הצעה מעניינת (אולי) לבעלי הגלוק (9 מ"מ)
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הצעה מעניינת (אולי) לבעלי הגלוק (9 מ"מ)
להלן דוא"ל שקיבלתי מהם לפני יומיים:
Used M/19 FML Magazines.
Lone Wolf has a supply of used high capacity M/19 FML Law Enforcement Magazines. These magazines are in very good condition and guaranteed.
Please note these are for sale to Law Enforcement personnel only.
Pricing:
One magazine - $9.95 ea.
Buy 3 or more - $8.95 ea.
Purchase 5 or more - $7.49 ea.
מה דעתכם ?
שווה ?, הם יעשו משלוח לארצנו הקטנטונת ???
שלחתי להם דוא"ל, אני מעוניין ב 2 או 3, ניראה מה הם יענו...
Used M/19 FML Magazines.
Lone Wolf has a supply of used high capacity M/19 FML Law Enforcement Magazines. These magazines are in very good condition and guaranteed.
Please note these are for sale to Law Enforcement personnel only.
Pricing:
One magazine - $9.95 ea.
Buy 3 or more - $8.95 ea.
Purchase 5 or more - $7.49 ea.
מה דעתכם ?
שווה ?, הם יעשו משלוח לארצנו הקטנטונת ???
שלחתי להם דוא"ל, אני מעוניין ב 2 או 3, ניראה מה הם יענו...
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
מחסנית גלוק pre-banית עולה בערך 100 דולר בארה"ב.
המכירה של מחסניות המסומנות כ-law enforcement only הנה עבירה מסוג פשע felony בארה"ב - הנתפס עם מחסנית כזו שלא ברשות צפוי לר"פ חזק ושלילת זכות לנשיאת נשק RKBM. לגבי ייצוא - זה מצריך רשיון ו-via dolorosa.
המכירה של מחסניות המסומנות כ-law enforcement only הנה עבירה מסוג פשע felony בארה"ב - הנתפס עם מחסנית כזו שלא ברשות צפוי לר"פ חזק ושלילת זכות לנשיאת נשק RKBM. לגבי ייצוא - זה מצריך רשיון ו-via dolorosa.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי ארד
בארה"ב, מקסימום קיבולת המחסניות המותרות לאזרחים הוא 10 כדורים. זו אחת מהדרכים של הממשל להילחם בפשע (
).
מחסניות חדשות עם קיבולת גדולה יותר מותרות רק ל"אנשי החוק"
אבל, לכל אזרח שהייתה מחסנית כזאת ערב האיסור יש אישור להמשיך ולהשתמש בה, להחליף לה חלקים ובעצם להיות הבעלים החוקיים שלה עד לסוף הימים. אסור לו לקנות חדשה, אבל בפועל יכול לקנות אותה בחלקים, והכל חוקי.

מחסניות חדשות עם קיבולת גדולה יותר מותרות רק ל"אנשי החוק"
אבל, לכל אזרח שהייתה מחסנית כזאת ערב האיסור יש אישור להמשיך ולהשתמש בה, להחליף לה חלקים ובעצם להיות הבעלים החוקיים שלה עד לסוף הימים. אסור לו לקנות חדשה, אבל בפועל יכול לקנות אותה בחלקים, והכל חוקי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
קיבלתי עכשיו תגובה מהם.
ההמחסניות נגמרו להם כבר, אבל הוא ישלח לי דוא"ל על מבצעים נוספים שהם עומדים לפרסם בקרוב לגבי ציוד משומש, במצב תקין "באחריות" לדבריו בקרוב.
לא קיבלתי התיחסות לגבי משלוח לישראל ותשלום באמצעות כ.א, אז שוב שלחתי דוא"ל עם השאלות הרלוונטיות, ואני ממתין כמוכם לתשובה.
ההמחסניות נגמרו להם כבר, אבל הוא ישלח לי דוא"ל על מבצעים נוספים שהם עומדים לפרסם בקרוב לגבי ציוד משומש, במצב תקין "באחריות" לדבריו בקרוב.
לא קיבלתי התיחסות לגבי משלוח לישראל ותשלום באמצעות כ.א, אז שוב שלחתי דוא"ל עם השאלות הרלוונטיות, ואני ממתין כמוכם לתשובה.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
האם החלו כבר המבחנים הקובעים מי יהיה נציג הסליק בארה'ב לצורך רכישת כל מיני מציאות מעין אלו?
מה הקריטריונים ?
איך מגישים מועמדות?
המ הכישורים הדרושים?
מה השכר המוצע ?
לאיזו תקופת שרות הכוונה ?
האם בת הזוג {שתחייה]מצטרפת גם?
כמה ימי עבודה בשבוע ?
האם תעודת הסליק מקנה הטבות שם.ומהן?
בקיצור פרטו קצת יותר,,,,
מה הקריטריונים ?
איך מגישים מועמדות?
המ הכישורים הדרושים?