מחפש לרכוש cz75d compact pcr + ביקורת
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש לרכוש cz75d compact pcr + ביקורת
שלום חברים יקרים
מחפש לקנות אקדח יד 2 במצב טוב מסוג
cz75d compact כמובן עם אביזרים נלווים (מחסניות, נרתיק וגו'). אופציה שניה היא גלוק 19.
בנוסף אשמח לשמוע מה דעתכם על הנשק הנ''ל, בפורומים בינ''ל הוא זוכה לשבחים רבים.
ביסליגריל
מחפש לקנות אקדח יד 2 במצב טוב מסוג
cz75d compact כמובן עם אביזרים נלווים (מחסניות, נרתיק וגו'). אופציה שניה היא גלוק 19.
בנוסף אשמח לשמוע מה דעתכם על הנשק הנ''ל, בפורומים בינ''ל הוא זוכה לשבחים רבים.
ביסליגריל
- סליקאי ארד
Re: מחפש לרכוש cz75d compact pcr + ביקורת
יש לי כזה (לא למכירה כרגע).
אקדח אמין, קל, נוח לנשיאה.
יש לו שירות בארץ (מאיר רוט).
משמיט הפטיש קצת מיותר במדינה בה 99% מהאנשים לא הולכים עם כדור בקנה.
אקדח אמין, קל, נוח לנשיאה.
יש לו שירות בארץ (מאיר רוט).
משמיט הפטיש קצת מיותר במדינה בה 99% מהאנשים לא הולכים עם כדור בקנה.
אנשים לא הולכים עם כדור בקנה גם ובעיקר בגלל שזה לא חוקי ממה שאני יודע.
טוב שכך. כבר שמעתי מספיק סיפורים על פליטות כדור מאקדחים שישבו בתוך נרתיק, גם בגלוק 19 עם כל מנגנוני ההגנה שלו.
טוב שכך. כבר שמעתי מספיק סיפורים על פליטות כדור מאקדחים שישבו בתוך נרתיק, גם בגלוק 19 עם כל מנגנוני ההגנה שלו.
- סליקאי זהב
אין חוק שאוסר ללכת עם כדור בקנה. יש ארגונים שאוסרים זאת (משטרה, צה"ל, חברות פרטיות), אך החוק בארץ לא מתייחס למצב נשיאה. ראה "חוק כלי היריה" http://mops.gov.il/documents/publications/legislation/laws/law_firearms_mar2015.pdfTsurTriger כתב:אנשים לא הולכים עם כדור בקנה גם ובעיקר בגלל שזה לא חוקי ממה שאני יודע.
אני אישית לא שמעתי מעולם על גלוק/סמית/קולט או כל אקדח אחר שישב לתומו בנרתיק ופתאום החליט סתם כך לירות. בנרתיק המיועד לנשיאה ההדק מכוסה בדיוק בשביל שלא יהיה איזה גורם רנדומלי שילחץ על ההדק. כל פליטות הכדורים שאני ראיתי/הייתי בקרבתן נגרמו או ממשחק בנשק או מרשלנותTsurTriger כתב: כבר שמעתי מספיק סיפורים על פליטות כדור מאקדחים שישבו בתוך נרתיק, גם בגלוק 19 עם כל מנגנוני ההגנה שלו.
- סליקאי כסף
נצרה אנחנו לא סוגרים וב99 אחוז אנחנו בלי כדור בקנה .אז עם מה ממולץ לקחת את הנשק החדש בזה לא משתמשים ובזה לא הולכים .
- סליקאי ארד
אין מומלץ, אין נכון ואין לא נכון.
אתה צריך להתאמן והרבה. ואחר כך - להתאמן עוד יותר. ואז אתה מתחיל להבין, עד כמה אתה צריך להתאמן עוד ועוד.
ואז, אתה מבין שאין באמת סיכון ללכת עם בדור בקנה באקדחים שמיועדים לכך או עם אקדח דרוך ונצור באקדחים שמיועדים לכך. הכל תלוי בנסיבות.
מה אני ממליץ - קנה אקדח שיושב לך ביד הכי טוב ותתחיל להתאמן. רצוי - בקבוצה. כך תוכל להתנסות עם דגמים נוספים ותצורות מנגנון נוספות. כך, אחרי כמה אלפי כדורים תוכל להחליט, מה נכון עבורך. כי מה שנכון עבורי - לא רלוונטי.
אתה צריך להתאמן והרבה. ואחר כך - להתאמן עוד יותר. ואז אתה מתחיל להבין, עד כמה אתה צריך להתאמן עוד ועוד.
ואז, אתה מבין שאין באמת סיכון ללכת עם בדור בקנה באקדחים שמיועדים לכך או עם אקדח דרוך ונצור באקדחים שמיועדים לכך. הכל תלוי בנסיבות.
מה אני ממליץ - קנה אקדח שיושב לך ביד הכי טוב ותתחיל להתאמן. רצוי - בקבוצה. כך תוכל להתנסות עם דגמים נוספים ותצורות מנגנון נוספות. כך, אחרי כמה אלפי כדורים תוכל להחליט, מה נכון עבורך. כי מה שנכון עבורי - לא רלוונטי.
- סליקאי טיטניום
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד