כוונת השלכה לגלוק 19C
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כוונת השלכה לגלוק 19C
אני מחפש לקנות כוונת השלכה לגלוק 19C החדש שלי.
נשיאה יומיומית של האקדח.
מלבד DOCTER (יקר מאוד)יש עוד משהו שמחליף את הכוונת האחורית?
מצאתי ב-EBAY את הנ"ל:
Burris 300235 FastFire III 3 MOA Red Dot Sight No Mount
מישהו מכיר? יכול להמליץ?
תודה מראש לעוזרים.
נשיאה יומיומית של האקדח.
מלבד DOCTER (יקר מאוד)יש עוד משהו שמחליף את הכוונת האחורית?
מצאתי ב-EBAY את הנ"ל:
Burris 300235 FastFire III 3 MOA Red Dot Sight No Mount
מישהו מכיר? יכול להמליץ?
תודה מראש לעוזרים.
- סליקאי ארד
Re: כוונת השלכה לגלוק 19C
שלום דודי,
אם יש כל דרך להניא אותך מהרעיון לשאת כוונת השלכה באקדח לנשיאה יומיומית, אשמח להמליץ שלא לעשות זאת. לך תדע אם היא תעבוד ותהיה יבשה ברגע האמת.
יש נו סליקאי אחד לפחות שנושא כוונת Docter על האקדח שלו במקום הכוונת האחורית. אשכול רלווני מופיע כאן:
viewtopic.php?f=1&t=1518
אם יש כל דרך להניא אותך מהרעיון לשאת כוונת השלכה באקדח לנשיאה יומיומית, אשמח להמליץ שלא לעשות זאת. לך תדע אם היא תעבוד ותהיה יבשה ברגע האמת.
יש נו סליקאי אחד לפחות שנושא כוונת Docter על האקדח שלו במקום הכוונת האחורית. אשכול רלווני מופיע כאן:
viewtopic.php?f=1&t=1518
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור תודה.
מה לגבי הכוונת שציינתי שמצאתי בEBAY ?
מכיר? יודע? ממליץ?
מה לגבי הכוונת שציינתי שמצאתי בEBAY ?
מכיר? יודע? ממליץ?
- סליקאי ארד
גם אני בדקתי את הנושא בעבר
מדובר בכוונת שיש לה ביקורות טובות אבל...
אין מי שייתן לך אחריות ושרות בארץ ומקריאה באינטרנט היו לאנשים בעיות איתן במיוחד אחרי שעברו טיסה במטוס.
תצתרך לרכוש בנוסף Burris FastFire Mounting Plate - Glock, Matte Black 410326
בעלות של כ- 50$
יבוא של הכוונת ו/או המתאם שלא דרך יבוא אישי מאושר מראש אן דרך חנות נשק הנו עברה פלילית.
אתרים כגון אמזון ואיבי לא מאפשרים הזמנה של ציוד מסוג זה לארץ או דרך כתובת דואר שאינה כתובת מגורים בארה"ב.
מדובר בכוונת שיש לה ביקורות טובות אבל...
אין מי שייתן לך אחריות ושרות בארץ ומקריאה באינטרנט היו לאנשים בעיות איתן במיוחד אחרי שעברו טיסה במטוס.
תצתרך לרכוש בנוסף Burris FastFire Mounting Plate - Glock, Matte Black 410326
בעלות של כ- 50$
יבוא של הכוונת ו/או המתאם שלא דרך יבוא אישי מאושר מראש אן דרך חנות נשק הנו עברה פלילית.
אתרים כגון אמזון ואיבי לא מאפשרים הזמנה של ציוד מסוג זה לארץ או דרך כתובת דואר שאינה כתובת מגורים בארה"ב.
תתחדש על השם, Long time no see!
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
דוד תודה רבה שהארת את עיניי בנושא לא ידעתי כי כך הנוהל.
"יבוא של הכוונת ו/או המתאם שלא דרך יבוא אישי מאושר מראש אן דרך חנות נשק הנו עברה פלילית.
אתרים כגון אמזון ואיבי לא מאפשרים הזמנה של ציוד מסוג זה לארץ או דרך כתובת דואר שאינה כתובת מגורים בארה"ב."
"יבוא של הכוונת ו/או המתאם שלא דרך יבוא אישי מאושר מראש אן דרך חנות נשק הנו עברה פלילית.
אתרים כגון אמזון ואיבי לא מאפשרים הזמנה של ציוד מסוג זה לארץ או דרך כתובת דואר שאינה כתובת מגורים בארה"ב."
- סליקאי ארד
דוד69 כתב:יבוא של הכוונת ו/או המתאם שלא דרך יבוא אישי מאושר מראש אן דרך חנות נשק הנו עברה פלילית.
.
סליחה,אבל איפה זה כתוב בדיוק ?
מה גם שיש לי כרגע בבית שטר הצהרת טובין של כוונת אלקטרואופטית שקיבלתי אתמול עם עוד כמה אביזרים "אסורים" לכאורה שחתומה בחותמת מכס "פטור ממסים" .
מה שמביא אותי למסקנה שכמו שחשדתי מזמן כנראה שיש כל מיני אינטרסנטים שרוצים שנחשוב שזה המצב ...
כי מצד אחד ראיתי עשרות אנשים שיבוא כוונות עצמאית בניגוד לכל מיני טענות של כל מיני "מבינים",ומצד שני לא ראיתי שום מקום שאומר שאסור יתרה מזאת יש הוראות מכס בנוגע ליבוא צייוד אופטי ואלקטרואופטי .
דוד69 אתה עושה סלט מכמה דברים
האיסור בארה"ב ליצא חלקי נשק ואביזרים שאינם מורשים ע"י משרד ההגנה נקרא ITAR
International Traffic in Arms Regulations
והוא למזלנו אינו נוגע אלינו, אותם מוכרים בEBAY ובAMAZON אינם יודעים ואינם כפופים לנהלים הדיי אידיוטים שלנו כך שאם המוצר רושר ליצוא בארה"ב הם ישלחו אותו בלי בעיות
שוב פעם כפי שידידי HIGT POWER אמר ישנם הוראות ליבוא שם אביזרים אופטיים ואלקטרואופטיים
שלא תמיד קשורים גם לנשק
האיסור בארה"ב ליצא חלקי נשק ואביזרים שאינם מורשים ע"י משרד ההגנה נקרא ITAR
International Traffic in Arms Regulations
והוא למזלנו אינו נוגע אלינו, אותם מוכרים בEBAY ובAMAZON אינם יודעים ואינם כפופים לנהלים הדיי אידיוטים שלנו כך שאם המוצר רושר ליצוא בארה"ב הם ישלחו אותו בלי בעיות
שוב פעם כפי שידידי HIGT POWER אמר ישנם הוראות ליבוא שם אביזרים אופטיים ואלקטרואופטיים
שלא תמיד קשורים גם לנשק
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מה לגבי מחסנית לאקדח (או כל חלק חילף שאינו גוף\צינה\קנה)?
האם מותר לייבא לשימוש אישי (בהנחה שיש לי נשק)?
האם מותר לייבא לשימוש אישי (בהנחה שיש לי נשק)?
- סליקאי כסף
אלה מוגדרים כחלקי נשק ואסורים ביבוא ללא רשיון יבוא של משרד הבת"פ
גם בורג לכת מוגדר כחלק נשק אם הוא מתברג לתוך אקדח למרות שכולנו יודעים שבורג זה בורג
וקפיץ תמיד יהיה קפיץ
גם בורג לכת מוגדר כחלק נשק אם הוא מתברג לתוך אקדח למרות שכולנו יודעים שבורג זה בורג
וקפיץ תמיד יהיה קפיץ
"Si Vis Pacem Para bellum"
"מה שמביא אותי למסקנה שכמו שחשדתי מזמן כנראה שיש כל מיני אינטרסנטים שרוצים שנחשוב שזה המצב ..."
high Power כאדם פרטי שאין לו קשר לאף אחד, אנשים כמוך הם אלו שגרמו לי לא לכתוב בפורום הרבה, כנראה שצדקתי.
דוד
high Power כאדם פרטי שאין לו קשר לאף אחד, אנשים כמוך הם אלו שגרמו לי לא לכתוב בפורום הרבה, כנראה שצדקתי.
דוד
חברים לא להטעות ולהיבהל שלא לצורך, כוונות מכל סוגיהן כולל טלסקופים לרובה ולייזר מותרים ליבוא אישי ורכישה ב ebay וכו'.
לא מזמן רכשתי טלסקופ יקר לרובה, נסעתי למכס לת"א חוץ מתוספת מע"מ לא היתה כל בעיה ובנוסף שאלתי את המוכס אם אוכל להזמין עוד בעתיד והתברר שאין כל בעיה.
* כמובן הדקים, צינות, קנים, מחסניות אסורים ליבוא כי הם חלקי נשק.
אסף
לא מזמן רכשתי טלסקופ יקר לרובה, נסעתי למכס לת"א חוץ מתוספת מע"מ לא היתה כל בעיה ובנוסף שאלתי את המוכס אם אוכל להזמין עוד בעתיד והתברר שאין כל בעיה.
* כמובן הדקים, צינות, קנים, מחסניות אסורים ליבוא כי הם חלקי נשק.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
ולעניין dodi- עברתי את זה עם חבר, הכוונת לא היתה הבעיה, הבעיה היתה עם התושבת שמשום מה הוחשבה כחלק נשק...
דוד69 כתב:high Power כאדם פרטי שאין לו קשר לאף אחד, אנשים כמוך הם אלו שגרמו לי לא לכתוב בפורום הרבה, כנראה שצדקתי.
דוד
+1
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
דוד69 כתב:"מה שמביא אותי למסקנה שכמו שחשדתי מזמן כנראה שיש כל מיני אינטרסנטים שרוצים שנחשוב שזה המצב ..."
דוד
צר לי אם נעלבתה מאמירתי אבל אני ממש לא מבין מדוע .
כל שאמרתי שיש אנשים כאלו שיש להם אינטרס שתחשוב ככה וכנראה שגם אתה קורבן שלהם כמו רבים אחרים .
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד