אבקש את עזרתכם בבקשה .

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

Re: אבקש את עזרתכם בבקשה .

על ידי הפיראט האדום » 03 אוגוסט 2011, 22:35

higt-power כתב:
הפיראט האדום כתב:

למה ?מה ההבדל בין אם אני קונה מאזרח או בחנות שאין לה מטווח ? בחנות כן עושים לך ירי לבדיקה ? אתה מקבל אחריות לשנה וחצי
בדיוק .
ברוב החניות ,לפחות באלה שאני מכיר, בהחלט הכלים נבדקים כולל בירי (של 5 כדורים בלבד אומנם )
וכן ,יש לך אחריות על המוצר וזה הבדל גדול .
החדשות הטובות שברוב המיקראים תיקון התקלות ,במידה ויש, יעלו לך פחות מהפרש המחירים בין מה ששילמתה לבין המחיר של הכלי בחנות .
החדשות הפחות טובות שבחלק מהמיקראים התקלה עלולה להיות כזאת שכבר יהיה יותר זול להשבית
את האקדח ולקנות חדש מאשר לתקן את התקלה .
וזה מנסיוני האישי .
אצלי שריטה קטנה על הצינה התבררה בבחינה עמוקה יותר של האקדח בזמן ניקוי כסדק בצינה .
עלות החלפת הצינה היתה כפולה מהמחיר ששלמתי על הכלי המחליף .

אם אתה רוצה לירות ,אתה חייב ללכת למטווח , לשלם וזו עוד הוצאה בלתי מבוטלת .
זה רעיון טוב בכל מיקרא לעשות כן .
כל אקדח מתנהג ומרגיש שונה בירי ורצוי מאד להיות מתורגל בשליטה בכלי שלך ולדעת שאתה מסוגל לתפעל אותו כמו שצריך .
ועם כל הכבוד להכשרת המאבטחי מוס"ח ראיתי כבר מספיק יורים הרבה יותר מנוסים מזה וחלקם
מדריכי ירי לא פחות שברגע שהם לקחו כלי לא מוכר ליד ניסו לתפעל את הכלי שלהם ולא את הכלי שהיה להם בידים בזמן מעצור אוו החלפת מחסנית .
אני מבין שהתקציב צפוף אבל תפרגן לעצמך לפחות מחסנית אוו שתים מהכלי גם כדי לבדוק שהכל רץ
כמו שצריך וגם כדי שיהיה לך תרגול מינמאלי בתפעול הכלי .

את הקנייה הזו , עשיתי בבטחון גמור להבדיל מהצעות אחרות שקיבלתי , מכמה סיבות .

1מצב הכלי חיצונית , היה לשביעות רצוני המוחלטת .

מצב חיצוני לא אומר שום דבר.
אני יכול להראות לך אם תרצה רובה צייד יפהיפה במצב חדש שלא יורה כלום מכיוון שהוא הושבת כשמנגנון הירי שלו יצא מפעולה והתיקון השתייך לקבוצה השניה שעליה דיברנו .
אני יכול להראות לך את הסמית אנד ווטסון מודל 41 שלי שנראה אקדח לתצוגה אבל אחרי 30-40 כדור מתחיל לעשות מעצורים מוזרים .
מצד שני אני יכול להראות את הFN השרוט כולו שלי שיורה כמו אלוף.

2.גילוי הלב של בעל האקדח, אמינותו , עברו הצבאי ושקיפותו ,עשו את העבודה .
כפי שכבר ציינתי, עסקתי באבטחה , מכיר אקדחים , ויש לי טביעת עין טובה לבני אדם .

איך בדיוק קשור לענין עברו הצבאי ?
ל95% מקצני ונגדי צה"ל אין מושג ירוק בדרכי הפעולה של אקדח והסיבה היחידה שהם קנו אותו היתה
בגלל שהיתה פקודה שחייבה את כולם להסתובב אם אחד .
אפילו נתקלתי פעם במקרא שבו נגד נשאה אקדח עם מחסנית פרוקה ,כי "ככה האקדח יותר קל
ואמרו שצריך נשק אף אחד לא דיבר על תחמושת ".

3. האקדח אינו חדש אלא משומש , גם אילו הייתי לוקח למטווח ויורה איתו לבדיקה , זה עדיין לא מהווה ביטוח שבעתיד לא יהיו בו תקלות .
נכון ,אבל זה היה מהווה ביטוח שלא קינתה אקדח תקול כרגע .

4.קיבלתי מידי בעל האקדח את אישור האימון האחרון שהוא ביצע בעצמו בשנת 2009 לחידוש רישיונו , עד אז וגם אחר כך ,האקדח הוחזק בכספת .
6. אם יש בידי אישור שהאקדח תופעל במטווח ועבר אימון לחידוש רישיון , ואכן הרישיון חודש , אז
מאז 2009 עברו לפחות שנה וחצי בזמן הזה הכל יכל לקרוא .
זה שיש אישור לא ממש אומר שגם אז הכלי עבד ללא דופי אלה רק שהכלי נמצא בטיחותי לשימוש .
וכן יש הבדל .

לסיכום גש למטווח תשקיע עוד 100 שקלים ותירה שתי מחסניות למען השקט הנפשי .

וואלה אתה יודע מה ?עכשיו אתה תצחק .

במטווח האחרון קיבלתי אקדח זהה רק לצורך האימון , אקדח שאם רק הייתה רואה אותו , היתה מתחבא מרוב פחד .ירה כמו חדש, והחדיר כל קליע למקום שלו , אבל נראה כמו חתיכת גוש ברזל סתמי .
אותו הדבר היה בקורס להכשרת מאבטחים , היה חוסר בנשקים , אז קיבלו ממחסני המשטרה ארגז של מלא אקדחי סיזד שנראו כאילו הוטבלו בחרא של סוסים למשך 50 שנה . סריטות ,מכות , חריצים , סדקים , חלודה , חול , ירו לפני הניקוי , הפסיקו לירות אחרי הניקוי . הוחלפו ביניהם חלקים , קנים , קפיצים , ומיליון קומבינות מסביב . עם זה מוציאים קורסים להכשרת מטבטחים .

אז אתה רוצה עוד, שגם במצב אמת אנשים יפגעו במטרה ?
זו לא דרישה מעט מוגזמת ידידי?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bambi » 03 אוגוסט 2011, 22:46

פירט אדום!
באתר הנ"ל "הסליק חברים יורים ומדריכי ירי טובים ורוב רובם הם מהטובים שידעה הארץ!
אתה מוציא את דיבתם רעה ופוגע בשמם הטוב ובמוניטין שלהם!!! :evil:
על כן לעניות דעתי עליך להכות על חטא לשון הרע ולהתנצל בפניהם התנצלות כנה ואמיתית!
ואנא לטובתך השאר את האקדח בחנות או תמסור אותו למישטרה כבר עכשיו לפני הארוע המכונן!!!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 04 אוגוסט 2011, 08:37

bambi כתב:פירט אדום!
על כן לעניות דעתי עליך להכות על חטא לשון הרע ולהתנצל בפניהם התנצלות כנה ואמיתית!
ואנא לטובתך השאר את האקדח בחנות או תמסור אותו למישטרה כבר עכשיו לפני הארוע המכונן!!!

בפורום הזה חברים מהטובים ביותר בענף בארץ, אם לא הטובים ביותר.
לגבי הוצאת דיבה, אני לא חושב שנעשתה כאן ואני שונא צביעות.
אם תשאל את המדריכים, אף אחד לא יעביר חידוש מישהו שלא יודע לירות, ואותו כנ"ל לגבי השומרים.
אבל באורח פלא, משום מה להרבה מאבטחים אין שום צל של מושג ירוק בתפעול הנשק שאותם הם נושאים והרבה אנשים שלא פוגעים ממטר עוברים חידוש פעם אחר פעם. :evil: :evil: מעניין איך זה קורה ומי מעביר אותם.

לגבי כל השאר... אני יכול להגיד שבכל שנותי בפורום הזה לא נתקלתי באשכול כזה הזוי... פשוט הזוי.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הפיראט האדום » 04 אוגוסט 2011, 17:36

אין מה להכות על חטא ואין מה להתנצל .

לא דיברתי רעה של שום מדריך ירי ,אלא נגד השיטה .
מדריכי הירי הם אכן מקצוענים מעולים ואכן חוויתי זאת , אבל הם כפופים להוראות של בעלי הבית שלהם ,וחבל שהמקצוענות הזו מתנגשת עם אינטרסים כספיים ,וכך קורה שהתוצאה הסופית בסוף הינה מאבטחים שלא ראוייים לשמש כמאבטחים .
כאשר המאבטח רואה שההכשרה איננה רצינית ,כך גם בהמשך הוא מתייחס לתפקידו ,ואני יכול להביא אין ספור דוגמאות עם אתם מעוניינים להמשיך .
לסיכום דברי אין לי עסק נגד המדריכים , אותם אני מעריך ומכבד מעל לכל , כי באמת ראיתי איזו עבודה טובה הם עושים , אלא נגד השיטה ,וחוסר הפיקוח .
בזמני , במטווח אליו נשלחתי , הרגשתי שהכל הפקר , כמה שהמדריכים השתדלו ועשו, אבל בשורה התחתונה בעל המטווח הוא החותם על האישורים . והוא אכן חתם גם על אלה שבעתיד יהיו מכשול לבטחון ,ולא מאבטחים .

ועל כן , נא לא להסחף למסקנות שגויות של הוצאת דיבה ודברים מהסוג הזה .
אני יכול להביא קבלות מוכחות על כל מילה שכתבתי כאן , בלי בושה בלי פחד .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי EMT » 04 אוגוסט 2011, 18:57

ם תשאל את המדריכים, אף אחד לא יעביר חידוש מישהו שלא יודע לירות, ואותו כנ"ל לגבי השומרים.
אבל באורח פלא, משום מה להרבה מאבטחים אין שום צל של מושג ירוק בתפעול הנשק שאותם הם נושאים והרבה אנשים שלא פוגעים ממטר עוברים חידוש פעם אחר פעם. מעניין איך זה קורה ומי מעביר אותם.

+1

ראיתי בעצמי הכשרות כאלה, אנשים שלא היתי נותן להם משרוקית - קיבלו אקדח והוסמכו לרבות ירי לתוך החול במקום מטרות. חלק מה''יורים'' היו במצב בריאותי וגיל אשר אינם עולים בקנה אחד עם אישור רפואי להחזקת כלי יריה - כולל רעידת ידים אשר נראית כמו פרקינסון או לחלופין יכולה להיות תוצאה של הגיל המבוגר מאוד וצריכת אלכוהול מוגברת .

לאירוע זה היו עדים רבים גם בקרב האנשים החברים בפורום המכובד הזה.

מישהו חותם להם, מעניין מי - חייזרים ממאדים ?

כפי שכתב כאן מישהו - מצב בו מורה הנהיגה הוא גם הטסטר בלתי נסבל עוד. יש הרבה תלונות על הכשרות בצה''ל , משטרה וגופים נוספים, לפחות שם בוודאות אף אחד לא היה נותן לאנשים כאלה לגעת בנשק. תאשימו את מי שאתם רוצים - ממשלה, מערכת, אפיפיור - מצב זה בלתי נסבל, צריך להגיד מזל (!!!) שעד כו אנחנו ללא נפגעים.

יש חוג מאוד מצומצם של מדריכים בארץ, חוג מדריכים בכירים עוד יותר מצומצם - אם הצליחו להוריד מחירי קוטג' אין שום בעיה ליזום הגברת פיקוח על הכשרות מאבטחים, בדגש על קורסים מונחי משטרה המכשירים בודקים חמושים למינהם בדרגות השכר הנמוכות ביותר.

נכון הרבה אנשים יפוטרו, נכון צריך אומץ , אבל בשביל זה יש יושר מקצועי !
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הפיראט האדום » 05 אוגוסט 2011, 17:25

itamar כתב:

בפורום הזה חברים מהטובים ביותר בענף בארץ, אם לא הטובים ביותר.
לגבי הוצאת דיבה, אני לא חושב שנעשתה כאן ואני שונא צביעות.
אם תשאל את המדריכים, אף אחד לא יעביר חידוש מישהו שלא יודע לירות, ואותו כנ"ל לגבי השומרים.
אבל באורח פלא, משום מה להרבה מאבטחים אין שום צל של מושג ירוק בתפעול הנשק שאותם הם נושאים והרבה אנשים שלא פוגעים ממטר עוברים חידוש פעם אחר פעם. :evil: :evil: מעניין איך זה קורה ומי מעביר אותם.

לגבי כל השאר... אני יכול להגיד שבכל שנותי בפורום הזה לא נתקלתי באשכול כזה הזוי... פשוט הזוי.

א.

מה בדיוק פה מרגיש לך הזוי ידידי,

שנתתי אמון מלא בקצין צהל וקניתי את אקדחו בעיניים סוגורות ב400 שקל במקום לשלם לסוחר נשק פי 3 ?
אני שלם עם זה ולא מפריע לי , האקדח יבדק בשלב מאוחר יותר עקב סיבות תקציב ,ואם אכלתי אותה אז אכלתי אותה .זה ההימור ביד 2 .אין זמן ואין כסף לכל המותרות , לכן קונים יד 2 .
מי שיכול להרשות לעצמו את הBEST ,שיהיה לו לבריאות .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GUSS » 05 אוגוסט 2011, 22:16

הזוי שבכל האתר אין כדור אחד נגד כאבי ראש הנובעים מ ש.ב.ב.פ ...
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי הפיראט האדום » 06 אוגוסט 2011, 00:01

GUSS כתב:הזוי שבכל האתר אין כדור אחד נגד כאבי ראש הנובעים מ ש.ב.ב.פ ...

בית מרקחת תורן יעזור ?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 06 אוגוסט 2011, 11:28

שנתתי אמון מלא בקצין צהל וקניתי את אקדחו בעיניים סוגורות ב400 שקל במקום לשלם לסוחר נשק פי 3 ?
אני שלם עם זה ולא מפריע לי , האקדח יבדק בשלב מאוחר יותר עקב סיבות תקציב ,ואם אכלתי אותה אז אכלתי אותה .זה ההימור ביד 2 .אין זמן ואין כסף לכל המותרות , לכן קונים יד 2 .

מה מרגיש הזוי? כל מערכת השיקולים. זה בדיוק כמו לקנות רכב יד שניה מרופא. האם הייתה קונה על בליינד בלי לעשות נסיעת מבחן? האם היית קונה טלוויזיה יד שניה בלי לראות שהיא עובדת? מדיח כלים? מכונת כביסה?
במינימום היית צריך ללכת עם אותו הקצין המכובד למטווח ולירות 5 כדורים מכל מחסנית בשביל השקט הנפשי שלך.

ולגבי אותו קצין והאקדח הספציפי ובלי להוציא את דיבתו רעה. האקדח שאתה קנית הוא מהתקופה שבה הכריחו נגדים וקצינים לשאת נשק. רובם המכריע ראו בזה "תיק" והלכו וחיפשו משהו קטן וזול לפעמים גרוטאות.
הרבה מאד מעולם לא ירו בנשק שהם קנו, לא יודעים אפילו אם הנשק שלהם תקין או לו - העיקר שיש להם אקדח בנרתיק ושירדו להם מהגב.
ושוב מבלי להכנס להכללות, האקדח שאתה קנית נכנס בהסתברות די גדולה לקטגוריה הזו.

קצין שאכפת לו יותר ממה שהוא נושא ולוקח את זה קצת יותר ברצינות היה הולך על 9X19 עם סיכויים גדולים לאחד הכלים היותר נחשבים בשוק (זיג, גלוק, FN, סמית וכו).

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הפיראט האדום » 06 אוגוסט 2011, 12:51

itamar כתב:

מה מרגיש הזוי? כל מערכת השיקולים. זה בדיוק כמו לקנות רכב יד שניה מרופא. האם הייתה קונה על בליינד בלי לעשות נסיעת מבחן? האם היית קונה טלוויזיה יד שניה בלי לראות שהיא עובדת? מדיח כלים? מכונת כביסה?
במינימום היית צריך ללכת עם אותו הקצין המכובד למטווח ולירות 5 כדורים מכל מחסנית בשביל השקט הנפשי שלך.

ולגבי אותו קצין והאקדח הספציפי ובלי להוציא את דיבתו רעה. האקדח שאתה קנית הוא מהתקופה שבה הכריחו נגדים וקצינים לשאת נשק. רובם המכריע ראו בזה "תיק" והלכו וחיפשו משהו קטן וזול לפעמים גרוטאות.
הרבה מאד מעולם לא ירו בנשק שהם קנו, לא יודעים אפילו אם הנשק שלהם תקין או לו - העיקר שיש להם אקדח בנרתיק ושירדו להם מהגב.
ושוב מבלי להכנס להכללות, האקדח שאתה קנית נכנס בהסתברות די גדולה לקטגוריה הזו.

קצין שאכפת לו יותר ממה שהוא נושא ולוקח את זה קצת יותר ברצינות היה הולך על 9X19 עם סיכויים גדולים לאחד הכלים היותר נחשבים בשוק (זיג, גלוק, FN, סמית וכו).

א.

תגיד לי , אתה יודע גם לקרוא ,או רק לכתוב ?
הרי כתבתי פה שהוא עבר חידוש רישיון לפני שנה וחצי ,והאישור שלו אצלי , נראה לך שאקדח בלתי תקין יעבור אימון לחידוש רישיון ?
נראה לך שבן אדם רציני ששירת לביטחון המדינה ירצה להסתבך במכירת אקדח לא תקין ? ועוד קצין בצהל , כאשר כל הפרטים שלו בידי ?
לירות 5 כדורים מכל מחסנית ,זה לא אומר כלום . זה אומר בסך הכל שכרגע האקדח ירה 5 כדורים ,לא מעבר לזה כלום . זה לא מראה על כלום לגבי עברו ,או עתידו . ואם הוא הציג לי אישור מטווח מלפני שנה וחצי , דייני בכך לעת עתה , זו הוכחה מספקת עבורי לתקינות האקדח.
אני לא מתכוון להשאר איתו לנצח ,אבל מצד שני אי אפשר לדעת . יתכן שבמטווח אהיה עד כדי כך מופתע שאחליט להשאר איתו כמה שנים .
כנראה שעד למטווח הבדיקה הראשון ,הכל ישאר בסימן שאלה .
כל התאוריות שתפתחו בהמשך לא יועילו לאף אחד .לא חייבים להיות כל הזמן דרוכים ורציניים ,אפשר להיות גם מעט אופטימיים ולתת אמון באנשים ולהנות מהחיים .
ושוב אני חוזר ומדגיש , אילו המצב הכלכלי היה אחרת , הכל היה קורה אחרת ,
אני מבקש לרדת מהעיניין ולסיים את הדיון הזה כאן ועכשיו , כל התוספות האלה כבר אינם רלונטיות , ולא עוזרות לאף אחד , בטח לא לי .
כאשר יהיה מה לדווח חדש , בין אם האקדח נמצא תקין בין אם לא , אדאג לעדכן אתכם , עד אז , הניחו לעיניין בבקשה .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי avishon » 08 אוגוסט 2011, 21:02

itamar כתב:

...רובם המכריע...
...הרבה מאד...
...לא יודעים...
...יש להם...

...מבלי להכנס להכללות...

איתמר מכובדי ,
אם זה נקרא אצלך "מבלי להכנס להכללות" , אז מעניין מה הן כן "הכללות" עפ"י הגדרתך :lol: ...

לגופו של עניין : אני חושב שאתה טועה - ובגדול .
בהחלט היו כאלה שקנו "בדיחות יורות" רק כדי לעמוד בפקודה :oops: , אבל הם היו מיעוט בטל בשישים .
שירתתי בצה"ל באותה תקופה , ואני מכיר את הנושא ממקור ראשון מסביבתי הקרובה והרחוקה .
A friend in need - is a friend indeed
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 09 אוגוסט 2011, 08:54

איתמר מכובדי ,
אם זה נקרא אצלך "מבלי להכנס להכללות" , אז מעניין מה הן כן "הכללות" עפ"י הגדרתך ...

לגופו של עניין : אני חושב שאתה טועה - ובגדול .
בהחלט היו כאלה שקנו "בדיחות יורות" רק כדי לעמוד בפקודה , אבל הם היו מיעוט בטל בשישים .
שירתתי בצה"ל באותה תקופה , ואני מכיר את הנושא ממקור ראשון מסביבתי הקרובה והרחוקה .

שירתתי בצה"ל = גרתי בארה"ב. צה"ל זה אירגון ענקי.
בסביבה בה אני הסתובבתי באותן השנים (ממר"מ, בסיסי חיל אויר, חימוש, מודיעין, קשר וכו) כאחד שנותן שירותי מחשב התמונה הייתה שונה לחלוטין. מבלי לנקוב בשמות, אני זוכר את הכלי של אחד הקצינים הבכירים בממר"מ שהיה מסתובב איתו בהפגנתיות ובהתרסה נגד ההחלטה לשאת נשק. אקדח זערורי בקוטר 0.25.

ולהוסיף על מה שכתבתי קודם, אני זוכר את אנחת הרווחה בצבא כאשר החליטו לבטל את ההוראה הזו ואת כמות הקצינים שששו להפטר מהנשק ולוותר על הרשיון שלהם עוד בטרם יבש הדיו.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 09 אוגוסט 2011, 13:51

גם הזכרונות שלי מהתקופה דומים מאד .
אני זוכר ויכוחים אין סופים בין הנגדים מי קיבל "קומבינה" יותר טובה כלומר למי יש אקדח יותר קטן וקל
ומי קיבל את הכי זול .
המנצח אגב היה ברטה 950 כמדומני (אקדח כיס עם קנה נפתח) בקוטר 7.65 שניקנה ב400 ש"ח.
לימים קרא עלו תיגר האקדח של מפקד הגף החדש שהיה צ'יף ספישל מאלומיניום בקוטר 0.38 ספישל.
כמובן שלפי הנהלים הצבאים אותו מפקד גף היה נע עם 3 כדורים בתוף וגם זה שהוא זכר לטעון אותו בבוקר ,מה שלא קרא לעיתים מזומנות מידי .
אני גם זוכר שיצאתי להכשרה מיקצועית באחד הבסיסים בצריפין שבו היו מאות נגדים וקצינים ובכל השבועים שהיתי שם הצלחתי למצוא אקדח אחד ויחיד שהיה בקוטר צבאי הגיוני (0.45ACP) .
וכמו שהזכרתי קודם מצאתי גם נגד שנשא את המחסנית ריקה מכדורים כי הוא יותר קל (אפשר לחשוב ,
כמה כבר שוקלים 7 כדורי טוטו) ,ויותר בטיחותי כי אם אין כדורים אי אפשר לפלוט אותם .
והכי חשוב ,אף אחד לא הגדיר שצירכה להיות תחמושת בפקודה והוא "דפק את מערכת ".

בקיצור היתי אומר שגם להתרשמותי הרוב המוחלט של אנשי הקבע התיחסו לאקדח כמטרד יותר מכל דבר אחר .
המיעוט שלא ראה את זה ככה חלקו הלך וקנה את "ההוא שיש לשיטת מטכ"ל" שמו בנרתיק ובזה נגמר הקשר שלהם עם הנשק .
רק מעטים לקחו את הענין ברצינות באמת .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רועי 357 » 09 אוגוסט 2011, 14:44

היום העניין דדזה קצת יותר ממוסד אבל עדיין לוקה בחסר.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי חדש » 09 אוגוסט 2011, 16:51

רועי 357 כתב:היום העניין דדזה קצת יותר ממוסד אבל עדיין לוקה בחסר.

ממש ממוסד - פשוט ביטלו את התקנה הזו. זה נקרא לוקה בחסר?
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד