מחפש מחסנית/2 לCZ 75D COMPACT
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש מחסנית/2 לCZ 75D COMPACT
בדקתי ב"מגנום" ושם הם דורשים 160 ש"ח למחסנית כזו,
אם למישהו יש הצעות סבירות יותר או המלצות בנושא אשמח לשמוע
תודה,
אבינועם avidbier@gmail.com
אם למישהו יש הצעות סבירות יותר או המלצות בנושא אשמח לשמוע
תודה,
אבינועם avidbier@gmail.com
- סליקאי ארד

Re: מחפש מחסנית/2 לCZ 75D COMPACT
נסה בבול. המחסניות של הצ'רוקי עלולות להתאים לך.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
המחסניות של "בול" הן אותן המחסניות של היריחו שהן אותן המחסניות לטנפוליו וכולן מיוצרות אצל "מק-גר" באיטליה.
החריץ בדופן המחסנית במחסניות יריחו מעט יותר גדול ובמיקום מעט שונה ממחסניות CZ, לא מומלץ לערבב אותן, זהו מתכון לתקלות עתידיות.
עלות של 160 ש"ח למחסנית אינו בשמיים, זהו מחיר הוגן.
אגב, זהו המחיר לרוב הכלים הנפוצים, המחיר נע סביב 150 עד 250 ש"ח.
החריץ בדופן המחסנית במחסניות יריחו מעט יותר גדול ובמיקום מעט שונה ממחסניות CZ, לא מומלץ לערבב אותן, זהו מתכון לתקלות עתידיות.
עלות של 160 ש"ח למחסנית אינו בשמיים, זהו מחיר הוגן.
אגב, זהו המחיר לרוב הכלים הנפוצים, המחיר נע סביב 150 עד 250 ש"ח.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אין ארוחות חינם חלקי הנשק יקרים ומחסנית היא חלק בלתי נפרד מהנשק 160 ש"ח זה כלום .
עלות מחסנית בחו"ל 40$ ואין אפשרות ליבא זו עבירה על החוק לכן רכוש לך מחסנית מתאימה בכל אחד מסוחרי הנשק הידועים, מאיר רוט או בול או להב ישמחו לעזור לך.
עלות מחסנית בחו"ל 40$ ואין אפשרות ליבא זו עבירה על החוק לכן רכוש לך מחסנית מתאימה בכל אחד מסוחרי הנשק הידועים, מאיר רוט או בול או להב ישמחו לעזור לך.
תודה לעונים,
בדקתי (לפני שראיתי את התגובות) את העניין עם המחסנית של "בול"-
המחסנית ננעלת ונגרף כדור אבל משהו שם בכל זאת "צולע" (ואת זה נעם הסביר יותר טוב ממני)
אני לא אומר ש 160 ש"ח זה יקר, למעשה אין לי מושג מה המחיר ה"אמיתי" ולכן בדיוק שאלתי את השאלה שלי.
שוב תודה, אבינועם
בדקתי (לפני שראיתי את התגובות) את העניין עם המחסנית של "בול"-
המחסנית ננעלת ונגרף כדור אבל משהו שם בכל זאת "צולע" (ואת זה נעם הסביר יותר טוב ממני)
אני לא אומר ש 160 ש"ח זה יקר, למעשה אין לי מושג מה המחיר ה"אמיתי" ולכן בדיוק שאלתי את השאלה שלי.
שוב תודה, אבינועם
- סליקאי ארד

עזוב אותך משטויות
160 ש"ח זה מחיר של אימון קטן ועוד קצת, וממילה אתה הרי מתאמן לפחות פעם בחודשיים שלושה, נכון? (כי אם לא, אז עדיף עוד אימון מאשר עוד מחסנית). מכאן שמחיר המחסנית שתשרת אותך במשך שנים מתגמד ביחס למחיר האימונים של שנה אחת בלבד.
אגב, מה הבעיה עם המחסנית הקיימת? אולי אפשר רק לחדש אותה - אולי רק להחליף קפיץ...
אגב, קח עוד נתון - אתה יכול להשתמש במחסנית של CZ רגיל (לא COMPACT) בתוספת עקב-מתאם מיוחד שניתן להשיגו אצל מאיר רוט. כך תקבל מחסנית בקיבולת של 16 כדורים (+1 בקנה...)
160 ש"ח זה מחיר של אימון קטן ועוד קצת, וממילה אתה הרי מתאמן לפחות פעם בחודשיים שלושה, נכון? (כי אם לא, אז עדיף עוד אימון מאשר עוד מחסנית). מכאן שמחיר המחסנית שתשרת אותך במשך שנים מתגמד ביחס למחיר האימונים של שנה אחת בלבד.
אגב, מה הבעיה עם המחסנית הקיימת? אולי אפשר רק לחדש אותה - אולי רק להחליף קפיץ...
אגב, קח עוד נתון - אתה יכול להשתמש במחסנית של CZ רגיל (לא COMPACT) בתוספת עקב-מתאם מיוחד שניתן להשיגו אצל מאיר רוט. כך תקבל מחסנית בקיבולת של 16 כדורים (+1 בקנה...)
- סליקאי טיטניום

מנסיון אישי של ירי בתחרויות ואימונים עם CZ SP01 SHADOW ומחסניות של בול צ'ירוקי (סתם מטעמי נוחות כי זו מחסנית שמכילה רק 16 כדור במקום 18 ב"מקורית" כך שאני ממלא אותה עד הסוף בתרגילים שמתחילים עם כדור בבית הבליעה או מוציא אחד בתרגילים שמתחילים עם אקדח ללא כדור בבית הבליעה, כדי להישאר במגבלת מס' הכדורים בקטגוריה שלי) אני יכול לספר לך שאין שום בעיות או צליעות. המחסניות האלו עובדות חלק כולל עצירת הצינה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אין בעיה עם המחסנית הקיימת, אני פשוט רוצה עוד אחת.
ולגבי הבול(doduck)- לא טווחתי איתה כך שאני לא יכול לשפוט לגבי התפקוד שלה אבל אם אתה אומר...
תודה!
ולגבי הבול(doduck)- לא טווחתי איתה כך שאני לא יכול לשפוט לגבי התפקוד שלה אבל אם אתה אומר...
תודה!
- סליקאי ארד

לא פשוט יותר לבדוק אצל מאיר רוט ??
יתכן ותופתע ,,
יתכן ותופתע ,,
פחות -לרוב זה יותר,,
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד