שלום. יש לי כיום גלוק 19C כ"ד. מעוניין באקדח HK מקביל במימדו

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

שלום. יש לי כיום גלוק 19C כ"ד. מעוניין באקדח HK מקביל במימדו

על ידי לאונרדו81 » 27 אוקטובר 2010, 11:22

כמו שציינתי אני יורה היום בגלוק 19C כ"ד, אקדח שאני אישית מאוד אוהב, אבל עדיין- ניסיתי אקדח של HK דאבל אקשן והרבה יותר נהניתי מהתפעול, דאבל אקשן מההדק המדהים ומההרגשה שמדובר ממש באקדח לוחמה. הבנתי שאין יבוא סדיר של HK ולכן אני גם מתקשה למצוא בארץ דגם המקביל למימדיו של הגלוק. בנוסף, הרתיעו אותי ואמרו לי שכשאין יבוא סדיר הבירוקרטיה סביב חידוש הרשיון מורכבת ומייגעת.
למישהו יש המלצות בנושא? איזה דגם של HK עונה לקריטריון ואיפה ניתן להשיגו??
אשמח למידע ועזרה בנושא
"כי בתחבולות תעשה לך מלחמה"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: שלום. יש לי כיום גלוק 19C כ"ד. מעוניין באקדח HK מקביל במימדו

על ידי רועי 357 » 27 אוקטובר 2010, 12:56

USP קומפקט
פחות או יותר בגודל של גלוק 19, תנסה במאיר רוט ראיתי אצלו USP רגיל 9מ"מ שווה לשאול
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי donduck » 27 אוקטובר 2010, 22:54

לאונרדו81 כתב:...... בנוסף, הרתיעו אותי ואמרו לי שכשאין יבוא סדיר הבירוקרטיה סביב חידוש הרשיון מורכבת ומייגעת.
.

אין שום קשר בין יבוא סדיר או לא סדיר לבין חידוש הרשיון. לכולם זה בדיוק אותו התהליך.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מתבונן מרחוק » 28 אוקטובר 2010, 03:14

אכן קיים אצל מאיר רוט USP קומפקט אחד, אבל בפעם האחרונה שהייתי שם (לפני שבועיים-שלושה) הוא כבר היה שמור ללקוח שלא היה סגור אם לרכוש אותו או לא.

ממליץ מאוד לבחון את ה-CZ דיוטי. מבחינת מימדים הוא זהה ל-USP קומפקט לעניות דעתי הוא עולה על הHK המדובר בכמה פרמטרים. לדוגמא:
תכולת מחסנית - 13] בHK לעומת 16 בCZ
מסילת אביזרים - בUSP יש מסילה ייחודית שמאפשרת להשתמש רק באביזרים ייעודיים ל-HK לעומת מסילת פיקטני סטנדרטית בCZ שקיימת כמעט בכל אקדח מודרני, כולל באקדחי HK החדשים
מחיר... לפחות אצל מאיר רוט, המחיר של USP קומפקט משומש כמעט זהה למחיר של CZ דיוטי חדש.

ובנפרד, עניין הלוגיסטיקה - מדובר באקדח שלא מיובא לארץ ולפיכך לא מיובאים לו חלקי חילוף. לא משנה כמה האקדח איכותי וכמה הוא ממותג, תמיד יכולות לקרות תקלות.

בסופו של דבר מדובר בשני אקדחים מצויינים. כל אחד מהם ישרת אותך באותה מידת נאמנות למרות ההבדלים הקטנים. בקש ממי שיטפל בך במאיר רוט להתנסות בירי בשניהם ותחליט.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 28 אוקטובר 2010, 06:56

מתבונן מרחוק כתב:אכן קיים אצל מאיר רוט USP קומפקט אחד, אבל בפעם האחרונה שהייתי שם (לפני שבועיים-שלושה) הוא כבר היה שמור ללקוח שלא היה סגור אם לרכוש אותו או לא.

ממליץ מאוד לבחון את ה-CZ דיוטי. מבחינת מימדים הוא זהה ל-USP קומפקט לעניות דעתי הוא עולה על הHK המדובר בכמה פרמטרים. לדוגמא:
תכולת מחסנית - 13] בHK לעומת 16 בCZ
מסילת אביזרים - בUSP יש מסילה ייחודית שמאפשרת להשתמש רק באביזרים ייעודיים ל-HK לעומת מסילת פיקטני סטנדרטית בCZ שקיימת כמעט בכל אקדח מודרני, כולל באקדחי HK החדשים
מחיר... לפחות אצל מאיר רוט, המחיר של USP קומפקט משומש כמעט זהה למחיר של CZ דיוטי חדש.

ובנפרד, עניין הלוגיסטיקה - מדובר באקדח שלא מיובא לארץ ולפיכך לא מיובאים לו חלקי חילוף. לא משנה כמה האקדח איכותי וכמה הוא ממותג, תמיד יכולות לקרות תקלות.

בסופו של דבר מדובר בשני אקדחים מצויינים. כל אחד מהם ישרת אותך באותה מידת נאמנות למרות ההבדלים הקטנים. בקש ממי שיטפל בך במאיר רוט להתנסות בירי בשניהם ותחליט.

זה מזכיר לי את המערכון של הגשש "את רוצה משהוא שאין לו טעם של קפה .....משהוא שלא יזכיר לך קפה ....תוכלי לקרדה"
:lol: :lol:
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 28 אוקטובר 2010, 07:40

מחלת ה"בא לי להחליף את האקדח" הידועה. רצוי לשקול היטב לפני שמתחייבים למהלך כזה. הוא גורר אחריו החלפת נרתיקים ופונודות ואח"כ החלפת הרגלי ירי, שלא לדבר על הרפתקאות בכל הקשור בחלקי חילוף.

חשבתי כמה פעמים להחליף את הגלוק 19 שלי למשהו יותר סקסי או שיש לו הדק סימפתי יותר, אך נכון להיום, אחרי 7 שנות נשיאה, הייתי מוכן להחליף אותו רק בגלוק 19 אחר.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי לאונרדו81 » 28 אוקטובר 2010, 13:54

תודה לכולם על העצות.
ראיתי את הHK אצל מאיר רוט -ישנו אחד משומש אך מקביל ל-17 בגודלו.
לא מדובר במחלת- "בא לי להחליף את האקדח", אלא במטרה לשפר פגיעות משמעותית. אני איש כוחות הבטחון ומנוסה במגוון של אקדחים -כאשר בשנים האחרונות ה-19 כ"ד היה האיכותי מביניהם. הפגיעות שלי איתו טובות מאוד והאינסטינקטים מחודדים אך התנסות חד פעמית בHK הוכיחה לי שיש טובים ממנו-בשבילי!! אקדח זה אינדיבידואלי, כל אחד ומה שמתאים לו. החל מגודל כף יד, כלה ביציבות וכמובן בסחיטת הדק נכונה. היתרון המשמעותי שזיהיתי בHK הוא הדאבל אקשן והדק הסערה שמחייבים מקצועיות ומיומנות שלשמחתי רכשתי במשך שנותיי במערכת הבטחון וכן בירי מעשי למטרות ספורט. לידיעת המפקפקים , גם בגופי הבטחון שקלו לרכוש את הנ"ל ויתרונו המבצעי על הגלוק המצויין מוכח- אך שיקולי מחיר, כספי סיוע ופוליטיקה הכריעו. לדעתי- אקדח בדומה לנדל"ן זו השקעה כדאית ומשרתת אותך לשנים ארוכות. אשמח להכוונה נוספת בנושא בעייתיות בחלקי חילוף וכן-היכן ניתן למצוא את האקדח הנ"ל.
"כי בתחבולות תעשה לך מלחמה"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ath1979 » 28 אוקטובר 2010, 16:16

USP ובטח שבגודל קומפקט לא יוביל אותך לפגיעות טובות משמעותית מגלוק או אחרים בכלל. ההדק בסינגל לדעתי כמובן טוב יותר מבגלוק הרגיל, אך לא לדעת הרבה משתמשי גלוק אדוקים אחרים (וכידוע גם את ההדק בגלוק אפשר לשפר). לגבי הדאבל, כמה כבר משתמשים בו בהנחה ולא קנית דגם של LEM/ DAO קבוע? (ואז זה כבר חיסרון שאיבדת את הסינגל) או רק לכדור הראשון אם אתה הולך במצב 2? נקירה חוזרת? לא נראה לי שדאבל קבוע ב-USP באמת עדיף על מהלך הדק רגיל של גלוק, לפחות לא כסיבת רכישה עיקרית.
לגבי הגודל- משפחת הUSP היא מאסיבית מאד, אפילו USP "קומפקט" די גדול מכדי להיחשב קומפקטי אמיתי ויקשה עליך יותר להסליקו ביחס ל גלוק 19. הרבה מחשיבים אותו Full size כאשר את הרגיל extra full size - כל זאת עם קיבולת מחסנית נמוכה בהשוואה לכל האחרים. ה- CZ Duty שלי מהעבודה קומפקטי הרבה יותר מUSP compact עם פרופיל צר יותר מבחינת נוחות הסלקה, יחד עם קיבולת גבוהה יותר,צינה נמוכה בהרבה והדק טוב יותר ושני אלו משפיעים מהותית על הדיוק (אך מאידך נוח הרבה פחות לתפעול מהיר עבורי).

אל תבין אותי לא נכון אני נושא USP בגודל רגיל כאקדח פרטי כמעט כל יום ולכל מקום, אוהב אותו אהבה עזה וחסיד של כל נשקי H&K, אבל דיוק והדק זו לא בדיוק הסיבה הראשונה או העיקרית לקחת אותו. אם כבר הסיבות הן האמינות (ללא כל מעצור אצלי), נוחות בתפעול, פטיש חיצוני+נצרה+משמיט למי שמעדיף זאת כמוני, אופן שחרור מחסנית אידאלי נוח ובטוח יותר לדעתי, מנגנון לספיגת רתע שכמעט לא מורגש וחותמת H&K %%$0055
בכל אופן, אם כבר ללכת על H&K חדש וקצת יותר קומפקטי הייתי מחפש את P30 ברגע שאפשר יהיה אפשר למצוא בארץ.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 30 אוקטובר 2010, 09:38

לאונרדו81 כתב: לדעתי- אקדח בדומה לנדל"ן זו השקעה כדאית ומשרתת אותך לשנים ארוכות. אשמח להכוונה נוספת בנושא בעייתיות בחלקי חילוף וכן-היכן ניתן למצוא את האקדח הנ"ל.

מילים כדורבנות ואני מסכים עם כל מה שאתה אומר ולכן אם אתה רוצה לשמור על ערך ההשקעה שלך לאורך זמן אתה צריך לבחור במוצר שיש לו אבא ואמא בארץ. כרגע ל-HK ולעוד הרבה אקדחים מעולים אין מאלף סיבות שונות ומשונות. כל תקלה תשבית לך את הנשק ומציאת חלקי חילוף תהפוך להיות סרט טורקי. כנ"ל אביזרים טריביאליים כמו מחסניות נוספות, נרתיקים וכו. כרגע אם אתה רוצה ללכת על בטוח האפשרויות שיש לך בארץ הקודש הן:
1. גלוק (כל עוד הוא משמש למערכת הביטחון)
2. יריחו על כל סוגיו- חברה ישראלית
3. בול - חברה ישראלית
4. CZ כי יש לו את מאיר רוט מאחוריו

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 30 אוקטובר 2010, 10:13

איתמר,

שכחת:

TAURUS יש יבואן בארץ רתע בבאר שבע

SMITH&WESSON - יש יבואן ותיק בארץ ל.ה.ב
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אחד במטרה » 30 אוקטובר 2010, 18:27

glockbuster כתב:איתמר,

שכחת:

TAURUS יש יבואן בארץ רתע בבאר שבע

SMITH&WESSON - יש יבואן ותיק בארץ ל.ה.ב

עם על הכבוד ל SW, העובדה של.ה.ב. יבואן שלהם לא מעודדת בכל הנוגע לשירות. הנסיון האישי שלי איתם היה רע מאד. אמנם חלפו לא מעט שנים, אבל ה"חויה" צרובה אצלי וכיוון שמדובר בנשק ולא במכונת גילוח, לא בטוח שכדאי לבדוק את טיב השירות על עצמך.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Vector » 11 נובמבר 2010, 15:38

שלום, לאונרדו81. אני מבין שכאשר תמצא את אקדח חלומותיך (HK) תרצה למכור את הגלוק שלך. יש לי ידיד שמעוניין באקדח כזה.
האם ניתן לקבל פרטים על האקדח : בן כמה הוא, כמה ירה, איזה אויזרים נלווים מגיעים איתו, ומה המחיר המבוקש.
להתראות, Vector.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד