למכירה נרתיק Remora לשילד
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למכירה נרתיק Remora לשילד
שלום לכולם,
למכירה נרתיק כחדש (נוסה פעם אחת) לשילד:
REMORA "2 IN 1" CLIP/NO CLIP HOLSTER
הנרתיק מאובזר עם מגן זיעה מוקטן בצבע שחור בקליפ הידוק חיצוני
http://www.remoraholsterstore.com/REMOR ... p-2in1.htm
הנרתיק עלה 36$ מבקש 100₪
תודה
למכירה נרתיק כחדש (נוסה פעם אחת) לשילד:
REMORA "2 IN 1" CLIP/NO CLIP HOLSTER
הנרתיק מאובזר עם מגן זיעה מוקטן בצבע שחור בקליפ הידוק חיצוני
http://www.remoraholsterstore.com/REMOR ... p-2in1.htm
הנרתיק עלה 36$ מבקש 100₪
תודה
S&W M&P Shield
- סליקאי ארד
Re: למכירה נרתיק Remora לשילד
באיזה איזור אתה נמצא?
ומה היה לא נוח שאתה לא רוצה אותו?
דווקא שקלתי להזמין אותו...
ומה היה לא נוח שאתה לא רוצה אותו?
דווקא שקלתי להזמין אותו...
S&W M&P Shield
נמצא בחיפה והקריות.
זה ישמע אולי מצחיק אבל המגע של החומר (הדביק) ממנו עשוי הנרתיק לא נעים לי וגורם לי להזעה מוגברת.
רכשתי את הנרתיק בעקבות התגובות האוהדות והכתבה באתר אך כנראה שהוא לא מתאים לכולם
זה ישמע אולי מצחיק אבל המגע של החומר (הדביק) ממנו עשוי הנרתיק לא נעים לי וגורם לי להזעה מוגברת.
רכשתי את הנרתיק בעקבות התגובות האוהדות והכתבה באתר אך כנראה שהוא לא מתאים לכולם
S&W M&P Shield
- סליקאי ארד
אה חיפה לא ממש בכיוון שלי...
תודה ובהצלחה!
ד"א אם תמצא נרתיק פנימי שכן אהבת תגיד לי, ניסתי גם כמה ובסוף תמיד חזרתי לנרתיק של אורפז פשוט מבד
תודה ובהצלחה!
ד"א אם תמצא נרתיק פנימי שכן אהבת תגיד לי, ניסתי גם כמה ובסוף תמיד חזרתי לנרתיק של אורפז פשוט מבד
S&W M&P Shield
אני עם רמורה, וגם לא מסמפט אותו יותר מדי.
לחיוב,
מוסלק לחלוטין.
אני שם את החולצה באזור של האקדח בתוך המכנסיים בין הנרתיק למכנס, וקצת מוציא אותה. פשוט אף אחד לא רואה.
לשלילה.
1. שירותים, צריך לשים בכיס או על הרצפה או... כי אם לא, יש סיכוי שהאקדח יפול, כשלא שמים לב.
2. הגומי השחור הפלסטי, לדעתי לא באמת נתפס כל כך טוב, ולכן צריך לחזק את החגורה. מה שדי מעצבן אותי. נניח עם נרתיק עם תפס חגורה אני משחרר את החגורה יותר, כי הנרתיק תפוס על החגורה.
3. לדעתי כל נרתיק עור מלא, יתנהג בדיוק כמו הרמורה. ולדעתי עור על הגוף עדיף על פלסטיק.
4. סיכוי ממש טוב, שבשליפה בלחץ שהנרתיק ישלף גם כן. צריך לתרגל העפה של הנרתיק. גם כשאני מוציא את האקדח לפריקה הנרתיק לפעמים יוצא, שזו לא הוצאה בלחץ.
5. כמה פעמים קרה לי, שלא שמתי לב והאקדח החליק לתוך המכנסיים. כלומר, לאט לאט הוא יורד, אז רצים או יורדים מדרגות, והוא מחליק, אמנם לאט, אך מחליק לתוך המכנס.
אני הולך איתו יום יום, ולפעמים מחליף לפרונטליין מעור. הוא חד משמעית מוסלק לחלוטין. אף אחד לא יודע או רואה או מבין שיש אקדח.
צריך לנסות, ולא לשלול. גם עם כל המגרעות, הנרתיק הזה מצויין להסלקה.
כל אחד שישקול מה מתאים לו.
לחיוב,
מוסלק לחלוטין.
אני שם את החולצה באזור של האקדח בתוך המכנסיים בין הנרתיק למכנס, וקצת מוציא אותה. פשוט אף אחד לא רואה.
לשלילה.
1. שירותים, צריך לשים בכיס או על הרצפה או... כי אם לא, יש סיכוי שהאקדח יפול, כשלא שמים לב.
2. הגומי השחור הפלסטי, לדעתי לא באמת נתפס כל כך טוב, ולכן צריך לחזק את החגורה. מה שדי מעצבן אותי. נניח עם נרתיק עם תפס חגורה אני משחרר את החגורה יותר, כי הנרתיק תפוס על החגורה.
3. לדעתי כל נרתיק עור מלא, יתנהג בדיוק כמו הרמורה. ולדעתי עור על הגוף עדיף על פלסטיק.
4. סיכוי ממש טוב, שבשליפה בלחץ שהנרתיק ישלף גם כן. צריך לתרגל העפה של הנרתיק. גם כשאני מוציא את האקדח לפריקה הנרתיק לפעמים יוצא, שזו לא הוצאה בלחץ.
5. כמה פעמים קרה לי, שלא שמתי לב והאקדח החליק לתוך המכנסיים. כלומר, לאט לאט הוא יורד, אז רצים או יורדים מדרגות, והוא מחליק, אמנם לאט, אך מחליק לתוך המכנס.
אני הולך איתו יום יום, ולפעמים מחליף לפרונטליין מעור. הוא חד משמעית מוסלק לחלוטין. אף אחד לא יודע או רואה או מבין שיש אקדח.
carver כתב:אני עם רמורה, וגם לא מסמפט אותו יותר מדי.
לחיוב,
מוסלק לחלוטין.
לשלילה.
לרמורה יש עכשיו נרתיק זהה עם קליפס
- סליקאי כסף
הנרתיק שלמכירה מגיע עם קליפס מתפרק כך שניתן ללכת עם או בלי.
כמו שכתבתי המגע בעור של הנרתיק לא נעים עבורי ובסוף מצאתי את עצמי חוזר לנרתיק קורדורה הישן , אבל זה מאוד סובייקטיבי ואני בטוח שיש הרבה אנשים שלהם זה לא מפריע.
בכל מקרה אני מוכן לשלוח את הנרתיק בדואר ישראל אם זה רלוונטי עבור מישהו.
כמו שכתבתי המגע בעור של הנרתיק לא נעים עבורי ובסוף מצאתי את עצמי חוזר לנרתיק קורדורה הישן , אבל זה מאוד סובייקטיבי ואני בטוח שיש הרבה אנשים שלהם זה לא מפריע.
S&W M&P Shield
- סליקאי ארד
idobr כתב:הנרתיק שלמכירה מגיע עם קליפס מתפרק כך שניתן ללכת עם או בלי.
מה מספר הדגם של רמורה שלך?5,6,10?
- סליקאי כסף
- סליקאי ארד
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד