אבקש את עזרתכם בבקשה .
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
אבקש את עזרתכם בבקשה .
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי כאן , אני עומד לפני קניית אקדח , לאחר שמכרתי אקדח קודם .הכל בהתאם לחוק כמובן , שלא יהיו ספקות למישהו .
לפי משרד הפנים , עומד לרשותי עדיין פרק זמן של כחודש ימים שבו אני יכול לקנות משהו אחר במקום זה שמכרתי בלי שהזכאות תתבטל . נמצאים בידי כל האישורים הדרושים למשרד הפנים , כולל טופס הצהרת בריאות , אימון מטווח , הכל הדרוש .
אני מדבר על 9 קצר ,כפי שהומלץ לי פה , cz83 או ברטה 84F.
את האימון עברתי על CZ83 , אהבתי מאד .בומבוניירה אמיתית ,
מה הבעייה , תקציב מאד נמוך .לקנות אקדח משומש שעולה 500 שח ביד שתיים מאדם פרטי ,זה אומר שההוצאה הכללית בסוף, נושקת ל1000 שח , אם נביא בחשבון את כל המרכיבים הקטנים , עד לקבלת האקדח ליד בפועל .
יש לי אמנם מספר הצעות כאלה זולות במיוחד , אבל בחישוב סופי , זה יוצא יקר מאד .
מצד שני אם אני לוקח בחשבון את אפשרות הקנייה מחנות בתשלומים באשראי ,אחרי ביקור בכמה חנויות ,מצאתי שאקדח הנמכר ביד 2 ב500, בחנויות שונות אותו האקדח מגיע לפעמים גם ל800 ,ול1000 שקלים . CZ83 שהוצע לי בחנות ,כמשומש , טיפס קרוב ל1500 שקלים , כאשר ביד 2 ניתן להשיג ב700.
נראה לי כיותר מתאים האופציה של קנייה בחנות בכרטיס אשראי ,אשמח לקבל המלצות או חוות דעת או הכוונה למקומות בעלי מחירים יותר שפויים במקרה וידוע למישהו .ביקרתי כמעט בכל החנויות באזור תל אביב, רמת גן , אבל בכולם המחיר פי 3.
הם מנמקים את זה שיש אחריות , הנשק עבר בדיקת נשק , חיסכון בזמן ובטרטור למשרד הפנים ,וכו"וכו" ,
עדיין לא ממש נראה לי מוצדק שייתקעו מחירים כאלה על כלים משומשים .
אעריך מאד את עזרתכם ,אשמח לקבל עצות .
לפי משרד הפנים , עומד לרשותי עדיין פרק זמן של כחודש ימים שבו אני יכול לקנות משהו אחר במקום זה שמכרתי בלי שהזכאות תתבטל . נמצאים בידי כל האישורים הדרושים למשרד הפנים , כולל טופס הצהרת בריאות , אימון מטווח , הכל הדרוש .
אני מדבר על 9 קצר ,כפי שהומלץ לי פה , cz83 או ברטה 84F.
את האימון עברתי על CZ83 , אהבתי מאד .בומבוניירה אמיתית ,
מה הבעייה , תקציב מאד נמוך .לקנות אקדח משומש שעולה 500 שח ביד שתיים מאדם פרטי ,זה אומר שההוצאה הכללית בסוף, נושקת ל1000 שח , אם נביא בחשבון את כל המרכיבים הקטנים , עד לקבלת האקדח ליד בפועל .
יש לי אמנם מספר הצעות כאלה זולות במיוחד , אבל בחישוב סופי , זה יוצא יקר מאד .
מצד שני אם אני לוקח בחשבון את אפשרות הקנייה מחנות בתשלומים באשראי ,אחרי ביקור בכמה חנויות ,מצאתי שאקדח הנמכר ביד 2 ב500, בחנויות שונות אותו האקדח מגיע לפעמים גם ל800 ,ול1000 שקלים . CZ83 שהוצע לי בחנות ,כמשומש , טיפס קרוב ל1500 שקלים , כאשר ביד 2 ניתן להשיג ב700.
נראה לי כיותר מתאים האופציה של קנייה בחנות בכרטיס אשראי ,אשמח לקבל המלצות או חוות דעת או הכוונה למקומות בעלי מחירים יותר שפויים במקרה וידוע למישהו .ביקרתי כמעט בכל החנויות באזור תל אביב, רמת גן , אבל בכולם המחיר פי 3.
הם מנמקים את זה שיש אחריות , הנשק עבר בדיקת נשק , חיסכון בזמן ובטרטור למשרד הפנים ,וכו"וכו" ,
עדיין לא ממש נראה לי מוצדק שייתקעו מחירים כאלה על כלים משומשים .
אעריך מאד את עזרתכם ,אשמח לקבל עצות .
נערך לאחרונה על ידי הפיראט האדום בתאריך 22 יולי 2011, 17:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד

Re: אבקש את עזרתכם בבקשה ,זה די בוער .
קניה בתשלומים מול מזומן יותר בזול זה ריבית.
צריך לחשב את הריבית ולראות אם זה משתלם.
ברור שעדיף לקנות ב 500 במזומן ואפילו להיות בבנק במשיכת יתר מאשר 600 ש"ח בתשלומים, שגם עליהם יש ריבית של כרטיס האשראי.
יש באינטרנט מחשבוני ריבית רבים.
צריך לחשב את הריבית ולראות אם זה משתלם.
ברור שעדיף לקנות ב 500 במזומן ואפילו להיות בבנק במשיכת יתר מאשר 600 ש"ח בתשלומים, שגם עליהם יש ריבית של כרטיס האשראי.
יש באינטרנט מחשבוני ריבית רבים.
- סליקאי זהב

לשלם 1500 על אקדח שעולה 500 רק בגלל אשראי נראה לי קצת מוגזם..
אם אתה נמצא כרגע במצוקה כספית תקנה לך ברטה 0.22 או 0.32 כדי לא לאבד את הרשיון. המחיר נע בסביבות 200-300 שח.
אחר כך תחפש לך בניחותא את הכלי שמתאים לך במחיר הראוי ותחליף.
א.
אם אתה נמצא כרגע במצוקה כספית תקנה לך ברטה 0.22 או 0.32 כדי לא לאבד את הרשיון. המחיר נע בסביבות 200-300 שח.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:לשלם 1500 על אקדח שעולה 500 רק בגלל אשראי נראה לי קצת מוגזם..
א.
כבר עשיתי אימון על קוטר 380 (9קצר ) אם אקנה 0.22 ,ובעוד שנה אוכל לקנות 9 מילימטר אצטרך שוב לעבור אימון ,שוב להתרוצץ שוב הכל מתחיל מהתחלה.
אז אחסוך היום עוד 200 שקל, שבעוד שנה זה יגדל ל500 שקל ,והכל למה ? רק בגלל שכך רוצים בעלי החנויות ?
לא נראה לי שאלך בכיוון הזה .
- סליקאי ארד

דבר עם אמיר מנשק הגליל
בעבר הוא הציע אקדחים (נדמה לי גם ללא תמורה), ורק להוריד את מפלס המשומשים אצלו בחנות.
אולי עדיין רלוונטי
שווה בדיקה
בהצלחה
בעבר הוא הציע אקדחים (נדמה לי גם ללא תמורה), ורק להוריד את מפלס המשומשים אצלו בחנות.
אולי עדיין רלוונטי
שווה בדיקה
בהצלחה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
נוריקה כתב:דבר עם אמיר מנשק הגליל
אולי עדיין רלוונטי
שווה בדיקה
בהצלחה
אפשר טלפון או שם החנות בבקשה ?
- סליקאי ארד

Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
- סליקאי ארד

Re: אבקש את עזרתכם בבקשה .
מחיר אקדח סי זד 83 או ברטה 84 - 1000 - 700 ש"ח (תלוי במצב חיצוני).
המחיר כולל 5 שנים אחריות, אימון כולל 50 כדורים, 2 מחסניות מלאות, נרתיק.
ניתן לשלם עד 5 תשלומים בכ' אשראי ללא ריבית.
יש גם כלים זולים יותר מאותם סוגים אך מצבם החיצוני מעט בלוי (עדיין המצב המכני תקין לחלוטין וכמו בכל נשק שאנו מוכרים - המחיר כולל את התוספות הנ"ל כולל 5 שנות האחריות.
אקדחים בקוטר 0.22 ניתן לקבל עם אותם אביזרים תמורת 300 ש"ח.
יש גם כלים זולים יותר מאותם סוגים אך מצבם החיצוני מעט בלוי (עדיין המצב המכני תקין לחלוטין וכמו בכל נשק שאנו מוכרים - המחיר כולל את התוספות הנ"ל כולל 5 שנות האחריות.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
שרקן כתב:מחיר אקדח סי זד 83 או ברטה 84 - 1000 - 700 ש"ח (תלוי במצב חיצוני).
תודה רבה אמיר , כבר שולח מסר .
- סליקאי ארד

שוב שלום לכל החברים ,
עזרתכם עדיין נדרשת ,
במשך השבועיים שחלפו ,בחנתי מספר אפשרויות קנייה הן מיד 2 והן מאנשים פרטיים . חלקם היה במצב קטסטרופלי וחלקם במחיר קטסטרופלי .
ברטה 84 ,פשוט לא יושב לי נח ביד ,כת עבה במקצת , לכן בחרתי להתמקד בכיוון של CZ83,אשר הרגיש לי הכי נח מכל הבחינות .
ביד 2 נמצאו כמה בודדים במחירי רצפה אמנם ,אבל לכל אחד שמוכר ,סיפור שונה .
כך הגעתי לפגישה עם אדם ,שגם לא הופיע לפגישה כפי שנקבע , גם נשקו היה במצב הצועק הצילו , וגם רישיונו פג תוקף .ברור שזה העלה לי חשדות מסוימים ,ולמרות נכונותו לרדת במחיר ,לא הסכמתי לקנות .
ועוד כל מיני כהנה וכהנה ,נשקים מופקדים במשטרה, רישיונות שנפסלו ,וכל מיני סיפורים .
מי יכול לבזבז את כל הזמן הזה על חיפושים ?
בחנויות לעומת זאת , ניתן למצא כלים שמורים ובאחריות , אבל המחירים שם נורא גבוהים . מעל אלפיה . יש להם אמנם תרוצים משכנעים של אחריות ,בדיקת נשק , ביצוע ירי לבדיקה , אישורי תקינות ,הכל טוב ויפה , אבל המחיר נראה ממש מוגזם . יש כאלה שעוד מהטלפון מתחילים לדבר בסכומים של 1200, ויש כאלה מ1500.
במחירים כאלה , כבר מתחילים לשקול קניית אקדח חדש ,
אדגיש שגם בין החנויות יש פערי מחירים גבוהים מאד , יש הדורשים 700, ויש הדורשים 1500, תלוי במוניטין שלה .
למשל 3 חנויות ידועות ובעלות שם מאזור המרכז ,ביקשו באזור ה1300, אחרים פחות ידועים ,באזור ה700 , על אותו כלי .
מנשק הגליל נשלחה לי הצעה טובה מאד , אך המרחק והזמן ,מונעים ממני את הגישה לצערי .
מה עושים במקרה כזה ? אנא עצתכם ,
שבת שלום ומבורך .
עזרתכם עדיין נדרשת ,
במשך השבועיים שחלפו ,בחנתי מספר אפשרויות קנייה הן מיד 2 והן מאנשים פרטיים . חלקם היה במצב קטסטרופלי וחלקם במחיר קטסטרופלי .
ברטה 84 ,פשוט לא יושב לי נח ביד ,כת עבה במקצת , לכן בחרתי להתמקד בכיוון של CZ83,אשר הרגיש לי הכי נח מכל הבחינות .
ביד 2 נמצאו כמה בודדים במחירי רצפה אמנם ,אבל לכל אחד שמוכר ,סיפור שונה .
כך הגעתי לפגישה עם אדם ,שגם לא הופיע לפגישה כפי שנקבע , גם נשקו היה במצב הצועק הצילו , וגם רישיונו פג תוקף .ברור שזה העלה לי חשדות מסוימים ,ולמרות נכונותו לרדת במחיר ,לא הסכמתי לקנות .
ועוד כל מיני כהנה וכהנה ,נשקים מופקדים במשטרה, רישיונות שנפסלו ,וכל מיני סיפורים .
מי יכול לבזבז את כל הזמן הזה על חיפושים ?
בחנויות לעומת זאת , ניתן למצא כלים שמורים ובאחריות , אבל המחירים שם נורא גבוהים . מעל אלפיה . יש להם אמנם תרוצים משכנעים של אחריות ,בדיקת נשק , ביצוע ירי לבדיקה , אישורי תקינות ,הכל טוב ויפה , אבל המחיר נראה ממש מוגזם . יש כאלה שעוד מהטלפון מתחילים לדבר בסכומים של 1200, ויש כאלה מ1500.
במחירים כאלה , כבר מתחילים לשקול קניית אקדח חדש ,
אדגיש שגם בין החנויות יש פערי מחירים גבוהים מאד , יש הדורשים 700, ויש הדורשים 1500, תלוי במוניטין שלה .
למשל 3 חנויות ידועות ובעלות שם מאזור המרכז ,ביקשו באזור ה1300, אחרים פחות ידועים ,באזור ה700 , על אותו כלי .
מנשק הגליל נשלחה לי הצעה טובה מאד , אך המרחק והזמן ,מונעים ממני את הגישה לצערי .
מה עושים במקרה כזה ? אנא עצתכם ,
שבת שלום ומבורך .
- סליקאי ארד

עליך להחליט מה יותר חשוב - זמן או כסף. המצב ההיפותטי המיטבי לפיו מישהו ישלם לך כסף על מנת להביא לך אקדח מושלם הביתה לא יקרה בקרוב.
אישית כשהחלפתי אקדחים, תמיד העדפתי למכור לסוחר במחיר רצפה ולרכוש כלי חדש בכסף מלא, כי זמן ההתעסקות עם קונים פרטיים הוא זמן בו אינני יכול לעבוד או להיות עם המשפחה. אינני רואה פסול בהוצאת סכומים נאים על כלי שאמור ללוות אותי במשך שנים רבות, להישאר אמין ולא לאכזב במטווח. לא מדובר בזוג נעליים או בטלפון סלולרי - זהו כלי שאמור להחזיק מעמד זמן רב ולהציל חיים כמו חדש אחרי שנים של נשיאה.
אישית, לא הייתי מתפשר על האיכות ועל ההתאמה של אקדח להגנה עצמית משיקולי תקציב, אבל
במקרה אותו הצגת כאן, הייתי הולך על ההצעה של שרקן. ישראל היא לא מדינה כל כך גדולה.
אישית כשהחלפתי אקדחים, תמיד העדפתי למכור לסוחר במחיר רצפה ולרכוש כלי חדש בכסף מלא, כי זמן ההתעסקות עם קונים פרטיים הוא זמן בו אינני יכול לעבוד או להיות עם המשפחה. אינני רואה פסול בהוצאת סכומים נאים על כלי שאמור ללוות אותי במשך שנים רבות, להישאר אמין ולא לאכזב במטווח. לא מדובר בזוג נעליים או בטלפון סלולרי - זהו כלי שאמור להחזיק מעמד זמן רב ולהציל חיים כמו חדש אחרי שנים של נשיאה.
אישית, לא הייתי מתפשר על האיכות ועל ההתאמה של אקדח להגנה עצמית משיקולי תקציב, אבל
במקרה אותו הצגת כאן, הייתי הולך על ההצעה של שרקן. ישראל היא לא מדינה כל כך גדולה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה , בהחלט אמרת דברים חשובים ומאירי עיניים .
מעריך מאד את דברייך .
מעריך מאד את דברייך .
- סליקאי ארד

בהמשך לדברו של ליאור ....
לרכוש אקדח יד שניה לא שונה מהותית מרכישה של רכב יד שניה .
כדי לחסוך לעצמך טרחה ובזבוז זמן כדאי לברר את הפרטים כבר קודם בשיחת טלפון .
כמו האם אפשר לראות פיזית את האקדח ,כמה ירה ,באיזה מצב חיצוני ,האם הרשיון בתוקף וכ"ו .
קח גם בחשבון שהכלים הללו לא צעירים ואלה אם תהיה ממש בר מזל ותיפול על אקדח חדש מהקופסא שאיך שהוא נשאר במצב הזה ,אז רוב הכלים צפוים להראות סימני שחיקה קלים של שימוש
ונשיאה .
כמובן שזה לא אומר שאתה צריך לקנות גוש חלודה ......
לגבי רכישה מחנות
צריך להבין שלבעל חנות יש הוצאות תפעול ויש אחריות למוצר ומכאן שפשוט לא משתלם לו למכור לך כלי במחיר שימכור לך אזרח מהשורה שמשלשל את הכסף ישר לכיס ורבע שעה אחרי העברת הבעלות כבר לא ממש חייב להכיר אותך יותר .
מה גם שהרבה מוכרים פרטים מוכרים במחירי רצפה, כי פשוט אין להם ברירה אחרת.
או שהם מוכרים לך בכמה מאות שקלים ,אוו שהם מוסרים אותו למשטרה בחינם .
חניות הנשק ברובן לא ממש ששות לקנות כלים כאלו ואלו שכן קונות עושות את זה במחיר לא רצפה אלה קנטים כדי לאפשר מתח רווחים מינמלי .
בנוסף כמו בהרבה תחומים בחיים לכל סוחר יש סגנון משלו יש כאלו שידברו ישר ולענין ויתנו לך מחיר
סופי ,אם לא מתאים לך אז לא מתאים .
ויש כאלו שיתנו מחיר שיהווה פיתחה למשא ומתן .
אם לא התמקחתה אז הוא הרוויח אם כן התמקחתה אז הוא לא הפסיד ואתה מרגיש הרבה יותר טוב
שקיבלתה "דיל".
כדאי לבדוק איפה המוכר עומד .
לסיום
עבור רבים מאיתנו פה אמיר שושני וצוות החנות מזמן אינם רק סוחרים שאיתם אנחנו עושים עסקים
הלוואי שבכל תחום בחיים היו סוחרים כמוהו .
תמיד אתה יכול לסמוך עלהם בעינים עצומות שיעשו את הכל רק שתצא מרוצה .
אוו בקיצור אני בהחלט היתי מפנה יום שישי ולוקח כיוון צפונה .
לרכוש אקדח יד שניה לא שונה מהותית מרכישה של רכב יד שניה .
כדי לחסוך לעצמך טרחה ובזבוז זמן כדאי לברר את הפרטים כבר קודם בשיחת טלפון .
כמו האם אפשר לראות פיזית את האקדח ,כמה ירה ,באיזה מצב חיצוני ,האם הרשיון בתוקף וכ"ו .
קח גם בחשבון שהכלים הללו לא צעירים ואלה אם תהיה ממש בר מזל ותיפול על אקדח חדש מהקופסא שאיך שהוא נשאר במצב הזה ,אז רוב הכלים צפוים להראות סימני שחיקה קלים של שימוש
ונשיאה .
כמובן שזה לא אומר שאתה צריך לקנות גוש חלודה ......
לגבי רכישה מחנות
צריך להבין שלבעל חנות יש הוצאות תפעול ויש אחריות למוצר ומכאן שפשוט לא משתלם לו למכור לך כלי במחיר שימכור לך אזרח מהשורה שמשלשל את הכסף ישר לכיס ורבע שעה אחרי העברת הבעלות כבר לא ממש חייב להכיר אותך יותר .
מה גם שהרבה מוכרים פרטים מוכרים במחירי רצפה, כי פשוט אין להם ברירה אחרת.
או שהם מוכרים לך בכמה מאות שקלים ,אוו שהם מוסרים אותו למשטרה בחינם .
חניות הנשק ברובן לא ממש ששות לקנות כלים כאלו ואלו שכן קונות עושות את זה במחיר לא רצפה אלה קנטים כדי לאפשר מתח רווחים מינמלי .
בנוסף כמו בהרבה תחומים בחיים לכל סוחר יש סגנון משלו יש כאלו שידברו ישר ולענין ויתנו לך מחיר
סופי ,אם לא מתאים לך אז לא מתאים .
ויש כאלו שיתנו מחיר שיהווה פיתחה למשא ומתן .
אם לא התמקחתה אז הוא הרוויח אם כן התמקחתה אז הוא לא הפסיד ואתה מרגיש הרבה יותר טוב
שקיבלתה "דיל".
כדאי לבדוק איפה המוכר עומד .
לסיום
עבור רבים מאיתנו פה אמיר שושני וצוות החנות מזמן אינם רק סוחרים שאיתם אנחנו עושים עסקים
הלוואי שבכל תחום בחיים היו סוחרים כמוהו .
תמיד אתה יכול לסמוך עלהם בעינים עצומות שיעשו את הכל רק שתצא מרוצה .
אוו בקיצור אני בהחלט היתי מפנה יום שישי ולוקח כיוון צפונה .
תודה רבה ידידי,
התייחסות קצרה לגבי מה שכתבת על שושני אמיר .
תראה , בקנייה הזו , השקעתי מאמצים זמן וכסף בערך כמו שמשקיעים במציאת בן זוג מתאים לחיים , וזאת עוד בטרם נרשמתי לאתר .
את הבית ספר אמנם עשיתי כאן איתכם , אבל נכנסתי קצת באיחור .
הבזבוז הכללי שבסופו של דבר מתורגם לכסף , גדול מידי מכדי שאוכל להרשות לעצמי להוסיף על זה גם טיול לקצרין . משם למשרד הפנים כפר סבא , ובקיצר תור עולם . כאשר אני מביא בחשבון שהסיפור לא ייגמר ביום אחד אלא ביותר מיום , המח מתחיל לעבוד בהילוך מהיר ,ואומר שזה לא הגיוני .
אם אוסיף להצעה של שושני את עלות הנסיעה , שעות עבודה וכו", אגיע לסכומים המוצעים במרכז .
אילו זה היה בא לי בהתחלה , יש מצב , בכייף ,כעת כבר מאוחר מידי ,ועם כל הכבוד שאני רוכש לאמיר ולמוניטין היקר שלו , עבורי כעת זהו צעד בלתי הגיוני לעשותו ,. אבל מה , כעת אני יותר חכם , ואולי בהחלפה הבאה , האפשרות הזו תלקח בחשבון בהחלט .
התייחסות קצרה לגבי מה שכתבת על שושני אמיר .
תראה , בקנייה הזו , השקעתי מאמצים זמן וכסף בערך כמו שמשקיעים במציאת בן זוג מתאים לחיים , וזאת עוד בטרם נרשמתי לאתר .
את הבית ספר אמנם עשיתי כאן איתכם , אבל נכנסתי קצת באיחור .
הבזבוז הכללי שבסופו של דבר מתורגם לכסף , גדול מידי מכדי שאוכל להרשות לעצמי להוסיף על זה גם טיול לקצרין . משם למשרד הפנים כפר סבא , ובקיצר תור עולם . כאשר אני מביא בחשבון שהסיפור לא ייגמר ביום אחד אלא ביותר מיום , המח מתחיל לעבוד בהילוך מהיר ,ואומר שזה לא הגיוני .
אם אוסיף להצעה של שושני את עלות הנסיעה , שעות עבודה וכו", אגיע לסכומים המוצעים במרכז .
אילו זה היה בא לי בהתחלה , יש מצב , בכייף ,כעת כבר מאוחר מידי ,ועם כל הכבוד שאני רוכש לאמיר ולמוניטין היקר שלו , עבורי כעת זהו צעד בלתי הגיוני לעשותו ,. אבל מה , כעת אני יותר חכם , ואולי בהחלפה הבאה , האפשרות הזו תלקח בחשבון בהחלט .
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד