מחפש גלוק 19\ C19 ודעות ומה עדיף ...

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

מחפש גלוק 19\ C19 ודעות ומה עדיף ...

על ידי rotem » 10 יוני 2012, 12:13

בס"ד

מחפש לקנות גלוק 19 או 19C יד שנייה , עדיפות לאזור ירושלים , אפשר גם מרכז ,
אשמח לשמוע דעות מה משניהם עדיף ? וקצת רקע לגבי הדורות של האקדח שני, שלישי ...
ובנוסף אם מישהו יכול לאמר לי , האם יש דברים מיוחדים שצריך לבדוק באקדח לפני שאני קונה אותו - בלאי ושחיקה למיניהן ...
בתודה !!

אגב , בדקתי ביד 2 , ולא מצאתי משהו ממש רלוונטי ...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: מחפש גלוק 19\ C19 ודעות ומה עדיף ...

על ידי אקדוחן » 10 יוני 2012, 17:32

שלום וברוכים הבאים: א.לטעמי האישי 19 ללא מפצה(לא סתם הכלי הנמכר בעולם להגנה עצמית). ב.חיפוש טיפה יותר מעמיק ותמצא את מבוקשך אפילו באיזור מגורייך השוק מוצף כלים שרק מחקים לבעלים ג. אני בעליו של19 דור ג' כחדש לא שחוק לא סוס עבודה של אירגון ממש כמו בחנות מתעניין שלך הודעה בפרטי אהה אני מאיזור הצפון לתשומת ליבך ד. אם כבר מצאת לך משהו מעניין גש למטווח הקרוב לבדיקה אצל נשק מוסמך לא כל הנוצץ זהב יכול שתתקל בכלי מצוחצח אך עם בעיה במנגנון פנימי מסויים שלא נראית לעין ב ה צ ל ח ה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 10 יוני 2012, 20:27

אקדוחן כתב:לא סתם הכלי הנמכר בעולם להגנה עצמית

מעניין מהיכן הסטטיסטיקה, א.א.א?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי glockbuster » 10 יוני 2012, 20:29

דביר
זה ממש הרים להנחתה %%$0066
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי AnconinaAvi » 10 יוני 2012, 21:12

רותם שלום,
החזקת גלוק? ירית בגלוק? או שהצורה הוויזואלית שלו לטעמך?

כאחד שהיה בדילמה שלך לפני פחות משנה, אחר כתיבה פה וקבלת עצות טובות הבנתי שקודם כול יש צורך לירות בכלי.
תרגיש אותו טוב רק לאחר שתי מחסניות, רני כבר בכדור השלישי הבנתי שלא ממש בשבילי, שוב בהשוואה לכלים אחרים.
המחיר לא שיחק גורם ראשוני לרכישה, הדבר החשוב ביותר הוא שהוא יהיה מדוייק בידיים שלך, ונוח נוח נוח.
נוח ביד, נוח במותן, ונוח לאחר ירי.
הגלוק כלי יפיפה לטעמי אך בירי היה קופצני, גם בגרסת המפצה.

ממליץ לירות בכמה שיותר כלים, לפחות מחסנית אחת עדיפות להרבה יותר.
לא לקבל החלטה רק לפי שם הכלי אלא לפי הקטגוריות הרשומות באתר לרוב.

גלוק זה נחמד אבל יש טובים יותר.
וכי חשוב תמצא את הטוב ביותר עבורך.
ביד 2 המחירים לא ראלים יקרים בהגזמה למוצר שהוא יד 2, למוכרים יש נטייה לחשוב שהם מוכרים חלק מהגוף שלהם ללא הבנה שכלי משומש ללא אפשרות לדעת מה עבר עליו, ללא אחריות ישירה וללא אפשרות לתשלומים אמור לעלות כ 50-70% ממחירו כחדש שוב בהתאם למצב ולתוספים.
גלוק 19 חדש ניתן להשיג בערך ב 3500-4000 ועם מפצה עוד כ 500 ₪ יש חנות טובה בירושלים, לא הייתי בא אבל חברים שרכשו שם ממליצים.
מקווה ששפכתי קצת אור על הנקודה.
תזכור, לא כמו רבים מחברי פה, אם כסף זו לא סוגיה אז האקדח הראשון שלך הוא לא האחרון שלך וניתן להחליף במידה וגילית שלא מתאים לך, רק קח בחשבון שזרקת סכום לא מבוטל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי rotem » 12 יוני 2012, 18:01

AnconinaAvi כתב:רותם שלום,
החזקת גלוק? ירית בגלוק? או שהצורה הוויזואלית שלו לטעמך?

כאחד שהיה בדילמה שלך לפני פחות משנה, אחר כתיבה פה וקבלת עצות טובות הבנתי שקודם כול יש צורך לירות בכלי.
תרגיש אותו טוב רק לאחר שתי מחסניות, רני כבר בכדור השלישי הבנתי שלא ממש בשבילי, שוב בהשוואה לכלים אחרים.
המחיר לא שיחק גורם ראשוני לרכישה, הדבר החשוב ביותר הוא שהוא יהיה מדוייק בידיים שלך, ונוח נוח נוח.
נוח ביד, נוח במותן, ונוח לאחר ירי.
הגלוק כלי יפיפה לטעמי אך בירי היה קופצני, גם בגרסת המפצה.

ממליץ לירות בכמה שיותר כלים, לפחות מחסנית אחת עדיפות להרבה יותר.
לא לקבל החלטה רק לפי שם הכלי אלא לפי הקטגוריות הרשומות באתר לרוב.

גלוק זה נחמד אבל יש טובים יותר.
וכי חשוב תמצא את הטוב ביותר עבורך.
ביד 2 המחירים לא ראלים יקרים בהגזמה למוצר שהוא יד 2, למוכרים יש נטייה לחשוב שהם מוכרים חלק מהגוף שלהם ללא הבנה שכלי משומש ללא אפשרות לדעת מה עבר עליו, ללא אחריות ישירה וללא אפשרות לתשלומים אמור לעלות כ 50-70% ממחירו כחדש שוב בהתאם למצב ולתוספים.
גלוק 19 חדש ניתן להשיג בערך ב 3500-4000 ועם מפצה עוד כ 500 ₪ יש חנות טובה בירושלים, לא הייתי בא אבל חברים שרכשו שם ממליצים.
מקווה ששפכתי קצת אור על הנקודה.
תזכור, לא כמו רבים מחברי פה, אם כסף זו לא סוגיה אז האקדח הראשון שלך הוא לא האחרון שלך וניתן להחליף במידה וגילית שלא מתאים לך, רק קח בחשבון שזרקת סכום לא מבוטל.

תודה לכולם ובמיוחד ל AnconinaAvi
ככה מספר דברים , החזקתי גלוק , יריתי בגלוק , למעלה משלוש מחסניות , ואני גם אוהב את הצורה והמראה שלו , בצבא יריתי בזיג זאוור 226 הצבאי הסטנדרטי , והגלוק היה יותר נוח משניהם , וגם שוקל פחות , ובנוסף למשקל לצורה ולנוחות יש עוד יתרון שהאקדח פולימרי בחלקו מה שמקל מעט על תחזוקה (אל דאגה אני יודע שצריך לטפל בו בכל מקרה ).
יריתי בדגם הרגיל ומבחינתי זה היה מספיק טוב , למרות שמחבר שעבד במשהב"ט הבנתי ש19C יותר טוב וכו' וכו' ... לעומת זאת מדריך ירי שאני מכיר אמר לי שאין שום צורך ועניין ב19C והרגיל מספיק טוב , ולכן אין לי דעה ברורה , וה19 הרגיל מספיק טוב בשבילי , אבל מכיוון שההבדלים במחירים זניחים יחסית לא ממש משנה לי ,
על איזו חנות בירושלים דיברת ?
והאם יש עוד אתרים או מקומות למכירת אקדחים מלבד "יד 2" , ו "WINWIN" השאר היו ממש בדיחה , בשניים שציינתי היה קצת מה לראות ,
בנוסף רציתי לדעת האם מקובל ללכת עם הבנאדם יחד לבדיקה אצל נשק \ חנות נשק? זה גם מאוד מסרבל ולוקח עוד זמן שלפעמים גם שווה כסף ... ומה העלות של בדיקה כזו ?
ואם מישהו יודע על מישהו שמעוניין למכור , אשמח מאוד אם יידע אותי , כמובן עדיפות ראשונה לאזור ירושלים ולאחר מכן לאזור המרכז ...
תודה רבה !
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי AnconinaAvi » 12 יוני 2012, 20:56

יש שוני מהותי בקניית נשק יד שנייה מאדם פרטי לעומת סוחר, קיים גם פער מחיר מהותי בניהם.
אתה חייב להבין שכשאתה קונה מאדם פרטי הוא מחוייב להגיע איתך ללשכת הרישוי בא החלת את תהליך הרשוי מה שיגרע מהמון מוכרים.
לכן העדיפות שלך היא אדם פרטי מאותו אזור או כזה שמוכן להגיע יחד איתך ללשכה.
לגבי סוחר אני יודע שקיים אחד מוכר ורציני בירושליים אני בטוח שהחברה שם מכירים את הכתובת ולדעתי רשום גם באתר, יש לו מטווח בחנות.
לגבי ניסוי כלים מקובל לבצע במידה ויש מידת רצינות של הקונה והמוכר.
לאחר בדיקה ויזואלית שלך או של איש מקצוע (עדיף) יש לבצע ירי של מספר מחסניות לוודא שאין תקלות מהותיות בכלי.
כמובן על חשבון הקונה

בהצלחה

עם הכרות עם שוק משומשי הגלוק לדעתי שווה לקנות חדש, תשלומים ואחריות שלא ניתנים על ידי פרטי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי donduck » 12 יוני 2012, 22:25

ממליץ לך לגשת לחנות "קרב" רח' יד חרוצים 13 בירושלים.
במקום יש מטווח והבעלים של החנות - רונן או בני - ידידותיים מאד.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי c425x » 13 יוני 2012, 00:25

AnconinaAvi כתב:...
אתה חייב להבין שכשאתה קונה מאדם פרטי הוא מחוייב להגיע איתך ללשכת הרישוי בא החלת את תהליך הרשוי מה שיגרע מהמון מוכרים.
לכן העדיפות שלך היא אדם פרטי מאותו אזור או כזה שמוכן להגיע יחד איתך ללשכה.
...

אם מוצאים דיל טוב, אבל רחוק והמוכר לא רוצה לבוא, תמיד אפשר לבצע את ההעברה באמצעות סוחר נשק שקונה מהמוכר ומוכר לקונה והכל תמורת עמלה לא כ"כ גבוהה (תלוי בסוחר יכול לנוע בין 100 ל- 300 ש"ח לשני הצדדים יחד. אחרי שמתחלקים חצי-חצי זה ממש לא נורא).
יתרון נוסף של השיטה הוא שהסוחר עושה אימות פרטי הכלי ומטפל בניירת. אני קניתי לפני כמה שנים אקדח מאדם פרטי והסתבר בדיעבד שלאורך שנים הייתה טעות במספר הכלי שהיה רשום במשרד הפנים. למזלי עשיתי את העברת הבעלות באמצעות דידי מנתניה ופקס אחד ממנו הספיק לפקידת הרישוי כדי לתקן את הרישומים. אם הייתי קונה ישירות, אני חושש שתהליך תיקון המספר היה מורכב בהרבה.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד