שינויים בתקנון תחרויות הדרוג
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שינויים בתקנון תחרויות הדרוג
לאור לקחים מתחרויות הדרוג שעברו הוכנסו מספר שינויים לתקנון התחרויות. תקנון מעודכן יופץ בימים הקרובים. להלן השינויים העיקריים.
אין אישור לאף יורה להתחיל לירות מאוחר ושלא בזמן שנקבע להתחלת התחרות. יורה לא יורשה להשתתף בתחרות אם לא נרשם בזמן והתייצב לירי בתחילת התחרות.
הרישום לתחרות יתבצע בהרשמה מוקדמת (כולל תשלום) עד שבוע לפני מועד התחרות (יום שבת שעה 23.00 לפני מועד התחרות). ניתן לבטל השתתפות יורה עד יום רביעי שעה 20.00 באותו שבוע. לאחר מכן לא יוחזרו דמי הרישום.
היורים יורים רק בסקווד שנקבע להם. רשימת הסקוודים תימסר מראש לשופטים. יורה שלא יתייצב לירי בתורו ולאחר שנקרא ע"י השופט לעשות כך, ינוקד 0 באותו תרגיל.
יורה שימצא כי הינו יורה בסקווד שאינו שלו, ינוקד 0 באותו תרגיל.
לפני כל תחרות ,בהתייעצות עם מנהל התחרות , יקבע המספר המכסימלי של היורים בתחרות. הרישום יעשה לפי כל הקודם (רישום+תשלום) זוכה.
בברכה
נחום יונתן זרזיף
R.D ומרכז ירי מעשי בהתאחדות הקליעה
אין אישור לאף יורה להתחיל לירות מאוחר ושלא בזמן שנקבע להתחלת התחרות. יורה לא יורשה להשתתף בתחרות אם לא נרשם בזמן והתייצב לירי בתחילת התחרות.
הרישום לתחרות יתבצע בהרשמה מוקדמת (כולל תשלום) עד שבוע לפני מועד התחרות (יום שבת שעה 23.00 לפני מועד התחרות). ניתן לבטל השתתפות יורה עד יום רביעי שעה 20.00 באותו שבוע. לאחר מכן לא יוחזרו דמי הרישום.
היורים יורים רק בסקווד שנקבע להם. רשימת הסקוודים תימסר מראש לשופטים. יורה שלא יתייצב לירי בתורו ולאחר שנקרא ע"י השופט לעשות כך, ינוקד 0 באותו תרגיל.
לפני כל תחרות ,בהתייעצות עם מנהל התחרות , יקבע המספר המכסימלי של היורים בתחרות. הרישום יעשה לפי כל הקודם (רישום+תשלום) זוכה.
בברכה
נחום יונתן זרזיף
R.D ומרכז ירי מעשי בהתאחדות הקליעה
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 08 דצמבר 2004, 08:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לאור ההתרחשויות בתחרויות האחרונות, אין ספק בעיני שנעשה פה צעד מחוייב המציאות, ככה אי אפשר להמשיך.
נכון שהנהלים החדשים יחייבו את היורים (כולם, גם הישרים וגם את הישרים יותר
) להתאמץ קצת יותר ולהצמד לפרוטוקול, יחד עם זאת התועלת תהיה מרובה פי כמה - ליורים ולענף כולו אם רק יוקפדו הנהלים הללו.
נכון שהנהלים החדשים יחייבו את היורים (כולם, גם הישרים וגם את הישרים יותר

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Cybrosh ידידי:
לעניות דעתי, אין צורך לשלוח הביתה יורה, שלא ביצע רישום מראש. זוהי טעות.
יורה זה יירה לאחר כל היורים, שנרשמו מראש, אך ורק אם יתאפשר.
נכון, אין זה יאה לשלוח אדם הביתה ו/או לתת לו להמתין זמן רב, אך באותה מידה אין זה הוגן לתת עדיפות לאדם, שהגיע לתחרות ברגע האחרון, על אלו שנרשמו שבוע (או יותר) מראש.
אגב, האם יש למישהו מושג, מה הנוהל (בד"כ) בתחרויות באירופה, לגבי יורים, שלא ביצעו רישום מוקדם??
זה היתרון בפיצול התחרות ליומיים, כך שביום אחד יירו, לדוגמא, השופטים, שומרי השבת וכד', וביום השני יירו כל השאר, כולל אלו, שהגיעו בדקה ה-90.
אני בהחלט מקווה, שבנוסף לכל ההחלטות שהתקבלו, יישקל פיצול תחרויות הליגה העתידיות ליומיים רצופים, עד כמה שניתן.
בכל מקרה, Cybrosh, מהיכרותי (הקצרה אומנם) איתך, מוכן אני להמר שתהיה מן הראשונים להירשם לכל תחרות...
לעניות דעתי, אין צורך לשלוח הביתה יורה, שלא ביצע רישום מראש. זוהי טעות.
יורה זה יירה לאחר כל היורים, שנרשמו מראש, אך ורק אם יתאפשר.
נכון, אין זה יאה לשלוח אדם הביתה ו/או לתת לו להמתין זמן רב, אך באותה מידה אין זה הוגן לתת עדיפות לאדם, שהגיע לתחרות ברגע האחרון, על אלו שנרשמו שבוע (או יותר) מראש.
אגב, האם יש למישהו מושג, מה הנוהל (בד"כ) בתחרויות באירופה, לגבי יורים, שלא ביצעו רישום מוקדם??
זה היתרון בפיצול התחרות ליומיים, כך שביום אחד יירו, לדוגמא, השופטים, שומרי השבת וכד', וביום השני יירו כל השאר, כולל אלו, שהגיעו בדקה ה-90.
אני בהחלט מקווה, שבנוסף לכל ההחלטות שהתקבלו, יישקל פיצול תחרויות הליגה העתידיות ליומיים רצופים, עד כמה שניתן.
בכל מקרה, Cybrosh, מהיכרותי (הקצרה אומנם) איתך, מוכן אני להמר שתהיה מן הראשונים להירשם לכל תחרות...

ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
- סליקאי ארד
ארי ידידי.
לפי מיטב הבנתי, הצעתך שיורים שלא נרשמו מראש (וסיבותם עימם) יירו בסוף התחרות.
כוונתך שתחרות שנאמר שהייתה אמורה להסתיים בשעה 14:30 תימרח לתוך הערב ? הרי צריך להשאיר צוות שופטים. צוות מנהלה, וכו' עד תום הירי.
לא נראה לי.
התראות לגבי מועדי תחרות מפורסמות בתחילת השנה. אין הפתעות.
ניתן לייעל את הרישום ולבצעו ע"י ראשי מועדונים במרוכז, וכך אתה מקבל ערך מוסף של רישום סקוודים על פי מועדונים. אין תירוץ לאי הרשמה בזמן.
מצד אחד אנו מלינים על הברדק, אך סוף סוף יש מגמה לשיפור, חובה עלינו לאחוז את השור בקרניו. הרוב הדומם הוא שסובל תמיד מהמיעוט הרעשני. בואו ונוקיע אותו מתוכנו.
וללא מליצות,
אין אפשרות לרצות את כוווווולם, אך חובה לנסות....
יונה
לפי מיטב הבנתי, הצעתך שיורים שלא נרשמו מראש (וסיבותם עימם) יירו בסוף התחרות.
כוונתך שתחרות שנאמר שהייתה אמורה להסתיים בשעה 14:30 תימרח לתוך הערב ? הרי צריך להשאיר צוות שופטים. צוות מנהלה, וכו' עד תום הירי.
לא נראה לי.
התראות לגבי מועדי תחרות מפורסמות בתחילת השנה. אין הפתעות.
ניתן לייעל את הרישום ולבצעו ע"י ראשי מועדונים במרוכז, וכך אתה מקבל ערך מוסף של רישום סקוודים על פי מועדונים. אין תירוץ לאי הרשמה בזמן.
מצד אחד אנו מלינים על הברדק, אך סוף סוף יש מגמה לשיפור, חובה עלינו לאחוז את השור בקרניו. הרוב הדומם הוא שסובל תמיד מהמיעוט הרעשני. בואו ונוקיע אותו מתוכנו.
וללא מליצות,

יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
Re: שינויים בתקנון תחרויות הדרוג
Webart כתב: היורים יורים רק בסקווד שנקבע להם. רשימת הסקוודים תימסר מראש לשופטים. יורה שלא יתייצב לירי בתורו ולאחר שנקרא ע"י השופט לעשות כך, ינוקד 0 באותו תרגיל.
כיצד יפתרו הוראות אלו את נושא הירי של שומרי שבת? באם יימשך הנוהל הקיים כיום, באופן טבעי יורה שומר שבת יפר את שתיהן.
שמעון
- סליקאי ארד
יונה שלום,
ראשית, עליי לציין, שהירי איתך ועם מועדון קלעי-חיפה בתחרות האחרונה היה תענוג, ואף היווה המתקת הדברים המרים, שהיו בתחרות זו (והיו לא מעט...
).
שנית, לגבי הצעתי, שיורים לא רשומים מראש יירו בסוף התחרות:
לא אמורים להיות רבים כאלו, שכן תינתן האפשרות לרישום מאוחר (ביום התחרות) אך ורק לאנשים ,שלא ביצעו רישום מוקדם מסיבה מוצדקת (למשל: היורה היה אמור להיות בחו"ל ביום התחרות, ונסיעתו בוטלה ברגע האחרון), ולכן סביר להניח, כי ירי זה לא יגזול זמן רב.
בנוסף, ניתן לגבות דמי רישום גבוהים יותר ביום התחרות מאלו, שאין בידם הסבר מוצדק לרישום המאוחר - מה שיגרום לרבים לחשוב פעמיים אם בכלל להופיע...
גם אני בדעה, שיש להנחיל סדר וארגון בכל הקשור לרישום, אך עדיין, במקרים מיוחדים בלבד, ניתן לוותר, ושוב - רק לבודדים.
מקווה לראותך באיילת השחר (ובשאיפה באותו הסקווד),
ראשית, עליי לציין, שהירי איתך ועם מועדון קלעי-חיפה בתחרות האחרונה היה תענוג, ואף היווה המתקת הדברים המרים, שהיו בתחרות זו (והיו לא מעט...

שנית, לגבי הצעתי, שיורים לא רשומים מראש יירו בסוף התחרות:
לא אמורים להיות רבים כאלו, שכן תינתן האפשרות לרישום מאוחר (ביום התחרות) אך ורק לאנשים ,שלא ביצעו רישום מוקדם מסיבה מוצדקת (למשל: היורה היה אמור להיות בחו"ל ביום התחרות, ונסיעתו בוטלה ברגע האחרון), ולכן סביר להניח, כי ירי זה לא יגזול זמן רב.
בנוסף, ניתן לגבות דמי רישום גבוהים יותר ביום התחרות מאלו, שאין בידם הסבר מוצדק לרישום המאוחר - מה שיגרום לרבים לחשוב פעמיים אם בכלל להופיע...
גם אני בדעה, שיש להנחיל סדר וארגון בכל הקשור לרישום, אך עדיין, במקרים מיוחדים בלבד, ניתן לוותר, ושוב - רק לבודדים.
מקווה לראותך באיילת השחר (ובשאיפה באותו הסקווד),
ארי הרשלום.
aronh כתב:גם אני בדעה, שיש להנחיל סדר וארגון בכל הקשור לרישום, אך עדיין, במקרים מיוחדים בלבד, ניתן לוותר, ושוב - רק לבודדים.
אהרון, אני מניח שאתה מספיק מנוסה כדי לדעת שכמעט תמיד שיטפון מתחיל בטפטוף.
צריכים למצוא את נקודת האיזון בין קשיחות יתר לפרצה קורצת, לדעתי לפחות בהתחלה צריכים לנקוט בקו קפדני.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
תשובה
יונה ידידי שלום!
"נאה דורש ונאה מקיים" "קו ונקי" איתך לאורך כל הדרך . להתראות
ממני יורם שטיינר

"נאה דורש ונאה מקיים" "קו ונקי" איתך לאורך כל הדרך . להתראות
ממני יורם שטיינר

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
15 הודעות