הדק שערה לגלוק?!
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הדק שערה לגלוק?!
משהו יודע אולי איך וכיצד אני יכול לארגן/לרכוש הדק שערה לגלוק 19C?
- סליקאי ארד

Re: הדק שערה לגלוק?!
הדק שערה + גלוק = קבוצה ריקה.
הסיבה לכך תמונה במבנה מערכת ההדק של גלוק - ההדק גם דורך את הנוקר וגם משחרר אותו.
יש נשקים שיכולים לשפר ולקצר את מהלך ההדק ש גלוק בצורה ניכרת, אבל מכאן ועד הדק שערה המרחק עצום.
מעבר לכך, הדק שערה ממש אינו מומלץ לאקדחים הנישאים לצורך הגנתי, אלא רק לאקדחי ספורט/תצוגה.
מאשכול אחר שלך (על ציין לייזר) אני מסיק מסקנה שאתה חדש בתחום הנשק, אבל יש לך כסף (טוב מאוד, זה לא בושה!). לכן המלצתי החמה לך - תשקיע סכום בקורס ירי מעשי/ירי מבצעי באחד המטווחים הרציניים הקרובים לביתך - זאת תהיה ההשקעה הכי טובה שלך באקדח שלך, ללא קשר בסוג האקדח. אחר כך תמשיך להתאמן בצורה מסיבית ותוך כדי האימונים תלמד, מהם האביזרים/השיפורים שאתה זקוק להם, איפה לקנות/לעשות אותם וכמה כסף זה אמור לעלות.
הסיבה לכך תמונה במבנה מערכת ההדק של גלוק - ההדק גם דורך את הנוקר וגם משחרר אותו.
יש נשקים שיכולים לשפר ולקצר את מהלך ההדק ש גלוק בצורה ניכרת, אבל מכאן ועד הדק שערה המרחק עצום.
מעבר לכך, הדק שערה ממש אינו מומלץ לאקדחים הנישאים לצורך הגנתי, אלא רק לאקדחי ספורט/תצוגה.
מאשכול אחר שלך (על ציין לייזר) אני מסיק מסקנה שאתה חדש בתחום הנשק, אבל יש לך כסף (טוב מאוד, זה לא בושה!). לכן המלצתי החמה לך - תשקיע סכום בקורס ירי מעשי/ירי מבצעי באחד המטווחים הרציניים הקרובים לביתך - זאת תהיה ההשקעה הכי טובה שלך באקדח שלך, ללא קשר בסוג האקדח. אחר כך תמשיך להתאמן בצורה מסיבית ותוך כדי האימונים תלמד, מהם האביזרים/השיפורים שאתה זקוק להם, איפה לקנות/לעשות אותם וכמה כסף זה אמור לעלות.
- סליקאי טיטניום

אולי לא שערה אבל דומה
הדק CUSTOM לגלוק ע"י נשק
1.4 קילו משקל לחיצה
http://img837.imageshack.us/img837/8480/img5216x.jpg
הדק CUSTOM לגלוק ע"י נשק
1.4 קילו משקל לחיצה
http://img837.imageshack.us/img837/8480/img5216x.jpg
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
ירית איתו?
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
הגעתי בשלי לאותה לחיצת הדק ללא התערבות מיוחדת.
פשוט חלקים איכותיים,
אם אתה רוצה דבר איתי אני אסביר לך
פשוט חלקים איכותיים,
אם אתה רוצה דבר איתי אני אסביר לך
יש איזה סוד?שלא ניתן לשתף את כולם?
1.4 הם יותר מ3 פאונד ,זה רחוק משערה [אולי שערה של חזיר יבלות
]
אך הרבה יותר טוב מההדק גלוק רגיל,
אם מצאת חלקים לגלוק, יותר איכותיים מהמקוריים ,אני בטוח שהרבה ישמחו לדעתץ
1.4 הם יותר מ3 פאונד ,זה רחוק משערה [אולי שערה של חזיר יבלות
אך הרבה יותר טוב מההדק גלוק רגיל,
אם מצאת חלקים לגלוק, יותר איכותיים מהמקוריים ,אני בטוח שהרבה ישמחו לדעתץ
פחות -לרוב זה יותר,,
הייתי מתעניין יותר בשיפורי הדק לגלוק (עד כדי רמה של racegun) אילו לא הייתי נושא את שלי ביומיום במצב 1. נכון לעכשיו אני מוצא לנכון להשאיר את ההדק המקורי (תואם פרודקשן).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
היי,
אני עובד עם הדק שערה ברובי טוטו 0.22 רגיל ומגנום, זה משנה לגמרי את את התוצאות בשטח אבל, אקדח עם הדק כזה להגנה עצמית זה ממש סכנת נפשות.
אסף
אני עובד עם הדק שערה ברובי טוטו 0.22 רגיל ומגנום, זה משנה לגמרי את את התוצאות בשטח אבל, אקדח עם הדק כזה להגנה עצמית זה ממש סכנת נפשות.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
עודד זה לא סוד...
זה פשוט המון ניסוי וטעייה, למה? כי כל גלוק מגיב אחרת לתאום חלקים מסויים.
כמו שאתה יודע כל לכל גלוק יש לחיצה "קצת שונה" מגלוק אחר.
אז צריך כל מקרה לגופו.
בגדול קונקטור איכותי, גשר הדק, ומשחקים של קפיצים (חזק/חלש לפי הצורך)
אפשר גם יותר אבל זה יכול לפגוע באמינות-מה שאני לא מוכן לקבל...
ובסוף צריך לנסות הכל במטווח כמובן...
זה פשוט המון ניסוי וטעייה, למה? כי כל גלוק מגיב אחרת לתאום חלקים מסויים.
כמו שאתה יודע כל לכל גלוק יש לחיצה "קצת שונה" מגלוק אחר.
אז צריך כל מקרה לגופו.
בגדול קונקטור איכותי, גשר הדק, ומשחקים של קפיצים (חזק/חלש לפי הצורך)
אפשר גם יותר אבל זה יכול לפגוע באמינות-מה שאני לא מוכן לקבל...
ובסוף צריך לנסות הכל במטווח כמובן...
מהלך ההדק תלוי הרבה מאד בחופש בין הגוף לצינה. נשמע קצת מוזר, אבל אם תחליף את המכסה האחורי של הצינה במכסה נשקים שחושף את מנגנון ההדק תבין למה.
אפשר לשפר את איכות הלחיצה במידה מסויימת על ידי החלפת קונקטור, קפיצים וליטוש חלקים שמתחככים אחד בשני.
כדי לעלות דרגה מעבר לזה, צריך כבר להתחיל לכופף כל מיני חלקים ופה בגלל הסיבה שציינתי למעלה העסק כבר יכול להיות מסוכן, כי האקדח יכול לעבור לאוטומט בזמנו החופשי.
בסופו של יום גלוק הוא אקדח שתוכנן על ידי היצרן בצורה מסויימת עבור מטרה מסויימת. כל שינוי מעבר למה שהייצרן מרשה יכול לפגוע באמינות של הנשק או להפוך אותו לבלתי בטוח ומסוכן ליורה ולסביבה.
מי שרוצה גלוק, צריך לקבל אותו כפי שהוא לטוב ולרע על כל היתרונות והמגרעות.
א.
אפשר לשפר את איכות הלחיצה במידה מסויימת על ידי החלפת קונקטור, קפיצים וליטוש חלקים שמתחככים אחד בשני.
כדי לעלות דרגה מעבר לזה, צריך כבר להתחיל לכופף כל מיני חלקים ופה בגלל הסיבה שציינתי למעלה העסק כבר יכול להיות מסוכן, כי האקדח יכול לעבור לאוטומט בזמנו החופשי.
בסופו של יום גלוק הוא אקדח שתוכנן על ידי היצרן בצורה מסויימת עבור מטרה מסויימת. כל שינוי מעבר למה שהייצרן מרשה יכול לפגוע באמינות של הנשק או להפוך אותו לבלתי בטוח ומסוכן ליורה ולסביבה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:
א.
1+
.stay armed,whishful thinking wont keep you safe
חברי היקרים,
תפנימו (ואני כותב כבעליהם של כמה גלוקים וגלוקיסט ידוע)
בגלוק אין ולא יהיה הדק שערה, מקסימום גג יהיה הדק שעורה.
כל ניסיון להחליש את ההדק (להוריד את משקל הלחיצה) מביא לפגיעה מיידית בעוצמת הנקירה, ומאידך יכול להביא לתוצאות לא רצויות של ירי מוקדם.
מעבר לליטוש החלקים על מנת להפרע מ"גרדים", להחליף לחלקי חילוף מקוריים או מקצועיים (חברות מוכרות ומקצועיות המוכנות לשים את יהבן על המוצר) אל תתפתו להחליף חלקים ולהחליש קפיצים (קפיץ נוקר וקפיץ פין אבטחת הנוקר) ובמיוחד במיוחד - אל תשנו דבר בזוויות החלקים, זה ייגמר באסון.
בעשר שנותי כמדריך ולפני כן כמפקח, נתקלתי בלא מעט מקרים של "חכמים" אשר דאגו לשנות (אצל חבר מבין דבר, כמובן) את הזווית של גשר ההדק, ובכך הרסו את המנגנון לחלוטין - ירי של כדור, עזיבת ההדק, ירי בלתי רצוני של כדור או שניים נוספים, לחילופין, אי-ירי או ירי ברצף.
נועם.
תפנימו (ואני כותב כבעליהם של כמה גלוקים וגלוקיסט ידוע)
בגלוק אין ולא יהיה הדק שערה, מקסימום גג יהיה הדק שעורה.
כל ניסיון להחליש את ההדק (להוריד את משקל הלחיצה) מביא לפגיעה מיידית בעוצמת הנקירה, ומאידך יכול להביא לתוצאות לא רצויות של ירי מוקדם.
מעבר לליטוש החלקים על מנת להפרע מ"גרדים", להחליף לחלקי חילוף מקוריים או מקצועיים (חברות מוכרות ומקצועיות המוכנות לשים את יהבן על המוצר) אל תתפתו להחליף חלקים ולהחליש קפיצים (קפיץ נוקר וקפיץ פין אבטחת הנוקר) ובמיוחד במיוחד - אל תשנו דבר בזוויות החלקים, זה ייגמר באסון.
בעשר שנותי כמדריך ולפני כן כמפקח, נתקלתי בלא מעט מקרים של "חכמים" אשר דאגו לשנות (אצל חבר מבין דבר, כמובן) את הזווית של גשר ההדק, ובכך הרסו את המנגנון לחלוטין - ירי של כדור, עזיבת ההדק, ירי בלתי רצוני של כדור או שניים נוספים, לחילופין, אי-ירי או ירי ברצף.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד