למכירה: Nokia 9210i
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
למרות שוובארט כבר העלה את העניין ולמרות תמיכתו של אמנון בעניין אני ממש חייב להגיב גם כן.
אני ממש מתרשם מהידע הטכני, השליטה ברזי התקשורת הנוכחית והעתידית והיכולת להעריך את כדאיות הרכישה עבור קונים פוטנציאליים אבל.... חברה, לא הגזמתם ?????
אם אין לכם מה לתרום לתהליך הקניה או המכירה ואתם ממש, אבל ממש חייבים להתבטא בנושא בבקשה פתחו אשכול דיון טכני באחים לנשק.
האם אתם נוהגים להכנס באמצע שיחת עסקים של שני אנשים ולבקר או לתת הצעות חלופיות ?? זה ממש מרגיזזזזז, נסו לשים עצמכם במקום המוכר \ קונה !!
אני ממש מתרשם מהידע הטכני, השליטה ברזי התקשורת הנוכחית והעתידית והיכולת להעריך את כדאיות הרכישה עבור קונים פוטנציאליים אבל.... חברה, לא הגזמתם ?????
אם אין לכם מה לתרום לתהליך הקניה או המכירה ואתם ממש, אבל ממש חייבים להתבטא בנושא בבקשה פתחו אשכול דיון טכני באחים לנשק.
האם אתם נוהגים להכנס באמצע שיחת עסקים של שני אנשים ולבקר או לתת הצעות חלופיות ?? זה ממש מרגיזזזזז, נסו לשים עצמכם במקום המוכר \ קונה !!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אני נאלץ להסכים עם וובי, אמנון, וצעדן,
וזה מנסיוני האישי בעת מכירת הנשק שלי.
בעיקר מרגיז ואפילו חצוף מצד אלה שלא מבינים כ ל ו ם באותו תחום, אבל הם שמעו מהחבר של האח של הדוד של השכן של אחות של ההוא ששמע מהחבר של האח של החבר שמכיר את האחות של הדודה של אבא של אמא של משה כהן מת"א, ולפתע הפכו להיות המומחים הכי גדולים של אותו פריט שבעצם הוא קצת דומה למה שנימכר באתר.
אז...... תחשבו עוד פעם לפני שאתם פולטים את דבר השטות שבין רגע הופך אתכם לדבילים מדופלמים.
אם אתה רוצה, תיקנה.
אם לא, שמור את דעתך לעצמך וענה רק אם יפנו אליך וישאלו אותך. עד אז, פשוט סתום את הפה
יום נעים
וזה מנסיוני האישי בעת מכירת הנשק שלי.
בעיקר מרגיז ואפילו חצוף מצד אלה שלא מבינים כ ל ו ם באותו תחום, אבל הם שמעו מהחבר של האח של הדוד של השכן של אחות של ההוא ששמע מהחבר של האח של החבר שמכיר את האחות של הדודה של אבא של אמא של משה כהן מת"א, ולפתע הפכו להיות המומחים הכי גדולים של אותו פריט שבעצם הוא קצת דומה למה שנימכר באתר.
אז...... תחשבו עוד פעם לפני שאתם פולטים את דבר השטות שבין רגע הופך אתכם לדבילים מדופלמים.
אם אתה רוצה, תיקנה.
אם לא, שמור את דעתך לעצמך וענה רק אם יפנו אליך וישאלו אותך. עד אז, פשוט סתום את הפה
יום נעים
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
אתה ענק webart, אתה ענק...
(לא רק פיזית ...
)
רק שכחת דבר אחד ...
ישנם יחידי סגולה שעובדות לא מבלבלות אותם, נתקלנו באחד כזה לאחרונה :
"מעכנו את הכוחות האמריקאים"
"כבשנו את שדה התעופה סדאם והרגנו 1000 חיילי מארינס"
"משמר הרפובליקה בשערי וושינגטון, היזהר לך בוש !"
הפנינים של מוחמד סעיד אסחף, שר ההסברה העירקי (מיל.)
אז בקיצור 6610 ?! אין כזה בארץ...
אבל לדוד שלי יש 2638G שזה דגם חדש
או בקיצור תתעלם ...
זה בדיוק כמו הקלר, מי שצריך להסביר לו - לא יבין
ומי שמבין - לא צריך שיסבירו לו !
נ.ב
בלי קשר אני נשאר עם הגלוק ...

(לא רק פיזית ...

רק שכחת דבר אחד ...
ישנם יחידי סגולה שעובדות לא מבלבלות אותם, נתקלנו באחד כזה לאחרונה :
"מעכנו את הכוחות האמריקאים"
"כבשנו את שדה התעופה סדאם והרגנו 1000 חיילי מארינס"
"משמר הרפובליקה בשערי וושינגטון, היזהר לך בוש !"
הפנינים של מוחמד סעיד אסחף, שר ההסברה העירקי (מיל.)
אז בקיצור 6610 ?! אין כזה בארץ...
אבל לדוד שלי יש 2638G שזה דגם חדש
או בקיצור תתעלם ...
זה בדיוק כמו הקלר, מי שצריך להסביר לו - לא יבין
ומי שמבין - לא צריך שיסבירו לו !
נ.ב
בלי קשר אני נשאר עם הגלוק ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד