סוללות CR123 3V
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: סוללות CR123 3V
דגם מומלץ להזמנה מ-EBAY?
מיסוי ?
מיסוי ?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
יש לי תחושת בטן שחלק בלתי מבוטל מהסוללות היקרות מיוצרות באותו קו ייצור של הסוללות הזולות. אולי יש סינון נוסף כלשהו של היקרות יותר, אך בוודאי זה אינו מצדיק את המחירים ההזויים שדורשים כאן.
לא מזמן השתמשתי בשתי סוללות כפתור של Renata משוייץ, ששבקו שתיהן טרם זמנן, והייתי בטוח שהבעיה היא במכשיר בו הותקנו. כמו שכבר כתבתי, סוללה סינית באותו מכשיר עובדת כמעט שנה ללא דופי.
לא מזמן השתמשתי בשתי סוללות כפתור של Renata משוייץ, ששבקו שתיהן טרם זמנן, והייתי בטוח שהבעיה היא במכשיר בו הותקנו. כמו שכבר כתבתי, סוללה סינית באותו מכשיר עובדת כמעט שנה ללא דופי.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
EMT כתב:דגם מומלץ להזמנה מ-EBAY?
מיסוי ?
לגבי דגם מומלץ- ראה קישור בהערה קודמת שלי. אני נוהג למיין את תוצאות החיפוש לפי עלות מינימלית כולל משלוח, ולרכוש את הזול ביותר שנשלח לישראל.
לגבי מיסוי- כל פריט (או תכולת חבילה) שערכו מתחת ל- $50 פטור ממיסים על פי חוק. (הסינים נוהגים להצהיר על ערך נמוך גם אם לא תבקש). המשלוח עליו המלצתי ערכו $10, לכן יגיע ללא כל מיסוי.
רם
לא ממש, רוב סוללות איכותיות CR123 מיוצרות במפעל פנסוניק בארה''ב (כולל סוללות תחת שם סורפאייר וסטרים לאיט)
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
לכן כתבתי "חלק לא מבוטל". אין לי כל מידע מבוסס על כך, אבל ראיתי סוללות רבות של מותגים מפורסמים שמיוצרות בסין (מה היום לא מיוצר בסין?)
רם
מצטרף לדעת הרוב
גם אני מזמין כבר כמה שנים סוללות מEBAY ולא נתקלתי בשום בעיה .
הסוללות פועלות לא פחות טוב מסוללות שקנית בארץ בהפרשים עצומים .
לגבי סוללות נטענות זה פיתרון טוב למוצרים שהם בשימוש יום יומי אבל בגלל הפריקה העצמית המהירה שלהם לא מתאימים לציוד
חרום שנמצא בשימוש לעיתים נדירות (בשאיפה ללעולם לא),אלרת אתה עלול למצוא את עצמך מנסה לפעיל פנס ולגלות שהבטריה ריקה .
לגבי סוללות נטענות זה פיתרון טוב למוצרים שהם בשימוש יום יומי אבל בגלל הפריקה העצמית המהירה שלהם לא מתאימים לציוד
חרום שנמצא בשימוש לעיתים נדירות (בשאיפה ללעולם לא),אלרת אתה עלול למצוא את עצמך מנסה לפעיל פנס ולגלות שהבטריה ריקה .
חברים לא הכל וורוד באיביי ובדיל אקסטרים, גם אני הזמנתי עשרות מוצרים, ב ebay השרות נהדר אפילו
אם המוצר פגום וכו', משני האתרים הזמנתי סוללות ליטיום לפנס ,הדגם: UltraFire 3.7v, באורך 64 מ"מ, הגיעו לי
תוך כשבועיים ומשני האתרים הסוללות היו דפוקות ולא ניתנות לטעינה(מותג זבל סיני אבל אין אחר בדגם הנ"ל).
לאחר תלונה שלי, הספק באיביי זיכה אותי במקום אך, בדיל אקסטרים כלל לא מתייחסים גם לאחר 3 תלונות.
קחו בחשבון
עדיף להזמין מebay הם תחת ביקורת ודרוג ,לכן השרת בהתאם.
אסף
אם המוצר פגום וכו', משני האתרים הזמנתי סוללות ליטיום לפנס ,הדגם: UltraFire 3.7v, באורך 64 מ"מ, הגיעו לי
תוך כשבועיים ומשני האתרים הסוללות היו דפוקות ולא ניתנות לטעינה(מותג זבל סיני אבל אין אחר בדגם הנ"ל).
לאחר תלונה שלי, הספק באיביי זיכה אותי במקום אך, בדיל אקסטרים כלל לא מתייחסים גם לאחר 3 תלונות.
קחו בחשבון
עדיף להזמין מebay הם תחת ביקורת ודרוג ,לכן השרת בהתאם.
אסף
נערך לאחרונה על ידי asafii2 בתאריך 17 ינואר 2011, 08:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
higt-power כתב:מצטרף לדעת הרוב
אני משתדל להשתמש עד כמה שניתן בסוללות ליתיום. מהגדרתן יש להן חיי מדף של 10 שנים ואינן אמורות לנזול (לא קרה לי כלל, לעומת מקרי נזילה רבים עם סוללות אלקליין). לפני שקונים יש לבדוק תאריך תפוגה - זה מודפס על האריזה.
יש כיום גם סוללות AA & AAA ליתיום אבל הן עוד לא פופולריות וקשה להשיג אותן, יקרות יחסית.
לגבי רכש מאיביי וגם בתגובה לאסף - איביי הוא רק ספק שירות, סוג של מתווך (יש לו אחריות ובד"כ היא פועלת כהלכה) בניגוד לדילאקסטרים שהוא ספק המוצר ישירות. חובת הקונה לבדוק ממי הוא קונה באיביי, לשם כך יש את מערכת הפידבק ופירוט סוגי הסחורה - כלומר רצוי לא לקנות סוללות ממוכר שאופי הסחורה שלו שונה במופגן ואין לו דברים דומים נוספים; CAVEAT EMPTOR תקף תמיד.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
ללא ספק שאתה עומד מול ספק דרך ebay אתה בידיים טובות!!!
* קיבלתי 3 זוגות של סוללות נטענות ,משום מה הם פורקות מהר בלי להפעיל את הפנס, יש
למישהו מושג אם זה בר תיקון ע"י פריקה/טעינה או אחר? לא הצלחתי להשתמש בהן כלל!
אסף
* קיבלתי 3 זוגות של סוללות נטענות ,משום מה הם פורקות מהר בלי להפעיל את הפנס, יש
למישהו מושג אם זה בר תיקון ע"י פריקה/טעינה או אחר? לא הצלחתי להשתמש בהן כלל!
אסף
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
קרה לי מקרה דומה עם סוללה של סלולרי.
תכתוב לספק דרך המייל בEBAY ותקבל אחרות או זיכוי . מה שתבחר.
תכתוב לספק דרך המייל בEBAY ותקבל אחרות או זיכוי . מה שתבחר.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
נושא הסוללות הנטענות מורכב יותר. אפילו המותג של Enegizer, שהוא מעולה בסוללות רגילות, מוכר זבל סיני תחת אותו מותג.
אלו שנפרקות מהר - יתכן שסובלות מקצר מיקרוני פנימי. ניתן אולי לתיקון ע"י מכת זרם שתצרוב את הקצר הזה.
מניסיוני במשך שנים רבות, הנטענות הטובות ביותר הן תוצרת GP. הסוג החדש- Recyko- מצטיינות בפריקה עצמית נמוכה מאד, אך קיבולן נמוך במקצת מאשר הנטענות הרגילות שלהם.
אלו שנפרקות מהר - יתכן שסובלות מקצר מיקרוני פנימי. ניתן אולי לתיקון ע"י מכת זרם שתצרוב את הקצר הזה.
מניסיוני במשך שנים רבות, הנטענות הטובות ביותר הן תוצרת GP. הסוג החדש- Recyko- מצטיינות בפריקה עצמית נמוכה מאד, אך קיבולן נמוך במקצת מאשר הנטענות הרגילות שלהם.
רם
15 שח לסוללות CR123A ליטיום של טושיבה בחנות הכל לבית באלפי מנשה %%$0055
חולה נשק חבר באתר הנ''ל תגידו לו שאתם חברים באתר!
חולה נשק חבר באתר הנ''ל תגידו לו שאתם חברים באתר!
רם שלום
אשמח לדעת איך לתת מכת זרם לסוללה?, בוא נגיד שביקורת איכות לסוללות אין בסין.
תודה
אסף
אשמח לדעת איך לתת מכת זרם לסוללה?, בוא נגיד שביקורת איכות לסוללות אין בסין.
תודה
אסף
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
"רם שלום
אשמח לדעת איך לתת מכת זרם לסוללה?, בוא נגיד שביקורת איכות לסוללות אין בסין."
קח ספק כוח רציני, למשל 9V, 500 מיליאמפר וצפונה. חבר את היציאה החיובית של הספק להדק החיובי של הסוללה והשלילי בהתאמה. החזק ביד כמה שניות. יתכן שתרגיש שהסוללה מתחממת קצת.
טען מחדש ובדוק.
אשמח אם תספר בפורום האם הצליח.
עשיתי זאת לפני שנים רבות, כאשר סוללות נטענות היו נדירות ויקרות. ברוב המקרים זה החיה את הסוללה שעמדה להזרק לאשפה.
אשמח לדעת איך לתת מכת זרם לסוללה?, בוא נגיד שביקורת איכות לסוללות אין בסין."
קח ספק כוח רציני, למשל 9V, 500 מיליאמפר וצפונה. חבר את היציאה החיובית של הספק להדק החיובי של הסוללה והשלילי בהתאמה. החזק ביד כמה שניות. יתכן שתרגיש שהסוללה מתחממת קצת.
טען מחדש ובדוק.
אשמח אם תספר בפורום האם הצליח.
עשיתי זאת לפני שנים רבות, כאשר סוללות נטענות היו נדירות ויקרות. ברוב המקרים זה החיה את הסוללה שעמדה להזרק לאשפה.
רם
חבריה בדילאקטרים יש אחלה סוללות הזמנתי עובדות פגז
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד