תחרות וגשם
תחרות וגשם
שאלתי היא לוותיקי הקרבות!
האם למזג אויר יש השפעה על קיום התחרות הקרובה בקיסריה?
האם למזג אויר יש השפעה על קיום התחרות הקרובה בקיסריה?
אני רציני
- סליקאי כסף
גשם
היו פעמים שעשינו טען והתכונן תחת מטריות, זוכרים?
צריך לכוון קצת יותר גבוה, ( כדור רטוב יותר כבד ולכן .... )
סתאאם.
הבעיה היחידה היא עם המטרות הרטובות ולכך יש פיתרון: מכסים עם נילון של פחי אשפה, הכדורים עוברים אבל המטרה נשארת יבשה לזמן ארוך קצת יותר מאשר חשופה למים ועדין אפשר לשפוט ולהדביק.
לבוץ מלמטה ולטיפות הגשם מלמעלה עדין אין פטרונות טובים. כדאי לבוא עם עוד זוג גרביים ותחתונים.
פפי

צריך לכוון קצת יותר גבוה, ( כדור רטוב יותר כבד ולכן .... )

הבעיה היחידה היא עם המטרות הרטובות ולכך יש פיתרון: מכסים עם נילון של פחי אשפה, הכדורים עוברים אבל המטרה נשארת יבשה לזמן ארוך קצת יותר מאשר חשופה למים ועדין אפשר לשפוט ולהדביק.
לבוץ מלמטה ולטיפות הגשם מלמעלה עדין אין פטרונות טובים. כדאי לבוא עם עוד זוג גרביים ותחתונים.
פפי
אבי לגמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
- מדריך ירי מעשי
לפחות לגבי חו"ל: מזג אויר אף פעם לא היה עילה... אפילו בשיטפון הגדול באירופה עשו תחרות בצ'כיה...
אני יריתי בבוץ טובעני
שנה לפני כן בצ'כיה... בסופו של יום, אלו התחרויות שאח"כ מספרים עליהן... הן החוויה הכי טובה שלי מהירי.
לגבי ארצינו... זכור לי אליפות ישראל מסויימת, בשנת 2002, בה ישבנו ריקי, שרית ואנוכי על הספסל במטווח 9, כאשר כל המטווח היה מוצף!!! ועדיין ירינו...
בקיצור... לכו תדעו.
יעל דגן.
אני יריתי בבוץ טובעני

לגבי ארצינו... זכור לי אליפות ישראל מסויימת, בשנת 2002, בה ישבנו ריקי, שרית ואנוכי על הספסל במטווח 9, כאשר כל המטווח היה מוצף!!! ועדיין ירינו...

בקיצור... לכו תדעו.
יעל דגן.
כנראה שהכל תלוי במנהלים...
אני, מבחינתי - יורה גם בסופה... אני מתאמנת גם בתנאים פחות "נעימים" משמש...
כשאתה נוסע לחו"ל, אף אחד לא שואל אותך אם נוח לך לירות בגשם, מציבים לך את זה בתור עובדה. ושם אתה לא תהיה "פרימדונה" שלא יורה בגשם, אתה תוציא את הטוב ביותר שלך!
אני בטוחה שאם תשאל את החבר'ה שנסעו בזמן השיטפון בצ'כיה, הם יספרו לך שזו היתה התחרות הכי טובה והחוויה הכי טובה שלהם...
אז למה לנו להתפנק? אני יודעת שלא כל כך נעים לירות כשמטפטף על האקדח, ועל אחת כמה וכמה לשפוט במזג אויר כזה. אבל בקיסריה יש עוד כמה אפשרויות מיסתור, ואפשר לבנות את התרגילים כך שנצא יותר יבשים... זה לא כמו צ'כיה, שלא משנה מה, תמיד תצא רטוב (המטווח שם באמת פתוח, שדה ענק בלי סככות... אם לא הבאת מטריה, אכלת אותה...).
יעל דגן.
אני, מבחינתי - יורה גם בסופה... אני מתאמנת גם בתנאים פחות "נעימים" משמש...
כשאתה נוסע לחו"ל, אף אחד לא שואל אותך אם נוח לך לירות בגשם, מציבים לך את זה בתור עובדה. ושם אתה לא תהיה "פרימדונה" שלא יורה בגשם, אתה תוציא את הטוב ביותר שלך!
אני בטוחה שאם תשאל את החבר'ה שנסעו בזמן השיטפון בצ'כיה, הם יספרו לך שזו היתה התחרות הכי טובה והחוויה הכי טובה שלהם...

אז למה לנו להתפנק? אני יודעת שלא כל כך נעים לירות כשמטפטף על האקדח, ועל אחת כמה וכמה לשפוט במזג אויר כזה. אבל בקיסריה יש עוד כמה אפשרויות מיסתור, ואפשר לבנות את התרגילים כך שנצא יותר יבשים... זה לא כמו צ'כיה, שלא משנה מה, תמיד תצא רטוב (המטווח שם באמת פתוח, שדה ענק בלי סככות... אם לא הבאת מטריה, אכלת אותה...).
יעל דגן.
עשר שנים לפני אותה תחרות מדוברת, התקיימה אליפות הארץ במטווח בית חורון (של מג"ב).
היה שם בוץ שחור שהדבר היחידי שהוא מזכיר זה את כיסוי הריצפה אצל אילן ב. בעבודה
כל ריצה היתה מסתיימת בחוסר יכולת מוחלט לבלום את עצמך ואנשים החליקו שם בצורה מדהימה, בכל זאת ירינו, אוי... הזכרונות... הזכרונות...
היה שם בוץ שחור שהדבר היחידי שהוא מזכיר זה את כיסוי הריצפה אצל אילן ב. בעבודה

כל ריצה היתה מסתיימת בחוסר יכולת מוחלט לבלום את עצמך ואנשים החליקו שם בצורה מדהימה, בכל זאת ירינו, אוי... הזכרונות... הזכרונות...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:עשר שנים לפני אותה תחרות מדוברת, התקיימה אליפות הארץ במטווח בית חורון (של מג"ב).
היה שם בוץ שחור שהדבר היחידי שהוא מזכיר זה את כיסוי הריצפה אצל אילן ב. בעבודה :wink:
רפת אשדות יעקב מוכנה לתרום זבל לתחרויות הסליק.
ההבדל בינו לבוץ של בית חורון שאח"כ אפשר לקחת לגינה ולעציצים.
יעידו הצבעונים מהגינה של שושי
אילן
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
רפתן כתב:Webart כתב:עשר שנים לפני אותה תחרות מדוברת, התקיימה אליפות הארץ במטווח בית חורון (של מג"ב).
היה שם בוץ שחור שהדבר היחידי שהוא מזכיר זה את כיסוי הריצפה אצל אילן ב. בעבודה :wink:
רפת אשדות יעקב מוכנה לתרום זבל לתחרויות הסליק.
ההבדל בינו לבוץ של בית חורון שאח"כ אפשר לקחת לגינה ולעציצים.
יעידו הצבעונים מהגינה של שושי
אילן
שכחת לומר: למחזיקי תעודת תתרן בתוקף בלבד !!!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אה.. הלו.. ברקס, שים ברקס. מ ל ח מ ה !!
אתה, אני, מטע תפוחים. 1 על אחד. נראה למי יצא יהונתן טעימים יותר.
עירוני תקרא ל... נו, תמצא כבר למי לקרוא
נ.ב
מוכן לגוון בענפי גידול נוספים בחזקת טריאטלון של מגדלי ה - "what ever", רק לא לולי תרנגולות. תמיד הייתי מתחמק מהגיוסים ללול.
גם לי יש קוים אדומים והם מתחילים בג'יפה שלא יורדת אחרי חודש של כביסות וחדר אוכל שלם שתמיד יושב בצד השני מזה שאתה בחרת בארוחת צהריים.
אתה, אני, מטע תפוחים. 1 על אחד. נראה למי יצא יהונתן טעימים יותר.
עירוני תקרא ל... נו, תמצא כבר למי לקרוא

נ.ב
מוכן לגוון בענפי גידול נוספים בחזקת טריאטלון של מגדלי ה - "what ever", רק לא לולי תרנגולות. תמיד הייתי מתחמק מהגיוסים ללול.
גם לי יש קוים אדומים והם מתחילים בג'יפה שלא יורדת אחרי חודש של כביסות וחדר אוכל שלם שתמיד יושב בצד השני מזה שאתה בחרת בארוחת צהריים.

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד