מחפש Para Ordnance P13 רצוי Stainless
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש Para Ordnance P13 רצוי Stainless
מחפש Para P13, רצוי כסוף.
למי שלא חבר סליק - ניתן ליצור קשר במייל Gil@usa.com
Keywords: Para פרה פרא פארה פארא
למי שלא חבר סליק - ניתן ליצור קשר במייל Gil@usa.com
Keywords: Para פרה פרא פארה פארא
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
Re: מחפש Para Ordnance P13 רצוי Stainless
סתם מעניין אותי מה ההבדל בין הבול לפארה?
ברמה הטכנית הבול עדיף. מאוד.
הבעיה איתו זה המידות.
יתרון קטן נוסף לפארה הוא האפשרות להחליף לחיים בקת (Grips).
חוץ משני אלו לבול יש רק יתרונות. ואלו ההבדלים לטובתו:
א. כלים חדשים ותצורה מתקדמת, למשל קנה קוני מעובה ללא בושינג (הטבעת הנועלת את הקנה ומתאימה אותו למחלק).
זה מקנה יותר אמינות, ויותר דיוק, שגם נשמר לאורך זמן.
כלי חדש מהמפעל יהיה אמין יותר ולא יצטרך יישור קו.
ב. בבול השכילו להשמיט את המנגנון המיותר של אבטחת נוקר (מה שנקרא סדרה 80 של קולט, שיש אותו בפארה, חפש בגוגל על ההבדל לעומת סדרה 70, שזה מה שיש בבול).
זה משפיע גם על ההדק (עוד משהו בשרשרת) וגם על האמינות (עוד חלק שיכול להיתקע, בייחוד פלאנג'ר כזה, שצריך לנקות).
ג. פארה מגיע רק ב-0.45 שזו תחמושת יקרה יותר, פחות כדורים ויותר כסף זה פחות אימונים.
ד. לבול יש גוף פולימרי, שסופג קצת מהרתע, בנוסף ל-9 מ"מ מסעיף קודם. זה גם יותר יריות בתכלס ממחסנית אחת (18 מול 13/14)
ה. לפארה יש דורות שונים של שן חולצת (Extractor) הדור הידוע נקרא PXT. לפניו היו תקלות שפגמו במוניטין שלהם.
ו. שירות ובעיקר זמינות חלפים — בול מספקים חמש שנות אחריות ועומדים מאחורי המוצר. בפארא קשה למצוא מחסנית אפילו.
אתמול אמרו לי במאיר רוט שלא בטוח שנשארו חלפים לפארא תצוגה שיש להם, ושהם כבר לא מביאים מהם כלום (עבדו בזמנו מול המפעל בקנדה. אני יודע שמאז עברו לארה"ב ולפני יותר משנה נמכרו לרמינגטון)
אז למה אני מחפש כזה? מידות.
החזקתי את הפארא P13 מהתצוגה של רוט — שמע, עם זה הייתי מוכן להסתובב בכיף כל היום, וגם לירות. נוח ביד. נוח במותן. מתלבש לי בול הפארה...
אבל המחיר היה מופקע — (בייחוד לנשק משנות התשעים המוקדמות, מתצוגה, ללא תמיכה, חלפים או מחסניות זמינות) עולה כמעט כמו VP9 חדש (שיריתי בו, ב—HK אצלם, לא נפלתי מהכסא... זה לא ההדק בשבילי).
אקדחי פארא דומים נמכרים בפחות מחצי המחיר לכלים שמורים.
לגבי המידות של בול
ה—Commander של בול גדול לי מדי (הקת),
האולטרא קצר מדי.
הייתי בבול בשבוע שעבר והרכבתי שניים מאחד כדי להרכיב CCO (אולי אעלה תמונה) — יצא נשק לא מאוזן.
אני רוצה לפחות לנסות. כשאני ארצה למכור הנשק לא יימכר, זה כסף לפח, כי אחריי אף אחד כבר לא יתעסק איתו (היום אף אחד כבר לא מתעסק איתו).
אז לפחות הרכישה של פארה צריכה לעלות לי פחות מחצי מבול חדש. ראיתי פארות ב-1,500-2,000 ש"ח.
אני אנסה ליישר קו, כדי לקבל נשק אמין. זה גם יעלה. כסף וזמן. אפשר ללמוד מחבר'ה כמו טריגר. חפשו בפורום תראו איזה פרויקט יפה ורב שנים הוא עשה. (1911 לא קונים, אלא בונים...)
אני לא מכיר מקום טוב יותר לחפש בו מאשר פורום הסליק.
נראה אם יש לשוק המשומשים משהו להציע.
הבעיה איתו זה המידות.
יתרון קטן נוסף לפארה הוא האפשרות להחליף לחיים בקת (Grips).
חוץ משני אלו לבול יש רק יתרונות. ואלו ההבדלים לטובתו:
א. כלים חדשים ותצורה מתקדמת, למשל קנה קוני מעובה ללא בושינג (הטבעת הנועלת את הקנה ומתאימה אותו למחלק).
זה מקנה יותר אמינות, ויותר דיוק, שגם נשמר לאורך זמן.
כלי חדש מהמפעל יהיה אמין יותר ולא יצטרך יישור קו.
ב. בבול השכילו להשמיט את המנגנון המיותר של אבטחת נוקר (מה שנקרא סדרה 80 של קולט, שיש אותו בפארה, חפש בגוגל על ההבדל לעומת סדרה 70, שזה מה שיש בבול).
זה משפיע גם על ההדק (עוד משהו בשרשרת) וגם על האמינות (עוד חלק שיכול להיתקע, בייחוד פלאנג'ר כזה, שצריך לנקות).
ג. פארה מגיע רק ב-0.45 שזו תחמושת יקרה יותר, פחות כדורים ויותר כסף זה פחות אימונים.
ד. לבול יש גוף פולימרי, שסופג קצת מהרתע, בנוסף ל-9 מ"מ מסעיף קודם. זה גם יותר יריות בתכלס ממחסנית אחת (18 מול 13/14)
ה. לפארה יש דורות שונים של שן חולצת (Extractor) הדור הידוע נקרא PXT. לפניו היו תקלות שפגמו במוניטין שלהם.
ו. שירות ובעיקר זמינות חלפים — בול מספקים חמש שנות אחריות ועומדים מאחורי המוצר. בפארא קשה למצוא מחסנית אפילו.
אתמול אמרו לי במאיר רוט שלא בטוח שנשארו חלפים לפארא תצוגה שיש להם, ושהם כבר לא מביאים מהם כלום (עבדו בזמנו מול המפעל בקנדה. אני יודע שמאז עברו לארה"ב ולפני יותר משנה נמכרו לרמינגטון)
אז למה אני מחפש כזה? מידות.
החזקתי את הפארא P13 מהתצוגה של רוט — שמע, עם זה הייתי מוכן להסתובב בכיף כל היום, וגם לירות. נוח ביד. נוח במותן. מתלבש לי בול הפארה...
אבל המחיר היה מופקע — (בייחוד לנשק משנות התשעים המוקדמות, מתצוגה, ללא תמיכה, חלפים או מחסניות זמינות) עולה כמעט כמו VP9 חדש (שיריתי בו, ב—HK אצלם, לא נפלתי מהכסא... זה לא ההדק בשבילי).
אקדחי פארא דומים נמכרים בפחות מחצי המחיר לכלים שמורים.
לגבי המידות של בול
ה—Commander של בול גדול לי מדי (הקת),
האולטרא קצר מדי.
הייתי בבול בשבוע שעבר והרכבתי שניים מאחד כדי להרכיב CCO (אולי אעלה תמונה) — יצא נשק לא מאוזן.
אני רוצה לפחות לנסות. כשאני ארצה למכור הנשק לא יימכר, זה כסף לפח, כי אחריי אף אחד כבר לא יתעסק איתו (היום אף אחד כבר לא מתעסק איתו).
אז לפחות הרכישה של פארה צריכה לעלות לי פחות מחצי מבול חדש. ראיתי פארות ב-1,500-2,000 ש"ח.
אני אנסה ליישר קו, כדי לקבל נשק אמין. זה גם יעלה. כסף וזמן. אפשר ללמוד מחבר'ה כמו טריגר. חפשו בפורום תראו איזה פרויקט יפה ורב שנים הוא עשה. (1911 לא קונים, אלא בונים...)
אני לא מכיר מקום טוב יותר לחפש בו מאשר פורום הסליק.
נראה אם יש לשוק המשומשים משהו להציע.
-------
ראיתי עכשיו שני פארות ביד 2
1. P13 ב2300 ש"ח
2. P14 ב2000 ש"ח
1. P13 ב2300 ש"ח
2. P14 ב2000 ש"ח
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
הייתי שם, תודה.
לפי התמונה זה P14 ולא P13. הוא בגודל מלא, 5 אינץ'.
מחפש P13
לפי התמונה זה P14 ולא P13. הוא בגודל מלא, 5 אינץ'.
מחפש P13
-------
אפשר קישור בבקשה "לפרוייקט" של טריגר?
- סליקאי זהב
לקח איזה שעה ודפדוף של 36 עמודים (נהניתי, לא אכחיש...), אבל בסוף מצאתי את ההודעה המייצגת ביותר:
www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f= ... 289#p84289
תקיש ממנה על שם המשתמש שלו, חפש את הודעותיו, ושם חפש את אלו הקשורות ל—Para. אגב, בעדכון האחרון שלו נכתב שהוא לא מוכר...
www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f= ... 289#p84289
תקיש ממנה על שם המשתמש שלו, חפש את הודעותיו, ושם חפש את אלו הקשורות ל—Para. אגב, בעדכון האחרון שלו נכתב שהוא לא מוכר...
-------
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד