קולט 45 למכירה

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

קולט 45 למכירה

על ידי DAVIDKA » 19 ספטמבר 2013, 09:24

ברשותי קולט 45 קומבט עלית וברצוני למכור אותו לכל המרבה במחיר.
אני יד שנייה על הכלי והוא ברשותי 20 שנה ונראה כחדש. הכלי ירה אך ורק במסגרת חידושי רישיון.
הבעלים הראשון שידרג את הכלי בכוונות ווילסון, משפך מחסנית, הדק שערה, קת גומי ושדרוג מכלול המוט המוביל למוט מוביל באורך מלא. הגוף עשוי נירוסטה והמחלק עבר בזמנו ציפוי כרום.

אין לי הערכת מחיר לכלי הזה שברור לי שהוא נחשב לנדיר ואיכותי.
אשמח לקבל הצעות.
דודו
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: קולט 45 למכירה

על ידי glockbuster » 21 ספטמבר 2013, 16:32

DAVIDKA
צר לי לאכזב אותך אבל כמעט ולא תמצא קולטים נדירים בארצינו, וגם מאחר שאנחנו בוודאות מדינה של 9MM כמות הקונים הפוטנציאלים לא גדולה, לרוב סוחרי הנשק יש מספיק אקדחי 1911 חלקם משופרים וחלקם לא אבל יש לא מעט,
הייתי מציע לך להעלות תמונות של האקדח שנוכל לראות במו עיניינו את הכלי ולהתרשם ממנו
לא הייתי תולה תקוות בזה שהאקדח ימכר במחיר ראילי גבוה עם אין לו יחוד ממשי כלומר תעודות יחוס
ממשיות כמו אקדח שהיה שייך לפיגורה ידועה, או אקדח יחודי של יצרן אקזוטי, הוא עוד קולט מבין מאות קולטים ששוכבים כאבן בכספותיהן של סוחרים לא מעטים
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: קולט 45 למכירה

על ידי Randy » 23 ספטמבר 2013, 07:44

שלוםת
מה עם מחסניות , נרתיקים , אבזרים (בנפרד מהאקדח) ?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד