בדיקת נכונות למוצר חדש
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בדיקת נכונות למוצר חדש
מעוניין לבצע סקר שוק קטן:
יצרן תיקים מקומי (איש מקצוע בתחום הטקסטיל הטקטי, מוצרים שעדיין לא זכו לחשיפה גדולה) ואנוכי מתכננים סוג של פאוץ' הסלקה שצורתו החיצונית מלבנית ואינה מסגירה את צורת האקדח. לא מדובר על פאוץ' בטן מקובל אלא תיק מינימליסטי שגודלו מוכתב ע"י גודל האקדח (מידות מקורבות) ויהיה בו אולי עוד כיס קדמי נוסף. הנשיאה שלו באמצעות מערכת MOLLE שתאפשר חיבור מהיר לחגורת המכנס ואו חיבור לכל תיק או אבזר שיש בו פאנל MOLLE. הרעיון נולד בעקבות הצורך לשאת אקדח מוסתר-אך-נגיש, שלא ישירות על הגוף בגלל הזעה וחוסר נוחות כללי, ביחד עם תרמיל גב (למשל על חגורת הבטן שלו או צמוד לחלקו התחתון באופן שמאפשר שליפה ביד הדומיננטית) או לחילופין בסצנריו עירוני כשכל הציוד הנוסף נמצא בכיסים. קיים בעולם מוצר דומה בסטנדרט לא מספק ואנחנו למעשה משפרים אותו. במידה ותהיה היענות, המוצר יהיה זמין בעיקר כהזמנה מיוחדת (זה יצרן קטן שמחזיק מלאי מצומצם), בשלב הראשון בשתי מידות - אקדח שירות בגודל מלא וקומפקט; ייתכן שההיצע יורחב לארבע מידות. החומר - סוג של קורדורה מסיבית ועם זאת נעימה למגע, במבחר צבעים. לאחר הרצת הפרוטוטייפ המחיר צפוי להיות נגיש לרוב הקהל הרלוונטי.
אני לא מבקש שום התחייבות או מקדמה, רק הבעת עמדה.
יצרן תיקים מקומי (איש מקצוע בתחום הטקסטיל הטקטי, מוצרים שעדיין לא זכו לחשיפה גדולה) ואנוכי מתכננים סוג של פאוץ' הסלקה שצורתו החיצונית מלבנית ואינה מסגירה את צורת האקדח. לא מדובר על פאוץ' בטן מקובל אלא תיק מינימליסטי שגודלו מוכתב ע"י גודל האקדח (מידות מקורבות) ויהיה בו אולי עוד כיס קדמי נוסף. הנשיאה שלו באמצעות מערכת MOLLE שתאפשר חיבור מהיר לחגורת המכנס ואו חיבור לכל תיק או אבזר שיש בו פאנל MOLLE. הרעיון נולד בעקבות הצורך לשאת אקדח מוסתר-אך-נגיש, שלא ישירות על הגוף בגלל הזעה וחוסר נוחות כללי, ביחד עם תרמיל גב (למשל על חגורת הבטן שלו או צמוד לחלקו התחתון באופן שמאפשר שליפה ביד הדומיננטית) או לחילופין בסצנריו עירוני כשכל הציוד הנוסף נמצא בכיסים. קיים בעולם מוצר דומה בסטנדרט לא מספק ואנחנו למעשה משפרים אותו. במידה ותהיה היענות, המוצר יהיה זמין בעיקר כהזמנה מיוחדת (זה יצרן קטן שמחזיק מלאי מצומצם), בשלב הראשון בשתי מידות - אקדח שירות בגודל מלא וקומפקט; ייתכן שההיצע יורחב לארבע מידות. החומר - סוג של קורדורה מסיבית ועם זאת נעימה למגע, במבחר צבעים. לאחר הרצת הפרוטוטייפ המחיר צפוי להיות נגיש לרוב הקהל הרלוונטי.
אני לא מבקש שום התחייבות או מקדמה, רק הבעת עמדה.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
Re: בדיקת נכונות למוצר חדש
בס"ד
זה נשמע מעניין.
הבעיה הכי גדולה שלי עם תיקים כאלה היא "נראות", השאלה איך בדיוק זה אמור להראות.
זה נשמע מעניין.
ירון
_ _ _
"עדיף עורך דין גרוע מקברן מצויין"
_ _ _
yaron_gold כתב:בס"ד
זה נשמע מעניין.
בדיוק כמו שכתבתי - פאוץ' מרובע/מלבני שאינו מסגיר מה יש בפנים. גוון זו כבר בחירה אישית (אני הייתי נמנע משחור או צבעי הסוואה כלשהם).
בסך הכל רעיון מעניין. אני הייתי רוצה לראות פינות מעוגלות, אפשרות נשיאה לא רק על החגורה, אלאה גם על רצועת כתף מוצלבת וגם ידית אחיזה על התיק עצמו.
בנוסף הייתי רוצה לראות אפשרות פתיחה ושליפה ברצף אחד בלי צורך להשתמש ביד שניה.
בהצלחה, vector
בהצלחה, vector
- סליקאי ארד
Vector כתב:בסך הכל רעיון מעניין. אני הייתי רוצה לראות פינות מעוגלות הפינות יהיו מעוגלות, אפשרות נשיאה לא רק על החגורה יהיו חיבורי MOLLE, אלא גם על רצועת כתף מוצלבת וגם ידית אחיזה על התיק עצמו. מכיוון שזה לא תיק ממש הכוונה להשאיר אותו מינימליסטי. אפשר להוסיף טבעות D לחיבור רצועה עם קרבינרים וידית נשיאה שטוחה, בהזמנה.
בנוסף הייתי רוצה לראות אפשרות פתיחה ושליפה ברצף אחד בלי צורך להשתמש ביד שניה זו הכוונה, בתכנון.
בהצלחה, vector
תודה, גם על ההערות. כל תגובה נלקחת בחשבון. אגב, ספציפית עבורך - אנחנו עובדים במקביל גם על תיק נשיאה/הסלקה יומיומי שמכיל "את הכל" וחורג מהקונספט הרגיל של פאוץ' בטן. כאן לקחנו מוצר קיים של אותו יצרן ואותו מעט משנים. לכשיהיה רלוונטי אעלה אותו כאן, לדעתי מאד מעניין כי הוא גם מודולרי ונותן פתרונות נשיאה מגוונים.
בס"ד
זה בערך מה שאני התכוונתי.
פינות מעוגלות. בדים שלא נראים צבאיים, רצועה לכתף.
שזה יראה כמו סתם תיק צד קטן.
Vector כתב:בסך הכל רעיון מעניין. אני הייתי רוצה לראות פינות מעוגלות, אפשרות נשיאה לא רק על החגורה, אלאה גם על רצועת כתף מוצלבת וגם ידית אחיזה על התיק עצמו.
בהצלחה, vector
זה בערך מה שאני התכוונתי.
פינות מעוגלות. בדים שלא נראים צבאיים, רצועה לכתף.
שזה יראה כמו סתם תיק צד קטן.
ירון
_ _ _
_ _ _
אל תחסכו בחומר לרצועת כתף .
בהרבה תיקים התיקים אחלה אבל הרצועה צרה מידי אוו דקה ואז הרצועה מסתובבת ומסתבכת בתוך עצמה .
שלא לדבר על מצב שאתה נושא בפנים אקדח שרות בגודל מלא + ואחרי יום ארוך של סחיבה זה מרגיש כמו מא"ג ....
עוד נקודה למחשבה לבודד את תא האקדח למים אבל עדין לאפשר נקודות עדוי לזיעה ומים שבכל זאת נכנסים לבפנים .
לגבי חיבורי הMOLLE נחמד מאד על גב הפאוץ ,בחלק החיצוני לדעתי מבטל מראש את רעיון "התמימות" .
אני מאד אוהב רעיון של כיס נוסף מקדימה .
בהרבה תיקים התיקים אחלה אבל הרצועה צרה מידי אוו דקה ואז הרצועה מסתובבת ומסתבכת בתוך עצמה .
שלא לדבר על מצב שאתה נושא בפנים אקדח שרות בגודל מלא + ואחרי יום ארוך של סחיבה זה מרגיש כמו מא"ג ....
עוד נקודה למחשבה לבודד את תא האקדח למים אבל עדין לאפשר נקודות עדוי לזיעה ומים שבכל זאת נכנסים לבפנים .
לגבי חיבורי הMOLLE נחמד מאד על גב הפאוץ ,בחלק החיצוני לדעתי מבטל מראש את רעיון "התמימות" .
אני מאד אוהב רעיון של כיס נוסף מקדימה .
שלום חברים,
בדיקה למושג molle בויקיפדיה השאירה אותי בור ועם הארץ בהבנת סוג החיבור, למעשה.
ניתן לקבל הסבר / תמונה להדיוטות שאינם "שוחים" בתקנים של נאט"ו והצבא האמריקאי?
הרעיון לתיק נשיאה כזה נשמע יפה ואף חיוני. אני מבקש רק להבין...
בתודה,
חיים זאבי
בתודה,
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק
haimzeevi כתב:שלום חברים,
בתודה,
חיים זאבי
MOLLE זה חיבור אוניברסלי שמאפשר מודולריות מוחלטת בכל דבר. לצורך העניין יש ווסט ריק לחלוטין עם רצועות חיבור וכל אחד בוחר את המיקום של הפאוצ'ים, את סוגי הפאוצ'ים וכו':
http://www.rap4.com/store/paintball/ima ... _MOLLE.jpg
- סליקאי כסף
גולנצ'יק כתב:haimzeevi כתב:שלום חברים,
בתודה,
חיים זאבי
MOLLE זה חיבור אוניברסלי שמאפשר מודולריות מוחלטת בכל דבר. לצורך העניין יש ווסט ריק לחלוטין עם רצועות חיבור וכל אחד בוחר את המיקום של הפאוצ'ים, את סוגי הפאוצ'ים וכו':
http://www.rap4.com/store/paintball/ima ... _MOLLE.jpg
זאת ועוד, הסטנדרט מאפשר חיבור פלטפורמה מתוצרת אחת לפאוצ'ים ואבזרים מתוצרות אחרות. למשל אני משתמש ביומיום בתיק מקספדישן רמורה. למקספדישן אין כרגע פאוץ' שמשביע את רצוני לנשיאת סמרטפון, לפיכך רכשתי פאוץ' מתאים להפליא מחברה סינית עלומה.
לעניין רצועת הנשיאה: אני שוב אומר, הפאוץ' המוצע לא אמור להחליף תיק צד. מי שבכ"ז מעוניין, יקבל חיבורים לרצועה. ליצרן יש תיק צד מדהים עם רצועה מתכנון עצמי בה ניתן יהיה להשתמש. לרצועה זו יש ריפוד רחב וארוך שמפזר את המשקל והוא תפור לרצועה כך שאינו "נוסע" עליה והמצא בסוף למטה ולא על הכתף (בעיה מוכרת). התכנון הוא פאנל קדמי ללא MOLLE, רק מאחור. מי שיירצה יקבל חיבורים נוספים.
ומכאן שהוא אוניברסלי.
- סליקאי כסף
גולנצ'יק, סער,
תודה לכם.
חיים זאבי
תודה לכם.
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק
לדעתי רצוי שיהיו 2 או 3 תאים /כיסים מרוצ'רצ'ים למסמכים ופיצ'יפקעס כמו שיש בפאוצ'ים הנפוצים כיום.
פשוט כדי לא להסתובב כ"מרובה תיקים".
פשוט כדי לא להסתובב כ"מרובה תיקים".
- סליקאי כסף
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד