תודה - מטווח הבזלת!
תודה - מטווח הבזלת!
רציתי להודות ליעקב כנר על יום ראשון של תחרות למופת, על ההנאה, והסדר.
היה מהנה בצורה לא רגילה, הכל זז וזרם כמו שצריך - כולם, אבל כולם, סיימו לירות ב-1400 בצהריים.
תודה לצוות השופטים, יונה, איציק, אלדד, יוסי, זאב, ישי, ברי, אלקובי, איתן, בני ונחום, ואני מתנצל אם שכחתי מישהו.
היה כיף.
מחר החלק השני - בהצלחה!
היה מהנה בצורה לא רגילה, הכל זז וזרם כמו שצריך - כולם, אבל כולם, סיימו לירות ב-1400 בצהריים.
תודה לצוות השופטים, יונה, איציק, אלדד, יוסי, זאב, ישי, ברי, אלקובי, איתן, בני ונחום, ואני מתנצל אם שכחתי מישהו.
היה כיף.
מחר החלק השני - בהצלחה!
SPS - מתקרב לשלמות...
תחרות ליגה באיילת השחר
תודה ליעקב כנר, איתן אלהרר, נחום זרזיף ולשאר צוות התחרות על תחרות לדוגמה, היה כייף. היום ראינו שתחרות טובה זה קודם כל אירגון טוב. היה מאד מרגש לראות את שיתוף הפעולה של המתחרים בסגירת מטרות והחזרת התרגיל למצבו ההתחלתי.
אני מקווה שהשינוי הקיצוני (לטובה) בהתנהגות היורים, ילווה אותנו בהמשך במקביל להקפדה על הכללים אותם קבעה הוועדה לירי מעשי.
אני מקווה שהשינוי הקיצוני (לטובה) בהתנהגות היורים, ילווה אותנו בהמשך במקביל להקפדה על הכללים אותם קבעה הוועדה לירי מעשי.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד

אז מה היה לנו:
1) יורים שנרשמו מראש ואפשרו להנהלה לערוך קבוצות הומוגניות , דפי רישום מודפסים מראש , וחלוקה שווה של הקבוצות.
2) שופטים שירו ב-Pre match ואפשרו ליורים לירות ללא הפסקה במועד הירי של הקבוצה.
3) משמעת של קבוצה בתחילה וסיום של תרגיל ללא "עריקים" ו"נפקדים - נוכחים"

4) שיתוף מרצון של כל היורים בהדבקה והרמת פופרים.
5) שיפוט ברמה טובה.

קיבלנו:
תחרות בכיף ולא תחרות עונש.
תחרות שכל יורה קיבל את זמנו בניחותא, ויכל לצאת הביתה כשיש עדיין שמש בשמיים....
ובהשקעה מזערית של היורים ושל ההנהלה.
נקבעה אבן דרך החייבת להוות סמן לעתיד. וזה תלוי אך ורק בנו. אין פה צד של מארגנים בלבד וצד של מתחרים בלבד, ללא שיתוף פעולה הכל יקרוס.
שמחתי להיות חלק מהתהליך, ואשמח לעזור בעתיד.
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
התחרות הראשונה שבאמת היה כיף לראות, לירות, ולהנות.
רמת השיפוט היתה מעולה, התחרות התנהלה על מי מנוחות, עם חיוך על הפנים וצחוקים, בלי לחץ ופנים חמוצות.
יש לציין, שכל השופטים בתחרות הזו היו ותיקים, מנוסים ובנוסף לכל קלילים, ואני בטוח שזה ישתקף גם בטופס המשוב על השופטים שהועבר בין היורים.
התרגילים מעניינים ומאתגרים (חוץ מתרגיל 3, שהדעות עדיין חלוקות אם יש למי שבנה אותו מניות בתע"ש
)
הסקווד שלנו מנה 22 יורים שהתחלקו לשתי קבוצות, ובתרגיל 3 ירינו ביחד. תרגיל ארוך, עם 31כדורים ומסלול שלאחריו מקבלים כנפיים, או לפחות כומתה, ועדיין סיימנו את התרגיל בפחות משעה. כמעט לכל היורים בסקווד היה סרט עם מדבקות, וכמעט לא נתקלנו במצב של מישהו שלא ידביק. כמות הסוציומטים שלא מדביקים ירדה פלאים, ומי שניסה להישתמט, שמע את דעת כולנו.
אין ספק, שתחרויות ברמה כזו תמשוכנה יורים נוספים לתחרויות, כאלה שנמנעו לבוא בגלל הלחץ והבלאגן ששרר בתחרויות קודמות.
זו האווירה לה אנחנו מקווים להגיע בכל תחרות.
לכל המארגנים, השופטים והיורים, תודה על יום מהנה.
רמת השיפוט היתה מעולה, התחרות התנהלה על מי מנוחות, עם חיוך על הפנים וצחוקים, בלי לחץ ופנים חמוצות.
יש לציין, שכל השופטים בתחרות הזו היו ותיקים, מנוסים ובנוסף לכל קלילים, ואני בטוח שזה ישתקף גם בטופס המשוב על השופטים שהועבר בין היורים.
התרגילים מעניינים ומאתגרים (חוץ מתרגיל 3, שהדעות עדיין חלוקות אם יש למי שבנה אותו מניות בתע"ש

הסקווד שלנו מנה 22 יורים שהתחלקו לשתי קבוצות, ובתרגיל 3 ירינו ביחד. תרגיל ארוך, עם 31כדורים ומסלול שלאחריו מקבלים כנפיים, או לפחות כומתה, ועדיין סיימנו את התרגיל בפחות משעה. כמעט לכל היורים בסקווד היה סרט עם מדבקות, וכמעט לא נתקלנו במצב של מישהו שלא ידביק. כמות הסוציומטים שלא מדביקים ירדה פלאים, ומי שניסה להישתמט, שמע את דעת כולנו.
אין ספק, שתחרויות ברמה כזו תמשוכנה יורים נוספים לתחרויות, כאלה שנמנעו לבוא בגלל הלחץ והבלאגן ששרר בתחרויות קודמות.
זו האווירה לה אנחנו מקווים להגיע בכל תחרות.
לכל המארגנים, השופטים והיורים, תודה על יום מהנה.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
אני רוצה להצטרף לתודות כאן, ולחזור ולהודות בשמי ובשם אבא שלי, שהפעם לא פיספסנו ארוחה משפחתית...
היה ממש כיף, מאוד נהנתי, והכל זרם, ממש כמו בחו"ל... כן כן... גם אנחנו יכולים מסתבר...
וכמות השופטים!!! לפחות שלושה על כל תרגיל!!!
תודה גם לסקווד שלי, שהדביק בלי סוף, וכל תרגיל לקח פחות משעה, כולל תרגיל 3, שלדעתי היה כיף לא רגיל... (ככה זה כשאתה היפר-אקטיבי ונותנים לך תרגיל ריצה...).
בקיצור:
תודה ליעקב כנר וכל מארגני ובוני התחרות על תחרות יפה,
תודה לנחום שהראה לנו שכשהכל זורם, גם הוא יכול להיות רגוע... אני חושבת שזו התחרות הראשונה שראיתי את נחום מסתובב בין כולם ומסתכל על התרגילים - נחום תמשיך כך!
תודה לסקווד שלי, ולאפי במיוחד, שגרמו לי לעונג לירות איתם...
ו... תודה לאבא שלי (שהביאני עד הלום
), שהסכים ליסוע איתי שוב לצפון...
יעל דגן.

היה ממש כיף, מאוד נהנתי, והכל זרם, ממש כמו בחו"ל... כן כן... גם אנחנו יכולים מסתבר...
וכמות השופטים!!! לפחות שלושה על כל תרגיל!!!
תודה גם לסקווד שלי, שהדביק בלי סוף, וכל תרגיל לקח פחות משעה, כולל תרגיל 3, שלדעתי היה כיף לא רגיל... (ככה זה כשאתה היפר-אקטיבי ונותנים לך תרגיל ריצה...).
בקיצור:
תודה ליעקב כנר וכל מארגני ובוני התחרות על תחרות יפה,
תודה לנחום שהראה לנו שכשהכל זורם, גם הוא יכול להיות רגוע... אני חושבת שזו התחרות הראשונה שראיתי את נחום מסתובב בין כולם ומסתכל על התרגילים - נחום תמשיך כך!
תודה לסקווד שלי, ולאפי במיוחד, שגרמו לי לעונג לירות איתם...
ו... תודה לאבא שלי (שהביאני עד הלום

יעל דגן.
הייתי חייב להגיב!
קודם כל זה זמן רב מאוד שלא נהנתי כפי שנהנתי בתחרות הנוכחית.
המחיר אותו אדם משלם בהיותו אחראי על רישום התוצאות הוא שניתק הקשר האישי עם חבריך היורים וממה שנקרא "מכל מלמדי השכלתי" קרי, חוסר היכולת לראות יורים אחרים ולהיות חשוף ללמידה בכל התחומים. הפעם שמחתי לראות ולשמוע את כלל הירים בין אם בתרגיל ובין אם באופן פרטני ואישי מחוץ לצרגילים ולתפקיד.
לצערי, אני חייב לומר כי במקביל להנאה אמיתית וכנה, היו לי גם רגעים של פחד ויראה.
מספר יורים לא מבוטל, סיים קורס ירי מעשי מבלי שידעו את ההוראות הבסיסיות של הירי.
מבלי שידעו את בסיסי החוקה, מבלי שידעו הגדרות פתיחה לירי כגון מצב 1,3 או ההבדל בין טען והתכונן לבין מחסנית הכנס.
מספר עבירות הבטיחות של היורים היו בקנה מידה חסר תקדים מבחינתי וכלל מספר רב של פעמים בהם ראיתי את קנה אקדחם של היורים שלא מהצד הנכון, יורים שלפו לפני סיבוב, חרגו באופן ברור או גבולי מאוד מתחומי גבולות הגזרה, תפעולי תקלות עם אצבע על ההדק וכדומה.
רף הסיבולת של השופטים היה גבוה ונבע מהנסיון הרב שרכשו מחד ומרמתם האישית מאידך.
על מנת להבין על מה אני מדבר, ניתן לברר מספר נתונים מיניב בטביניק שהיה שופט רישום לצידי וכן את חיים פונס שרק לאחר מעשה, הבין שהיה קרוב לסיום תפקידו בייקום זה.
מעבר לארגון נכון, לחץ מועט, שיפוט אנושי ומקצועי, חברותה מכובדת ועזרה הדדית בין היורים, הרי שיש גם צורך לשמור על חיי כולנו ולוודא שבסוף היום, כולנו נחזור הביתה לילדים ולמשפחה בכלל.
יש מקום לחזור ולחדד כי הבטיחות היא מעל לכל ואין ואסור שנזלזל בכך, גם לא באם זה יעלה לנו בעוד שניים שלושה מאיות השניה בירי.
לסיכום:
למרות שאני חוזר הביתה מזועזע ממספר הפעמים של "יכול היה להגמר אחרת", הרי שאני מצטרף לכל חברי בברכת חזק ואמץ לוועדה לירי מעשי שקבלה את דעתם של יורים רבים והסכימה לנסות הדברים קצת אחרת.
הכיף, התחרותיות וההנאה שחוויתי ביומיים הללו, הזכירו לי למה בכלל נשארתי בענף זמן כה רב.
הפעם, יותר מתמיד, לכבוד היה לי לירות עמכם.
עד לפעם הבאה - אני
קודם כל זה זמן רב מאוד שלא נהנתי כפי שנהנתי בתחרות הנוכחית.
המחיר אותו אדם משלם בהיותו אחראי על רישום התוצאות הוא שניתק הקשר האישי עם חבריך היורים וממה שנקרא "מכל מלמדי השכלתי" קרי, חוסר היכולת לראות יורים אחרים ולהיות חשוף ללמידה בכל התחומים. הפעם שמחתי לראות ולשמוע את כלל הירים בין אם בתרגיל ובין אם באופן פרטני ואישי מחוץ לצרגילים ולתפקיד.
לצערי, אני חייב לומר כי במקביל להנאה אמיתית וכנה, היו לי גם רגעים של פחד ויראה.
מספר יורים לא מבוטל, סיים קורס ירי מעשי מבלי שידעו את ההוראות הבסיסיות של הירי.
מבלי שידעו את בסיסי החוקה, מבלי שידעו הגדרות פתיחה לירי כגון מצב 1,3 או ההבדל בין טען והתכונן לבין מחסנית הכנס.
מספר עבירות הבטיחות של היורים היו בקנה מידה חסר תקדים מבחינתי וכלל מספר רב של פעמים בהם ראיתי את קנה אקדחם של היורים שלא מהצד הנכון, יורים שלפו לפני סיבוב, חרגו באופן ברור או גבולי מאוד מתחומי גבולות הגזרה, תפעולי תקלות עם אצבע על ההדק וכדומה.
רף הסיבולת של השופטים היה גבוה ונבע מהנסיון הרב שרכשו מחד ומרמתם האישית מאידך.
על מנת להבין על מה אני מדבר, ניתן לברר מספר נתונים מיניב בטביניק שהיה שופט רישום לצידי וכן את חיים פונס שרק לאחר מעשה, הבין שהיה קרוב לסיום תפקידו בייקום זה.
מעבר לארגון נכון, לחץ מועט, שיפוט אנושי ומקצועי, חברותה מכובדת ועזרה הדדית בין היורים, הרי שיש גם צורך לשמור על חיי כולנו ולוודא שבסוף היום, כולנו נחזור הביתה לילדים ולמשפחה בכלל.
יש מקום לחזור ולחדד כי הבטיחות היא מעל לכל ואין ואסור שנזלזל בכך, גם לא באם זה יעלה לנו בעוד שניים שלושה מאיות השניה בירי.
לסיכום:
למרות שאני חוזר הביתה מזועזע ממספר הפעמים של "יכול היה להגמר אחרת", הרי שאני מצטרף לכל חברי בברכת חזק ואמץ לוועדה לירי מעשי שקבלה את דעתם של יורים רבים והסכימה לנסות הדברים קצת אחרת.
הכיף, התחרותיות וההנאה שחוויתי ביומיים הללו, הזכירו לי למה בכלל נשארתי בענף זמן כה רב.
הפעם, יותר מתמיד, לכבוד היה לי לירות עמכם.
עד לפעם הבאה - אני
רציתי לנצל את האשכול על מנת להודות ליעקב כנר על אירוח השופטים בקיבוץ, על האוירה הנעימה והביתית, ותודה מיוחדת לאסתר שאימצה אותנו כאילו היינו בני משפחתה !, יעקב, תראה לה את ההודעה בסליק
תודה למארגני ומארחי התחרות על התעוזה לעשות את זה אחרת, על הזמן המחשבה וההשקעה הלא מועטה ולמרות הבקורת שהושמעה טרם התחרות.
תודה לעמיתי לשיפוט שתמיד תמיד נתנו כתף, יד (ראש, רגל.. מה שביקשתי
) והראו שתמיד אפשר ללמוד משהו חדש או לראות מזוית אחרת.
ותודה ליורים ששיתפו פעולה באופן מושלם ואפשרו לתחרות להתקיים באוירה ספורטיבית וחיובית כ"כ!
הצלחת התחרות הזו מוכיחה הלכה למעשה שאפשר וגם כדאי אחרת.
היה תענוג לראות את הסקוודים עובדים בצוות (כל הסקוודים ללא יוצא דופן), לפעמים היינו ממש צריכים לעצור את המדביקים כדי לאפשר לנו לעשות את הניקוד כראוי, פשוט מושלם.
כולם חזרו הביתה בשלום (למרות כמות DQ חריגה) וזה הכי חשוב.
לסיכום, האוירה בתחרות היתה ספורטיבית, חברית וחיובית וניכר היה שכולם נהנו.
ככה צריך להראות ענף הירי המעשי !

תודה למארגני ומארחי התחרות על התעוזה לעשות את זה אחרת, על הזמן המחשבה וההשקעה הלא מועטה ולמרות הבקורת שהושמעה טרם התחרות.
תודה לעמיתי לשיפוט שתמיד תמיד נתנו כתף, יד (ראש, רגל.. מה שביקשתי

ותודה ליורים ששיתפו פעולה באופן מושלם ואפשרו לתחרות להתקיים באוירה ספורטיבית וחיובית כ"כ!
הצלחת התחרות הזו מוכיחה הלכה למעשה שאפשר וגם כדאי אחרת.
היה תענוג לראות את הסקוודים עובדים בצוות (כל הסקוודים ללא יוצא דופן), לפעמים היינו ממש צריכים לעצור את המדביקים כדי לאפשר לנו לעשות את הניקוד כראוי, פשוט מושלם.
כולם חזרו הביתה בשלום (למרות כמות DQ חריגה) וזה הכי חשוב.
לסיכום, האוירה בתחרות היתה ספורטיבית, חברית וחיובית וניכר היה שכולם נהנו.
ככה צריך להראות ענף הירי המעשי !
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
"אנשי הדממה"
ולא לשכוח את "אנשי הדממה" האמונים על המקלדת.
תודה למלאך על ההשקעה והסבלנות.
להקליד 120 יורים כפול מספר התרגילים כפול התוצאות....להכין דפי רישום מודפסים מראש עם שמות ומספרי יורים לפי סקוודים וגם להשתתף בתחרות.
יונה
תודה למלאך על ההשקעה והסבלנות.
להקליד 120 יורים כפול מספר התרגילים כפול התוצאות....להכין דפי רישום מודפסים מראש עם שמות ומספרי יורים לפי סקוודים וגם להשתתף בתחרות.

יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
כול הכבוד לצוות המארגן
כול הכבוד לשיפוט המקצועי תודה ליעקוב כנר על האירוח הנהדר התמלאתי גאווה על המקצוענות
והפקת הלקחים המהירה אני שמח שכולם מחייכים מעולם לא ראיתי כול כך הרבה פרצופים מדושני עונג
לדעתי קרה דבר בירי המעשי יש מקום לדעתי לציין ביומנים את התאריך ההסטורי לשינוי שחל
ואני מקווה ש"קינאת סופרים תרבה חוכמה"
מחכה לתחרות הבאה
אוהב אותכם
OLD FOX
כול הכבוד לשיפוט המקצועי תודה ליעקוב כנר על האירוח הנהדר התמלאתי גאווה על המקצוענות
והפקת הלקחים המהירה אני שמח שכולם מחייכים מעולם לא ראיתי כול כך הרבה פרצופים מדושני עונג
לדעתי קרה דבר בירי המעשי יש מקום לדעתי לציין ביומנים את התאריך ההסטורי לשינוי שחל
ואני מקווה ש"קינאת סופרים תרבה חוכמה"
מחכה לתחרות הבאה
אוהב אותכם
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
.לכל יורי ירי מעשי שלום רב
ראשון : תודה לכל היורים שבאו לתחרות
שני : לכל העוזרים שופטים וסתם יורים שעזרו
אחרי הכל אני מקווה שאני ,וועדת ירי מעשי , איגוד הקליעה וחברים שעזרו.
עמדנו בהיתחיבויות שלנו כלפי היורים.
כך אני רואה את הירי מעשי .
ועד פעם תודה לשופטים :משה שרמן ,יונה אורון ,בוריס ספיבק,יוסי זולדן,יוסי בר-כץ ,וולרי גלזר,בוריס מנשרוב,דרור הרשקוביץ,ישי פולק,אלי אלקובי,משה שרמן,יציק אלגנבוגן,
זאב יוגב,איתן אלהרר,רובי ינקו,יניב בוטביניק,אלדד בן-הר,ברי אראל,בני ניסים,
כמו כן תודה למאלך ,יונה אורון ,איתן אלהרר ,שמוליק מזרחי שהסכימו לסבול אתי שלושה ימים
ואחרון נחום זרזיף שזאת התחרות השניה שאנחנו מנהלים ביחד
אם יש מישהוא ששחכתי אני מתנצל מראוש .
בבירכת חג אורים שמח
יעקב כנר
ראשון : תודה לכל היורים שבאו לתחרות
שני : לכל העוזרים שופטים וסתם יורים שעזרו
אחרי הכל אני מקווה שאני ,וועדת ירי מעשי , איגוד הקליעה וחברים שעזרו.
עמדנו בהיתחיבויות שלנו כלפי היורים.
כך אני רואה את הירי מעשי .
ועד פעם תודה לשופטים :משה שרמן ,יונה אורון ,בוריס ספיבק,יוסי זולדן,יוסי בר-כץ ,וולרי גלזר,בוריס מנשרוב,דרור הרשקוביץ,ישי פולק,אלי אלקובי,משה שרמן,יציק אלגנבוגן,
זאב יוגב,איתן אלהרר,רובי ינקו,יניב בוטביניק,אלדד בן-הר,ברי אראל,בני ניסים,
כמו כן תודה למאלך ,יונה אורון ,איתן אלהרר ,שמוליק מזרחי שהסכימו לסבול אתי שלושה ימים
ואחרון נחום זרזיף שזאת התחרות השניה שאנחנו מנהלים ביחד
אם יש מישהוא ששחכתי אני מתנצל מראוש .
בבירכת חג אורים שמח
יעקב כנר
- סליקאי ארד
תשובה
ליורי ירי מעשי שלום
אני רוצה לתאר את התחרות לכל הצוות במשפט אחד "קו ונקי"
תודה ממני יורם שטיינר

אני רוצה לתאר את התחרות לכל הצוות במשפט אחד "קו ונקי"
תודה ממני יורם שטיינר

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
תחרות דירוג - היום השני
למארגני ובוני התחרות,
כל מה שהיה אפשר להאמר - נאמר....
אך עם זאת, אני חייב לומר שבכל שנותיי בירי מעשי, לא ראיתי תחרות מעין זו אשר מאורגנת להפליא!
ניתן לומר ש"הנוסחא" לתחרות מושלמת, נמצאה סוף סוף... החוכמה תהיה לשמור על נוסחא זו בקנאות (והמבין יבין...) לאורך זמן!
שוב: ישר כח למארגני ובוני התחרות, והמון תודה על תחרות בלתי נשכחת!
חיים פונס
כל מה שהיה אפשר להאמר - נאמר....
אך עם זאת, אני חייב לומר שבכל שנותיי בירי מעשי, לא ראיתי תחרות מעין זו אשר מאורגנת להפליא!
ניתן לומר ש"הנוסחא" לתחרות מושלמת, נמצאה סוף סוף... החוכמה תהיה לשמור על נוסחא זו בקנאות (והמבין יבין...) לאורך זמן!
שוב: ישר כח למארגני ובוני התחרות, והמון תודה על תחרות בלתי נשכחת!
חיים פונס
בברכה,
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד