רובה ציד דו-קני מיוחד למכירה
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רובה ציד דו-קני מיוחד למכירה
לפני הכל - כן, אני מודע היטב למצב השוק - אני אחד מנפגעיו. הרובה היה שייך בעבר לאישיות היסטורית מוכרת מתחום הנשק וההגנה על היישוב. חזר לשוק אחרי זמן רב בעקבות עיסקה שלא התממשה.
הזמנה מיוחדת ישירות ממפעל FN בלגיה בשנת 1960 ~. נועד במקור לתחרויות ירי בצלחות חרס, אצלי שימש לציד וכיוון שכך ירה מעט מאד יחסית, ולא ירה כמעט כלל משנת 1998. שמור ומשומן, מצב קרוב לחדש. דו-קני עם אג'קטורים אוטומטיים, הדק יחיד ונצרה בוררת קנים. קת אמריקנית. לרובה שני זוגות קנים, ארוך (עם צלע גבוהה מקוררת אוויר) ובינוני (עם צלע צמודה), לשניהם צ'וקים קבועים שונים. על הרסיבר יש חריתה אמנותית עם הכנה לסצנה מרכזית שלא בוצעה. נעילת קנים משולשת, אין חופש בכלל - למעשה הסגירה ממש אטומה.
ערכו התיאורטי רב מאד, אפשר לקנות במחירו כמה רובים פשוטים טובים לא פחות. אין לי עיניים גדולות אלא רק רצון להפחית את כאב הלב שנגרם, ושפיסת היסטוריה מפוארת לא תושמד. אשמח גם להצעות החלפה בפריטי אספנות שונים, לשיקול דעתי.
הרובה מופקד בחנות הנשק בחיפה.

הזמנה מיוחדת ישירות ממפעל FN בלגיה בשנת 1960 ~. נועד במקור לתחרויות ירי בצלחות חרס, אצלי שימש לציד וכיוון שכך ירה מעט מאד יחסית, ולא ירה כמעט כלל משנת 1998. שמור ומשומן, מצב קרוב לחדש. דו-קני עם אג'קטורים אוטומטיים, הדק יחיד ונצרה בוררת קנים. קת אמריקנית. לרובה שני זוגות קנים, ארוך (עם צלע גבוהה מקוררת אוויר) ובינוני (עם צלע צמודה), לשניהם צ'וקים קבועים שונים. על הרסיבר יש חריתה אמנותית עם הכנה לסצנה מרכזית שלא בוצעה. נעילת קנים משולשת, אין חופש בכלל - למעשה הסגירה ממש אטומה.
ערכו התיאורטי רב מאד, אפשר לקנות במחירו כמה רובים פשוטים טובים לא פחות. אין לי עיניים גדולות אלא רק רצון להפחית את כאב הלב שנגרם, ושפיסת היסטוריה מפוארת לא תושמד. אשמח גם להצעות החלפה בפריטי אספנות שונים, לשיקול דעתי.
הרובה מופקד בחנות הנשק בחיפה.

אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
Re: רובה ציד דו-קני מיוחד למכירה
אם רשות הטבע והגנים היתה מנפיקה/ מחדשת רשיונות צייד לרבים, שמסיבה כזו או אחרת לא חידשו ,המצב היה שונה והברטה 390 היה נשאר אצלי
בביקור שעשיתי לאחרונה אצל שאהין שוקי בעכו (חנות נשק)
מצאתי את שוקי מפרק עשרות רובים בדימעה להשמדה
לא מעודד כלל
בכל מקרה בהצלחה
יהודה
בביקור שעשיתי לאחרונה אצל שאהין שוקי בעכו (חנות נשק)
מצאתי את שוקי מפרק עשרות רובים בדימעה להשמדה
לא מעודד כלל
בכל מקרה בהצלחה
יהודה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
השנה נראה יותר מתמיד שזו היתה עונת הציד האחרונה, מעתה והילך ינתנו היתרים ע"פ נזקי חקלאות בלבד, רק
ציידי חזירים (מכורים) ישארו פעילים.
הרשות מבחינתה צודקת , לא ניתן לאכוף את עבירות הצייד, ישנה אוכלוסייה שיורה בכל מה שזז ונתפסים
לעיתים פעמיים בחודש ,ההתייחסות המשפטית לעבריינים לא ממש מרתיעה.
בשנת 2006 פתחו את צייד החוגלות לחודש ימים, רק בחבל לכיש הוחרמו מבני דודים 40 נשקים על ידי 2
פקחים בלבד, נתלו חוגלות על העצים והופעלו על ידי ציידים רכבים בפטרול להעמסת צידה ומנוסה מהשטח.
* בקיצור, בגלל אוכלסיה מאד מסויימת וקשה הענישה היא קולקטיבית, אין תקציבים לנהל מרדפים
אחרי הנ"ל.
ישנה התארגנות ממשית מצד הציידים,(רובם בני דודים) כולל חוות דעת(בשכר) מאקולוגים עם חוות דעת
נגדיות.
תוך מספר חודשים תוכרע הסוגייה באופן סופי.
* בעניין רובה הצייד הנ"ל אם אתה חושב שהוא איכותי ויקר ערך נסה למכור אותו בחו"ל, בארץ ערכו היום
ע"פ משקלו בברזל, בהצלחה.
אסף
ציידי חזירים (מכורים) ישארו פעילים.
הרשות מבחינתה צודקת , לא ניתן לאכוף את עבירות הצייד, ישנה אוכלוסייה שיורה בכל מה שזז ונתפסים
לעיתים פעמיים בחודש ,ההתייחסות המשפטית לעבריינים לא ממש מרתיעה.
בשנת 2006 פתחו את צייד החוגלות לחודש ימים, רק בחבל לכיש הוחרמו מבני דודים 40 נשקים על ידי 2
פקחים בלבד, נתלו חוגלות על העצים והופעלו על ידי ציידים רכבים בפטרול להעמסת צידה ומנוסה מהשטח.
* בקיצור, בגלל אוכלסיה מאד מסויימת וקשה הענישה היא קולקטיבית, אין תקציבים לנהל מרדפים
אחרי הנ"ל.
ישנה התארגנות ממשית מצד הציידים,(רובם בני דודים) כולל חוות דעת(בשכר) מאקולוגים עם חוות דעת
נגדיות.
תוך מספר חודשים תוכרע הסוגייה באופן סופי.
* בעניין רובה הצייד הנ"ל אם אתה חושב שהוא איכותי ויקר ערך נסה למכור אותו בחו"ל, בארץ ערכו היום
ע"פ משקלו בברזל, בהצלחה.
אסף
נערך לאחרונה על ידי asafii2 בתאריך 02 פברואר 2011, 20:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
וכרגיל יותר פשוט לאכוף על שומרי החוק .
כאילו שאלו שממילא מפרים את החוק ממש הולכים להעצר בחריקת בלמים רק מזה שהרשיות יקחו את הנשקים החוקים ........
אישית אני לא חסיד גדול של צייד אבל חסיד עוד יותר קטן של טימטום אטימות וכסת"ח .
כאילו שאלו שממילא מפרים את החוק ממש הולכים להעצר בחריקת בלמים רק מזה שהרשיות יקחו את הנשקים החוקים ........
אישית אני לא חסיד גדול של צייד אבל חסיד עוד יותר קטן של טימטום אטימות וכסת"ח .
לא חסרים רובי ציד שעולים בערך כמו בית. באמת מעניין כמה הכלי שווה בשוק החופשי במחוזות פחות מוכי פקידונות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בבריטניה יודעים להעריך את הכלים הנ"ל: http://www.shootinguk.co.uk/guns/shotgu ... eview.html
אני מעריך שעל זה מדובר
http://www.shotgunworld.com/bbs/viewtop ... 99&start=0
אני מעריך שעל זה מדובר
http://www.shotgunworld.com/bbs/viewtop ... 99&start=0
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
במהלך עשר השנים האחרונות היו לי כבר שלוש עיסקאות נפרדות על הרובה, שכל אחת נפלה מסיבות אחרות. אני מודע לאפשרות הייצוא, אחת מהעיסקאות היתה עבור תושב ארה"ב. כרוכה בזה בירוקרטיה לא מועטה אבל העניין אפשרי. בכנות אני מותש מנטלית והייתי מעדיף שיירכוש אותו סוחר/אספן לעצמו או שיפיק ממנו רווח. אז כמו שכתבתי למעלה - אני פתוח לכל הצעה סבירה.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד