למכירה - שעון ברייטלינג B1 כחדש.
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למכירה - שעון ברייטלינג B1 כחדש.
יושב אצלי בארון, חבל, שמישהו אחר יהנה ממנו.
ברייטלינג B1 דגם A68362 רקע כחול,שעון טייסים מקצועי מנגנון קליבר 68 עם מגוון תכונות, עמיד לעומק 50 מטר במים, קוטר השעון 43.2 מ"מ
קופסה מקורית + כל התעודות.
מחיר מבוקש 8000ש"ח.
לא מעוניין להחליף והמחיר סופי.
ליצור קשר בפרטי.

ברייטלינג B1 דגם A68362 רקע כחול,שעון טייסים מקצועי מנגנון קליבר 68 עם מגוון תכונות, עמיד לעומק 50 מטר במים, קוטר השעון 43.2 מ"מ
קופסה מקורית + כל התעודות.
מחיר מבוקש 8000ש"ח.
לא מעוניין להחליף והמחיר סופי.
ליצור קשר בפרטי.

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
Re: למכירה - שעון ברייטלינג B1 כחדש.
היה לי יום הולדת לפני חודשיים וחצי, אבל איך אומרים: "מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא..."?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לא איש בשורות אני אבל חשפת כאן משהו שאולי הפך לתופעה:
בארון שלי שוכבים שני אומגה "סי מאסטר" יקרים וזאת, אחרי שבשנים האחרונות מצאתי עצמי הולך ללא שעון על ידי הימנית (כן. הימנית) - כשהסלולארי "עושה את העבודה" במקומו.
בארון שלי שוכבים שני אומגה "סי מאסטר" יקרים וזאת, אחרי שבשנים האחרונות מצאתי עצמי הולך ללא שעון על ידי הימנית (כן. הימנית) - כשהסלולארי "עושה את העבודה" במקומו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:לא איש בשורות אני אבל חשפת כאן משהו שאולי הפך לתופעה:
הנסיבות אצלי שונות, השעון נקנה ע"ד הורי גרושתי לכבוד חתונתנו, פעם... לפני המון שנים כאשר עוד חייתי ב"ביצה" התל-אביבית הפוזה היתה מאד חשובה לי, המותגים הנכונים, מקומות הבילוי הנכונים.....
מאז עברו הרבה מים בירקון ושינויים רבים בחיי.... את הפוזה החליפה צניעות מה, ואת המותגים החליפה מחשבה כלכלית ופרקטית.
היום אני קונה שעונים לפי מראה ללא קשר ליצרן, הברייטלינג יושב אחר כבוד בארון ואני נהנה לא פחות משעונים שעולים עשירית ממנו .
קודם כל, שוב "עלינו פה על משהו" - גם אצלי מקור השעונים זהה (חוץ מזה שחיי הנישואין שלי טפו טפו טפו בסדר גמור :) )
הבעייה היא שאחת האומגות מאד יקרה בגלל שיש בה כנראה אלמנטים מזהב (משהו בסביבות ה 20,000 ש"ח) והשניה - הדגם שמככב באחד מהג'ימס בונדים (ועולה "רק" כ 10,000 ש"ח) - מאד עבה, פי 2 מהברייטלינג ולי זה קצת לא נוח.
עניין הפוזה דווקא לא חשוב לי אך היות ומדובר במתנות רגישות, לא ניתן להחליפן במוצר פרקטי יותר והן שוכבות בכספת כשעון שאין לו הופכין.
מה שכן - מדהים לראות את הדיוק המדהים שלהם בכל פעם שאנחנו נפגשים - כששמאי הביטוח מבקש לראותם...
הבעייה היא שאחת האומגות מאד יקרה בגלל שיש בה כנראה אלמנטים מזהב (משהו בסביבות ה 20,000 ש"ח) והשניה - הדגם שמככב באחד מהג'ימס בונדים (ועולה "רק" כ 10,000 ש"ח) - מאד עבה, פי 2 מהברייטלינג ולי זה קצת לא נוח.
עניין הפוזה דווקא לא חשוב לי אך היות ומדובר במתנות רגישות, לא ניתן להחליפן במוצר פרקטי יותר והן שוכבות בכספת כשעון שאין לו הופכין.
מה שכן - מדהים לראות את הדיוק המדהים שלהם בכל פעם שאנחנו נפגשים - כששמאי הביטוח מבקש לראותם...
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:קודם כל, שוב "עלינו פה על משהו" - גם אצלי מקור השעונים זהה (חוץ מזה שחיי הנישואין שלי טפו טפו טפו בסדר גמור :) )
והורי האשה לא ישמחו לראותך מחליפו במשהו שכן ישמח אותך?
עניין הפוזה דווקא לא חשוב במבט לאחור אני מאד לא אוהב את הפוזאיסט שהייתי פעם, חלף עבר וטוב שכך לי אך היות ומדובר במתנות רגישות, לא ניתן להחליפן במוצר פרקטי יותר והן שוכבות בכספת כשעון שאין לו הופכין.
מה שכן - מדהים לראות את הדיוק המדהים שלהם דיוק? איזה דיוק? גם לי היה סימאסטר מכני שאיחר 5 דקות בחודש, מבדיקה שערכתי מול היבואן והיצרן 5 דקות בחודש זה איחור מתקבל על הדעת ולפי הספר. אז עם כל הכבוד מה שווה הפוזה אם שעון קוורץ סיני יותר מדוייק?בכל פעם שאנחנו נפגשים - כששמאי הביטוח מבקש לראותם...
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד