מעוניין לקנות אקדח 9 מ"מ - מבוטל
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעוניין לקנות אקדח 9 מ"מ - מבוטל
מעוניין לקנות אקדח 9 מ"מ עם 2 מחסניות לפחות, לא חייב תוספות ולא חייב אביזרים נלווים. המחיר המבוקש לנושא נע בין 400-700 שקלים, נא התחשבותכם בסטודנט תפרן שזה לו אקדחו הפרטי הראשון.. יעזור מאד מישהו מאזור השרון\מרכז קרוב לשרון..
ניתן ליצור קשר בפלפון 050-5720715 eagle_133@hotmail.com
ICQ 61499775
נערך לאחרונה על ידי Archdruid בתאריך 01 דצמבר 2004, 15:29, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- סליקאי ארד

יש בחנויות למציתים מציתי סיגריות דמויי אקדח במחירים הנ"ל.
תן מיקום ואקוון אותך לחנות.
על תשכח שנשק זה צריך להגן עליך לכל הפחות(ולפעמים גם על הסובבים אותך,הוא לא רק לתצוגה ואו לצאת ידי חובה.
). נשק זה לא עגבניות בשוק.
נשק לא רוכשים במידה והוא אינו איכותי.
מציע לקרוא מעט כתבות בנושא בחירת נשק באתר זה.

תן מיקום ואקוון אותך לחנות.
על תשכח שנשק זה צריך להגן עליך לכל הפחות(ולפעמים גם על הסובבים אותך,הוא לא רק לתצוגה ואו לצאת ידי חובה.
נשק לא רוכשים במידה והוא אינו איכותי.
מציע לקרוא מעט כתבות בנושא בחירת נשק באתר זה.
כמה ציניות ורשעות שופעת ממך יאיר!
עם כל הכבוד לך יאיר, במידה ואני אמצא נשק איכותי מספיק לטעמי אני אשלם עליו גם יותר! הציניות שלך ממש לא עוזרת לי ובטח לא מסייעת למישהו שלא מבין בדברים האלו במיוחד. ציפיתי דווקא לקבל תמיכה מאנשים פה שמבינים שלא כל אחד יכול להוציא אלפיים שקלים עבור אקדח!! אני בכוונה מחפש לבינתיים משהו זול ע"מ לשמור על הרשיון ולקבל אותו! בשלב מאוחר יותר כשאוכל לחסוך סכומים מלתאימים, אקנה גם משהו איכותי הרבה יותר אבל עד אז, אני צריך כלי כלשהו והציניות ששופעת כאן מאד עוזרת לנושא!
- סליקאי ארד

אם כסף אין וזמן יש, ייתכן שכדאי לדבר בתחנת כפר סבא עם השוטר שאחראי להפקדת כלי ירייה, במיוחד אם אתה מקומבן בתחנה. לא אתפלא אם תמצא אפילו גלוק במחיר שאתה מבקש אם הוא על סף התכה/הטבעה והבעלים מעונין למכור אותו.
אם אתה כבר מבין בזה, קבל התנצלות שאני מייעץ לך מבלי שביקשת.
ליאור
אם אתה כבר מבין בזה, קבל התנצלות שאני מייעץ לך מבלי שביקשת.
ליאור
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה ארנולד
תודה רבה, אני לא לגמרי לא מבין, יש דברים שאני יודע על נשקים, מכירות וכו אבל הם לא בצד החזק שלי. בכל מקרה, אני תמיד מודה לאנשים שמייעצים לי במיוחד בתחומים שאני לא בקי בהם ולכן אין לך מה להתנצל אלא ההפך, שמחתי לקבל את חוות דעתך לנושא. אני רק בתחנת הרצליה ולא בכפ"ס.. אבל אולי שווה לבדוק שם ברישוי עסקים אם יש להם משהו..
- סליקאי ארד

אם אתה מחפש אקדח רק בשביל לשמור את הרשיון
תקנה אקדח 0.22 משומש ב 200 ש"ח
כך גם באופן תאורטי אם תרצה להתאמן התחמושת תהיה זולה.
נ.ב
בקשר לשמירה על הרשיון ברגע שהעילה פגה (הפסקת התנדבות)+ אם אני לא טועה, בכל חידוש) אתה צריך להוכיח את תוקף העילה (אם היא לא בבחינת "תבחין 96") הלך הרישיון.
קח את זה לתשומת לבך
תקנה אקדח 0.22 משומש ב 200 ש"ח
כך גם באופן תאורטי אם תרצה להתאמן התחמושת תהיה זולה.
נ.ב
בקשר לשמירה על הרשיון ברגע שהעילה פגה (הפסקת התנדבות)+ אם אני לא טועה, בכל חידוש) אתה צריך להוכיח את תוקף העילה (אם היא לא בבחינת "תבחין 96") הלך הרישיון.
קח את זה לתשומת לבך
- סליקאי כסף

shrek כתב:יש לי שאלה, עם הבחור באמת קונה עכשיו אקדח 0.22 בעתיד הוא יצטרך לשנות משהו ברישיון שלו בכדי לקנות 9מ"מ רגיל ?
כן.
להמשיך ולעמוד בתבחין שבגינו ניתן הרשיון וכן לעבור אימון באקדח בקוטר אליו הוא מתכוון לעבור.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תתקשר
שלום למעוניין.
תתקשר 0546665167 .
גיא.
תתקשר 0546665167 .
גיא.
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד