הערכת שווי לגלוק 26.
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הערכת שווי לגלוק 26.
חבר שלי חושב להחליף גלוק 26 בגלוק 19. לצורך כך רציתי לדעת מהו לדעתכם שווי האקדח.
פרטים:
גלוק 26.
עצר מחלק מוגדל, הדק מינוס, כוונות מפרו ותפס מחסנית מוגדל (בקיצור כ"ד). ** לא כ"ד - לפי תיקונו של webart **
האקדח עצמו בן 3 שנים.
ירה כ - 500 כדורים.
+ מחסנית עם עקב מוגדל (15 כדור) ומחסנית רגילה.
תודה
ראובן
פרטים:
גלוק 26.
עצר מחלק מוגדל, הדק מינוס, כוונות מפרו ותפס מחסנית מוגדל (בקיצור כ"ד). ** לא כ"ד - לפי תיקונו של webart **
האקדח עצמו בן 3 שנים.
ירה כ - 500 כדורים.
+ מחסנית עם עקב מוגדל (15 כדור) ומחסנית רגילה.
תודה
ראובן
נערך לאחרונה על ידי ראובן טל בתאריך 08 ינואר 2003, 20:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
תשובה
היי, ראובן.
הייתי מוכן לשלם בסביבות 3,000 שקל על כלי כזה. אשמח אם תשתף אותנו בשיקולים של החבר שלך להחלפה ל"אח הבינוני" של נשקו.
זוהי לא הצעת רכישה, אלא wishful thinking מצדי. אני בינתיים ממתין בסבלנות, ועד שיהיה לי אישור רכישה ביד, הנשק של החבר שלך יעבור ידיים.
הייתי מוכן לשלם בסביבות 3,000 שקל על כלי כזה. אשמח אם תשתף אותנו בשיקולים של החבר שלך להחלפה ל"אח הבינוני" של נשקו.
זוהי לא הצעת רכישה, אלא wishful thinking מצדי. אני בינתיים ממתין בסבלנות, ועד שיהיה לי אישור רכישה ביד, הנשק של החבר שלך יעבור ידיים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
גם החבר שלי רק בודק את הרעיון. הוא מעוניין לדעת מה יהיה ההפרש הכספי כדי לעבור לגלוק 19.
השיקולים מבחינתו לעבור ל- 19:
א. ה- 26 אינו נח לאחיזה ללא מאריך למחסנית. הארכת המחסנית הופכת את האקדח לזהה בגודלו ל 19. (חוץ מהקנה שעדיין קטן בסנטימטר).
ב. הרתע יחסית גבוה (אני לא בדקתי את זה, רק מפי השמועה).
ג. ב- 19 ניתן לקנות דגם עם קופנסטור (כך קוראים לזה??). ב- 26 בגלל קוצר הקנה אין מפצה.
ד. האקדח לא משמש אותו להסלקה על הברך וכד', ולכן היתרון המרכזי של האקדח אינו רלוונטי לגביו.
ראובן
השיקולים מבחינתו לעבור ל- 19:
א. ה- 26 אינו נח לאחיזה ללא מאריך למחסנית. הארכת המחסנית הופכת את האקדח לזהה בגודלו ל 19. (חוץ מהקנה שעדיין קטן בסנטימטר).
ב. הרתע יחסית גבוה (אני לא בדקתי את זה, רק מפי השמועה).
ג. ב- 19 ניתן לקנות דגם עם קופנסטור (כך קוראים לזה??). ב- 26 בגלל קוצר הקנה אין מפצה.
ד. האקדח לא משמש אותו להסלקה על הברך וכד', ולכן היתרון המרכזי של האקדח אינו רלוונטי לגביו.
ראובן
- סליקאי ארד
גם אני מעוניין בהחלפה. ברשותי GLOCK19, שנת ייצור 1996(ללא מסילות), כוונת אחורית מתכווננת, הדק מינוס, ירה לא מעט אך מטופל בצורה מסורה ומקצועית בעזרת החומרים הכי טובים, האקדח במצב מעולה. ניתן ליצור קשר איתי בטל': 057-658914 (כמובן, אם חברך יהיה מעוניין).
תודה
תודה
- סליקאי טיטניום
גלוק 19
למי שיש סבלנות יכול להתקל אף במחירים יותר נמוכים של גלוק 19, לפני כשבועיים הציעו לי גלוק 19 משומש במצב טוב במחיר של כ 1800 ש"ח.
גם לי.
אתה יודע מה עבר על גלוקים כאלה.
מה שצריך לזכור שאין שום דבר בחינם (לפחות לא בארץ הזו).
מחיר של 1800 שקל או אפילו יותר גבוה מזה צריך להעלות חשד.
בדר"כ מדובר בגלוקים לפני מוות קליני שירו עשרות אלפי כדורים.
במיוחד אם הם משופצים וכאלו...
מה שצריך לזכור שאין שום דבר בחינם (לפחות לא בארץ הזו).
מחיר של 1800 שקל או אפילו יותר גבוה מזה צריך להעלות חשד.
בדר"כ מדובר בגלוקים לפני מוות קליני שירו עשרות אלפי כדורים.
במיוחד אם הם משופצים וכאלו...
מוטי.
לא אתייחס לנושא המחירים מאחר ומסיבות מובנות אינני יכול להיות אובייקטיבי.
עם זאת אני חייב להגיד שמצא חן בעיני היושר של spy (הנשק ירה לא מעט אל שמור היטב...)
אין לי ספק שאמינות היא משפט מפתח ואני מאמין ש"הודאה" בכך שהנשק לא בתול היא תופעה רצויה וברוכה.
אגב, נדיר למצוא בארץ נשק שנשחק עקב שימוש יתר מאחר ומעטים האנשים שמשקיעים עשרות אלפי שקלם בתחמושת (כמות הכדורים שדרושה על מנת לשחוק את הנשק נאמדת בעשרות אלפים - בכלים מודרניים).
עם זאת אני חייב להגיד שמצא חן בעיני היושר של spy (הנשק ירה לא מעט אל שמור היטב...)
אין לי ספק שאמינות היא משפט מפתח ואני מאמין ש"הודאה" בכך שהנשק לא בתול היא תופעה רצויה וברוכה.
אגב, נדיר למצוא בארץ נשק שנשחק עקב שימוש יתר מאחר ומעטים האנשים שמשקיעים עשרות אלפי שקלם בתחמושת (כמות הכדורים שדרושה על מנת לשחוק את הנשק נאמדת בעשרות אלפים - בכלים מודרניים).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
החלפה
מעוניין בהחלפה עם עדיין רלבנטי
ברשותי גלוק 17 -צינה מוכספת וציין לייזר פנימי של לייזר מקס
האקדח ירה כ 500 כדורים
ברשותי גלוק 17 -צינה מוכספת וציין לייזר פנימי של לייזר מקס
האקדח ירה כ 500 כדורים
- סליקאי ארד
מעוניין לקנות
KOT אם עדיין רלוונטי - אני מעוניין לקנות (גלוק 17)
- סליקאי ארד
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד