תחרויות ירי מעשי ותחרויות דרוג

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

תחרויות ירי מעשי ותחרויות דרוג

על ידי נחום יונתן זרזיף » 23 אוקטובר 2006, 09:34

לכולם שלום

מכיון שאני מניח שכולכם אוהבים את הירי המעשי ונהנים להשתתף בתחרויות ירי ברצוני להציג לפניכם את נקודת השקפתי על הנושא.
קראתי הרבה התבטאויות לאחרונה חלקן חורגות מכל פרופורציה עינינית,חלקן מעוותות עובדות , חלקן מתבססות על חצאי אמיתות ו/או על שמועות וחלקן לא שוות תגובה.
אך לכולן יש מקום !!!
יש מקום להתיחסותו של כל אחד. זה שעושה וזה שלא, זה שמפרגן וזה שלא,זה שמקפיד על ביקורת בונה וזה שלא .וכמו בפוליטיקה גם לאלו שמחפשים אשמים ואשמה במקום אחר במקום לקחת אחריות על הביצועים שלהם.
לדעתי מן הראוי היה להתבטא ביותר כבוד אחד לשני וביותר כבוד לאלו שעושים למען שכולנו נוכל להינות מתחרויות כי אין ירי מעשי ללא תחרויות,ואין תחרויות ללא אותם אלו שמוכנים לעשותן ( בין בתשלום ובין בהתנדבות ). מי שלא עושה לא טועה אך גם לא תורם.
מועדון ירי שאינו מוכן לקחת על עצמו ביצוע תחרות בשל שיקולים כלכליים מוזמן לפנות אלי ולקבל את כל הנתונים כדי שיאפשרו לו להיווכח כי ניתן לבצע כמעט כל תחרות ללא נזק כספי לקופת המועדון.
מי שחושב שהוא יכול לתכנן תרגילים,להקים תרגילים,ולנהל תחרות , מוזמן לפנות אלי ואשמח לנצל את נכונותו.מי שחושב מה נכון ומה לא נכון לעשות בתיכנון תרגילים, מוזמן לקרוא את ספר הכללים ולדבר עם יורים המתמצאים היטב בנושא וניסיונם רב.
לידיעתכם בכל התחרויות המאושרות התרגילים נבחנים ע"י בוחנים הן מבחינת התאמה לכללים והן מביחנת סיכוני בטיחות ורק לאחר שמוכנסים בהם שינויים הם מאושרים.למרות זאת לפני תחילת התחרות עובר בוחן על כל התרגילים שעומדים ובודק שאין כשלים.אם התרגלים מאתגרים ,יפים,נהדרים,או צולעים זה נושא לטעמו של כל יורה ויורה ואינו נושא לויכוח.
ודבר אחרון בנושא התחרויות, מי שאינו יכול לקבל ולעמוד בביקורת שלא ישתלח כלפי אחרים. מי שאינו מוכן שיטילו בו רפש,שלא יטיל באחרים. אך מי שעושה וטורח ומשקיע למען הכלל ואחרים צריך להיות מוכן לכך שהרבה "נשמות טובות" יבקרו את מעשיו,יטילו ספק במעשיו,יירדו עליו ויטילו בו רפש,כך אני פועל מתחילת דרכי וכך אני חושב שנכון לעשות. אם ישנם יורים שנהנים מהתחרות אז התחרות השיגה מטרתה הראשונית.אם התחרות עברה בשלום אז היא הצלחה. וכל עוד יש מי שמוכן לעשות תחרויות אני איתו ובעדו.

[/u]
נחום יונתן זרזיף
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: תחרויות ירי מעשי ותחרויות דרוג

על ידי רפתן » 23 אוקטובר 2006, 15:54

נחום יונתן זרזיף כתב:לכולם שלום

מכיון שאני מניח שכולכם אוהבים את הירי המעשי ונהנים להשתתף בתחרויות ירי ברצוני להציג לפניכם את נקודת השקפתי על הנושא.
ודבר אחרון בנושא התחרויות, מי שאינו יכול לקבל ולעמוד בביקורת שלא ישתלח כלפי אחרים. מי שאינו מוכן שיטילו בו רפש,שלא יטיל באחרים.
אך מי שעושה וטורח ומשקיע למען הכלל ואחרים צריך להיות מוכן לכך שהרבה "נשמות טובות" יבקרו את מעשיו,יטילו ספק במעשיו,יירדו עליו ויטילו בו רפש,כך אני פועל מתחילת דרכי וכך אני חושב שנכון לעשות. אם ישנם יורים שנהנים מהתחרות אז התחרות השיגה מטרתה הראשונית.אם התחרות עברה בשלום אז היא הצלחה. וכל עוד יש מי שמוכן לעשות תחרויות אני איתו ובעדו.

[/u]

:lol: :wink:
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

כל מילה בסלע

על ידי susita » 30 אוקטובר 2006, 11:08

אין מה להוסיף מה שנכון נכון.
ד"ש מנשרק'ה
סליקאי כסף
סליקאי כסף