Beretta 92 FS למכירה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Beretta 92 FS למכירה
למכירה
Beretta 92 FS 9 mm 15 rounds,
קליבר 9 ממ, 15 כדורים במחסנית. מחירון חדש: 2500+מעמ. יד שניה בחנויות 1500.
המחיר שלי: אקדח 1000 שח, 2 מחסניות 300 שח, 30 כדורים 100 שח, נרתיק וכלי ניקוי 100 שח.
סה"כ לחבילה 1500. ללא מעמ שמעם. לבעלי רישיון.
האקדח ירה 3 פעמים, במטווחי חידוש רישיון בלבד.
האקדח מופקד במשטרת קצרין ע"ש משה לוי.
מיועד רק לבעלי רשיון בתוקף או זכאות לרישיון ממשרד הפנים
יצירת קשר דרך המייל: zoomarch@gmail.com
Beretta 92 FS 9 mm 15 rounds,
קליבר 9 ממ, 15 כדורים במחסנית. מחירון חדש: 2500+מעמ. יד שניה בחנויות 1500.
המחיר שלי: אקדח 1000 שח, 2 מחסניות 300 שח, 30 כדורים 100 שח, נרתיק וכלי ניקוי 100 שח.
סה"כ לחבילה 1500. ללא מעמ שמעם. לבעלי רישיון.
האקדח ירה 3 פעמים, במטווחי חידוש רישיון בלבד.
האקדח מופקד במשטרת קצרין ע"ש משה לוי.
מיועד רק לבעלי רשיון בתוקף או זכאות לרישיון ממשרד הפנים
יצירת קשר דרך המייל: zoomarch@gmail.com
- סליקאי ארד

63 צפיות ואף אחד לא מעוניין? יקר מידיי?
תציעו מחיר אחר, מה הבעיה.
ובעניין אחר אך באותו עניין:
האקדח [תושב ישוב זכאי, רמת הגולן] מופקד במשטרת קצרין מאחר והצהרתי על שימוש בסם לצורך רפואי ומסרתי את החומר לשוטר שהגיע לביתי.
עדיין לא התקבל האישור המלא להחזקה ושימוש מ'כל עולם' וד"ר ברוך.
לאור חוסר ההיענות שלכם להציע מחיר סביר, אני בשלבי בקשה לביטול התליית הרישיון.
יש למישהו עיצות כיצד ומה לנמק בבקשה?
ובעניין אחר אך באותו עניין:
האקדח [תושב ישוב זכאי, רמת הגולן] מופקד במשטרת קצרין מאחר והצהרתי על שימוש בסם לצורך רפואי ומסרתי את החומר לשוטר שהגיע לביתי.
עדיין לא התקבל האישור המלא להחזקה ושימוש מ'כל עולם' וד"ר ברוך.
לאור חוסר ההיענות שלכם להציע מחיר סביר, אני בשלבי בקשה לביטול התליית הרישיון.
יש למישהו עיצות כיצד ומה לנמק בבקשה?
- סליקאי ארד

Re: Beretta 92 FS למכירה
למה אתה הצריך לנמק ?
תיגש לפקיד משרד הפנים ותגיד שהנשק מופקד במשטרה ואתה לא רוצה נשק יותר ,תאמין לי הוא ממש לא יתענין למה אלה ירוץ לבטל את הרשיון לפני שעוד תתחרט חלילה .
אתה פשוט החלום הרטוב של כל פקיד רשוי כלי יריה ....
תיגש לפקיד משרד הפנים ותגיד שהנשק מופקד במשטרה ואתה לא רוצה נשק יותר ,תאמין לי הוא ממש לא יתענין למה אלה ירוץ לבטל את הרשיון לפני שעוד תתחרט חלילה .
אתה פשוט החלום הרטוב של כל פקיד רשוי כלי יריה ....
הייט, אנא שים לב לשלילה הכפולה - האיש רוצה לבטל התלייה, כלומר לקיים את הרשיון.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אהה, זה כבר בעיה 
קשה לי להאמין שמשרד הבריאות או המשטרה יאפשרו השבת רשיון כלי יריה לאדם שמשתמש גם אם באופן חוקי בסמים?
בדיוק מאותה הסיבה שצריך לשלול או להקפיא את רשיון הנהיגה,הטיסה או הפעלת כלים מסוכנים אחרים.
תקנו אותי אם אני טועה.
אין באמור לעיל כל כוונה להטיל ספק או לפגוע במי מהכותבים
בדיוק מאותה הסיבה שצריך לשלול או להקפיא את רשיון הנהיגה,הטיסה או הפעלת כלים מסוכנים אחרים.
תקנו אותי אם אני טועה.
- סליקאי כסף

יריב11 כתב:קשה לי להאמין שמשרד הבריאות או המשטרה יאפשרו השבת רשיון כלי יריה לאדם שמשתמש גם אם באופן חוקי בסמים?
תקנו אותי אם אני טועה.
מתקן, כי טעית.
ראשית, אם כיוונת לנרקומנים, צדקת. אבל,
פקודת הסמים כוללת עוד סמים "חוקיים" כגון תרופות נגד כאבים לחולים כרוניים, בד"כ מבוגרים.
מחצית מהמדינה - וזו עובדה - הינם נפגעי טראומות פיגועים ונוטלים תרופות המוגדרות כסמים.
האם תשעה ממחצית מדינת ישראל את רישיונות הנהיגה או הנשק? או לפחות כל תושבי יש"ע?
אם תיתן נשק בידי בריאים לחלוטין בלבד, תישאר עם קבוצת עילית בת כמה מאות בלבד. התליית
נשק לתושב ישוב זכאי, קידמי, כמוני, מפחיתה מביטחונם של האזרחים בעורף. בלי צחוק.
מה אתה מעדיף שיעמוד לביטחונך? אותי, משתמש בירוק פעם בחודשיים או שוטר לאחר 48 שעות
ללא שינה?
ולא, לא לקחתי אישית, עברתי את הגיל.
- סליקאי ארד

תרשה לי לתקן את התיקון .
אין חייה כזאת "סמים חוקים " ומי שאומר אחרת טועה וגרוע מכך מטעה .
כל החומרים בפקודת הסמים הם חומרים שאסורים בשימוש ,באחזקה וכמובן בסחר
מה כן יש ?
יש החלטה של המשטרה והפרקליטות לא לבצע אכיפה כנגד אלו שמחזיקים בכמות סמים לשימוש אישי וכנגד המשתמשים
וזאת מ"חוסר ענין לציבור " ,חושב להבין היטב שזה לא עושה את הסמים חוקים בשום דרך ואופן
יש בצפון הארץ משק שמגדל תחת היתר קנביס לצרכים רפואים ומחקרים והנ"ל הגיעו לסוג של הבנה עם המשטרה
שלא תהיה נגדם אכיפה אם הנ"ל ימכרו כמויות קטנות של סם לחולים סופנים בהמלצת רפואית מתאימה .
יש פקודת הרוקחות שמסדירה את המכירה והיצור וכל הנושאים הקשורים בתרופות ואכן חלקן מורכבות מהחומרים
אשר מופעים בפקודת הסמים כגון אופיום אוו מורפין ואפילו נגזרות קנביס שונות .
חלק מהתרופות מוגדרות כ "נרקוטיקה" ויש לגבהם הנחיות שונות לגבי מכירה ואחסון ולמי מותר לרשום את התרופה וכ"ו
שימוש בתרופה מהנ"ל לוו דווקא פוסלת אדם מנהיגה אוו אחזקת נשק -דוגמה לתרופא שכזאת -רטלין .
ככה שמבחינת החוק היבש שימוש בגרס פעם בחודש אוו בשנה לא שונה מנרקומן שמזריק 5 CC כל יום
שנהם עברינים באותה מידה .
וכן בהחלט יש ענין ציבורי גדול מאד שאדם שמשתמש באופן קבוע בסמים (אוו אפילו בתרופה חוקית לחלוטין )שמשפיעה על צלילות דעתו אוו היכולת הפיזית שלו לנהוג אוו להפעיל נשק לא יחזיק בנשק אוו רשיון נהיגה
אגב אם תשים לב שבשאלון הרפואי שאתה נדרש למלא בזמן חידוש רשיון הנשק אתה(וגם הרופא שלך) נשאל האם
אתה צורך אלכוהול באופן קבוע ,למרות שאלכוהול הוא חומר חוקי לגמרי ונמכר בכל מרכול שכונתי .
אין חייה כזאת "סמים חוקים " ומי שאומר אחרת טועה וגרוע מכך מטעה .
כל החומרים בפקודת הסמים הם חומרים שאסורים בשימוש ,באחזקה וכמובן בסחר
מה כן יש ?
יש החלטה של המשטרה והפרקליטות לא לבצע אכיפה כנגד אלו שמחזיקים בכמות סמים לשימוש אישי וכנגד המשתמשים
וזאת מ"חוסר ענין לציבור " ,חושב להבין היטב שזה לא עושה את הסמים חוקים בשום דרך ואופן
יש בצפון הארץ משק שמגדל תחת היתר קנביס לצרכים רפואים ומחקרים והנ"ל הגיעו לסוג של הבנה עם המשטרה
שלא תהיה נגדם אכיפה אם הנ"ל ימכרו כמויות קטנות של סם לחולים סופנים בהמלצת רפואית מתאימה .
יש פקודת הרוקחות שמסדירה את המכירה והיצור וכל הנושאים הקשורים בתרופות ואכן חלקן מורכבות מהחומרים
אשר מופעים בפקודת הסמים כגון אופיום אוו מורפין ואפילו נגזרות קנביס שונות .
חלק מהתרופות מוגדרות כ "נרקוטיקה" ויש לגבהם הנחיות שונות לגבי מכירה ואחסון ולמי מותר לרשום את התרופה וכ"ו
שימוש בתרופה מהנ"ל לוו דווקא פוסלת אדם מנהיגה אוו אחזקת נשק -דוגמה לתרופא שכזאת -רטלין .
ככה שמבחינת החוק היבש שימוש בגרס פעם בחודש אוו בשנה לא שונה מנרקומן שמזריק 5 CC כל יום
וכן בהחלט יש ענין ציבורי גדול מאד שאדם שמשתמש באופן קבוע בסמים (אוו אפילו בתרופה חוקית לחלוטין )שמשפיעה על צלילות דעתו אוו היכולת הפיזית שלו לנהוג אוו להפעיל נשק לא יחזיק בנשק אוו רשיון נהיגה
אגב אם תשים לב שבשאלון הרפואי שאתה נדרש למלא בזמן חידוש רשיון הנשק אתה(וגם הרופא שלך) נשאל האם
אתה צורך אלכוהול באופן קבוע ,למרות שאלכוהול הוא חומר חוקי לגמרי ונמכר בכל מרכול שכונתי .
אפשר גם להכנס לשאלה מה זה "צורך אלכוהול באופן קבוע"?
מי שצורך כל שבוע, בקידוש, זה קבוע?
ממילא אף אחד לא מצהיר שהוא צורך ... אחרת חבל על הדיו שהוא משקיע במילוי הטופס.
מי שצורך כל שבוע, בקידוש, זה קבוע?
ממילא אף אחד לא מצהיר שהוא צורך ... אחרת חבל על הדיו שהוא משקיע במילוי הטופס.
- סליקאי זהב

סליחה חברים אבל אתם טועים,
קנביס במדינת ישראל הוא תרופה לכל דבר המאושרת לשימוש על ידי משרד הבריאות למגוון מצבים רפואיים ולא רק לחולים סופניים - http://www.cannabisa.com/approval
בנאדם המקבל את התרופה תחת אישור אינו מנוע מלעשות שום דבר , אכן לא מומלץ בהתחלה לנהוג תחת ההשפעה , וזהו.
אין שום קשר לפקודת הסמים , תרופה זו תרופה.
קנביס במדינת ישראל הוא תרופה לכל דבר המאושרת לשימוש על ידי משרד הבריאות למגוון מצבים רפואיים ולא רק לחולים סופניים - http://www.cannabisa.com/approval
בנאדם המקבל את התרופה תחת אישור אינו מנוע מלעשות שום דבר , אכן לא מומלץ בהתחלה לנהוג תחת ההשפעה , וזהו.
- סליקאי ארד

adikk3 כתב:סליחה חברים אבל אתם טועים,
נראה לי שהחבר צודק, גם מורפיום זה סם חזק מאוד (יעיד כל מי שאיתרע מזלו לקבל זריקה כזאת) שנמצא בפקודת הסמים אבל הוא תרופה לכל דבר
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
higt-power כתב:אין חייה כזאת "סמים חוקים " ומי שאומר אחרת טועה וגרוע מכך מטעה .
כל החומרים בפקודת הסמים הם חומרים שאסורים בשימוש ,באחזקה וכמובן בסחר![]()
היגט,
יצאת בהצהרה מאוד חזקה (טועה ומטעה). או שתביא סימוכין - או שתגיד כמו בגשש ... טעיתי טעות טעה ...
יש פתגם שאני מאוד אוהב - "רדיקל הוא בן אדם ששתי רגליו נטועות חזק באויר" ואני נזכר בו בכל פעם שמישהו סביבי מדבר בבטחון רב אבל לא בהכרח מוצדק.
טעיתי?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
טעיתה
אני אומר את מה שאני אומר על סמך הידע הנרכש שלי מהסיבה שמסגרת התתנדבות שלי במשא"ז אני אוכף
בין היתר את פקודת הסמים ושומע חדשות לבקרים את התירוץ "אבל הרופא מרשה לי ..."
ואומר לך במלא האחריות -לא תופס
יחד עם זאת כמו שכתבתי יש בהחלט שימוש מותר בחומרים שהם למעשה סמים במסגרת תרופות
ואם תיגש לארון התרופות בביתך תפתח את תרופת הצינון החביבה עלך תוציא את העלון לצרכן ותקרא בעייון את מרכיבים תגלה שגם אתה צורך לעיתים חומרים שמוגדרים כסמים ,וזה עוד בתרופא הכי בסיסית שיש .
אבל כמובן לא על זה מדובר .....
יש מחלות ומיקראים שבהם סם ממש ניתן לחולים במרשם לצורך טיפול בכאבים ,כמובן שרופא שרושם מרשם כזה מחוייב ע"פ חוק לדווח על כך שהחולה נוטל סמים לצורך רפואי ובזמן הזה הם נפסלים מנהיגה וקל וחומר אחזקת נשק .
אבל עכשו מישהוא יקפוץ ויאמר "אבל הנה לי עשו ניתוח בציפורן בהרדמה מלאה ואף אחד לא לקח לי את הרשיון ....." ,שנינו נמצאים פה מספיק זמן להכיר את אופי הפורום.......
הארגון שהועלה פה לדיון הוא ארגון שכמו שמוצהר באתר עצמו שם לו למטרה לשנות את התיחסות לסמים בארצנו
סטיל "עלה ירוק" והם רוצים להשיג את זה ע"י התשה של המערכת בבקשות ל"תרופה נסיונית",שיהיה להם בכיף אבל עד שהם יצליחו סם הוא עדין סם .
פשוט בחרתי שלא להגיב כי חבל לי על הזמן וויכוח הסרק.
מקווה שעכשו אני יותר ברור
אני אומר את מה שאני אומר על סמך הידע הנרכש שלי מהסיבה שמסגרת התתנדבות שלי במשא"ז אני אוכף
בין היתר את פקודת הסמים ושומע חדשות לבקרים את התירוץ "אבל הרופא מרשה לי ..."
ואומר לך במלא האחריות -לא תופס
יחד עם זאת כמו שכתבתי יש בהחלט שימוש מותר בחומרים שהם למעשה סמים במסגרת תרופות
ואם תיגש לארון התרופות בביתך תפתח את תרופת הצינון החביבה עלך תוציא את העלון לצרכן ותקרא בעייון את מרכיבים תגלה שגם אתה צורך לעיתים חומרים שמוגדרים כסמים ,וזה עוד בתרופא הכי בסיסית שיש .
אבל כמובן לא על זה מדובר .....
יש מחלות ומיקראים שבהם סם ממש ניתן לחולים במרשם לצורך טיפול בכאבים ,כמובן שרופא שרושם מרשם כזה מחוייב ע"פ חוק לדווח על כך שהחולה נוטל סמים לצורך רפואי ובזמן הזה הם נפסלים מנהיגה וקל וחומר אחזקת נשק .
אבל עכשו מישהוא יקפוץ ויאמר "אבל הנה לי עשו ניתוח בציפורן בהרדמה מלאה ואף אחד לא לקח לי את הרשיון ....." ,שנינו נמצאים פה מספיק זמן להכיר את אופי הפורום.......
הארגון שהועלה פה לדיון הוא ארגון שכמו שמוצהר באתר עצמו שם לו למטרה לשנות את התיחסות לסמים בארצנו
סטיל "עלה ירוק" והם רוצים להשיג את זה ע"י התשה של המערכת בבקשות ל"תרופה נסיונית",שיהיה להם בכיף אבל עד שהם יצליחו סם הוא עדין סם .
פשוט בחרתי שלא להגיב כי חבל לי על הזמן וויכוח הסרק.
מקווה שעכשו אני יותר ברור
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד