כל המעוניין ב - KPOS
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כל המעוניין ב - KPOS
שלום חברים !
כל מישמעוניין לרכוש KPOS חדש לגלוק 17-19 יכול להתקשר אלי ל - 054-3107005 תודה יורם.
כל מישמעוניין לרכוש KPOS חדש לגלוק 17-19 יכול להתקשר אלי ל - 054-3107005 תודה יורם.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

Re: כל המעוניין ב - KPOS
יש
אני לא יודע בדיוק כי לא ראיתי את החדש
אבל יש
אני לא יודע בדיוק כי לא ראיתי את החדש
אבל יש
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
בדגם ש-tacticalshadow מציע יש מסילה בצד אחד (שמאל) לידית הדריכה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שלום חברים ושבוע טוב לכולם !
בדגם הנ"ל יש ידית דריכה שמתחברת לאקדח ויוצאת מתוך הגוף של ה-KPOS . הוא מגיע עם ידית אחיזה מתקפלת קידמית ,רצועה , ודורכן. בתיק ארגז מפואר, אפשר להכניס תוספות כמו כוונת השלכה ,או כוונות ברזל מתקפלות. אפשר להקשר אלי יותר נוח לי , ויש הפתעה בקרוב לכל בעלי ה-KPOS.הפלפון שלי 054-3107005 יורם שטיינר.
בדגם הנ"ל יש ידית דריכה שמתחברת לאקדח ויוצאת מתוך הגוף של ה-KPOS . הוא מגיע עם ידית אחיזה מתקפלת קידמית ,רצועה , ודורכן. בתיק ארגז מפואר, אפשר להכניס תוספות כמו כוונת השלכה ,או כוונות ברזל מתקפלות. אפשר להקשר אלי יותר נוח לי , ויש הפתעה בקרוב לכל בעלי ה-KPOS.הפלפון שלי 054-3107005 יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

ממליץ בחום על החלפת הכת לקתM16 - משפר בהרבה את יכולות הכלי. נעשה ע"י פאב בעצמם, מי שירצה לראות תמונה שישלח הודעה בפרטי.
ערן
ערן
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
ערן.ב כתב:ממליץ בחום על החלפת הכת לקתM16 - משפר בהרבה את יכולות הכלי. נעשה ע"י פאב בעצמם, מי שירצה לראות תמונה שישלח הודעה בפרטי.
ערן
שלחתי,
רק לא ברור לי למה זה משפר משהו :)
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד