשוט לא תשפוט....
ושוב, אני לא מחפש לריב....
ביי ביי
ותודה
bul pac
אני לא יודע מה ביקשת מנחום.....ואני לא רוצה לריב לא איתך ולא עם אף אחד, אני מדבר רק מכוונות טובות...וכשאמרתי שיש שופטים שבוכים, אמרתי גם שזאת לא אשמתם של השופטים, כי נתתי את מה שראיתי ביוון, ולפי דעתי צריך ללמוד משהו מתחרויות כאלה....
אז מה שאני ראיתי שאתה סבלת הכי הרבה, אז אמרתי שפשוט לא תשפוט....
ושוב, אני לא מחפש לריב....
ביי ביי
ותודה
bul pac
תוספת קטנה לדבריו של אביG19 .
באחד התרגילים שצפיתי ,הסקווד של אבי הדביק מטרות של אלו שירו לפניהם (בזמן ההמתנה),כי חלק מהיורים האחרים התעצלו\הלכו\... - זו דוגמה להתנהגות ספורטיבית
באחד התרגילים שצפיתי ,הסקווד של אבי הדביק מטרות של אלו שירו לפניהם (בזמן ההמתנה),כי חלק מהיורים האחרים התעצלו\הלכו\... - זו דוגמה להתנהגות ספורטיבית

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
במקרה וללא שום סיבה מיוחדת הייתי שם כאשר לכאורה "נעצר התרגיל". השיחה הזאת ממש מעצבנת אותי.
דביר ויוסי שהיו שם משעה 7 בבוקר, (על הרגליים, בשמש) החליטו שמגיע גם להם מנוחה, ושהם ינוחו ויקחו את הזמן (דקה וחצי) בין סקוודים כדי לאכול סנדבי'ץ (אלוהים ישמור) ולחפש איפה לעזאזל המחליפים שלהם.
מה שקרה זה שכמה יורים נחמדים, שלא הבינו על מה כל המהומה עשו מהעניין בלאגן.
התרגיל לא התעכב, והכל רץ כמו שעון - אבל מה, לשופטים אסור לדבר בינם לבין עצמם. פשש. ברגע שבו שופט העיז להגיד "נמאס לי", מישהו קפץ ואמר "מה? איך אתה מעז! אני שילמתי כסף ואני רוצה לירות!" - אמנם דביר (לעניות דעתי) הגיב בעצבים, אבל אני חייב להודות שהעצבים של דביר, במקומם או שלא במקומם, היו הרבה יותר אדיבים מאשר אם אני הייתי במקומו.
עם כל הרצון הטוב שמאחורי האמרה "גם לי מגיע לירות למרות שאתה כאן כל היום", והיה רק רצון טוב - אף אחד כאן לא איש רע, חס וכרפס - אישית בא היה לי להוריד לבחור המתחכם כאפה. ושיבין לבד.
ואם כל כך קל לך להגיד "גם אני שופט ולא איכפת לי לשפוט" - אז תלך ותתנדב לשפוט. אכן תפקיד השופטים לשפוט, אבל הם ממש לא צריכים אותך על הראש - אז השופט לא היה ממש נחמד כשבאת אליו בטענות שטותיות - תחיה עם זה ותשאל אותו מתי פעם אחרונה הוא שתה מים.
או במילים אחרות - עצות בדיאבד מאוד קל לתת. עצות במקום ממש קל לתת. חשבת פעם לשמוע קודם לפני שאתה פותח את הפה?
גדי.
דביר ויוסי שהיו שם משעה 7 בבוקר, (על הרגליים, בשמש) החליטו שמגיע גם להם מנוחה, ושהם ינוחו ויקחו את הזמן (דקה וחצי) בין סקוודים כדי לאכול סנדבי'ץ (אלוהים ישמור) ולחפש איפה לעזאזל המחליפים שלהם.
מה שקרה זה שכמה יורים נחמדים, שלא הבינו על מה כל המהומה עשו מהעניין בלאגן.
התרגיל לא התעכב, והכל רץ כמו שעון - אבל מה, לשופטים אסור לדבר בינם לבין עצמם. פשש. ברגע שבו שופט העיז להגיד "נמאס לי", מישהו קפץ ואמר "מה? איך אתה מעז! אני שילמתי כסף ואני רוצה לירות!" - אמנם דביר (לעניות דעתי) הגיב בעצבים, אבל אני חייב להודות שהעצבים של דביר, במקומם או שלא במקומם, היו הרבה יותר אדיבים מאשר אם אני הייתי במקומו.
עם כל הרצון הטוב שמאחורי האמרה "גם לי מגיע לירות למרות שאתה כאן כל היום", והיה רק רצון טוב - אף אחד כאן לא איש רע, חס וכרפס - אישית בא היה לי להוריד לבחור המתחכם כאפה. ושיבין לבד.
ואם כל כך קל לך להגיד "גם אני שופט ולא איכפת לי לשפוט" - אז תלך ותתנדב לשפוט. אכן תפקיד השופטים לשפוט, אבל הם ממש לא צריכים אותך על הראש - אז השופט לא היה ממש נחמד כשבאת אליו בטענות שטותיות - תחיה עם זה ותשאל אותו מתי פעם אחרונה הוא שתה מים.
או במילים אחרות - עצות בדיאבד מאוד קל לתת. עצות במקום ממש קל לתת. חשבת פעם לשמוע קודם לפני שאתה פותח את הפה?
גדי.
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
חברים לא צריך להתעצבן

אי אפשר לבוא בטענות לשופטים שעושים את שלהם נאמנה ואי אפשר לחנך את כל היורים.
אנו מחפשים להגיע לתחרות, להנות, להיות מרוכזים ולהוציא את המקסימום האפשרי מהירי.
לא לשכוח שאנו מהתרבות הישראלית "בעלי דם חם" ...
ההצעה שלי תפתור חלק מהבעיות שההוכחה לקיומן זה הויכוח שרץ כאן בין האנשים, אולי היא גם תעזור ל- RD שלנו שהוא גם ג'ינג'י להשאר רגוע.... אולי ?
תהיו חיוביים, אולי יש עתיד...
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד