תחרות ליגה 2 - הרשמים
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחרות ליגה 2 - הרשמים
אתחיל אולי הדבר שהשפיע על כל היורים הכי הרבה, מזג האויר כמובן. הלחות והטמפ' היו גבוהות והקשו על הריכוז בעיקר בשעות הצהרים והלאה. אפשר היה למלא בריכת שחיה רק מכמויות הזיעה שזלגו מהיורים והשופטים.
התרגילים היו מאתרגים ומשולבים באלמנטים הדורשים תכנון דיוק ותנועה מהירה לכל הכיוונים, הרבה מטרות נעות, פופרים ופלייטים מכל הגדלים, עם מחסות חלונות שדורשים פתיחה ומה לא.
התנהגות היורים היתה טובה מאד (ברוב המקרים) כך גם העזרה בהשבת התרגיל לקדמותו.
השיפוט היה הוגן ומקצועי ולמעט ערעור אחד לא היו בעיות עם המשתתפים.
רשימות הסקוודים הוכנו מראש ע"י מנהלת התחרות וניתנו לשופטים, כך שלא התאפשר מצב שיורים נדחפים לסקווד לא להם ומפריעים לזרימת התרגיל.
ברכות לרשם - ישי פולק שלמרות כל הקשיים מסר את התוצאות הסופיות כ 10 דקות לאחר שהיורה האחרון הציג את אקדחו הפרוק לשופט בתרגיל מס' 6.
. ע"ח העובדה המצערת שהוא עצמו לא ירה אפילו כדור אחד .
בשורה התחתונה - תחרות לתפארת למרות מס' המשתתפים הרב ועומס החום הכבד.
לצערי, נשארו רק מעט יורים לטכס הענקת הגביעים.
תודה למארגנים לשופטים ולמנההלת התחרות.
היה נהדר.
התרגילים היו מאתרגים ומשולבים באלמנטים הדורשים תכנון דיוק ותנועה מהירה לכל הכיוונים, הרבה מטרות נעות, פופרים ופלייטים מכל הגדלים, עם מחסות חלונות שדורשים פתיחה ומה לא.
התנהגות היורים היתה טובה מאד (ברוב המקרים) כך גם העזרה בהשבת התרגיל לקדמותו.
השיפוט היה הוגן ומקצועי ולמעט ערעור אחד לא היו בעיות עם המשתתפים.
רשימות הסקוודים הוכנו מראש ע"י מנהלת התחרות וניתנו לשופטים, כך שלא התאפשר מצב שיורים נדחפים לסקווד לא להם ומפריעים לזרימת התרגיל.
ברכות לרשם - ישי פולק שלמרות כל הקשיים מסר את התוצאות הסופיות כ 10 דקות לאחר שהיורה האחרון הציג את אקדחו הפרוק לשופט בתרגיל מס' 6.

בשורה התחתונה - תחרות לתפארת למרות מס' המשתתפים הרב ועומס החום הכבד.
לצערי, נשארו רק מעט יורים לטכס הענקת הגביעים.
תודה למארגנים לשופטים ולמנההלת התחרות.
היה נהדר.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
גילוי נאות
קודם כל תודה אבל ברצוני לתקן נקודה קטנה אחת.
לא היתה לי כל בעיה לירות בכל רגע נתון בו החלטתי. הסיבה היחידה בה יש לתלות את אי הירי שלי היא שאין ביכולתי לממן כרגע את הירי עצמו ואת החלפת הכוונת האופטית שלי בחדשה עקב אבדן מממן.
ניסיתי להחליף את הצינה לצינה עם כוונות ברזל ואולם כאשר עושים זאת יום לפני תחרות - כמו כל חובבן מתחיל, לא ניתן להגיע לתוצאות ולכן החלטתי שלא לירות.
ישנם דברים נוספים בהם יש לדון במסגרת הוועדה לפני הבאת ההחלטות ליורים ואלו מתבססים על חובתו של היורה לבדוק את רישומו בתכנת ה- MSS וכן לחייב היורים לדווח לעמדת הרישום/מנהל התחרות כי הם עוזבים את שטח התחרות לפני סיומה. ביצוע הליכים אלו, היו חוסכים עוד כשעה עד שעה ומחצה בסיום התחרות הלכה למעשה.
אין שום ניסיון בעולם שיכול על יורים עם שיקול דעת מוטעית ולכן יש לבחון ההשלכות לכך בועדה.
להמשך יום נפלא - ישי
לא היתה לי כל בעיה לירות בכל רגע נתון בו החלטתי. הסיבה היחידה בה יש לתלות את אי הירי שלי היא שאין ביכולתי לממן כרגע את הירי עצמו ואת החלפת הכוונת האופטית שלי בחדשה עקב אבדן מממן.
ניסיתי להחליף את הצינה לצינה עם כוונות ברזל ואולם כאשר עושים זאת יום לפני תחרות - כמו כל חובבן מתחיל, לא ניתן להגיע לתוצאות ולכן החלטתי שלא לירות.
ישנם דברים נוספים בהם יש לדון במסגרת הוועדה לפני הבאת ההחלטות ליורים ואלו מתבססים על חובתו של היורה לבדוק את רישומו בתכנת ה- MSS וכן לחייב היורים לדווח לעמדת הרישום/מנהל התחרות כי הם עוזבים את שטח התחרות לפני סיומה. ביצוע הליכים אלו, היו חוסכים עוד כשעה עד שעה ומחצה בסיום התחרות הלכה למעשה.
אין שום ניסיון בעולם שיכול על יורים עם שיקול דעת מוטעית ולכן יש לבחון ההשלכות לכך בועדה.
להמשך יום נפלא - ישי
תשובה!
שלום חומד
אני אשמח לשלוח חומר מצולם
אבל אני לא יודע איך
מצפה להדרכה
ממני יורם שטיינר

אני אשמח לשלוח חומר מצולם

ממני יורם שטיינר

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
אם המערכת פועלת, אז אפשר באמצעות הקישור הזה
בוחרים את האלבום שאליו רוצים להוסיף תמונה-לי מופיע רק האלבום הפתוח. אם יש לכם אלבום, ייתכן שהוא מופיע ברשימה הנפתחת.
בוחרים את הקובץ שרוצים לשלוח-לוחצים על כפתור עיון ומגיעים אל התיקיה שבה נמצא הקובץ שרוצים לשלוח. בוחרים את הקובץ שרוצים לשלוח, ומאשרים את הבחירה (לא לשכוח קודם להקטין את גודל הקובץ ל1024KB ומטה)
הוספת פרטים נוספים-רושמים כותרת ותיאור. מילות מפתח מתאימות יכולות לעזור למשתמשים לחפש תמונות בקלות
אם למשל יורה מסוים מופיע בתמונה, יהיה כדאי לרשום "תחרות ירי מעשי", את השם שלו, אולי תוספות אחרות כמו שם המועדון, שם המטווח, open/modified/standard...
זה יקל על מישהו לחפש אנשים מהמועדון שלו, לחפש תחרויות שהיו רק באותו מטווח ועוד
לוחצים על "הוספת קובץ", ואם המערכת עובדת, הקובץ יופיע באלבום שנבחר בהתחלה
בוחרים את האלבום שאליו רוצים להוסיף תמונה-לי מופיע רק האלבום הפתוח. אם יש לכם אלבום, ייתכן שהוא מופיע ברשימה הנפתחת.
בוחרים את הקובץ שרוצים לשלוח-לוחצים על כפתור עיון ומגיעים אל התיקיה שבה נמצא הקובץ שרוצים לשלוח. בוחרים את הקובץ שרוצים לשלוח, ומאשרים את הבחירה (לא לשכוח קודם להקטין את גודל הקובץ ל1024KB ומטה)
הוספת פרטים נוספים-רושמים כותרת ותיאור. מילות מפתח מתאימות יכולות לעזור למשתמשים לחפש תמונות בקלות
אם למשל יורה מסוים מופיע בתמונה, יהיה כדאי לרשום "תחרות ירי מעשי", את השם שלו, אולי תוספות אחרות כמו שם המועדון, שם המטווח, open/modified/standard...
זה יקל על מישהו לחפש אנשים מהמועדון שלו, לחפש תחרויות שהיו רק באותו מטווח ועוד
לוחצים על "הוספת קובץ", ואם המערכת עובדת, הקובץ יופיע באלבום שנבחר בהתחלה
- סליקאי כסף
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד