רישיון נשק לחקלאי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רישיון נשק לחקלאי
שלום רב
האם קיים תבחין לחקלאי להחזקת רישיון נשק?
ממה שאני הבנתי ממשרד לכלי נשק בחודש הקרוב תבחין כזה צפוי להופיע
יש למשהו לתת לי פרטים קצת יותר על התבחין או על תהליך הוצאת הרישיון לתבחין זה.
מהמשרד לביטחון הפנים אמרו לי לפנות לקב"ט המקומי של המשובה שלי ולאחר מכן הוא מנפה את הבקשה לגרום אחר.
שבסופו של דבר אני פונה עם מכתב המלצה למשרד לביטחון פנים.(האם זהו התהליך פשוט עד כדי כך?)
תודה רבה לעזורים
מהמשרד לביטחון הפנים אמרו לי לפנות לקב"ט המקומי של המשובה שלי ולאחר מכן הוא מנפה את הבקשה לגרום אחר.
שבסופו של דבר אני פונה עם מכתב המלצה למשרד לביטחון פנים.(האם זהו התהליך פשוט עד כדי כך?)
תודה רבה לעזורים
- סליקאי ארד
Re: רישיון נשק לחקלאי
תומר, ברוך הבא.
היה תבחין "חקלאי" לפני 20+ שנים, לפיו נדרש אישור מאת הסתדרות האיכרים. התבחין בוטל אחרי כבוד יחד עם תבחינים כמו "משיט סירה", "דיפלומט".
כל הדברים שציינת עכשיו חדשים לנו בפורום ולא ניתן להסתמך עליהם עדיין. כמו אלפי אזרחים שומרי חוק אחרים, נמתין לפרסום תבחינים חדשים לרישוי כלי ירייה פרטי אם וכאשר יפורסמו.
כמו כן, על מנת לתאם ציפיות: לרישוי פרטי אין הרבה תהליכים קלים שהפקיד אינו דורש הרבה מסמכים שלא מצוינים ברשימת התבחינים בכלל. כל המצטרפים החדשים לענף נאלצים להקריב שעות עבודה על מנת להשיג אישורים רשמיים שונים.
היה תבחין "חקלאי" לפני 20+ שנים, לפיו נדרש אישור מאת הסתדרות האיכרים. התבחין בוטל אחרי כבוד יחד עם תבחינים כמו "משיט סירה", "דיפלומט".
כל הדברים שציינת עכשיו חדשים לנו בפורום ולא ניתן להסתמך עליהם עדיין. כמו אלפי אזרחים שומרי חוק אחרים, נמתין לפרסום תבחינים חדשים לרישוי כלי ירייה פרטי אם וכאשר יפורסמו.
כמו כן, על מנת לתאם ציפיות: לרישוי פרטי אין הרבה תהליכים קלים שהפקיד אינו דורש הרבה מסמכים שלא מצוינים ברשימת התבחינים בכלל. כל המצטרפים החדשים לענף נאלצים להקריב שעות עבודה על מנת להשיג אישורים רשמיים שונים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: רישיון נשק לחקלאי
tomer1430 כתב:שלום רב
תודה רבה לעזורים
חדש לי , שתף אותנו בהתפתחויות.
תודה ובהצלחה.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד