שלום, רוצה להוציא רישיון לאקדח אישי, חייב את עזרתכם המקצועית

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

שלום, רוצה להוציא רישיון לאקדח אישי, חייב את עזרתכם המקצועית

על ידי alpha leader » 17 נובמבר 2010, 20:16

שלום לכם,
אני חייל משוחרר ואני רוצה להוציא רישיון לנשק אישי, אקדח.
אני חייב את ההדרכה המקצועית שלכם, מהיסוד מאיפה שצריך להתחיל ועד למחירים ומוצרים וחוות דעת.
אני יודע שזה הרבה אבל אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי כי אני עדיין לא מבין בנושא יותר מדי.

האקדח שאני רוצה לרכוש זה
גלוק 19c כ"ד
אני די נעול על זה שאני רוצה לקנות חדש, אם תוכלו לומר לי יתרונות וחסרונות של קניית אקדח חדש או לקנות יד2...

ואם אפשר הסבר איך מתחילים את התהליך של הוצאת הרישיון
ניסיתי לחפש באתר של משרד הפנים ולא מצאתי תשובה..אם יש למישהו לינק יהיה טוב..
ואם אתם מכירים מקומות שמוכרים את האקדח הזה חדש, אני אשמח לשמוע

כמו כן אני רוצה לרכוש
פנס ציין M6 שיהיה..אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר בזול
עדיפות לירושלים אם לא אז אזור המרכז...

נרתיק שיתאים לאקדח ולפנס..
איזה כלי ניקוי מומלץ לקנות
תחמושת כמה יעלה
וכמובן קורס הסמכה בסיסי להכרת האקדח והשימוש בו..

ואם יש לכם עוד טיפים למתחילים אני מאוד אשמח לדעת
תודה רבה !!!!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: שלום, רוצה להוציא רישיון לאקדח אישי, חייב את עזרתכם המקצועית

על ידי מתבונן מרחוק » 18 נובמבר 2010, 02:11

אהלן,
כדי להוציא רישיון לנשיאת אקדח צריך לעמוד באחד מהקריטריונים של משרד הפנים (עילות הזכאות).
זו תורה שלמה וכדאי שתכנס לאתר משרד הפנים כדי לקרוא על העילות לזכאות.
רשימת עילות הזכאות בקישור הבא:
http://www.pnim.gov.il/Apps/PubWebSite/ ... E/News.pdf

לגבי האקדח שאתה רוצה - אתה לא יודע איזה אקדח אתה רוצה.
באמת, עם כל הכבוד, לומר "אני רוצה אקדח כמו בסיירת" זה לא רציני.
אני מאמין שמעולם לא התנסית בירי באקדחים אחרים וספק שאפילו התנסית בירי בגלוק עליו דיברת.
אם מתחשק לך להוציא 6,000 ש"ח על מותג שבינינו, כבר יצא מהאופנה - בבקשה. זה כמו לומר "אני רוצה ג'ינס של דיזל" בלי למדוד אותו בכלל. אחלה ג'ינס אבל האם הוא מתאים לגזרה שלך?
אם אתה מחפש אקדח שבאמת מתאים לך, כדאי שתיגש לחנות טובה (אני ממליץ על מאיר רוט בראשל"צ ועל מפעל "בול" בתל-אביב), תקבל שם כמה הסברים לגבי האקדחים השונים, תוכל להתנסות במה שהם מציעים ולראות איזה אקדח נוח לך יותר מבחינת ההתאמה לכף היד, קריאת הכוונות, נוחות נשיאה וכו'.

הדרכה על האקדח - כל סוחר נשק שמכבד את עצמו, יספק לך הדרכה בסיסית על האקדח.
אם אתה מעוניין לרכוש מיומנויות שימוש באקדח ברמה המקצועית, החבר'ה כאן יוכלו לספר לך יותר על קורס ירי מעשי.

לגבי פנס טקטי - תוכל למצוא ביד 2 במחירים שלא יתנו לך בחנויות. מדובר בכמה מאות שקלים.
נרתיק לאקדח עם פנס - קודם תתקין פנס על האקדח ואז תבדוק אם החזקתו בנרתיק באמת נוחה. מניסיון, זה לא נוח. זה כמו להחזיק לפטופ קטן בתוך המכנסיים וקשה יותר לשלוף אותו אפילו מנרתיק ייעודי. עדיף להחזיק אותו בתיק צד או פאוץ' בזמן שהפנס מותקן עליו.
אגב, למה אתה צריך פנס טקטי? הוא מיועד להסתערות, לא להגנה עצמית. אני לא מכיר אף אחד שנושא אקדח בשגרה עם פנס מותקן עליו. זה מחזק אצלי את ההרגשה שאתה מחפש בעיקר "שופוני".

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך, ככה לסיכום:
קודם כל תבדוק שאתה אכן זכאי לשאת עליך נשק. אם אתה חושב על עילת "יישוב זכאי" אחסוך לך שאלה - רשימת היישובים הזכאים חסויה, ואתה צריך להגיש בקשה לרישיון נשק ממשרד הפנים, ורק אם ידחו את הבקשה תדע שאזור מגוריך אינו זכאי. יש מקומות בהם שכונות מסויימות בעיר זכאיות, ושכונות אחרות לא (מודיעין, לדוגמא).
לאחר מכן גש לחנות נשק טובה ובקש שימליצו לך על כמה אקדחים ושיאפשרו לך לירות באקדחים שעשויים להתאים לך כדי להשוות ביניהם.

בכל שאלה - תחזור לכאן.
בהצלחה!
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי alpha leader » 18 נובמבר 2010, 08:19

להגיש בקשה במשרד הפנים זה עולה כסף?
ומה אני צריך להביא איתי,
נניח אני רוצה לומר שאני מיישוב זכאי,
חוץ מבדיקות רופא מה עוד צריך להביא ? תודה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי higt-power » 18 נובמבר 2010, 08:38

לא
אתה ניגש למשרד הפנים מחלקת רישוי כלי יריה הקרובה למקום מגורך .
יש שם טופס מתאים בחוץ אתה לוקח את הטופס מאחורה יש את החלק של ההצהרת בריאות והחלק שהרופא ממלא
שתי תמונות פספורט וזהוא אתה יכול להגיש .
מה שכן על חתימת רופא צריך לשלם .
אבל אני מציע לך כדי לחסוך לך ביזבוז של זמן וכסף (על הרופא) לגשת לפקיד ולראות אם אתה עומד בתבחין כל שהוא .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 18 נובמבר 2010, 09:05

higt-power כתב:לא
אתה ניגש למשרד הפנים מחלקת רישוי כלי יריה הקרובה למקום מגורך .
יש שם טופס מתאים בחוץ אתה לוקח את הטופס מאחורה יש את החלק של ההצהרת בריאות והחלק שהרופא ממלא
שתי תמונות פספורט וזהוא אתה יכול להגיש .
מה שכן על חתימת רופא צריך לשלם .
אבל אני מציע לך כדי לחסוך לך ביזבוז של זמן וכסף (על הרופא) לגשת לפקיד ולראות אם אתה עומד בתבחין כל שהוא .

היגיט,

תחסוך לו ובמיוחד לפ"ר את הזמן, שישלח מייל ויברר האם עומד בתבחין "יישוב". כל השאר כרגע איננו משנה אם לא יכול לעמוד בעילה ראשונית.

למתבונן - נשיאת הנשק עם פנס אינה מילה גסה, מעבר לעובדה כי כל אחד נמצא במקום אחר והצורך לעיתים לעבור ממצב תאורה "רגיל" למצב של "חוסר צאורה מספיקה" עשוי להיות מיידי.

ולא, הפנסים, אלו שביד 2 הם בד"כ לא פנסים "טקטיים", אלא פנסים סיניים פשוטים שנמכרים כמו ב DEALEXTRIM. פנס המיעד לחיבור לנשק צריך לעמוד בסטנדרטים מסויימים. סדרת "M" - דגם 3,3X,6,6X מיועדת לחיבור למסילות פיקטיני/1913 ועומדות בתקנים צבאיים, חלקם משודכים לציין.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי higt-power » 18 נובמבר 2010, 17:43

נועם כתב:
היגיט,

תחסוך לו ובמיוחד לפ"ר את הזמן, שישלח מייל ויברר האם עומד בתבחין "יישוב". כל השאר כרגע איננו משנה אם לא יכול לעמוד בעילה ראשונית.

כבר אמרו חכחמנו שהבטלה מביא לעבירה ,ואנחנו יודעים במה זה מתבטא עצל פ"ר .....
כמה פעמים קיבלתה מהם מיל ואמרתה לעצמך "וולאה כנראה שממש משעמם להם אם הם החליטו להתעסק עם זה "?
אז אני בסך הכל דואג שלא ישעמם להם אולי ככה הם ירדו מאיתנו קצת .

נועם כתב:למתבונן - נשיאת הנשק עם פנס אינה מילה גסה, מעבר לעובדה כי כל אחד נמצא במקום אחר והצורך לעיתים לעבור ממצב תאורה "רגיל" למצב של "חוסר צאורה מספיקה" עשוי להיות מיידי.

נכון ,לא מילה גסה .
מצד שני גם לדעתי עבור האזרח הממוצא זה קצת OVER KILL .
היה לנו בעבר אשכול לנעלם מהארכיון בנושא הזה בדיוק אבל בקצרה ממש
זה קצת לא הגיוני אחרי שכבר בחרתה בכלי פולימרי כדי לחסוך במשקל (ותוך כדי נפרדתה ממאות שקלים "פרינייום") ללכת ולתלות
עלו עוד 100-150 גרם שזה בערך כל מה שחסכתה מהתחלה ,ואחרי שכבר שהתפשרתה על נוחות אחיזה, 2 כדורים במחסנית,וסטימטר וקצת באורך הקנה רק כדי שיהיה קצת יותר נוח להסלקה אזרחית ללכת ולהפוך את הכלי ללבנה זה גם קצת לא לענין.
והצורך איך לומר קיים בקושי ,הרי האזרח הפשוט כמוני לא מתכוון בדיוק לרדת למרתפים חשוכים ולתפוס מבוקשים וגם לא ממש
מתכוון לחדור ללבנון /עזה בשחייה ולחסל שם את נסראאלה אוו כל שם אחר .
בסוף היום גם אם נזדקק לנשק וגם אם זה יהיה בלילה זה יהיה בסיכוי גבוהה מהיר ועצבני ובטווחים של כמה מטרים בודדים ובשביל זה אני לא ממש צריך פנס של מאות לומן בדיוק .
אבל חברים חבל בכלל על הדיון תראו מה אלפה שאל ,אפה הוא קונה כזה .
ולמה ?
שיהיה .
אז מי אנחנו שנגיד לבחור איך לבזבז את פרי עמלו אחרי הכל כל אחד מאיתנו קונה משהוא סתם ככה כי בא לו ולא בגלל שהוא באמת צריך ,ככה זה להיות גבר .
ואם אני רוצה לחרוט על הצינה "הכלי הכי פצצתי במדינה ,כדורי דווד תחנק מקינא" זה פוגע במישהוא?, זה מפריעה למישהוא?
אז למה לא ,כסף שלי .

נועם כתב:ולא, הפנסים, אלו שביד 2 הם בד"כ לא פנסים "טקטיים", אלא פנסים סיניים פשוטים שנמכרים כמו ב DEALEXTRIM. פנס המיעד לחיבור לנשק צריך לעמוד בסטנדרטים מסויימים. סדרת "M" - דגם 3,3X,6,6X מיועדת לחיבור למסילות פיקטיני/1913 ועומדות בתקנים צבאיים, חלקם משודכים לציין.

נועם ידידי בוודאי כבר פתחתה ירחון נשק אוו שנים בזמן האחרון וראיתה שם את אוסף הגרבים ה"טקטיטיות" ותחתוני "הקומנדו"
בקיצור היום "טאקטי" אומר למעשה "אותו חר$ סיני אבל במחיר כפול "
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 18 נובמבר 2010, 22:02

היגיט ידידי היקר,

אם מידה 46 טוב לך, אזי שיש לי עבורך "נעלי פאלאדיום קומנדו" שחורות "של פעם" חדשות לגמרי.. :lol:

כשהייתי חייל צעיר, קניתי אקדח שהתאים לתקציב שיכולתי להוציא... (משכורת של 180 ש"ח כולל תוספת פעילות א' ללוחמים..) אח"כ התקדמתי. אבל קודם כל, יכול הייתי לקבל רישיון.. :mrgreen:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד