מעוניין לרכוש snap caps
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: מעוניין לרכוש snap caps
כדורי הדמה מעולים למטרה שליאור מציין.
בהדרכה אני משתמש בטכניקה דומה, אבל אין לי אפשרות לעבוד עם כדורי דמה ובוודאי שאינני מכניס תרמילים למחסניות... (לא מגלה את השיטה, חתמתי על סודיות אצל מי שלימד אותי ..
) והדבר מביא לתוצאות מיידיות אצל מרבית המודרכים. (אלו שלא - שום דבר לא יעזור להם וימשיכו להפיל כדורים תמיד)
רונן - לא מדובר באימון יבש אלא רטוב עם תיקוני עבודת הדק.
ליאור :
שלח לי בפרטי כתובת ותקבל כמה בדואר.
בהדרכה אני משתמש בטכניקה דומה, אבל אין לי אפשרות לעבוד עם כדורי דמה ובוודאי שאינני מכניס תרמילים למחסניות... (לא מגלה את השיטה, חתמתי על סודיות אצל מי שלימד אותי ..
רונן - לא מדובר באימון יבש אלא רטוב עם תיקוני עבודת הדק.
ליאור :
שלח לי בפרטי כתובת ותקבל כמה בדואר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
higt-power כתב:לגבי הגבול בין ראשוני משני ומלא -הגבול משתנה מיצרן ליצרן ומדגם לדגם .
ככלל פירוק ראשוני עובר בפרוק המינמאלי שנדרש לצורך תחזוקה שוטפת של הכלי ,בד"כ פירוק זה
מתואר בספרות המלווה של הכלי והמשתמש מוזהר לא לפרק מעבר לכך ובכל בעיה אחרת לפנות לנשק מוסמך לצורך טיפול .
אם זה משתנה מיצרן ליצרן מדגם לדגם אז פשוט אהייה ספציפי יותר:
M1911,FN HI-POWER,TT33 (רגע בעצם כולם מאוד דומים זה לזה במנגנון,לא?) וגלוק (שאם הבנתי נכון דיי שונה משאר ה3 שלמעלה)
ועכשיו אציין משהו קצת יותר היסטורי ה-לוגר.
עברתי על מס' סרטונים ביוטיוב וראיתי שיש הבדל מסרטון לסרטון באופן שבו אנשים מפרקים נשק.
- סליקאי כסף

אם בתפעול מעצורים עסקינן
אז נכון אין כמו הSNAP CAPS הרבה יותר נכון מאשר כל העיסוק עם תרמילים
או חס וחלילה כדורים הפוכים (אני זוכר ויכוח שהגיע לטונים גבוהים עם מדריך שנהג להפוך כדורים כדי לסמלץ מעצורים)
אז נכון אין כמו הSNAP CAPS הרבה יותר נכון מאשר כל העיסוק עם תרמילים
או חס וחלילה כדורים הפוכים (אני זוכר ויכוח שהגיע לטונים גבוהים עם מדריך שנהג להפוך כדורים כדי לסמלץ מעצורים)
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
ב-P7 אפשר לפרק את הנוקר בלי בעייה (וגם להחזיר) וגם בלי כלים.
גם לא צריך נשק בשביל זה, לפחות לפי חוברת ההדרכה.
אח! אם הוא רק היה שוקל 250 גרם פחות, בחיים לא הייתי מוכר אותו בשביל גלוק.
גם לא צריך נשק בשביל זה, לפחות לפי חוברת ההדרכה.
אח! אם הוא רק היה שוקל 250 גרם פחות, בחיים לא הייתי מוכר אותו בשביל גלוק.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

grish88 כתב:אם זה משתנה מיצרן ליצרן מדגם לדגם אז פשוט אהייה ספציפי יותר:
M1911,FN HI-POWER,TT33 (רגע בעצם כולם מאוד דומים זה לזה במנגנון,לא?) וגלוק (שאם הבנתי נכון דיי שונה משאר ה3 שלמעלה)
עברתי על מס' סרטונים ביוטיוב וראיתי שיש הבדל מסרטון לסרטון באופן שבו אנשים מפרקים נשק.
אני בטוח שפה תמצא את רוב התשובות.
higt-power כתב:grish88 כתב:אם זה משתנה מיצרן ליצרן מדגם לדגם אז פשוט אהייה ספציפי יותר:
אני בטוח שפה תמצא את רוב התשובות.
תודה רבה רבה.
- סליקאי כסף

כל הכבוד על הלינק...
המון חומר
אל תסניף הכל בבת אחת.....
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד